![]() |
باز هم یه 5 شنبه ی دیگه از راه رسید و برات یه فاتحه خوندم اونم مثل همیشه با اشک
یه دنیا خاطره ازت دارم کوروش یادته ماه رمضونا همیشه تا صبح توی فروم بودی و پای صحبت دوستات مینشستی؟ یادته میگفتی روزه هیچیش سخت نیست این سیگار لعنتی اذیتم میکنه_:2: میگفتی وقتی مامانت رفت همه ی زندگی برات سیاه شد تو عزیز دردونه اش بودی ...تو رفتی ...میدونی چند نفر سیاه شد روزگارشون؟ میگفتی مرد کو؟ مرد کجاست؟ مگه مرد پیدا میشه؟ میگفتی عاشق خدایی حالا پیش معشوقت خوش میگذره بی معرفت که فراموشم کردی؟ دیگه به داد دل گرفته ی دوستات نمیرسی؟ میدونم میخونی پس بدون که جات خالیه ..................................... دعا کن دلم آروم بگیره دعای تو همیشه میگرفت |
آره کوروش ماه رمضون و هنگام شیفت تا اذان تو فرومها بود و چت هم میکرد
چندین بار خودم باهاش چت کردم خدا رحمتش کنه هنگام اذان به وقت کرمان میرفت دیگه یه ثانیه هم وا نمیستاد خیلی مومن و معتقد بود مشالله خدا رحمتش کنه و غرق محبتش کنه خدا همه اسیران خاک رو ببخشه و بیامرزه و غرق محبت بی همتای خودش کنه انشالله |
دوست من فردا که زهرا پا به محشر می نهد در صف خدمت گزارانش تورا جا می دهد باز آنجا هم مرام دوستی را پیشه گیر جان مولا پیش زهرا دست مارا هم بگیر ********************************** روحش شاد ویادش گرامی و این هم شعری است که بر روی سنگ قبر بابای عزیز و مهربونم نوشته اند : :20::20::17::17:(خدایش رحمتش کند ) * پدرم دیده به سویت نگران است هنوز * * غم نا دیدن تو بار گران است هنوز * * آنقدر مهر و وفا بر همگان کردی تو * * نام نیکت همه جا ورد زبان است هنوز (جهت شادی روح پاکش فاتحه نثارش کنیم ) بد دردیه قدر بابا ماماناتونو بدونید مخصوصا باباهاتون_:2: |
فاطیمای نازنینم
آره سخته خیلی سخته بی پدری برای دختر خیلی سخته یه جوری بی پناهی که درد عالم توی قلبت موندگاره همیشه خدا پدر تو - من - امیر - شروین - رزیتا - پدر و مادر کوروش خدابیامرز و تموم رفتگانمون رو بیامرزه داغ عزیز هیچ وقت کم نمیشه هر روز بدتره یه دختری به اسم الهام توی وب سایتم نوشته برای مادر شعر بگو . نوشته نه پدر دارم نه مادر. دلم خون شد_:2:_:2: این تاپیک تا من زنده ام زنده میمونه داریوش گوش میدم به یادت - قیصر امین پور و مهران مدیری و شریعتی شخصیت های محبوبت بودن یاد کوروش همیشه توی خاطراتمه بعد از بابا تنها پناهم بود . خیلی بی معرفتی که رفتی بدون خداحافظی...._:2: اینم شعر منه که رو سنگ قبر باباست: خاکم به سر شده است که بی بال و پر شدم ای دل تو هم بنال که از اشک، تر شدم با قدرت تمام، چه آهی کشید دل آن لحظهای که از خبری باخبر شدم با این همه نشانه، دو دل ماندهام هنوز باور نمیکنم که دگر بی پدر شدم... |
مینا و دلتنگ میشه کمی رحم کنید |
پروین اعتصامی
این قطعه را برای سنگ مزار خودم سرودهام اینکه خاک سیهش بالین است اختر چرخ ادب پروین است گر چه جز تلخی از ایام ندید هر چه خواهی سخنش شیرین است صاحب آنهمه گفتار امروز سائل فاتحه و یاسین است دوستان به که ز وی یاد کنند دل بی دوست دلی غمگین است خاک در دیده بسی جان فرساست سنگ بر سینه بسی سنگین است بیند این بستر و عبرت گیرد هر که را چشم حقیقت بین است هر که باشی و به هر جا برسی آخرین منزل هستی این است آدمی هر چه توانگر باشد چو بدین نقطه رسد مسکین است اندر آنجا که قضا حمله کند چاره تسلیم و ادب تمکین است زادن و کشتن و پنهان کردن دهر را رسم و ره دیرین است خرم آن کس که در این محنتگاه خاطری را سبب تسکین است پروین اعتصامی: |
من هم صمیمانه به تمام کاربران سایت تسلیت عرض میکنم.
متاسفانه من فرصت آشنایی با ایشان را نداشتم ولی بسیار از خبر فوت ایشان متاسر شدم. این غم بزرگ را به خانواده ی کوروش بزرگوار تسلیت عرض مینمایم_:2::20::53: بعد تو تمام شاپرک ها فتند از خواب نسیم قاصدک ها رفتند بعد تو تمام نغمه های بی ابی از شهر قشنگ نی لبک ها رفتند |
بعد از تو شاید عاقبت من نیز مانند خواجه حافظ شیراز است
من زنده ام به شعر و پس از مرگم مردم نمی کنند فراموشم...._:2:_:2: |
من هم درگذشت اين عزيز رو به خانواده ي محترمشون و همه ي كابران فروم تسليت عرض ميكنم .
روحش شاد :53: |
منم به همه آشنایانش دوستانش در اینجا یا هرجای دیگه تسلیت میگم
|
اکنون ساعت 03:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |