![]() |
سلام |
انده كعي پلا نخرين شمه دماغ دراز بونه . شمالي ها كعي پلا خرنه انگار كه شيشيليك بخردنه . با نيمرو و سير بزه ماست چسبنه .(شكلك پيرزنه در سريالي كه شبها ميده ريلكس ريلكس ريلكستر )
|
سلام
اینجا یه کم سخته خوندن مطالب من زیاد متوجه نمیشم اما میام و سر میزنم |
مينا جونم خوش اومدي چه عجب خانمي:53: |
نقل قول:
به به دیدم اومدم پیسی بوی کلوچه میومد :d |
سلام
دوه این دفه کش... شما خله گته کار کنی همین که انی اینجه. و این خودش صفایی داره. یه اس ام اس مازندرانی جدید: رزین نگاهت میچکای دلم را پتکا کرد... رزین: یه چیز شبیهY که یه کش بهش وصله و سنگ پرتاب میکنه. میچکا: گنجشک پتکا: نابود :d امشب اولین شب محرم هست. عزاداریتون قبول باشه... |
|
به به |
سلام وچونا ، خوارینی؟
خَله وقته مه دل خانه اینجا سَر بزنم، اما نَوونه. شکوفه جان ، خاخِر ته همه ره فارسی بَنِوشتی.;) چه؟؟ مِنم اَتّا شعر مازرونی پیدا هاکردمه {شیت شدن} اینجا هوا سیو بیه، فکر کمبه خانه وارش بَیره. هواره مشته ابر بیته ، دمش گرم کهو می ره شه ور بیته ، دمش گرم سیو بیه هوا ، گم بیه افتاب دتا دسته شه سر بیته، دمش گرم وارش بیته هوا تیم تیم ، دیاره زمینه خنده ور بیته ، دمش گرم ببار وارش ، بشن صلح و صفاره خشحالی اینجه سر بیته ، دمش گرم سو بیه اینجه اونجه مشته تی تی سبزه گل ره نظر بیته ، دمش گرم عجب بیه قشنگ ، تا چش دیاری خدایی اینجه پر بیته ، دمش گرم او بیته کیه ره ، روش کشنه روش تیلندی بال و پر بیته ، دمش گرم دپیته بوی نحنا ، اونجه پخشه علف ره اونجه قهر بیته ، دمش گرم بورم شکر هاکنم جان خداره هدایی سرتا سر بیته ، دمش گرم البته اعتراف می کنم چند جای شعر خودم هم نفهمیدم :d |
اينم برا شب يلداي بچه هاي گلي كه ميان اينجا
مهماناي گل هم برا شب يلدا قدمتون سر چشم عجب تزييني:d |
اينم يه عالمه غذاي مازندراني براي امشب اسماش هم زدم (با اينكه ميدونين):d http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0954359410.jpg |
سلام :)خدمت همه ی مازندرانیای خوبو مهربون .امیدوارم خوش وخرم باشین وشب یلدابهتون خوش گذشته باشه.به من که کلی خوش گذشت.امیدوارم روزاوشبای زمستونیتون خوبو خوشو گرم باشه.:)قربون همه تون:53:
|
سلام.خوبین؟چرا اینجا انقدر سوتو کور؟تا عید کسی نیخواد بیاد اینجا؟
|
3لام بر همه:53: |
سلام به مازندرانیهای عزیز:53:
شکوفه جون هستم:53: از آداب و رسومتون، از غذاهای خوشمزه تون، و ... برامون بگین:) |
سلام به همه دوستاي گل از خطه سرسبز مازندران:53:{پپوله}
|
سلام به همه ی مازندرانیهای گل ومهربون.خارنی ؟چیکار می کنین با هوای زمستونی؟
امیدوارم همیشه دلاتون گرمو مهربون باشه.قربون همه تون :).فعلا:53::53::53: |
سلام وچون شمه حال خاره؟:53: لنگ با کلوش هیمه به دوش وشمه بتیم اسیرتیم:p تقدیم به همه مازندرانی های گل به جز شوکا:d خب خودش بهم تقدیم کرد منم حرف خودشو بهش تقدیم کنم؟ مگه میشه؟؟؟:) |
3لام خارین وچون؟:53: |
جاذبه های گردشگری استان مازندران |
سلام بر همه ی مازندرانیهای عزیز:53:
همیشه خوب و خوش و سلامت باشید. ممنون شکوفه جون به خاطر اطلاعاتی که در مورد گردشگری مازندران نوشتی خیلی مفید بود {پپوله} |
سلام به همه بچه های خوب |
سلام شکوفه ی عزیزم
چخد خوشحالم یه هم ولایتی اینجا میبینم ........{شیت شدن} آخ جوووووووووووووووووووووووووون _چپله |
الهی |
چتی هستی شکوفه جان ؟ تی حال خاره ؟
مه دل بپته اینجه وچون خارجی (کرمونشاهی) گپ زنه مه دل بیته اتا هم ولایتی پیدا بیه خا خدارو شکر _باوش |
ای خدا |
خاخر ته کجه وچویی؟ اینجه مِن خله مازرونی نویمبه ! مه دل بپیسه ! شِماها چچیسه سایت نِنی؟ می دل شی هم ولایتونسه تنگ هایته ... خله خله آی لاو یو تی فدا غزل |
ناتی کجای مازندرون نیشتی خاخر جان |
سوگ نامه
( اینی که اینجا گذاشتم یه سوگ نامه از خودمه به زبون شیرین ِ مازنی
توو پرانتز معنی ِ فارسی شو هم نوشتم اما شیرینی و سوز و سودای خاصی به لهجه ی محلی داره که ترجمه ی فارسیش نمیتونه سوز اون لحنو اون طور که باید ادا کنه ) "سوگ نامه" غم بَزو بَیته صحراره خِداجان مِه دل نِخارِه (غم دشت و صحرا رو گرفته ؛ خداجون حالم خوب نیس_:2:) دل دیگه اروم نِدارنه خامبِه چه کنم دِنیاره (دل دیگه آروم نداره.. دنیارو میخوام چیکار_:2:) نازِنینِ یار چه بوُردی؟ دل نِدارنه شِه غم خواره ( یار نازنین چرا رفتی؟ دل دیگه غم خوارِشو نداره_:2:) روز و ماه و سال،دَر شونه شو تا سِوایی بیداره (روز و ماه و سال داره میره و اون هنوز شبا تا سحر بیداره_:2:) این گردونِ نا جِوون مرد بَوِرده مِه دِلبر یاره (این روزگار ناجوون مرد یارمو برده ) خامبِه کوچ هاکِشِم بوُرِم خِدا اینجه غریب دیاره ( میخوام کوچ بکشمو برم ... خدایا اینجا دیار غریبیه.._:2:) دل تنگ هاییته شه یارِسِه دل ته غریبی سِه بِلاره (دل ؛ برا یارش به تنگ اومده.. قربون غریبیِ دلم برم_:2: ) عزیزِ جان تِه یاد بوُرده؟ اَمِه قول و حرف و قِراره؟ ( عزیزِ جانم یادت رفته؟ قول وحرف و قرارمونو؟_:2: ) اِسا شو بونه کی دَرِه بَخونه مِه سِه لالارِه ( حالا..{که تو نیستی} شبا کی هست که برام لالایی بخونه؟ _:2:) لای لای تِه دلِ تنگِ دور شیر بیشتِه بورده غِزالِه ( لای لای.. فدای دل تنگت ... شیر، غزالو تنها گذاشت و رفت!_:2:) لای لای.. تِه غِزال بانو دیگه نَویندِه بِهاره ( لای لای.. غزل بانویِ تو دیگه بهارو نمی بینه_:2:) چِشِ وا هاکِن بَوینی "مرگ و غِزال" وصاله ( چشماتو وا کن تا ببینیوصال" غزال و مرگ" رو_:2:) "وارش_مازنی" |
با این که من هیچی نفهمیدم! ولی تشکر زدم از بس که آهنگش قشنگ بود
من دو تا از بهترین دوستام مازندرانی ان و خیلی وقته که ندیدم شون الان که اینو می خونم اشکم درمیاد طراوت و منصوره...:( میگم " دستائی که رویِ چشمام گذاشتی رو می گیرم می بوسم" به مازنی چی میشه؟! میخوام سوپرایزشون کنم |
♥
تی جان ِدست ِ که می چشه رو بیشتی ره بوسه زَمبِه
ti jane daste k mi cheshe roo bishti re boose zambe دستایی که رو چشام گذاشتی و می ببوسم اینم بدک نیس{پپوله} شی جان رفِقِ دور بَگِردِم shi jae rafiqe dur bagerdem الهی قربون رفیق خودم برم |
شی جان رفِقِ دور بَگِردِم لی لی بارونی
ممنونم همین جوری بی اختیار اشکم داره پایین میاد بخش عمده ای از زندگی منن دوستام خیلی دلتنگ شونم خیلی... خیلی... طراوت ... منصوره... فدای شما |
می دونم عزیزم دلتنگی خیلی سخته ه ه ه ه ه ه ه و بدتر از همه اینه که اونی که دلتنگش میشی و هرگز نتونی ببینی تا آروم بگیری..._:2: امیدوارم زودِ زود با دوس جون مهربونات دور هم جمع شین _باوش |
وای چه جوی شده اینجا |
خیره ان شاالله شکوفه خانم خدای نکرده مشکلی هست ؟ کاری کمکی چیزی از دست کسی بر میاد
دوستات بچه های سایت ... |
مرسی کوروش جان |
خب خدا رو شکر که سر کار هستین .
اندک اندک همه چی تغییر میکنه اگر توی دور رو به بهبود هستین خیلی خوبه. |
سلام. بچه ها خوبین؟؟؟؟؟؟سلام شکوفه جون چطوری؟
|
به به یکی یکی دوستای خوب شمالیمون دارن میان:53: |
برار من مازرونی مه
مِه نومِ گنه ،مهدی سِلام دارم خدمت تک تک شِما برارون و خواخرون مازرونی باصفا و مِهربون . شِمِ حال چتیه؟خار هستنی ان شاالله . چه افتخاری مه نصیب بئیه که با شِه هم ولایتی ها گپ بزنم . مِره شِه جمع دِلِ جا دِنی ؟ مهمون نا خوانٌی ؟ |
اکنون ساعت 10:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |