پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار و قوانین فروم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=47)
-   -   اخبار فروم (http://p30city.net/showthread.php?t=108)

مهدی 02-11-2012 11:15 AM

دوستان عزیز

Ghazal.banoo
به
GhaZaL.Mr

و

hossein_1971
به
حسین

تغییر اسم دادند.
مبارک باشد. :53:

دانه کولانه 03-12-2012 01:26 PM

یک سری تغییرات در تنظیمات سایت اعمال کردم که به سرعت و راندمان سایت مربوط میشه که بعضی هاش سرعت رو بالا میبره بعضی هاش پایین میاره و برعکس حجم صفحات رو بالا پایین میکنه .
باید در دراز مدت ببینیم چقدر مفیده .
مثلا یک مورد که تغییر دادم و خودم هنوز نتیجه ش رو ندیدم و نمیدونم در مورد کش شدن پستهاست که احتمالا به زمان ویرایش یه پست مربوط میشه . باید ببینیم واقعا چیه و چقدر تغییر ایجاد میکنه .

اگر مورد جدید و جالبی مشاهده کردین بهم نامه بدین و

دانه کولانه 03-24-2012 02:09 PM

نرم افزار تاپاتاک به اخرین نسخه اپدیت شد

Update note:

1. add YT tag support
2. add nested quote support
3. fix plugin placed as soft link can not work issue
4. fix some encoding issue
5. fix user ban status issue in thread view
6. fix image upload issue when max upload number was set as unlimited(0)
7. fix image display issue
8. fix total topic number issue related to deleted topics
9. fix LIST tag format issue
10. fix user avatar display issue in search
11. fix tag parsing issue
12. fix tapatalk detect alert js issue

fix tapatalk detect alert js issue

Fixed the verification and forum connection problem for some forums in v3.3.2 plugin for vb37/38 and v3.9.3 plugin for vb4.*

کاربران گرامی ای که از این نرم افزار بر روی گوشی های خود استفاده میکردند اگر مشکلی داشتند اطلاع بدهند و اگر تغییر کاربردی و مفیدی رو مشاهده کردند اطلاع رسانی کنند .

SHeRvin 03-24-2012 02:26 PM

ممنون کورش جان
کاربران عزیز پی سی سیتی برای معرفی و دانلود این نرم افزار برای آیفون یا آیپاد خود به این پست مراجعه کنند

http://www.p30city.net/showpost.php?...0&postcount=23

دانه کولانه 04-06-2012 07:57 PM

بچه ها بر روی این چند لینک کلیک کنید

ویرایش

نقل قول

سپاس

ارسال پاسخ

بعد دکمه crtl رو بگیرید و دکمه f5 رو بزنید تا شکل های جدیدش رو ببینید .

مهرگان 04-06-2012 10:19 PM

خوب بودن، اما کوچیکن یا من کوچیک میبینم؟!

Afsaneh_roj 04-06-2012 11:24 PM

تغییرات

تغییرات هم خیلی جالب و متفاوت هستن . بسیار عالی..

کارگر سایت 04-12-2012 07:56 AM

امروز صبح 5 شنبه 24 فروردین 1391 همکار عزیزمون اقا مهدی در شبکه 1 برنامه صبح به خیر ایران که به استان خوزستان سفر کرده بودند مصاحبه داشتند و در مورد اثار باستانی اون خطه توضیحاتی ارائه کردند و ما از دیدار مجدد ایشان این بار در تلویزیون بسیار خوشوقت شدیم و این مطلب برای ما بسیار جای افتخار دارد که با این عزیزان همکار هستیم به ایشون خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنم
فکر میکنم ایشون چهارمین کاربر سایت هستند که دوستان تونستند دربرنامه تلویزیونی ایشون رو مشاهده کنند
جناب اقای نقده (behnam5555) هنرمند بازیگر و مدیردوبلاژ صدا و سیمای بخش متبوع در فیلمهای سینمایی و سریالهای مختلفی به هنرنمایی پرداختند که قبلا این لیست ارائه شده
جناب اقای حسن رحمانی هنرپیشه محبوب صدا و سیمای شهرستان متبوعشان که سالها با چهره شون اشنایی داریم
همچنین اقا مهدی که عرض کردم
و خود بنده که برای مصاحبه با اقای دوست محمد (کاریکاتوریست) به دیدار ایشون رفته بودم در مورد ایشون مورد مصاحبه واقع شدم ! .

با این حال به همگی عزیزان فعال در سایت خوب پی سی سیتی خسته نباشید و عرض ادب میکنم .

Saba_Baran90 04-12-2012 09:15 AM

به عنوان کوچیکتر در کنار همچین بزرگترهایی بودن برای ما هم افتخاره
خدا رو شکر عضو خونواده ای هستیم که سایه بزرگتراش سعادته

رزیتا 04-12-2012 09:48 AM

خانه و خانه داری

سه بخش جدید "دکوراسیون، تزئینات، باغبانی" به تالار خانه و خانه داری اضافه شد

خانه و خانه داری

بخشها:

http://p30city.net/images/Thememoch/...bforum_old.gif آشپزی

http://p30city.net/images/Thememoch/...bforum_old.gif دکوراسیون

http://p30city.net/images/Thememoch/...bforum_old.gif تزئینات

http://p30city.net/images/Thememoch/...bforum_old.gif باغبانی

Afsaneh_roj 04-12-2012 11:59 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 258696)
امروز صبح 5 شنبه 24 فروردین 1391 همکار عزیزمون اقا مهدی در شبکه 1 برنامه صبح به خیر ایران که به استان خوزستان سفر کرده بودند مصاحبه داشتند و در مورد اثار باستانی اون خطه توضیحاتی ارائه کردند و ما از دیدار مجدد ایشان این بار در تلویزیون بسیار خوشوقت شدیم و این مطلب برای ما بسیار جای افتخار دارد که با این عزیزان همکار هستیم به ایشون خدا قوت و خسته نباشید عرض میکنم
فکر میکنم ایشون چهارمین کاربر سایت هستند که دوستان تونستند دربرنامه تلویزیونی ایشون رو مشاهده کنند
جناب اقای نقده (behnam5555) هنرمند بازیگر و مدیردوبلاژ صدا و سیمای بخش متبوع در فیلمهای سینمایی و سریالهای مختلفی به هنرنمایی پرداختند که قبلا این لیست ارائه شده
جناب اقای حسن رحمانی هنرپیشه محبوب صدا و سیمای شهرستان متبوعشان که سالها با چهره شون اشنایی داریم
همچنین اقا مهدی که عرض کردم
و خود بنده که برای مصاحبه با اقای دوست محمد (کاریکاتوریست) به دیدار ایشون رفته بودم در مورد ایشون مورد مصاحبه واقع شدم ! .

با این حال به همگی عزیزان فعال در سایت خوب پی سی سیتی خسته نباشید و عرض ادب میکنم .

جای بسی افتخاره برای ما و اعضای پی سی و خسته نباشید خدمت آقا مهدی .
ما که زیاد تی وی نمی بینیم .. زودتر می گفتید نگاه می کردیم :d

دانه کولانه 05-18-2012 01:33 PM

در چند وقت اخیر فعالیت های مفید وسازنده خوبی توسط تعدادی از کاربرانمون در سایت مشاهده شده
خوش بختانه جو کلی سایت امروز مناسب هست روابط دوستی ها فعالیتها همگی در سطح نرمالی هستند و اخیرا کمی به سوی بهبود و کیفی تر شدن شتاب گرفته است در این میان شایسته بود از فعالیتهای اخیر مدیران خوبمان مهرگان (بخش زبان های خارجی ) و مهدی (ناظر و مدیر بخش موبایل ) به طور ویژه تری سپاسگزاری شود
از فعالیتهای مدیران جدیدمان نیز رضایت داریم و دوستان و کاربران و مدیران و ناظران قدیمی نیز به خوبی عهده دار مسئولیتها و روشن نگاه داشتن چراغ سایت و دلگرمی و انگیزه دادن به کاربران جدیدالورود تر بوده اند . سپاس و خدا قوت .

دانه کولانه 06-01-2012 05:48 PM

به صورت ازمایشی دوباره مدت کوتاهی لینکهایی که در تاپیکها هستند رو تنها برای کاربران عضو سایت باز میگذاریم . از چند ساعت پیش اینطور هست و مشاهده شد که اندکی سایت با وقفه و اشکال مواجه شد که البته هنوز معلوم نیست این دو به هم ارتباطی داشته اند یا خیر . با این حال این قطعی هست که وقتهایی که لینکها بسته میشود هجوم برای عضو شدن در سایت بسیار زیاد میشود و فعالیت های سایت بسیار زیاد میشود .

دانه کولانه 06-02-2012 10:13 PM

برای بررسی امار وضعیت عضویت در سایت به طور موقت 1 روز لینکها را برای مهمانهای سایت بسته نگاه داشتیم .
بیش از 250 عضو جدید در یک روز بین تعطیل به سایت اضافه شد که حدود 80 درصد از اونها اکانت خودشون رو تایید کردند .
فرض رو بر این بگیریم که در یک روز معمولی به طور میانگین 300 نفر عضویت داشته باشیم در یک ماه حدود 10 هزار عضو جدید و در یک سال 100 هزار عضو جدید خواهیم داشت سیاستی که در این سالها اتخاذ نکردیم و فعلا تا زمانی که تمام محتوای سایت انچنان که مد نظر خودمان است نشود و تمامی لینکها و محتوا سالم و بدون ایراد نشود اتخاذ نمیشود .

دانه کولانه 06-16-2012 01:06 AM

چندی پیش سیتم جالبی را یکی از سایتهای ایرانی در زمینه محافظت از نوشته های خود دیدم اما فرصت نشد که اونرو دنبال کنم اما مطمئن بودم که از جاوااسکریپت استفاده شده
امروز به طور اتفاقی در وبلاگ یک پزشک اون رو دیدم به طور موقت برای سایت پی سی سیتی این کد رو استفاده کردم

از این به بعد هر وقت متنی از سایت ما کپی بشه و در جایی استفاده بشه به طور اتوماتیک یک خط به انتهای اون متن اضافه میشه به اسم :

منبع : (نام ان صفحه ) + لینک ان صفحه که بر روی ان گذاشته شده

البته قابل پاک شدن هست اما به هر حال جالب است .

همین الان میتونین از سایت خودمون تست کنین یه قسمت رو (بیش از 8 کلمه) کپی کنید و در سایت خودمون یا ایمیلتون یا وبلاگتون پیست کنین و مشاهده کنین

نمونه :

برای بررسی امار وضعیت عضویت در سایت به طور موقت 1 روز لینکها را برای مهمانهای سایت بسته نگاه داشتیم .
بیش از 250 عضو جدید در یک روز بین تعطیل به سایت اضافه شد که حدود 80 درصد از اونها اکانت خودشون رو تایید کردند .
فرض رو بر این بگیریم که در یک روز معمولی به طور میانگین 300 نفر عضویت داشته باشیم در یک ماه حدود 10 هزار عضو جدید و در یک سال 100 هزار عضو جدید خواهیم داشت سیاستی که در این سالها اتخاذ نکردیم و فعلا تا زمانی که تمام محتوای سایت انچنان که مد نظر خودمان است نشود و تمامی لینکها و محتوا سالم و بدون ایراد نشود اتخاذ نمیشود .

کارگر سایت 06-23-2012 09:36 PM

به نظر میرسد که بعد از انتقال سرور اختلالات کوچکی در زمینه ساعت سیستم و پستها به چشم میخورد که الان سعی بر اصلاح اون شد
تنها یک نکته باقی میمونه که پست هایی که از چند ساعت پیش تا الان که من اصلاح رو انجام دادم تاریخ فردا خورده بنابراین هر پستی که در تاپیکهایی که این چند پست وجود داره زده بشه قبل از اونها نمایش داده میشه و باید فردا بگذره (24 ساعت) تا همه چی به حالت اولش برگرده .

دانه کولانه 10-17-2012 06:19 PM

دوستان ایا قبول دارند سرعت سایت فوق العاده بالا رفته ؟

مهرگان 10-17-2012 06:28 PM

سلام دانه کولینه

یوزر و پسم رو نوشتم، هنوز اینتر نزده بودم که وارد سایت شدم =))))

اینکه چیزی نیست، ارسال پست خیلی زمانش کم شده، ویرایش هم همینطور

کلا موافقم، سرعتش بالا رفته

مستور 10-17-2012 06:28 PM

و این میسر نبوده مگر زحمات بی دریغ شما
باز هم میگم که همه هم بگن
خسته نباشی
پهلوان

کارگر سایت 11-17-2012 01:53 AM

اضافه شدن 50 اسمایلی زیبا برای شما

:nakafi!:

:yattasmiley[1]:

:mardomazar:

:sarokapol:

:شکانیده ی:

:pof!:

:watermelonsmiley:

:ye roz ostad!:

:MOJ MEKZIKI:

:باوکه رو:

:تیپ آشو!:

:hippie6:

:diri di ri ri diri:

:dancegirl3:

:دیه چه؟:

:عمو ترول:

:hippie5:

:هنگله:

:لوطی قژناک

:splum-fairy-smiley:

:hippie4:

:Catch Me If You Ca:

:shit:

:elahi_elahi:

:green-hat-smiley:

:ummummum:

:shad:

:پرشه شر:

:goftbia!:

:biaray!:

:تتتتتته:

:allaf:

:khooooda:

:choo:

:خر خون:

:ali_khosa_khowar:

:آبتین الدو

:amo_sabzi_forosh:

:I love P30city.net:

:ezat khan:

:تروله سادا

:che_bedane:

:پلکه شورر:

:dash mashti:

:ha? gholmorad :

کارگر سایت 11-17-2012 04:23 PM

سایت با موفقیت بر روی سرور جدید انتقال پیدا کرد

سرور رو از ایران به امریکا منتقل کردیم فعلا مشکلی نیست
اما باید بررسی بشه که ایا میزان رم تهیه شده برای این سرور پاسخگوی کار ما خواهد بود یا خیر

به نسبت سرور قبلی که در ایران بود مقداری سرعت دسترسی به خاطر فاصله زیاد امریکا تا ایران کمتر خواهد شد اما در عوض پهنای باند خریداری شده تقریبا 6 برابر میزان قبلیست و دیگر مشکل تمام شدن پهنای باند نخواهیم داشت .

مهدی 01-15-2013 08:37 PM

فایلهای پیوست رم افزارهای آندروید Download Android App

تمامی برنامه های آندروید در این بخش نرم افزارهای آندروید Download Android App
دوباره پیوست شدند و براحتی بصورت مستقیم قابل دانلود می باشند.

کارگر سایت 01-20-2013 06:45 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 276942)
تمامی برنامه های آندروید در این بخش نرم افزارهای آندروید Download Android App
دوباره پیوست شدند و براحتی بصورت مستقیم قابل دانلود می باشند.

سپاس از مهدی کبیر . خدایتان اجر دهاد .

کارگر سایت 01-20-2013 06:56 PM

نصب یو آر ال فرندلی برای سایت .

البته فقط برای تاپیکهایی که در اسمشون عبارت انگلیسی وجود داره .

چیه ؟

تاپیکهایی که اسمشون انگلیسی هست (یا انگلیسی هم هست ) از این به بعد در ادرس خود قسمتی از اون کلمات انگلیسی رو هم خواهد داشت که برای سرچ در گوگل بهتر خواهد بود

برای مثال

تاپیکی داریم به اسم :

Emily Dickinson - گزیده اشعار امیلی دیکنسون

که ادرس اون به طور خالص اینه :

http://p30city.net/showthread.php?t=37990

اما حالا اگر برین به بخش انگلیسی سایت و موس رو روی تاپیکها نگه دارید میبینید که تاپیکهایی که اسم انگلیسی دارند واژه های انگلیسی عنوان به ادرس لینک هم اضافه شده یعنی تاپیک فوق الان ادرسش این شده :

http://p30city.net/showthread.php?t=37990-Emily-Dickinson

در تمام بخش های سایت همین طور هست مثلا

http://p30city.net/showthread.php?t=2785-NOD32-AntiVirus-5-2-9-Final-NOD32-NOD32-AntiVirus-ESET-Smart-Security-5-2-9-1

http://p30city.net/showthread.php?t=4680-Multimedia-Builder-btw-button-icon

فراموش نکنین که لینکهای به فرم قدیم هنوز قابل استفاده س یعنی اگر قسمت انگلیسی فوق رو حذف کنید هم باز دوباره کار میکنه خصوصا اینکه این اتفاق فقط وقتی داخل تالارها هستین رخ میده و مدل جدید لینکها رو میبینید والا در صفحه اصلی سایت لینکها هنوز به فرم قدیم هستند .

دانه کولانه 02-06-2013 05:51 PM

محدودیت های زیر به صورت ازمایشی اعمال میشود .

ارسال حداکثر 5 تاپیک جدید در روز

ارسال حداکثر 10 پست جدید در روز .

این سخت گیری به خاطر عدم رعایت نظم و کیفیت حداقلی نوشته ها در بخش هایی مانند ادبیات و بخش ازاد سایت که موجب ازردگی و اعتراض کاربران قدیمی قرار گرفته بود اعمال شده است .

نقل قول:

برای جلوگیری از بی نظمی و ارسال نوشته های تبلیغاتی و حفظ کیفیت نوشته های سایت
گروه کاربری شما در طول روز مجاز است که تنها

؟؟؟؟؟

نوشته جدید در این بخش ارسال کند .

در صورت لزوم با مدیریت سایت این مساله را بررسی کنید .

دانه کولانه 04-13-2013 10:40 PM

بلاخره با کلی بررسی معلوم شد چرا 2 روزه در سایت قسمتهایی دچار اشکال شده مثلا بخش ادیتور نوشته ها کار نمیکرد نمیشد رنگ فونت و سایز رو تغییر داد .

به نظر میرسه ادرس قسمتهایی از گوگل و یاهو در ایران مسدود شده باشه
بعضی از کدهای مورد نظر سایت از اونجا لود میشد .

مشکل مرتفع شد .

دانه کولانه 07-03-2013 01:14 AM

تاپيكي به نام مشاعره با کلمات انگلیسی
به ادرس

http://p30city.net/showthread.php?t=19876-

با حدود 520 پست با نظر موافق گروه مديريتي از سايت حذف شد بنابراين تعدادي از پستهاي دوستان ممكن است كم شود .

دانه کولانه 07-03-2013 01:50 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 60232)
دیروز 24 شهریور 88 (به جون خودم یادم نیست امسال 88ه یا 87 ؟ خب من ورودی 87 دانشگاهم پارسال رفتم پس اره امسال 88ه ! )

رتبه جهانی سایت بسیار خوب بوده ....

7 هزار بوده. .
.میانگین 3 ماه گذشته فعلا 20 هزاره
ولی دیروز 7 هزار بوده ان شاالله بهترم میشه...

http://www.alexa.com/siteinfo/p30city.net

سال 88 رتبه سايت ما در جهان 7 هزار بوده در حالي كه الان 50 هزار هست ...

کارگر سایت 07-11-2013 01:43 PM

در تلاش هستم كه سيستمي مشابه گروپ هاي گوگل و ياهو براي سايت راه اندازي كنم و ارتباط ما با كاربرها از طريق ايميل از اين به بعد بيشتر بشه به طوري كه در سيستم مذكور كاربراني كه تمايل داشته باشند با يك كليك عضو بشوند و
هر هفته ليستي از محبوبترين نوشته هاي سايت
+
يك سري مطالب خوب و جذاب كه لزوما در سايت هم گذاشته نشده براي ايشان ارسال شود .

لازمه ي اون اين هست كه كاربران محترم ايميلهاي فعال و واقعي اي از خودشون در قسمت پروفايلشون بگذارند

بنابراين لطفا ايميلهاي خود رو به روز و تصحيح كنين .

کارگر سایت 08-27-2013 05:29 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 285006)
در تلاش هستم كه سيستمي مشابه گروپ هاي گوگل و ياهو براي سايت راه اندازي كنم و ارتباط ما با كاربرها از طريق ايميل از اين به بعد بيشتر بشه به طوري كه در سيستم مذكور كاربراني كه تمايل داشته باشند با يك كليك عضو بشوند و
هر هفته ليستي از محبوبترين نوشته هاي سايت
+
يك سري مطالب خوب و جذاب كه لزوما در سايت هم گذاشته نشده براي ايشان ارسال شود .

لازمه ي اون اين هست كه كاربران محترم ايميلهاي فعال و واقعي اي از خودشون در قسمت پروفايلشون بگذارند

بنابراين لطفا ايميلهاي خود رو به روز و تصحيح كنين .

بابت تاخير در باره مورد فوق عذر خواهي ميكنم
بدونيد كه قطعي هست فقط تايم نياز دارم چيزي كه الان اصلا ندارم !

اما خبر تقريبا خوشي كه ميخوام بدم اينه :

ديشب شركت معظم (واقعا لايقشه ) بلوهاست كه يكي از 20 شركت برتر هاستينگ جهانه و سالهاست كه فقط و فقط خدمات هاست اشتراكي ارائه ميده و 3 سال پيش ما ازش خدمات ميگرفتيم فوق العاده بود
ايميل زده كه خدمات vps و سرور اختصاصي هم ارائه ميده
واقعا يك خبر خيلي خوب براي من هست و منتظرش بودم
توي شيرهاسينگ بهترين بودند و ما اونجا بهترين ايام سايتمون رو داشتيم
نه نگران چيزي بوديم نه قطعي نه اشكالي
بهترين رتبه سايتمونم همون موقع ها داشتيم (البته همه ش به خاطر بلوهاست نبود)
اما كم كم سايت بزرگ شد و ديگه گفتند كه نميتونيم اونجا بمونيم
البته كمي قبل ترش هم پيله كردند به ايران و ديگه خدماتشون رو به ايران قطع كردند اما به طرقي اين مساله رو حل كرديم

حالا ديشب با بخش ساپورت انلاينشون صحبت كردم بازم گفتند كه به ايران خدمات نميديم اما از اون شيوه تونستيم اوكي كنيم مساله رو
حالا در حال رايزني با دوستانمون هستيم كه بتونن پرداخت ها رو ماهانه برامون انجام بدن
اگر مشكلي نباشه و بشه واقعا عاليه دوباره يه اسباب كشي اساسي داريم اما حداقل خيالمون راحته
رم و سي پي يوي بيشتري رو با قيمت ارزونتري خواهيم گرفت حتي پهناي باندش هم بيشتر هست (اما هارد ديسك كمتري داره )

به هر حال ممكنه يه اتفاق خوب بيفته گفتم قبلش بهتون اطلاع بدم

منتظر بمونين .

شهريور 92 .

دانه کولانه 09-09-2013 08:14 PM

از مهرگان عزيز تشكر ميكنم بابت آماده كردن فايل اصطلاحات انگليسي و ترجمه فارسيشون كه از امشب در بالاي سايت به نمايش در اومده . فكر ميكنم چيز خوبي باشه و بچه ها ازش استقبال كنند .

کارگر سایت 10-17-2013 04:29 PM

هيسسسس هيچي معلوم نيست ! ولي ممكنه بتونم يه چند تايي از فايل هاي ضميمه شده به سايت تا قبل از سال 2010 رو برگردونم متاسفانه پارسال شهريور هارد سرور پريد و كل فايلهاي ما از جمله 5 سال فعاليت و فايلهاي ضميمه شده ي سايت از بين رفتند و ضربه بزرگي بهمون زد و واقعا اين روزها تاثيرش محسوس هست براي بنده دستمون رو حسابي بست !
با كلي عمليات پيچيده و برنامه نويسي خاص و كار با پايگاه داده و يه سري ترفند ها ممكنه بتونم از فايلهاي بك اپ سايت تا پيش از سال 2010 كه فايلهاي ضميمه به جاي فايل فيزيكي كه به صورت مجازي در ديتابيس ذخيره ميشدند رو بتونم استخراج كنم
البته هيچي معلوم نيست
ولي باز 60 مگ فايل هم بد نيست .ببينم چي ميشه ...

کارگر سایت 10-19-2013 02:41 PM

مدير نيست هيچ كس نيست مدير مي آيد
همه مي آيند ؟
صبر خيري بنماييد رخ مينمايم !

کارگر سایت 10-31-2013 03:32 PM

شايد به اخبار فروم واقعا ربط داشته باشه اين پست .

امروز احتمالا يكي از مهمترين روزهاي تخصصي زندگي من و اينده ام بود .

به طور رسمي اتفاق خاصي نيفتاد اما من به عنوان يه روز ويژه و خيلي خاص در تاريخ هاي مهم زندگيم ثبت ش ميكنم .

پايه اي براي پرتاب هاي بعدي و رشد و تقويت بنيه علمي و اجرايي من بود .

به درخواست جمعي از نخبگان و اساتيد بزرگ و نام آشناي دانشگاهي استان در خصوص انجام يك پروژه مشترك كه در صورت موفقيت حيثت علمي و اجرايي نه تنها دانشگاه بلكه استان رو بالاتر خواهد برد ارائه گزارشي داشتم و تصميم بر انجام و توافقات و برنامه ريزي هاي اوليه اون گرفته شد
در جلسه هفته بعد گزارش تخصصي تري نسبت به مساله ارائه خواهم كرد و به زودي پروژه رو اجرا خواهيم كرد انچنان كه امروز بحث شد حاميان و متوليان اين پروژه نظر به اينكه يك پروژه با شخصيت خواهد بود , تمامي دستگاه هاي اداري و نهادها و افراد و سازمانهاي دلسوز كه با هسته اصلي مديريتي اين پروژه در ارتباط هستند در اين امر مشاركت خواهند كرد
و بنده نيز به عنوان يكي از بازوهاي اصلي اين مساله ايفاي نقش خواهم داشت

5 شنبه 9 آبان 92 .

رزیتا 10-31-2013 08:35 PM

تبریک امپراطور :آبتین الدو
تا باشه از این روزهای ویژه و خاص

مهبا 11-01-2013 03:46 PM

خیلی خیلی تبریک :41:

با یک دنیا آرزوی موفقیت توی این کار :53:

کارگر سایت 11-17-2013 02:31 AM

ادمين محترم سايتتون يه ادكلن بد ! با بهاي گزاف خريده دنبال كسي ميگردم كلاه سرش بذارم :24:
با خواهرم نشستيم فكر كرديم روانشناسي كنيم كه چرا اين بو با اينكه خوبه و برندش عاليه و قيمتشم ! اما در ذهن ما بوي بديه !
به اين نتيجه رسيديم در زمانهاي دور (1978) و يه خرده بعدش اين بو (لگرفيلد كلاسيك) براي اولين بار در بازار اهالي بو ! رونمايي ميشه و بوي خوبيه و به به و اينا
خب يه چند سالي ميگذره بعد قطعا نمونه هاي چيني و ايراني و تقلبي اين بوي معروف در بازار ما زياد ميشه
هر چي اين بو و اين برند معتبر تر ميزان تعداد ادكلنهاي تقلبي با بوي شبيه اين و زير 10 هزارتومني دور ميدون و كنار گذر هم بيشتر !
بنابراين خواه ناخواه اين بو الان نماينده درگارژ و عطر فروشاي دست فروش بازارچه جوانرود و اينجور داستانهاست واسه ما ! و خلاصه يه وضع مضحكي كه نگو !
وخت نيست ديق بكنم ! انچنان كه به عنوان يك خبر ! دربخش اخبار سايت براتون نوشتمش هاهاها
اها راستي لطفا در مورد اينكه وقت خريد دماغت كجا بود و مگه اماتوري و دفعه اولته ؟ سوال نفرماييد ! چون ميتقم !.

ترنم 11-17-2013 02:36 AM

ما را نیز در غم خودتان شریک بدانید:21:
تسلیت میگم
اخ از ان پولهای باد برده:d

بیچاره این پولم با عرق کارگری به دست اورده ها:24:

امیر عباس انصاری 12-13-2013 01:02 AM

به نام حضرت دوست

تعداد کاربران ثبت نام کرده در انجمن "پی سی سیتی" از مرز یکصدهزار نفر گذشت
در حال حاضر انجمن پی سی ستی 100011 کاربر ثبت نام شده و عضو دارد

یکصدهزارمین کاربر ثبت نامی = maryamk
آخرین کاربر ثبت نامی = zmr

این موفقیت را به همه عزیزان تبریک عرض میکنم :53:

کارگر سایت 12-13-2013 02:09 AM

سپاس از امير گرامي در جلسه اي با جناب اقاي انصاري داشتيم چند روز پيش در مورد اين موضوع كه به زودي يكصد هزارمين كاربرمان به سايت اضافه خواهد شد صحبت كرديم
خوشحالم كه اين اتفاق افتاد
از جناب اقاي انصاري ميخوام به اين عزيز نامه اي ارسال بنمايند .

به طور كلي ما در قيد اعداد و امار نيستيم و هيچ وقت هم به فكر افزايش امار و اعداد نبوده ايم
نه از حيث تعداد كاربران نه از حيث تعداد نوشته
100 هزار كاربر براي سايتي كه حدود 5 سال است در حال فعاليت است ابدا چيز زيادي نيست بعضا با يك سال فعاليت به اين تعداد كاربر ميرسند
اما ما واقعا هيچ وقت سعي نكرديم از راه هايي كه براي خود ما قابل توجيه نيست كاربر جذب كنيم
يا تا جايي كه شده تمام مطالب سايت در اختيار عموم بازديد كننده ها بوده به جاي اينكه اونها رو مجبور به ثبت نام كنيم
اما در كنار اين - صد هزارمين يوزر سايت رو به فال نيك ميگيريم.

خسته نباشيد بچه ها .

اذر ماه 92 .

اکنون ساعت 05:51 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.