![]() |
سلام به همه دوستان یزدی :d بخصوص جیگیلی سایت |
غزل بانو خوش اومدی :53::53: |
سلام به دوستان گل |
هی شکوفه جان{قاط}...هنجارها و باید و نباید ها و........خیلی چیزای دیگه مجبورم میکنن که بگم خوبم...:d
بازم خدا رو شکر..میدونم هیچ نعمتی بالاتر از سلامتی نیست.. خدا را بخاطر داشته هام و نداشته هام شاکرم:) یک هفته این اقای همکار ما به من گیر داده تو یه چیزیت هست {قاط} هر چی میگم هیچیم نیست...بابا خالم خوبه ..باز حرف خودشو میزنه_:2: این شکلکه باحاله _:2:_:2:_:2:_:2:_:2: الان فک کنم این شکلیم _:2: و خودمم نمیدونم چمه... شاید میدونم چمه..ولش کن حالا یه چیزی هست... اره این غزل توی شمال میرقصه :d ..نمیگه ما چی میکشیم .... خواهر زاده م از تهران اماده ..سه سالشه...انگار بچه مون تا حالا اسمون ندیده..شب اولی که تو حیاط بودیم اسمونو نگاه کرد و گفت اینجا کجاس :d |
الهی یاد اولین روزی افتادم که مینا جیگیلی این تاپیک رو زد
و قرار شد همیشه به اینجا سر بزنیم اما بعد از یه مدت یادمون رفت انگاری خوب مینایی وقتی قیافه ات اینطوریه _:2: اون بنده خدا چطور باور کن که حالت خوبه یعنی بیست سال دیگه اینجا چه شکلی میشه ;) فکر کنم تا اونموقع سایت مثل یه خونه واقعی بشه و وقتی مثلا می خوایم بریم کلوب یزد شال و کلاه کنیم و در کمتر از چند ثانیه بیایم داخل کلوب و همه از نزدیک همدیگه رو ببینیم مینا هم دیگه بهانه ای برای نیاوردن باقلوا نداره :p:d راستی مینا ماه رمضان شده توی کرمانشاه آش عباسعلی می پزن نمی خوای بیایی با وانت آبیه دنبال عباسعلی {شیت شدن} |
سلام
اول این که غزل یه اسپندی دود کردم واسه بچه های کرمانشاه تا بعضیا :65:چشمشون نکنن :24: اقا مهدی روزت قبول باشه اصل روزه همینه که تو سخترین شرایط بتونی حفظ ش کنی تبریک میگم اقا :);) احوال فرانک و شکوفه ومینایه صاحب خونه خوبه مهبا اینجا چیکار میکنی :d =========================== بچهای کرمانشاهی کمتر بیاین اینجا مینا رودار میشه :d |
می بینم که همه پستاشونو به اسم مبارک غزل ( :cool:) مزین کردند
تقبل الله :d می بینم که اجنبی ها یزد رو گرفتن ! اِ پس راس میگفتن همه جای ایران سرای من است ؟ الان خونه ی مینا اینا سرای من است ؟:d آقا مهدی این چه روزه گرفتنیه خوب , نگیری که سنگین تری ننه ها ... یک سوال اختصای هم داشتم ! در ولایت شما 20 سال چقدر زود می گذرد ! ؟ :d راس میگی مینا ؟ وای من عاچق ترشی م .. از شیرینی زیاد خوشم نمیاد ! زود دلمو می زنه .. حالا یزد سوغاتی ترش نداره ؟:65: آخه شکوفه جون نسخه ی تورو پیچیدن یه حال دیگه ای داره :p چقد دلم میخواد پاتوق شمال و شلوغش کنم ولی این آقا مهدی تندر که نیست , اونجا یجوریه انگار ! بلاخره همشهری یه صفای دیگه داره مینا خو از این شکلک ناراحتی ها نذار دیگه !آدم دلش میگیره.. من نمی رقصم ! استخفرلا ! تو و شکوفه خجالت نمیکشین برام صفحه میچینین ؟ مرافه مینا من به این همکار محترم آقا دارم حساسم میشمااااااااااااا رگ غیرتم زد بالا ! [آیکون چی گفتیییییییی داااااااش !] دوستام بهم میگن غزل عین پسرایی :d مهباجان من میام .. میام آخ جون عباسعلی ! شوهر :24: پس خودتم می دونی عین مورچه پی سی رو گرفتین , نه ترنم ؟:p حالا بذار ما همین زودیا بیایم کرمونشاه ... میدانیم چطور براتان اسپند دود کنیم !! همچین میگه کرمانشاه آدم فک می کنه از خارج آمدند ! کرمانشاه که بغل گوشمانه . اینقد برامان کری نخوان {B Adabi} آخیش دلمان خنک شد :d |
مهبا کلی از دست آش عباسعلیت خندیدم :d |
ها مینا جان همینه !
ببین گل و بلبل که میذاری آدم خوشش میاد http://www.qalamro.com/upload/smilie.../%28666%29.gif دیر شده مینا ؟؟؟ :eek: زود تند سریع اعتراف کن فرزندم ! http://www.qalamro.com/upload/smilie.../%28450%29.gif پس من چی ؟ اصن وانت آبی بدون من نمیچسبه :d خودم راننده تان میشم قبوله ؟ :cool: |
|
اکنون ساعت 12:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |