![]() |
نقل قول:
|
در ابتدا
هيوا من خودم كرد نيستم ولي حدودا يك سال در سنندج خدمت سربازي انجام دادم. اين اطلاعات رو مردم سنندج (در مورد اسم هيوا) به من دادن. اگر اشتباهه من رسما از طرف مردم خوب سنندج از شما عذرخواهي ميكنم. --------------------------------------------------------------------------------------------------- و اما تاري (شما جنسيتتون رو فرشته اعلام كرده بوديد) عكس شما طوري كه فكر ميكنم زياد دوست نداريد ديگران از روحيات شما آگاهي داشته باشند. و در مورد امضاتون كه به دوران كودكي توجه خاصي داريد، يه جورايي امپرسيونيسم هستيد و در هر لحظهاي چيزي رو كه احساس ميكنيد رو مطرح ميكنيد. |
دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟؟
دلیل انتخاب نام کاربریتون چیه؟؟؟؟؟
|
خوب همونطور که قبلا هم گفتم... ئه ستیره کردی نجمه یا همون ستاره میشه!
برا همینم... |
چون از این اسم خوشم میاد ویه اسم کردی هست...
|
امضا رو هم بگم که Spongicola یه نوع میگو هست که وقتی تو مرحله لارویه می ره تو یه نوع اسفنجی که سرپوش الک مانند داره!
وقتی که بالغ میشه دیگه نمی تونه از اون تو بیاد بیرون! و مجبوره کل زندگیشو اوجا سر کنه! البته اغلب به صورت زوج اون تو گیر میکنند! در قدیم در کشورهایی مثل چین از اون به عنوان هدیه عروسی استفاده می کردن!( سبد گل ونوس) و این نماد این هست که فقط مرگ هست که این دو نفر رو می تونه از هم جدا کنه! منم میخوام بگم که فقط مرگ هست که می تونه منو از اونی که دوسش دارم جدا کنه! در مورد آواتارم هم بگم که من عاشق گربه سانان هستم...در موردشون مطالعه زیاد دارم...و از اونجایی که گربه سانان در کشور ما چه از طرف مسئولین و چه مردم مورد بی مهری قرار گرفته اند! در جهت فرهنگ سازی بر آمدم تا به مردم یاد آوری کنم اوناهم جزو طبیعت ناب ایرانند! اگه ایران رو دوست دارین ...اگه به طبیعت اون عشق می ورزین...اونارم فراموش نکنید...مثلا به هر کی بگید یوز... میگه وحشیه آدم می خوره و... در حالیکه اصلا اینجور نیست حتی یوز قابلیت حیوان خونگی شدن داره...بچه ها جمعیت گربه سانان ایران رو به انقراضه...:( اینم هم دلیل آواتارم حالا بعد کنکور ارشد چیزای جالبی در موردشون می زنم! ببخشید که مثل همیشه زیاد حرف زدم... موفقیت شما آرزو قلبی من است... |
سلام!
چرا آواتورت اینه؟(با حاله) |
امضات که آخرشه کوتاه و روان و درباره آواتارتم باید بگم خیلی نازه.
اما نام کاربری خودم که اول اسم و فامیلیمه امضام از حافظ گران قدر که خیلی این دو بیتو دوست دارم و آواتارمم یه نی نی که خیلی بنظر نازنازیه |
نقل قول:
|
سلام
قراره موارد گفته شده رو توضیح بدین نه اینکه به اسم کاربری و آواتار همدیگه گیر بدین پیام خصوصی رو گذاشتن واسه درد و دل های این مدلی علت انتخاب نام کاربری من اسم خودمه آواتار چندوقت یه بار تعویض میشه امضا اصولا این امضا همیشه متغیره اخلاق نفر اول فروم در زمینه اعدام پست و تاپیک و جیز نمودن کاربر و احیانا خدای نکرده اخراج!پ پایان |
اکنون ساعت 10:15 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |