![]() |
بسلامتی اونی که آش ماست درست کرد و نداد بخوریم :)
بسلامتی اونی که سرمونو انداختیم پایین رفتیم خونه ش :dبا جون و دل ازمون پذیرایی کرد بسلامتیشون که تایم گرفتم 3 ساعت و نیم کنار اجاق برامون کلانه پختن اصلن چرا لقمه رو دور سرم میچرخونم؟ بسلامتی فرشته جون اختر جون هایده جون شوهراشون و بچه هاشون :41: |
سپاس از فرانک عزیز ...نوش جان
قابلی نداشت کاری نکردیم بودن در کنار دوستان خوب برای ما غنیمته شما و خانواده محترم رزیتا جان و خانواده محترم و انشاالله روزی اکثر بچه ها هم همه با هم بریم بیرون خاله جون هام واقعا دوسم دارن و واسم هر کاری میکنند و صد حیف که من هیچی براشون نکرده ام .... دوسشون دارم بچگیامون همه با هم بودیم دعوا میکردیم شوخی میکردیم بازی میکردیم الانم بچه هاشونو خیلی دوست دارم . اش ماست هم ببخشی فراموش شده بود والا قصد ندادنش نبود خونه مونده بود تا چند روز هی اش ماست میخوردیم . عکسهاش رو بفرستین بذاریم برای بچه ها روستامونو شما که تا وقتی که بارون نیومده بود نیومدین من و شاپسرات رفتیم گشتی زدیم خیلی عالی بود اونو میدیدین که دیگه بر نمیگشتین که :21: |
به سلامتی پدر بزرگا مون که یه بار هم خوشگل ، جو جو ، عسیسم نگفتن ولی پنجاه سال عاشقانه با شریک زندگیشون زندگی کردن ! |
به سلامتی خدا که گرونی رو کارش تاثیر نمیزاره و بعداز این همه سال |
سلامتی
دلمون جیبمون یخچال خونمون که هیچی تو هیچ کدومشون نیست !:21: . |
به سلامتی نسلی که میدونست پلنگ صورتی،صورتیه اما خاکستری تماشاش میکرد!
|
به سلامتی همه آدمایی که زیر بارون بدبختی هاشون خیس میشن و زل زدن |
به سلامتی خودم که فقط خودم میفهمم چرا
|
ﺑﺴﻼﻣﺘﯽ ﺗﻤﺎﻡ ﻟﺤﻈﺎﺕ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺯﻧﺪﮔﯿﻤﻮﻥ ﮐﻪ ﺗﺎ ﺍﻭﻣﺪﯾﻢ ﻟﺬﺗﺸﻮ |
بسلامتی اون پدری که شبا تو رختخوابش به جای خواب خوش دیدن به آینده بچه هاش |
به سلامتی کسی که وقتی بردم گفت : اون رفیق منه وقتی باختم گفت : من رفیقتم . . . . . . به سلامتی کسی که بهش زنگ میزی…..خوابه ولی واسه این که دلت رو نشکنه میگه:خوب شد زنگ زدی….باید بیدار میشدم . . . . . . . . به سلامتی اونیکه داره از دوریت دق میکنه ها اما غرورش اجازه نمیده برا آشتی پا پیش بزاره...! . . . |
پیک آخرم رو مینوشم |
به سلامتی اونی که نه با ماست نه مال ماست اما یادش همیشه با ماست |
پیک ها بالا , دست ها رو آسمون. . . . . ... . . . . . . . . |
با یک فنجان چای هم میشود مست شد،اگر به سلامتی تو باشد. |
به سلامتی همه رفقایی که نه دنیا عوضشون کرد نه من با دنیا عوضشون می کنم |
به سلامتی مگس که یادمون داد اگه زیاد دور کسی بگردی آخرش میزنه تو سرت |
به سلامتی اون که حالش خوب نیست و دلش گرفته ، اما میخنده تا دل بقیه رو شاد کنه ... |
به سلامتی لبخندی که کمک میکنه برا همه توضیح ندی حالت داغونه!!!!... |
سلامتی خودم... که هیچ اعتقادی به بغض ندارم.. ابری که بشم.. حتما می بارم! |
ﺳـﻼﻣﺘـﯿﻪ ﻫــﻤﻪ ﺍﻭﻧـﺎﯾﯽ ﮐــﻪ ﺧـﻮﺑﯽ ﮐـﺮﺩﻥ ﻭﻟـﯽ ﺑــﺪﯼ ﺩﯾـــﺪﻥ ...!! ﺭﻓـــﺎﻗــﺖ ﮐــﺮﺩﻥ ﻭﻟــﯽ ﻧــﺎﺭﻓـﯿﻘــﯽ ﺩﯾـــﺪﻥ .!!. . ﺭﺍﺳــﺖ ﮔــﻔﺘــﻦ ﻭﻟـﯽ ﺩﺭﻭﻍ ﺷــﻨـﯿﺪﻥ .!!. ﻭﺍﺳـــﻪ ﻫــﻤﻪ ﺩﺳــﺖ ﺭﻓــﺎﻗــﺖ ﺩﺭﺍﺯ ﮐــﺮﺩﻥ ﻭﻟــﯽ ﺭﻭ ﺩﺳــﺖ ﺧـــﻮﺭﺩﻥ .!!.. ... ﻫـــﯿﭻ ﮐــﺲ ﺭﻭ ﺗــﻨﻬﺎ ﻧــﺬﺍﺷــﺘﻦ ﻭﻟﯽ ﺗــﻨﻬــﺎ ﻣـــﻮﻧـــﺪﻥ ..!! ﻭﻟـــﯽ ﺗـــﻮﯼ ﺧــﻠـﻮﺕ ﺧــﻮﺩِﺷــﻮﻥ ﻣــﻮﻗــﻊ ﺩﻋﺎ ﮐﺮﺩﻥ ﻭﺍﺳـــﻪ ﺗــﮏ ﺗــﮏ ﺍﻭﻥ ﻧــﺎﻣــﺮﺩﺍ ﺁﺭﺯﻭﯼ ﺳـــﻼﻣـــﺘﯽ ﮐﺮﺩﻥ |
به سلامتی کسی که اونقدر یادشیم |
سلامتی همه نگفته هایی که همیشه نگفته می مونه...... |
بسلامتی تابلوی ورود ممنوع که یه اتوبانو یه تنه حریفه..... |
به سلامتی اونایی که دلشون مثل ورقه شاگرد تنبلا پاک و سفیده..... |
به سلامتی اونایی که قلبی اری از هر کینه دارند |
به سلامتی اون کسی که میدونه ولی همیشه ساکت می مونه |
به سلامتی همه ی اونایی که مارو همین جوری که هستیم دوس دارن وگرنه بهتر از ما رو که همه دوس دارن |
به سلامتی اون بچه 3 ساله ای که بی منت و دلیل عاشقانه دوست داره :)
|
به سلامتی کاج که تو اوج یخ بندون زمستون ذات سبزش رو نشون میده وگرنه تو تابستون که هر علف هرزی ادعای سبزی داره …
|
به سلامتی دوست نازنینی که گفت: قبر منو خیلی بزرگ بسازین.... چون یه دنیا ارزو با خودم به گور میبرم.....! |
به سلامتی اونی که وقتی میگی به سلامتی میگه سلامت باشی!
نمیگه نوش !!!!!!!! :d |
ﺑﻪ ﺳﻼﻣﺘﯽ ﺍﻭﻧﯽ ﮐﻪ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯼ ﺯﻧﺪﮔﯿﺶ ﮐﻢ ﺁﻭﺭﺩ ﺟﺰ ﺭﻓﺎﻗﺖ ... |
ﺳﻼﻣﺘﯿﻪ ﺍﻭﻥ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ۱۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺑﻮﺩ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ ﻫﯿﭽﯽﻧﮕﻔﺖ . .
۲۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺷﺪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ ﻫﯿﭽﯽﻧﮕﻔﺖ ۳۰ ﺳﺎﻟﺶ ﺷﺪ ﺑﺎﺑﺎﺵ ﺯﺩ ﺗﻮ ﮔﻮﺷﺶ هیچی نگفت . تو 30 سالگی فهمیدن کلا بچه لال بوده... |
به سلامتی اونایی که طبیب دلهای دردمندن ولی خودشون دنیای دردن … |
|
|
سلامتی اونایی که مخاطب خاص ندارن.
. . . . . . چون... خودشون خیلی خاصن .. |
به سلامتی پسری که قشنگترین دختره دنیارو هم تو خیابون دید، سرش را انداخت پایین و زیر لب گفت: “میرم جلوتر شاید بهترشو دیدم…”!! |
|
اکنون ساعت 10:18 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |