![]() |
نقل قول:
اولا كي به من زن ميده:21: دوما پولم كجا بود برم خارج:d سوما درس چي هس اصلا؟:d خلاصه من دوست دارم ازم قدرداني شه ..يه تاپيك بزنيد برام.. ازم قدرداني كنيد ...عقده شده توي گلوم:24: حالا همه اينا كه شوخي بود ..من ميام اينجا يه چيز مينويسم جدي نگيرين صحبتامو:d هر چي دلم ميگه مينويسم مثلا الان دلم ميگه سخن از او بگو....منم ميگم ............................................................ .. آنقدر باز ميگردم به سويت تا گذشته ي سياه خويش از خاطر برم يا من به تو رسم يا تو رساني خود را....در اين ميان حافظش باش تا دستان پاكش آلوده نشوند ..او از توست و دلش در دستان توست .....خود ميداني چه ميگويم ................. من عجولمو تو صبور و چه كسي رحم كند بر عجول جز صبور....از آن نور خويش بر من ببخش ..از آن نيكي هايي كه ميكردي بكن ..... بار ديگر ميگويم ازآن نور آرام بخشت بر من ببخش كه با گذشت سال ها هنوز ميتوان حسش كرد در ميان تاريكيهاي درونم....بار ديگر ببخش آن كه تو را ميخواند....و پناهي جز تو نمي يابد و گره كورش جز به دستان پاك تو باز نميشود......................بگذار بخندند .......بگذار بگريند ...............اي كسي كه ميگرياني و ميخنداني ..حتي خنده ي منم بدست توست ...پس كتمان نكن خواسته ي دلم را كه تو خود اين دعا را از زبان من ميخواهي...............بيا بار ديگر دوست باشيم ........من دلم را به تو ميدهم و تو آنچه در دستانت هست ببخش ....خود بهتر ميداني آنكه اميد بر تو بسته...جز تو ياري رساني ندارد .....خواستم از ديگري مدد جويم ....گفتي جز مرا به كارسازي مگيريد................................................ .چرا فراموش ميكنم ........ببخش مرا................................................:::::: ::.............. او با شماست در هر كجا كه باشيد و بر شما بيناست ......پس دلتنگي چرا.........باز ميگردم از آن گناهم كه غمگينت كرد ..با دستان خويش آجر روي آجر گذاشتم و ديواري بنا كردم ميان خودم و تو...............ميخواهم به يكباره ويران كنم اين ديوار قطور را ........توان ندارم ...............توانم بده...................به خود مينگرم و ميبينم حتي براي برداشتن قدمي هم محتاج توام .......پس مرا به حال خود وامگذار......بگذار بگويند والاضالين را ميكشد....تهي ميكنم درونم را و بس ..از گفته ها و ناگفته ها............... اين را ميگويم و ديگر سكوت ميكنم ................... قسم به روشنايي روز ...قسم به شب وقتي آرام گيرد...كه هنوز خداوند تو را ترك نكرده و با تو بي مهر نشده است:53: |
سلام صبح همگي بخير .
|
سلام ظهر همگی به خیر:53:
|
سلام
الان ساعت 12:24 است و من اینجا در حال پست دادنم 8 نفر بیشتر نیستیم بابا بیاید دیگه اینجا خیلی خلوته اصلا حال نمی ده |
من الان اومدم!!!
{شیت شدن} |
سلام به همه .....
|
سلام بر همه حاضرین.
عیدتون مبارک |
سلام
وقتتون بخیر:53: |
سلام شب به خیر
|
با تشکر از دونه که اسم تاپیک رو تغییر داد :53:
خب دیگه چشمامو از خستگی نمیتونم باز نگه دارم، عید خوبی داشته باشین ، به یاد ما هم باشین، شب بخیر :53: |
منم خیلی خوابم میاد فعلا رفتم. خداحافظ همگی، شب بخیر
عید قدیر برشما و خانواده محترمتان مبارک باد. |
من هم خوابم میاد و عید شما مبارک...:53:
|
من دیروز که داشتم می رفتم یادم رفت خدافظی کنم!!!
حالا به جاش الان می گم خدااااااااااااااااافظ! |
من بازم اومدم!!!
{شیت شدن} |
سلام به دوستان گل
|
سلام ظهر بخیر:53:
|
سلام سلام...
|
سلام شب بخیر:53:
|
من اومدم و الانم دارم ميرم ...خوب بخوابيد بچه هاي گلم
|
خوابم نبرد بازم اومدم
نیمه شبتون بخیر |
همگی خسته نباشید...بابت همه چی ممنونم:53:
|
خب دیگه منم از خستگی دارم میفتم روز خوبی رو آغاز کنید :53:
|
با سلام و عرض ادب
من 4 روز نبودم ... امروز اومدم .... صبح زمستاني خوبي رو براتون آرزو ميكنم |
سلام من اومدم
|
سلام صبح بخیر
|
سلام ظهر به خیر
|
سلام وقت بخیر:53:
|
سلام ظهر همگي بخير
از صبح حاضر بودم ولي دارم ميرم مسافرت و تا شنبه خداحافظ مراقب خودتون باشيد ما رو هم دعا كنيد . |
|
سلام
شبتون بخیر:53: |
سلام بچه ها چطورین ؟
من غایبم هنوز ... 10 روزه به سایت نیامدم فکر کنم چون اصلا کرمانشاه بودم سفر رفته بودم نت هم نداشتم .. کم کم دارم بر میگردم .. هو چه سفریم شد از دماغمون در اومد (خوش سفر رو عرض میکنم ! ) خسته تر و گرفته تر از قبل در خدمتتونم :21: میام ان شااالههههه به زودی تا چند روز اینده .. کلی کاربر خوب و فعال بهمون اضافه شده باید از شرمندگیشون درام و ارتقای درجه شون بدم .. دستتون درد نکنه که این مدته هوای سایت رو داشتین .... مرسی ... فعلا |
سلام به دوستاي خوبم من برگشتم و البته حاضرم
|
سلام ظهر همگی به خیر
|
با سلام و عرض ادب
صبح همه دوستان به خير |
سلام صبح و ظهر و عصر بخير
|
سلام
ظهر بخیر |
سلام من هستم
|
سلام بر همه
301 پست تا کنون در این تاپیک زده شده!! بهتر نیست علاوه بر اعلام حضور لینکی از تاپیک یا پستهایی که زدین را هم معرفی کنید؟ اینطوری کاربران و بازدیدکنندگان متوجه اهمیت بیشتر حضور شما عزیزان و چگونگی نوع فعالیت شما در فروم می شوند |
سلام دوستان وقت به خیر
|
سلام صبح همه بخير
|
اکنون ساعت 02:59 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |