![]() |
http://www.parsfootball.com/img/category/esteghlal.gif
اخبار استقلال تبریک کادر فنی به ملیپوشان استقلال/ دلداری مظلومی به عمرانزاده کادر فنی تیم فوتبال استقلال در تمرین امروز این تیم به بازیکنانی که به اردوی تیم ملی دعوت شده اند تبریک گفت.به گزارش اولین پایگاه متن كامل آقای مظلومی بهتر است شما به تیمت برسی و موفق شوی/ مهدی پاشازاده: مظلومی باید مربیگری را رها کند! / دستیار کسی میشوم که فوتبال را بیشتر از من بفهمد مهدی پاشازاده در واکنش به صحبتهای سرمربی استقلال گفت: اگر قرار باشد روزی در کنار یک مربی کار کنم دستیار کسی میشوم که فوتبال را ... متن كامل من هیچ مشکلی با مظلومی نداشتم ؛ بازی استقلال و الاتفاق بازی ایران و عربستان است مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: «من هیچ مشکلی با مظلومی نداشتم و اصلا دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم.» به گزارش اولین پایگاه تخصصی ... متن كامل ذوب آهن باورش نمیشد که بتواند استقلال را شکست دهد ؛ تیمهای برانکو نظم خاصی دارند مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: «به نظر من در فوتبال ایران برخورد خوبی با ایوانکویچ صورت نگرفت.» به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات ... متن كامل با این تیم نتیجه نگیرد مظلومی باید مربیگری را رها کند! مهدی پاشازاده در واکنش به صحبتهای سرمربی استقلال گفت: اگر قرار باشد روزی در کنار یک مربی کار کنم دستیار کسی میشوم که فوتبال را ... متن كامل فتح الله زاده برای عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون ثبت نام کرد/ آمدن کفاشیان قوت گرفت علی فتحاللهزاده برای عضویت در هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال ثبتنام کرد. به نقل از سایت فدراسیون فوتبال، علی فتحاللهزاده مدیرعامل باشگاه استقلال که سابقه عضویت 4 ... متن كامل حیدری: من هیچ مشکلی با مظلومی نداشتم / بازی استقلال و الاتفاق بازی ایران و عربستان است مدافع تیم فوتبال استقلال تهران گفت: «من هیچ مشکلی با مظلومی نداشتم و اصلا دوست ندارم در مورد گذشته حرف بزنم.» خسرو حیدری این فصل بازیهای ... متن كامل برهانی: ذوب آهن باورش نمیشد که بتواند استقلال را شکست دهد ؛ تیمهای برانکو نظم خاصی دارند مهاجم تیم فوتبال استقلال گفت: «به نظر من در فوتبال ایران برخورد خوبی با ایوانکویچ صورت نگرفت.» به نقل از سایت گل، آرش برهانی در روزی ... متن كامل برانکو مربي من بوده اما محكوم به برد هستيم هافبك تيم فوتبال استقلال با وجود احترامي كه براي برانكو ايوانكوويچ قائل است، تمام تلاشش را ميكند تا بتواند استقلال را مقابل الاتفاق به برتري ... متن كامل رحمتي را به بازي با الاتفاق ميرسانيم دكتر رضايي با تاييد مصدوميت جزئي مهدي رحمتي گفت: او مشكل چنداني براي حضور در بازي پليآف ليگ قهرمانان ندارد.پزشك تيم فوتبال استقلال اظهار كرد: ... متن كامل فتحاللهزاده براي انتخابات هيات رييسه فدراسيون فوتبال ثبتنام كرد /احتمال كانديداتوري كفاشيان براي رياست قوت گرفت علي فتح الله زاده براي عضويت در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال ثبت نام کرد.علي فتح الله زاده مديرعامل باشگاه استقلال که سابقه عضويت 4 ساله ... متن كامل 2 خبر خوب برای استقلالی ها فریدون زندی که در اواخر بازی روز گذشته مقابل ذوب آهن آسیب دید در بازی بعدی استقلال به میدان می رود. در حالی که به ... متن كامل خبرهای خوب برای استقلالی ها /اندک اندک جمع یاران می رسد... آندرانیک تیموریان تا پایان سال باید بیرون گود باشد و زمان بازگشت وی به میادین اویل سال آینده خواهد بود.فریدون زندی که در اواخر بازی ... متن كامل پیشنهاد 1.5 میلیون دلاری قطری ها برای به چنگ آوردن ستاره استقلال قطری ها با پیشنهاد 1.5 میلیون دلاری به باشگاه استقلال خواهان به خدمت گرفتن مجتبی جباری شدند. به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس فوتبال دات ... متن كامل همه کمک کنند تا سهمیه ایران حفظ شود/ محتاج حمایت همه جانبه هستیم باشگاه استقلال پس از صعود تیم فوتبال این باشگاه به مرحله بعدی پلی آف لیگ قهرمانان آسیا بیانیهای صادر کرد.به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال ... متن كامل مصدوميت زندي جدي نيست / جباري پس از يك ماه ميتواند تمرين كند باشگاه استقلال اعلام كرد مصدوميت فريدون زندي جدي نيست و مجتبي جباري هم پس از گذشت حدود يك ماه از مصدوميتش ميتواند به تمرينات برگردد.به ... متن كامل پیروزی بر ذوب آهن عیدی کوچکی به هواداران استقلال بود مدیر عامل باشگاه استقلال پیروزی برابر ذوب آهن و صعود این تیم به مرحله بعد لیگ قهرمانان آسیا را هدیه ای به هواداران آبی عنوان ... متن كامل فتح الله زاده: از هواداران ممنون که تیم خود را تنها نگذاشتند مدیر عامل باشگاه استقلال گفت: «از هواداران استقلال ممنونم که در بازی مقابل ذوب آهن تیمشان را تنها نگذاشتند.» به گزارش اولین پایگاه تخصصی فوتبال پارس ... متن كامل باید به الاتفاق عربستان فکر کنیم/ از اول هم کهکشانی نبودیم بازیکن تیم فوتبال استقلال گفت: حالا که توانستیم ذوب آهن را شکست بدهیم باید به بازی بعد مقابل الاتفاق عربستان فکر کنیم.به گزارش اولین پایگاه ... متن كامل مقابل الاتفاق منسجمتر میشویم/ شاید در شکست برابر پرسپولیس حکمتی بود! دروازهبان تیم فوتبال استقلال گفت: با توجه به اینکه تا بازی بعدی لیگ قهرمانان آسیا چند روز فرصت داریم، می توانیم با انسجام بیشتری بازی ... متن كامل |
گزارشي از تمرين امروز استقلال
سهشنبه 25/11/1390 14:19
آندو با عصا آمد، جباري اختصاصي تمرين کرد گزارشي از تمرين امروز استقلالآندرانيک تيموريان با عصا در محل تمرين استقلال حاضر شد. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00028462.jpg تمرین استقلال امروز از ساعت 13 در زمین دستگردی درحالی آغاز شد که فریدون زندی بازیکن مصدوم آبیپوشان تنها غایب این تمرین بود. * بازیکنان در ابتدای تمرین در کنار هم عکس یادگاری گرفتند. *جواد زرینچه عضو هیئت مدیره باشگاه استقلال در تمرین امروز حضور داشت. *آندرانیک تیموریان که به دلیل مصدومیت با عصا سرتمرین آمده بود با بازیکنان صحبت و دقایقی با هواداران شوخی کرد. *پژمان منتظری کمی دیرتر از سایر بازیکنان به محل تمرین رسید و مظلومی گفت که باید جریمه شود. *هنکه که روز گذشته بازیکنان را تمرین نداده بود و تنها نظارهگر تمرین بود، امروز بازیکنان را تمرین داد. * 5 هوادار از نزدیک شاهد تمرین آبیپوشان بودند. شاهرخ بیانی هم تمرین بازیکنان را نظاره کرد. *آتیلا حجازی دقایقی با تیموریان صحبت کرد، جباری هم خوش و بشی با تیموریان داشت و سپس به صورت اختصاصی دور زمین دوید. *تیموریان، مظلومی و جباری در کنار هم عکس یادگاری گرفتند، پس از آن سرمربی استقلال خطاب به تیموریان گفت: به ما که رسیدی مصدوم شدی که تیموریان گفت از دو هفته دیگر شرایطم بهتر خواهد شد. *فیلمهای بازی الاتفاق به دست کادر فنی استقلال رسید. *آرش برهانی 20 دقیقه پس از شروع تمرین آمد و اعلام کرد به دلیل مشکلات مالیاتی تاخیر داشته پس از آن هم 10 دقیقه جداگانه دوید و سپس به جمع بازیکنان اضافه شد. |
سهشنبه 25/11/1390 پزشک استقلال: جباري به الاتفاق نميرسد
پزشک تيم فوتبال استقلال گفت: اگر براي درمان زندي فرصت بيشتري داشتيم بهتر بود. http://www2.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032532.jpg اکبر رضایی در مورد وضعیت فریدون زندی عنوان کرد: زندی از ناحیه همسترینگ کشیدگی درجه یک دارد. او فعلا باید استراحت کند تا ببینم شرایطش چطور می شود. وی در پاسخ به این سؤال که زندی به بازی شنبه مقابل الاتفاق می رسد یا خیر گفت: اگر ما برای درمان زندی فرصت بیشتری داشتیم بهتر بود اما همه چیز بستگی به شرایط او در چند روز آینده دارد. پزشک تیم استقلال در مورد مجتبی جباری گفت: او به بازی با الاتفاق نمی رسد. |
تاريخ خبر: 1390/11/26
برنامه تمرینی استقلال تا پیش از دیدار شنبه به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، تمرین روز پنجشنبه تیم استقلال فردا ساعت 15 در کمپ اختصاصی باشگاه استقلال دنبال خواهد شد. استقلال برای رویارویی با تیم الاتفاق عربستان، آخرین تمرین خود را هم ساعت 16 روز جمعه در زمین شماره یک ورزشگاه آزادی انجام خواهد داد. این دو تیم ساعت 20/17 عصر شنبه به مصاف هم خواهند رفت. |
سرود استقلال، آهنگ «پیشواز»
به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، محمود قاسمیعارف، رئیس کمیته فرهنگی باشگاه استقلال از توافق باشگاه استقلال با شرکت ایرانسل خبر داد و اظهار داشت: با هماهنگیهایی که انجام گرفت، سرود رسمی باشگاه استقلال به عنوان آهنگ پیشواز شرکت ایرانسل در اختیار آنها قرار گرفت تا از این پس هوادارانی که علاقهمند به داشتن این سرود برای پیشواز خطوط همراه خود هستند از آن استفاده کنند.
وی اضافه کرد: این سرود رسمی با تأکید مدیرعامل باشگاه، دکتر فتحالهزاده ساخته شد که با صدای مجید گرامیان و آهنگسازی مهرداد جنابی، پیش از این در مراسم رسمی باشگاه در تالار اجتماعی روزنامه اطلاعات و با حضور مدیریت، اعضای تیم استقلال، شخصیتهای بزرگ ورزشی و هنری رونماییشده بود. به این ترتیب، علاقهمندان و هواداران و طرفداران استقلال میتوانند از سرود باشگاه به عنوان آهنگ پیشواز خود روی خطوط ایرانسل استفاده کنند..... |
جباری با فتحاللهزاده جلسه گذاشت
جباری با فتحاللهزاده جلسه گذاشت
اصرار جباری برای بازی در مقابل الاتفاق , بعث جلسه ای با دکتر فتح الله زاده شده است. هافبک مصدوم استقلال سه شنبه جلسهای با مدیرعامل این باشگاه برگزار کرد. در این جلسه که بعد از تمرین استقلال برگزار شد، طرفین در مورد مسائل باشگاه استقلال صحبت کردند. همچنین جباری که مدتی از تیم دور بوده به فتحاللهزاده گفت که میخواهد در بازی پلی آف لیگ قهرمانان آسیا مقابل الاتفاق عربستان بازی کند. فتحاللهزاده هم از جباری در مورد پای مصدومش پرسید که مجتبی گفت وضعیتش خوب است و میتواند خودش را به این مسابقه برساند. او گفته حتی اگر مصدومیتش به طور کامل هم خوب نشود، باز هم میتواند مقابل الاتفاق بازی کند. |
پروین: برای تشویق استقلال به استادیوم میروم
پروین: برای تشویق استقلال به استادیوم میروم در بازی روز جمعه در ورزشگاه، دیگر رنگ آبی و قرمز معنا ندارد و استقلال بهعنوان نماینده ایران رودرروی الاتفاق قرار میگیرد.
در بازی روز جمعه در ورزشگاه، دیگر رنگ آبی و قرمز معنا ندارد و استقلال بهعنوان نماینده ایران رودرروی الاتفاق قرار میگیرد. علی پروین هم با اشاره به این موضوع از هواداران تیمش دعوت میکند که به استادیوم بروند. او میگوید: «انشاءا... مردم هر کاری دارند زمین بگذارند و ساعت 17:30 شنبه آینده برای حمایت از «استقلال ایران» به ورزشگاه آزادی بیایند. بحث بازی استقلال- الاتفاق عربستان بحث ملی است. انشاءا... همه با در دست داشتن پرچمهای سه رنگ ایران ورزشگاه آزادی را پر خواهند کرد تا عربها به خود بلرزند. استقلالیها مقابل این تیم حمایت همه جانبه پرسپولیسیها را خواهند داشت. شنبه استقلال، پرسپولیس مطرح نیست و بحث ایران در میان است. ما همیشه با تیمهای عربی کری داشتیم پس باید همه حمایت کنیم و تیم خوب استقلال هم باید غیرت کند و با یک نتیجه خوب و دست پر از میدان خارج شود. انشاءا... پرسپولیس و سپاهان در کنار استقلال در لیگ قهرمانان آسیا بتوانند به مراحل پایانی راه پیدا کنند تا فوتبال ما نشان دهد که هنوز هم در سطح اول آسیا است.» بهنظر میرسد علی پروین خودش هم روز جمعه به استادیوم میرود: «خودم هم کنار همه پرسپولیسیها روز شنبه به ورزشگاه آزادی میآیم. چه عیبی دارد که استقلال ایران را تشویق کنیم تا بچهها راحتتر به خواسته خود برسند. تیمهای عربی همیشه سرمایهگذاری خوبی میکنند و درست است که مربی آنها هم برانکو است اما انشاءا... استقلالیها با یک بازی خوب و تماشاگرپسند کاری میکنند کارستان و دل همه ملت ایران را شاد میکنند.» او دیروز در تمرین پرسپولیس حاضر شد و برخلاف برخی شایعات ملاقاتی هم با دنیزلی داشت: «هرچند وقت یک بار سری به تمرین پرسپولیس میزنیم و نگاه میکنیم. از من میپرسند دنیزلی را دیدی و من میگویم مگر میشود به تمرین برویم و سری به آقا مصطفی نزنیم. رفتم به او گفتم خسته نباشید و انشاءا... در ادامه راه موفق باشید. امیدوارم پرسپولیس روز چهارشنبه با یک بازی خوب مقابل صبا به برتری برسد و با خیال راحت به تعطیلات برود.» |
گزارش تصویری اختصاصی دیدار تیمهای استقلال - الاتفاق
|
پروین: استقلال دقت میکرد ۶ گل میزد،
پروین: استقلال دقت میکرد ۶ گل میزد، علی پروین در در خصوص بازی استقلال و الاتفاق اظهار داشت: ما پرسپولیسیها برای اثبات برادری به ورزشگاه آمدیم.
استقلال اگر در این مسابقه دقت میکرد، میتوانست ۶ گل بزند اما با این حال نتیجه خوبی گرفتند و مردم را شاد کردند. وی افزود: امروز ایران را تشویق کردیم. امیدوارم پرسپولیس و استقلال در مراحل بعدی لیگ قهرمانان آسیا موفق باشند. استقلال امروز امتیاز شیرینی را کسب کرد. به همه مردم ایران این پیروزی را تبریک میگویم. امروز روز خوبی برای فوتبال ایران بود |
تقدیم به همه ایرانیان،
دکتر فتح الله زاده: تقدیم به همه ایرانیان، تشکر از همه هواداران، تقدیر از پروینلم یشکر مخلوق، لم یشکر خالق تقدیم به همه ایرانیان، تشکر از همه هواداران، تقدیر از پروین پیروزی بزرگی که فوتبال ایران برابر فوتبال عربستان سعودی رقم زد،
قبل از هر چیز گویای همدلی و همزبانی جامعه ورزشی کشور و احساس مسئولیت بزرگی است که ورزشدوستان، بزرگان ورزش و مدیران ورزش هماره و همیشه دارند. استقلال به نمایندگی از فوتبال ایران مأموریت بزرگ خود را به بهترین وجه انجام داد و در این رهگذر، از بیشترین حمایت مردمی برخوردار شد. استقلالیها این پیروزی را که باید تقدیم ملت بزرگ ایران کرد، نتیجه و بلکه معجزه حضور هواداران، فوتبالدوستان میدانند. در این رهگذر، ضمن تشکر از تک تک استقلالیها و همه آنها که دلشان برای این پیروزی ملی میتپید، برخود لازم میدانم از علی پروین، تقدیر و سپاسگزاری کنم که درک بالای خود را با سخنان تهییجکنندهاش و نیز با حضورش در ورزشگاه به تماشا گذاشت. یقین دارم که در سایه این اتحاد و این اتفاق، استقلال و فوتبال ایران، در کنار دیگر نمایندگان ایران در عرصه آسیا، به پیروزیهای بیشتر و بزرگتری دست مییابند. |
اکنون ساعت 09:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |