![]() |
فدات بشم مینا جون اختیار داری عزیز دلم این حرفا چیه اصلا چیز مهمی نیست که باید دیده باشی الانم خیلی لطف کردی و اومدی سر زدی خیلی خیلی خوشحالم کردی ممنونم از تو خواهر و دوست گلم:53: |
نقل قول:
:o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o منم همین طور!!!! عذر خواهی بابت تأخیر. امیدوارم در همه مراحل زندگی موفق باشید:53: :o:o:o:o:o:o:o:o:o :o:o:o:o:o:o:o:o:o |
ای جانم فدات بشم ماری جون
شما هم لطف داری عزیزم امیدوارم که همه ی جوونای ایرانی در تمام مراحل زندگیشون موفق باشن ازت ممنونم گلم:53: |
من اسیر غصه های این حوالی
تو به فکر آرزوهای خیالی من همینم که به آخرم رسیده تو همیشه غرق یک عالمه واهی ......... |
آفرين بر دوستان شاعر و هنر دوست ، منهم بهت تبريک ميگم خانم خوش ذوق سنبل عزيز در پناه يکتا شاد باشي هميشه... |
مرسی گلم
شما لطف دارید منم برا همه دوستان عزیزم آرزوی موفقیت دارم |
نوشته شده در ساعت 3 بامداد 11 مرداد 1387:
51 روز بعد از رفتن پدرم_:2: آهای خدایی که خبر از منه خسته داری یه دنیا حرف از آدمای دلشکسته داری فقط تو میدونی چشام چه بی فروغه امشب تنها تو شاه کلید این درای بسته داری خدا کمک کن بتونم دوباره رو به راه شم مثل قدیما رنگ شب به آسمون بپاشم گمون کنم اگه بخوای به من عنایت کنی بهتره با داغ دلم نذاری تنها باشم خدا صدام کن که صدات غروب گریه هامه یه دنیا درد بی امون تو غربت صدامه شاید که بعد از پدرم نفس بمونه اما امید من به این همیشه بودنه خدامه _:2:_:2:_:2: |
امیدوارم دیگه غم نبینی و همیشه بر مدار موفقیت باشی:53:
زین عمر دو روزه کس نبینی..........هرگز به مراد خویش پیروز دیروز همه امید فردا............ فردا همه آرزوی دیروز |
برای نفسم
88/8/24
یک شنبه .... نفس غم را درون سینه ی من جست و جوکنید از این منه اسیر کمی گفت وگو کنید دیگر نفس ز جان و دلم پر کشید رفت من را دگر به قبر خودم روبه رو کنید! واحسرتا که باز به یک شنبه می رسید روزی اگر سه شنبه ی من زیر ورو کنید! در هر نگاه عاشق من التماس اوست با اشک غربتم همه جا شست و شو کنید _:2:_:2:_:2: |
دوستان همیشه زنده وسرحال |
اکنون ساعت 12:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |