|
|
T I N A |
05-19-2010 01:09 PM |
جشن باشكوهتری را از سپاهان برگزار میكنیم
سپهر حیدری:
چرا كمیته انضباطی هواداران سپاهان را جریمه نمیكند؟سرویس: ورزشی - فوتبال
1389/02/29
05-19-2010
8902-17836: كد خبر خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: ورزشی - فوتبال
مدافع تیم فوتبال پرسپولیس با انتقاد از رفتار هواداران سپاهان برخورد كمیته انضباطی فدراسیون را خواستار شد.
سپهر حیدری در گفتوگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در رابطه با بازی تیمهای فوتبال پرسپولیس و سپاهان اظهار كرد: تیم ما دراین مسابقه فرصتهای گلزنی زیادی را از دست داد، ما خوب بازی كردیم و واقعا شایسته پیروزی بودیم. گل دوم پرسپولیس سالم بود و نمیدانم چرا داور آن را قبول نكرد. به هر حال قهرمانی سپاهان در لیگ برتر را فقط به سپاهانیها تبریك میگویم نه آن دسته از هوادارانی كه برای تشویق این تیم از اصفهان به استادیوم آزادی آمدند.
وی گفت: نمیدانم كمیته انضباطی چه برخوردی با رفتار این تماشاچیان دارد؛ بالاخره صدایشان هم ضبط شده و همه دیدند كه به من فحاشی كردند. از رییس كمیته انضباطی فدراسیون میپرسم كه اگر چنین رفتارهای واضحی جریمه ندارد، پس چه رفتارهایی دارای جریمه است؟
حیدری ادامه داد: پرسپولیس در این فصل هم زحمت زیادی كشید اما انگار خدا نمیخواست ما در لیگ قهرمان شویم. به هواداران پرسپولیس قول میدهیم كه جشن باشكوهتری را نسبت به جشن قهرمانی سپاهان خواهیم گرفت. تیم ما دو سال پیش مثل چنین روزی، با پیروزی بر سپاهان قهرمان لیگ شد و واقعا شرایطی كه آن بازی داشت و جشن بعد از آن، با مراسم امسال فرق میكرد.
|
T I N A |
05-22-2010 07:59 AM |
لطفا سرمایه ها را نسوزانید
http://www.perspolisnews.com/images/...8/other2/h.jpgمرجع خبری پرسپولیس : خبر کوتاه است و واضح.همه این روزها شنیده اند و نقل کرده اند: پرسپولیس با مهدی رحمتی بصورت جدی در حال مذاکره است. آیا این به معنای سوزاندن سرمایه ای چون علیرضا حقیقی نیست؟
این که از طرف رحمتی و یا باشگاه پرسپولیس خبر تکذیب شود طبیعی است و در این سطور به تایید و تکذیب آن کاری نداریم. آنچه ما را بر آن داشت تا چند خطی بنویسم یک نقد به رفتارهای غلط و تکراری مدیران در فصل نقل و انتقالات است. اگر به عنوان پیشفرض بپذیریم که فوتبال ما حداقل به این درجه از شعور و بینش رسیده که مدیرانش در فصل نقل و انتقالات با هماهنگی کامل با مسئولین فنی برای فصل بعد اقدام به جذب بازیکنان تازه می نمایند، و باز اگر بپذیریم که مجموعه فنی و مدیریتی با دیدگاه مناسب خریدهایی خواهند کرد که در نقاط مختلف زمین ضعفها و کمبودهای تیم در سال پشت سر گذاشته شده را جبران نمایند، آنگاه از آقایان کاشانی و دایی می توان پرسش نمود با چه تدبیر و عقلانیتی به دنبال خرید مهدی رحمتی هستند؟
آیا این صحیح است که باشگاه پرسپولیس چندین سال با صرف هزینهها و بخشیدن زمان و موقعیت به جوانی به نام علیرضا حقیقی حال که او به مرز پختگی و بزرگ شدن رسیده و روز به روز کاملتر و بهتر جلوه میکند ( نیم فصل دوم لیگ اخیر ) و در صورت حمایت غیر و ممارست شخصیش و با استمرار در همین جاده رشد و ترقی می تواند
حتی کاندیدای مناسبی برای قفس توری ملی ما و حراست از آن باشد ( البته فعلا بعد از رحمتی )، حال با چه بینشی باشگاه پرسپولیس تمام زحماتی که برای حقیقی جوان متقبل شده و شایستگیهای فعلی وی را نادیده می گیرد تا با جذب رحمتی آینده علیرضا را نابود کند. یادمان باشد رحمتی در تیم بزرگی چون سپاهان آقایی میکند و حقیقی نیز در تیم بزرگ و محبوب دیگری چون پرسپولیس روز به روز بهتر می شود و جایگاهش را تثبیت می کند. با هیچ منطقی حضور همزمان این دو در یک تیم پذیرفتنی نیست .
جذب رحمتی در این شرایط کاری بس عبث و حتی مضر است. یادمان نرود امسال باشگاه بزرگ دیگر کشورمان یعنی استقلال رفتار بسیار غلط و سوال برانگیزی را در قبال استعداد بزرگی به نام وحید طالب لو در پیش گرفت که جای پرسشهای فراوانی دارد. چه ادله ای وجود داشت که وحید جوان و محجوب را به نیمکت تبعید کردند، در شرایطی که جانشینش هیچ گاه مانند او دل هواداران باشگاه را ارام و اسوده نگاه نداشت.
در کل مدیران فوتبال را به بازاندیشی در مورد تصمیمات خویش در فصل نقل و انتقالات دعوت می کنم. ما در فوتبالمان خصوصاً در خط دروازه استعدادهای بیشماری نداریم که با سهل انگاریهایمان معدود ستارههامان را نیز به ورطه نابودی بکشانیم.ای کاش سال اینده رحمتی و حقیقی و طالب لو را در سه تیم بزرگ و پرطرفدار باشگاهی بصورت فیکس در درون دروازه هاشان ببینیم و از رقابت سالم انها با هم و دیگر رقبا لذت ببریم.
|
T I N A |
05-22-2010 08:00 AM |
جلال حسینی: دوست دارم دوباره با دایی کار کنم
مرجع خبری پرسپولیس : مدافع تیم فوتبال سپاهان گفت: با تمام شدن فصل راحت تر در مورد آینده ام تصمیم می گیرم اما در حال حاضر می توانم بگویم دوست دارم بار دیگر شاگرد دایی باشم.
سیدجلال حسینی در رابطه با بازی مقابل پرسپولیس اظهارداشت: بازی بدی نبود. هر2 تیم برای این بازی بیانگیزه بودند. پرسپولیسیها که تمام توان خود را برای فینال جام حذفی گذاشتیم ما هم از پیش قهرمان شده بودیم و فقط میخواستیم با ارائه یک بازی خوب با خاطرهای خوش لیگ را به پایان برسیم.
وی در مورد گل پرسپولیس که آفساید اعلام شد اینگونه توضیح داد: من در آن صحنه از دروازه دور بودم و متوجه نشدم که چه اتفاقی افتاد و این کارشناسان هستند که میتوانند نظر درست را در این باره ارائه دهند.
بازیکن تیم سپاهان در ادامه افزود: در پایان بازی جشن باشکوهی را برای ما ترکیب دادند. همین جا باید از زحمات مدیران باشگاه و مسئولان سازمان لیگ تشکر کنم. امیدوارم جشنهای بهتر از این را برگزار کنیم تا کل آسیا بهفمند که تیمهای ایرانی حرفهای هستند و مراسم حرفهای هم برگزار میکنند.
حسینی در رابطه با شعارهای هواداران پرسپولیس اظهارداشت: من وقتی در جریان بازی قراردارم به بیرون فکر نمیکنم و سعی میکنم نسبت به همه چیز بیاعتنا باشم.
مدافع تیم سپاهان در پایان در مورد مذاکره با پرسپولیس گفت: تا الان فقط با تیم سپاهان و شخص ساکت مذاکره کردهام، چراکه تا پایان این بازی با سپاهان قرارداد داشتم و مذاکرهام با سایر تیمها غیراخلاقی بود. باتوجه به پایان یافتن فصل میتوانم با آرامش به پیشنهادات رسیده فکر کنم. باید بگویم شخصا به علی دایی علاقه زیادی دارم، چراکه سالها با وی کار کردم و دایی واقعا در فوتبال به من کمک کرده است. خوشحال میشوم که دوباره با وی کار کنم اما باید با تمرکز و آرامش در مورد تیم آیندهام تصمیم بگیرم.
|
T I N A |
05-22-2010 08:00 AM |
آشوبی: از پرسپولیس پیشنهاد ندارم
مرجع خبری پرسپولیس : هافبک تیم فوتبال مس کرمان گفت: تاکنون از سوی باشگاه پرسپولیس پیشنهادی برای بازگشت به این تیم دریافت نکرده ام.
فرزاد آشوبی گفت: به هیچ عنوان دوست نداشتم پرسپولیس را ترك كنم ، البته در آن زمان بهترین تصمیم را گرفتم و درحال حاضر پیشنهادی برای بازگشت به این تیم ندارم. مسائل مالی برای یك بازیكن خیلی مهم است ولی من پرسپولیس را به خاطر مسائل مالی ترك نكردم و این موضوع را که عنوان میشد چون پیشنهاد مس 50 میلیون بیشتر بود به كرمان رفتم ، تكذیب میكنم.
وی ادامه داد: به خاطر اینكه به یك سری از اصول و عقاید پایبند بودم این باشگاه را ترك كردم بهتر است در این مورد حقایق بیان شود و با مطرح كردن شایعات از بیان واقعیت فرار نكنیم، من دوسال برای پرسپولیس بازی كردم و در بیشتر اوقات بازیكن مؤثری برای این تیم بودم و این حق را به خودم می دادم كه باید مثل یك بازیكن درجه یك با من برخورد شود ولی پیشنهادی كه به من برای تمدید قرار داد شد در حد یك بازیكن درجه دو و سه بود و من به خاطر این بیاحترامی این تیم را ترك كردم.
آشوبی گفت: در مورد اینكه گفته میشود دنیزلی به استیل آذین میآید و من هم به این تیم میروم، نمیتوانم حرفی بزنم چون بعید است كه دنیزلی برای هدایت تیمی به ایران بیاید ولی این درست است كه من همه چیز را مدیون او هستم، هیچ كس حاضر نمیشد بازیكنی را كه از لیگ یك آمده به صورت ثابت بازی بدهد و پای او هم بایستد ولی او این كار را كرد البته استیلی نیز خیلی به من كمك كرد
|
T I N A |
05-22-2010 08:01 AM |
دایی: کاشانی بگوید همین حالا می روم!
مرجع خبری پرسپولیس سرمربی تیم پرسپولیس روز چهارشنبه با اشاره به ادامه همکاری خود در فصل آینده با این http://www.perspolisnews.com/images/...rabi/daei3.jpgتیم گفت: کاشانی بگوید همین حالا می روم!
"علی دایی" دخاطرنشان کرد: «با درخواست کاشانی برای کمک به پرسپولیس هدایت این تیم را قبول کردم.»
وی ادامه داد: «برای موفقیت پرسپولیس تمام تلاشم را به کار می گیرم و فقط به همین دلیل بوده است که این مسوولیت را قبول کرده ام و حالا هم ادامه همکاری من با نظر کاشانی است.»
وی افزود: «اگر کاشانی از عملکردم راضی نباشد در هر زمان که بخواهد از پرسپولیس می روم و مطمئن باشید این کار را بدون کوچکترین درنگ یا دلخوری انجام خواهم داد.»
"دایی" با تاکید بر این مطلب به ایسکانیوز گفت: «از عملکرد خودم در مدت زمانی که به پرسپولیس اضافه شدم هرگز راضی نیستم چرا که نتوانستم از حداکثر توانایی هایم در تیم استفاده کنم.»
سرمربی تیم پرسپولیس عنوان کرد: «زمان اندکی را برای آماده کردن تیم جهت رویارویی با حریفان در اختیار داشتم هر چند که در هیمن مدت کوتاه نیز تلاش لازم را انجام دادم.»
وی افزود: «در این مدت فقط توانستم 40 درصد از توانایی های فنی خود را در تیم جا بیندازم زیرا زمان محدود بود و در سال آینده با رویکرد جدیدی پرسپولیس را روانه میدان خواهم ساخت.»
سرمربی پرسپولیس درخصوص بازی با سپاهان اظهار داشت: قهرمانی را به سپاهان تبریک می گویم زیرا آنها از سه هفته قبل قهرمان رقابت ها شده بودند اما بازیکنان پرسپولیس در دیدار با آن ها عملکرد بسیار خوبی را داشتند و موقعیت های زیادی را هم برای گل زنی از دست دادند.»
"دایی" اذعان داشت: «معتقدم گل دوم ما هرگز آفساد نبود و کمک داور اشتباه عجیبی را مرتکب شده و روی چند صحنه دیگر هم معترض بودم.»
وی در رابطه با بازی فینال حذفی افزود: «مطمئن باشید جام حذفی برای پرسپولیس است و ما جشن قهرمانی را در آزادی با حضور هواداران برپا خواهیم کرد.»
"دایی" با اشاره به مضروب شدن توسط هواداران تبریزی گفت: «متاسفانه این مساله در برخی از جراید و مطبوعات بسیار بزرگ نمایی شد و آن شب برای خانوده من بسیار سخت گذشت چرا که همه نگران بودند و این کار شیطنت برخی از رسانه ها بود زیر ا هیچ خطر جدی مرا تهدید نمی کرد.»
وی دراین خصوص افزود: «البته همه دیدند که در ورزشکاه یادگار برخی تماشاگرنما که تبریزی هم نبودند با انواع و اقسام اشیا مختلف ما را مورد هدف قرار داده بودند.»
وی گفت: «مسوولین فدراسیون در صحنه حضور داشتند و همه این اتفاقات را مشاهده کردند اما هیچ حرکتی برای جلوگیری از این کار انجام ندادند.»
"دایی" عنوان کرد: «در فوتبال ما متاسفانه هیچ حرکت اصولی و قانونمندی برای هنجار سازی در ورزشگاه ها وجود ندارد و ما باید شاهد چنین رفتاری از سوی تماشاگر نما ها باشیم در حالی که هر جای دنیا اگر این اتفاق رخ می داد تیم خاطی سه بر صفر بازنده اعلام می شد اما در فوتبال ایران رفتار قاطعانه ای وجود ندارد.»
|
T I N A |
05-22-2010 08:01 AM |
رحمتی - پرسپولیس؛ منتفی شد؟
مرجع خبری پرسپولیس : اگر چه میثاق معمارزاده در مصاحبهاش به صراحت اعلام كرده مهدی رحمتی را پرسپولیسی بدانید اما ظاهرا بحث جذب این دروازهبان ملیپوش منتفی شده.
ظاهرا بعد از اینكه پرسپولیس چندین بار به طور مستقیم و غیرمستقیم برای جذب مهدی رحمتی ابراز تمایل كرد، این دروازهبان ملیپوش تاقچه بالا گذاشت و به پرسپولیسیها پیغام داد كه برای آمدن به این تیم 900 میلیون تومان پول میخواهد. علی دایی هم با وجودی كه علاقه زیادی به مهدی رحمتی دارد، با صراحت اعلام كرد بهتر است فكر پرسپولیس را از سرت خارج كنی چون این باشگاه با هیچ بازیكنی قرارداد این چنینی نمیبندد.
به این ترتیب به نظر میرسد بحث آمدن مهدی رحمتی به پرسپولیس منتفی شده باشد، مگر اینكه رحمتی از پیشنهاد بالایش كوتاه بیاید و با مبلغ پیشنهادی پرسپولیس كه تفاوت زیادی با این مبلغ دارد موافقت كند.
|
T I N A |
05-22-2010 08:02 AM |
اردوی دورتموند پرسپولیس لغو شد
مرجع خبری پرسپولیس : علی دایی قصد دارد در اردویی خارج از کشور فقط برای شاگردانش کارهای بدنسازی را لحاظ کند.
پرسپولیسیها قصد برپایی اردویی را در خارج از کشور دارند تا برای فصل بعد با آمادگی کامل در رقابتهای لیگ حاضر شوند.
قرار بود اردوی مذکور در کمپ تیم دورتموند آلمان برگزار شود اما به دلیل هزینه زیادی که دورتموندیها از پرسپولیس درخواست کرده بودند اردوی این تیم لغو شد و مسئولان پرسپولیس در حال رایزنی با کمپهای دیگر این کشور هستند
|
T I N A |
دایی و خلیلی شایعه درگیری در رختکن را تکذیب کردند
مرجع خبری پرسپولیس : محسن خلیلی شایعه خبر درگیری با کادر فنی در رختکن را به شدت تکذیب کرد.
امروز(چهار شنبه) شایعاتی مبنی بر اینکه خلیلی بعد از اینکه متوجه شد در بازی با سپاهان در لیست 11 نفره و فیکس نیست به داد و فریاد پرداخت اما خلیلی به شدت این خبر را تکذیب کرد و اظهار داشت: چنین چیزی کذب محض است و به خاطر خط خوردن از لیست 11 نفره به هیچ وجه نه داد و فریادی کرده و نه با مربیان درگیر شده است.
همچنین دایی هم با شنیدن این خبر اعلام کرد که اصلا چنین اتفاقی نیفتاده و ادامه داد که مشخص نیست این اخبار و شایعات از کجا آب میخورد.
|
T I N A |
چرا نیمه دوم بهتر شدند؟
اگر پرسپولیس باهوش بود...
مرجع خبری پرسپولیس : استفاده از فضای بین دو مدافع میانی سپاهان (عقیلی و بنگر) چندین بار به بازیكنان پرسپولیس اجازه داد تا با رحمتی تك به تك شوند اما باز هم ضعف گلزنی در تركیب قرمزها به چشم آمد.
پرسپولیس در 45 دقیقه نخست مقابل سپاهان همان تیم بیدست و پای هفتههای گذشته بود كه تنها با شوت تیاگو از روی ضربه ایستگاهی، حركت انفرادی نوروزی و شوت بی دقتش و در نهایت یك حركت تركیبی نصف و نیمه و ضربه چیپ مهدی شیری روی دروازه حریف خطرناك ظاهر شد.
در بقیه لحظات نیمه اول اما هافبكهای پرسپولیس خیلی سخت در نیمه زمین صاحب توپ میشدند، خبری از كار تركیبی نبود و طبیعتا نه فوتبال خوبی انجام میشد نه موقعیتی روی دروازه رقیب بهوجود میآمد. نیمه دوم اما داستان فرق كرد و پرسپولیس در این 45 دقیقه نزدیك به 8 موقعیت روی دروازه حریف خلق كرد كه دوتا از آنها به بار نشست و البته به لطف كمكداور (!) یكی از آنها مردود شد اما چه دلایلی باعث این دگرگونی شد؟
علی دایی در شروع نیمه دوم یك تعویض خوب كرد؛ علیرضا محمد به بازی آمد و حمید علی عسگر جای مجتبی زارع در گوش راست را گرفت. در طول نیمه دوم حركات طولی محمد و علی عسگر و كار تركیبی آنها چندین بار به چشم آمد. از طرفی حضور وسلی در زمین و كارهای تركیبی او با نوروزی- كه برای اولین بار در پست مهاجم نوك حضور داشت و خوب بازی كرد- و شیری، چند موقعیت دیگر را باعث شد تا فوتبال قرمزها با طراوتتر به نظر برسد. استفاده از فضای بین دو مدافع میانی سپاهان (عقیلی و بنگر) چندین بار به بازیكنان پرسپولیس اجازه داد تا با رحمتی تك به تك شوند اما باز هم ضعف گلزنی در تركیب قرمزها به چشم آمد.
شاید اگر دایی در 20 دقیقه پایانی سومین تعویض خود را انجام میداد و با بازی گرفتن از كلاهكج به جای شیری و جلو بردن بادامكی، خط هافبك خود را تقویت میكرد، نتیجه بهتری بعد از دریافت گل مساوی میگرفت. در واقع اگر پرسپولیس كمی باهوشتر بود حتی بعد از دریافت گل مساوی میتوانست برنده این میدان حساس باشد اما كمی بدشانسی، كمی ناداوری و ریسك نكردن دایی، نتیجه مساوی را رقم زد تا سرخها بدون برد در سال 89، لیگ را به پایان برسانند.
|
T I N A |
05-22-2010 08:03 AM |
شایعات نقل و انتقالات و پیگیری مرجع خبری
مرجع خبری پرسپولیس : با پایان یافتن لیگ نهم حالا باید منتظر مذاکرات رسمی باشگاه ها با بازیکنان مدنظرشان باشیم. پرسپولیس از جمله تیم هایی است که برای فصل بعد خواب های بسیاری دیده و در تلاش است ستاره های دیگر تیم ها را به خدمت بگیرد.
سیدجلال حسینی یکی از نفرات مدنظر علی دایی است و چند روز پیش بود که این دو نفر با یکدیگر ملاقات کردند. این مذاکرات قرار شده به زودی حالت رسمی به خود بگیرد. حسینی در حال حاضر در تهران به سر می برد و به پرسپولیسی ها پیغام داده اوایل هفته آینده با حضور در دفتر این باشگاه صحبت های خود را انجام دهد. بدون شک این مدافع ملی پوش با مبلغ کمتر از نیم میلیارد تومان حاضر نخواهد شد پیراهن پرسپولیس را بر تن کند.
عمادرضا یا در پرسپولیس، یا در استیل آذین
اختلافات عمادرضا با امیر قلعه نوعی علنی شده و آقای گل لیگ نهم تصمیم خود را برای ترک سپاهان گرفته است. در خصوص او شنیده می شود عماد تمایل زیادی دارد پیراهن پرسپولیس را بر تن کند و حتی تماس هایی هم از سوی باشگاه پرسپولیس با او گرفته شده اما پیشنهاد مالی استیل آذین دو برابر پرسپولیس است!
|
T I N A |
05-22-2010 08:05 AM |
من با حاج حبیب یا علی گفتم بدون او كار نمی كنم.
من با حاج حبیب یا علی گفتم و باز هم می گویم دلیل اصلی بازگشتم به فوتبال او بود و دوست ندارم بدون او کار کنم.
http://football3.ir/admin/asp/Picture/00003020.jpg گفت و گویی با علی دایی در خصوص وضعیت پرسپولیس و سایر مسائل فوتبال ایران
سوال :اظهارات شما پس از بازی با سپاهان مشخص بود از عملکرد بازیکنان راضی هستید؟
بازیکنان ما زحمات خودشان را کشیدند اما به حق خود نرسیدند. من از تمام بازیکنانم راضی هستم و امیدوارم در فینال جام حذفی 90 دقیقه مثل نیمه دوم بازی با سپاهان باشیم.
سوال : اجازه دهید بیشتر درباره مشکلات فوتبال با شما حرف بزنیم. نظرتان درباره جو ورزشگاه ها چیست؟
ببینید، سوال خوبی پرسیدید. واقعا شرایط ورزشگاه ها مطلوب نیست و جای سؤال دارد.
سوال : چرا؟
من 5 سال در آلمان در حرفه ای ترین شرایط بازی کرده ام اما یک بار صحنه هایی که در برخی از بازی های لیگ برتر یا جام حذفی ایران اتفاق می افتد را ندیدم. متاسفانه بدترین حرف ها را در ورزشگاه ها به زبان می آورند که اصلا خوب نیست.
سوال :یعنی در خارج از کشور این حرف ها را نمی زنند؟
خیر. اصلا این طور نیست. فقط در بدترین شرایط هواداران با حرف ها یا نشانه هایی از بازیکن می خواهند که خودش از زمین بیرون بیاید یا کادر فنی بازیکن خاصی را تعویض کند.
سوال :اما در ایران همه چیز متفاوت است؟
ما همه خانواده داریم. خانواده فوتبالیست ها چه گناهی کرده اند که باید نام آنها با الفاظ بد فریاد زده شود تا همه چیز جلوی چشم یک فوتبالیست بیاید. آیا این درست است؟ به هر حال دیگر در این باره حرف خاصی نمی توانم بزنم و فقط امیدوارم انشاالله درست شود.
سوال : در پرسپولیس می مانید؟
بله من با این تیم قرارداد دارم و به آن پایبند هستم. اهداف بزرگی دارم که با کمک مسئولان امیدوارم به آنها برسم.
سوال :اما کاشانی اعلام کرده شاید نباشد.
سوال خوبی بود. من هم اعلام می کنم به تغییرات در هیات مدیره و موارد دیگر کاری ندارم اما در صورتی که کاشانی از پرسپولیس به هر دلیلی کناره گیری کند من هم حتی یک دقیقه در این تیم نمی مانم، چون صلاح نیست.
سوال :چرا صلاح نیست؟ در فوتبال ایران همیشه تغییرات وجود داشته است.
من با حاج حبیب یا علی گفتم و باز هم می گویم دلیل اصلی بازگشتم به فوتبال او بود و دوست ندارم بدون او کار کنم.
سوال :یعنی از فوتبال می روید؟
بله می روم و دوباره کنار خانه می نشینم و به کارهای دیگرم می پردازم.
سوال : بگذریم. کلا از عملکرد خودتان در پرسپولیس راضی هستید؟
راستش را بخواهید از عملکرد خودم راضی نیستم. من فقط 30 یا 40 درصد از توانایی هایم را توانستم با کمک بچه ها به نمایش بگذارم چون واقعا زمان کافی نبود. امیدوارم در آینده بهتر عمل کنم.
سوال : با بردن جام حذفی؟
بله این موضوع هدف اصلی من است. ما باید فینال را مقابل گسترش فولاد تبریز فقط ببریم.
سوال : دلیل ناراحتی شما از برخی از رسانه ها پس از اتفاقات تبریز چه بود؟
چون خبر نادرست اعلام شده بود. من نمی گویم اتفاقی نیفتاده است اما از رسانه ملی دلخورم که اگر خبری را می بیند از صحت آن مطلع شود و بعد خبر را منتشر کند.
سوال : بالاخره متوجه نشدیم شما چرا ناراحت هستید، به دلیل اینکه خبر زده شده یا به دلیل اینکه خبر پررنگ تر شده است؟
همه ما خانواده داریم. من در ایران و حتی خارج از کشور دوستان زیادی دارم اما با خبری که پس از بازی با گسترش فولاد منتشر کردید شب من و خانواده ام را خراب و تلخ کردید. هیچ جای دنیا این طور نیست.
سوال : از کدام قسمت خبر ناراحت بودید؟
وقتی که خواندم حرفی از چاقو به میان آمده یا علی دایی راهی بیمارستان و درمانگاه و بستری شده است، ناراحت شدم. شما قضاوت کنید این خبر درباره خودتان از رسانه ملی پخش شود. چه اتفاقی می افتد؟
سوال :طبیعتا ناراحت می شویم.
خدا پدر شما را بیامرزد. خدا وکیلی باید با این حرف ها یک مستند بسازید و به مردم نشان دهید. با حرف هایی که پس از بازی با گسترش فولاد منتشر شد فقط می گویم نیاز به ساختن یک مستند است.
سوال : آیا مردم از لیگ امسال لذت بردند؟
من فنی می گویم. مردم به زیبایی های فوتبال علاقه زیادی دارند مخصوصا وقتی می بینید که با چه علاقه ای فوتبال های خارجی را نگاه می کنند. 99 درصد مردم با دیدن فوتبال های زیبا لذت می برند.
سوال : کدام تیم فوتبال را زیبا بازی می کند؟
بارسلونا و مخصوصا مسی. واقعا مردم همیشه از فوتبال زیبای بارسلونا لذت می برند.
سوال :برای بازی روز سوم خرداد مقابل گسترش فولاد چه برنامه ای دارید؟
بازی سختی است اما ما هوادار داریم و خیالمان راحت است. امیدوارم دچار اشتباهات نشویم چه از سوی داور و چه از سوی عوامل دیگر. با برنامه های ویژه ای که داریم با یک برد شیرین انشاالله قهرمان می شویم.
سوال :مصدومان شما می رسند؟
تلاش خودمان را می کنیم تا آقا کریم و سایر مصدومان خودمان را داشته باشیم تا با قوایی کامل در فینال جام حذفی بازی کنیم. من از هواداران می خواهم نگران نباشند و با حمایت از پرسپولیس همه در جشن شادی قهرمانی جام حذفی در تاریخ 3 خرداد که شاید یک روز به یاد ماندنی برای ما باشد شرکت کنند.
|
T I N A |
05-22-2010 08:07 AM |
ستاره اسبق پرسپولیس: اگر شرایط فراهم شود به پرسپولیس باز می گردم
خبرگزاری فوتبال ایران پارس فوتبال دات کام
هافبک تیم شاهین بوشهر قصد دارد فصل آینده در یکی از تیم های پرسپولیس یا تراکتورسازی به فوتبالش ادامه دهد.
ایوان پتروویچ ستاره پیشین پرسپولیس روز سه شنبه آخرین بازی خود را برای شاهین بوشهر مقابل فولاد خوزستان انجام دادو با خداحافظی از این تیم در حال حاضر بازیکن آزاد به شمار می رود. وی در این مورد اظهار داشت: ماموریت من روز سه شنبه در شاهین تمام شد و خدا را شکر که این تیم در لیگ برتر ماند و هواداران بوشهری خوشحال شدند.
پتروویچ افزود: با همسرم به این نتیجه رسیدیم که در تهران به فوتبالم ادامه دهم. البته تبریز هم شهر بزرگ و با صفایی است که آنجا را هم دوست دارم. تراکتور را دوست دارم اما اجازه بدهید فعلا نگویم از چه تیم هایی پیشنهاد دارم.
هافبک سابق پرسپولیس از علاقه اش برای بازگشت به پرسپولیس سخن گفت و تاکید کرد: مطمئنا از علاقه من به این تیم ذره ای کم نشده و دوست دارم اگر شرایط فراهم باشد دوباره به پرسپولیس برگردم. مهم این است که چه تیمی پیشنهاد بهتری می دهد.
وی در خصوص رفتن به استقلال گفت: به هیچ وجه به استقلال نمی روم. دوست ندارم تصمیمی بگیرم که هواداران پرسپولیس از من دلگیر بشوند. به احتمال زیادی مقصد بعدی ام یکی از تیم های تهرانی یا تبریزی است.
|
T I N A |
05-22-2010 08:08 AM |
http://www.perspolisnews.com/images/...n/bagheri1.jpg
حضور یک نیمه ای کاپیتان پرسپولیس در فینال
مرجع خبری پرسپولیس: کاپیتان کهنه کار پرسپولیس به احتمال زیاد قرار است حضور یک نیمهای در دیدار فینال داشته و جام قهرمانی را بالای سر ببرد.
کریم باقری که طبق گفته کادرپزشکی پرسپولیس با پارگی 9 سانتیمتری از ناحیه کشاله روبهرو بود چند بازی پرسپولیس را از دست داد و در تمرینات روزهای اخیر نیز حضور پررنگی نداشت.
این موضوع باعث شد تا این گمان ایجاد شود که که باقری مقابل فولادگستر نیز به میدان نخواهد رفت، اما جذابیتهای حضور در این مسابقه از یک سو و بالابردن جام قهرمانی از سوی دیگر باعث شده تا باقری تمام تلاش خود را برای حضور در ترکیب پرسپولیس به کار گیرد. باقری در تمرینات یک هفته گذشته نیز به دویدن دور زمین پرداخت و در تمرینات گروهی شرکت نکرد.
اگر چه این موضوع آمادگی صددرصد او را زیر سوال میبرد، اما جذابیت حضور در جشن قهرمانی مسألهای نیست که به راحتی بتوان از آن چشمپوشی کرد، از این رو کادرپزشکی بسیج شده و باقری نیز تمام تلاش خود را به کار گرفته تا هر طور شده حداقل یک نیمه مقابل فولادگستر به میدان برود. از این رو کاپیتان سرخپوشان قرار است به مدت 45 دقیقه در ترکیب پرسپولیس به میدان برود.
|
T I N A |
05-22-2010 08:08 AM |
باقری یك نیمه بازی میكند
ارسلان الهی
كاپیتان سرخپوشان به احتمال زیاد قرار است حضور یك نیمهای در دیدار فینال داشته و جام قهرمانی را بالای سر ببرد، باقری كه طی ادعای كادرپزشكی پرسپولیس با پارگی نه سانتیمتری از ناحیه كشاله روبهرو بود نه تنها چند بازی پرسپولیس را از دست داد، بلكه در تمرینات نیز حضور پررنگی نداشت.
این موضوع باعث شد تا این گمان ایجاد شود كه كه باقری مقابل فولادگستر نیز به میدان نخواهد رفت، اما جذابیتهای حضور در این مسابقه از یك سو و بالابردن جام قهرمانی از سوی دیگر باعث شده تا باقری تمام تلاش خود را برای حضور در تركیب پرسپولیس به كار گیرد. باقری در تمرینات یك هفته گذشته نیز به دویدن دور زمین پرداخت و در تمرینات گروهی شركت نكرد. اگر چه این موضوع آمادگی صددرصد او را زیر سوال میبرد، اما جذابیت حضور در جشن قهرمانی مسألهای نیست كه به راحتی بتوان از آن چشمپوشی كرد، از این رو كادرپزشكی بسیج شده و باقری نیز تمام تلاش خود را به كار گرفته تا هر طور شده حداقل یك نیمه مقابل فولادگستر به میدان برود. از این رو كاپیتان سرخپوشان قرار است به مدت 45 دقیقه در تركیب پرسپولیس به میدان برود.
|
T I N A |
05-23-2010 07:50 AM |
هدایتی تصمیم گرفت مستقل شود باشگاه استیل آذین برای فصل تازه تصمیم دارد رنگ پیراهن خود را تغییر دهد.
استیل آذینیها در فصلی که هنوز آغاز نشده با مدل تیم فیورنتینا با لباس بنفش در میدان حاضر خواهند شد. استیل آذین که در ابتدای تشکیل همواره قصد داشته خود را به عنوان تیم دوم پرسپولیس معرفی کند حالا با مدیریت جدیدش به دنبال ایجاد هویت مستقل است.
این باشگاه خصوصی که به گفته مدیرعاملش تا روز سهشنبه با9 بازیکن بزرگ ایران قرارداد امضا خواهد کرد، در فصل جدید برای کاهش حساسیتها پیراهن قرمز را از تن خارج کرده و بنفش به تن خواهد کرد، رنگی که در لیگ ایران تیم دیگری آن را به تن نمیکند.
|
T I N A |
05-23-2010 07:50 AM |
عمادرضا: از استیلآذین و پرسپولیس پیشنهاد دارم
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سپاهان گفت: از پرسپولیس و استیلآذین پیشنهاد دارم، اما نمیخواهم در این زمینه عجله كنم.
عمادرضا درباره شایعه جداییاش از سپاهان و انتقال به استیلآذین اظهار داشت: هیچ مذاكره مستقیمی با حسین هدایتی نداشتهام، اما مدیربرنامههایم در این زمینه صحبتهایی با آنها داشته است.
وی تاكید كرد: علاوه بر استیلآذین، پرسپولیسیها نیز با مدیربرنامههایم صحبت كردهاند هر چند حضورم در این تیم چندان جدی نیست. البته من در مورد فصل بعد هنوز تصمیم نهایی را نگرفتهام.
این مهاجم عراقی گفت: از حضور در سپاهان راضی هستم و چنانچه مشكلی پیش نیاید و روند مذاكرات مطلوب باشد ترجیح میدهم همچنان برای این تیم بازی كنم.
|
T I N A |
05-23-2010 07:51 AM |
http://www.perspolisnews.com/images/...n/bagheri3.jpg
کاپیتان کریم هم تیم میبندد؟
مرجع خبری پرسپولیس : این بزرگترین شایعه روز است. علی دایی از باقری خواسته تا برای بستن پرسپولیس فصل بعد کمک کند.
با پایان بازی های لیگ برتر و در حالی که رسما همه جا صحبت از نقش کلیدی علی کریمی در بسته شدن تیم سال آینده استیل آذین ، می شود ، منابع خبری از همکاری کریم باقری ، کاپیتان پرسپولیس با علی دایی در تکمیل فهرست سال آینده پرسپولیس سخن می گویند.
باشگاه پرسپولیس برای حذف واسطه ها تصمیم گرفته تا کاپیتان تیمش با بازیکنانی که وقتی صدای آقا کریم را می شنوند ، دیگر نمی توانند حرف از حضور دلال های شان داشته باشند ، تماس بگیرد و از آنها برای حضور در پرسپولیس دعوت کند. این راهکار هم می تواند کمک بزرگی در کاهش هزینه های جذب بازیکنان شود چون همه ساله چند صد میلیون تومان از هزینه جذب بازیکنان مختلف ، به همین شکل به تیم ها تحمیل می شود .
پرسپولیس با این راهکار البته می تواند چند بازیکن اسمی را که خیلی رابطه شان با دایی گرم نیست اما کریم با آنها خیلی رابطه ای صمیمی دارد هم به تیمش بیاورد. بازیکنانی مثل مهدی مهدوی کیا و محمد نصرتی یا حتی جواد کاظمیان.
در استیل آذین هم حسین هدایتی ادعا کرده در همان روز نخست نقل و انتقالات ، 9 بازیکن بزرگ را از لیگ برتر جذب می کند. بازیکنانی که با مشورت علی کریمی و کادرفنی جذب می شوند. این روزها درباره استیل آذین می گویند این تیم از فصل بعد لباس هایی مانند بارسلونا به تن خواهد کرد و بازیکنان استقلالی چون اکبرپور ، حسین کاظمی و وحید طالب لو جذب این تیم می شوند . کریمی این پیشنهاد را به هدایتی داده تا تیم استیل آذین بتواند مستقل از پرسپولیس صاحب هویت شود.
|
T I N A |
05-23-2010 07:51 AM |
دوئل پرسپولیس و استیل آذین در فصل نقل و انتقالات
مرجع خبری پرسپولیس : كشمكش و رقابت در طول فصل بین پرسپولیس و استیلآذین ادامه داشت و به نظر میرسد این رقابت در ابعادی وسیعتر در بازار نقل و انتقالات نیز ادامه داشته باشد.
هرچند كه بعید است پرسپولیس بتواند با سقف قرارداد 400 میلیونیاش از پس استیلآذین و خریدهای هنگفتش بربیاید و از حالا میتوان این تیم را شكست خورده دوئل نقل و انتقالات نامید اما شاید بزرگی پرسپولیس و جذابیت حضور در این تیم كاری كند ستارهها، پیراهن قرمز با پول متوسط را به پیراهن قرمز با پول زیاد ترجیح بدهند.
دو سه روزی است شایعه شده پرسپولیس و استیلآذین هر دو روی مهرزاد معدنچی و جواد كاظمیان كه از فوتبال امارات بیرون آمدهاند، زوم كردهاند و بر سر جذب آنها رقابت دارند اما از آنجایی كه علی دایی اعتقاد زیادی به جواد كاظمیان ندارد شاید این بازیكن سر از تیم رقیب دربیاورد.
البته ماندن یا نماندن علی كریمی در استیلآذین هم میتواند در این اتفاق تاثیرگذار باشد، به طوری كه شاید رابطه خوب كریمی با این دو لژیونر آنها را استیلآذینی كند. از طرفی گفته میشود جواد كاظمیان، كریم باقری را واسطه كرده تا در این باره با علی دایی صحبت كند و كاظمیان بعد از سالها به تیم محبوبش بازگردد. از طرفی احتمال بازگشت معدنچی به پرسپولیس هم زیاد است چرا كه نام او در لیست دایی دیده میشود، هر چند باید دید مبلغ درخواستی مهرزاد از سرخها چقدر خواهد بود و بالاخره استیلآذین در این جنگ پیروز میشود یا پرسپولیس؟
|
T I N A |
05-23-2010 07:52 AM |
دایی و کاشانی چه نقشه ای در سر دارند؟
http://www.perspolisnews.com/images/...hani_daei2.jpgمرجع خبری پرسپولیس : اما مگر میشود دایی و كاشانی دست روی دست گذاشته و در بازار مكاره و آشفته نقل و انتقالات كه همواره دو سه هفته قبل از پایان هر فصل به صورت غیر رسمی آغاز میشود، شاهد صید ستارهها به دست رقیبانی مثل استقلال، سپاهان و استیلآذین باشند؟
«دایی و كاشانی برای فصل بعد چه برنامههایی در سر دارند؟» این مهمترین سوالی است كه در روزهای اخیر ذهن هواداران پرسپولیس و جویندگان اخبار مربوط به این تیم را مشغول كرده، تا جایی كه مسابقه مهمی مثل فینال جام حذفی و بردن یكی از دو جام فصل زیر سایه اخبار حاشیهای مربوط به بازار نقل و انتقالات شامل خریدهای پرسپولیس و لیست مازاد این تیم قرار گرفته است.
عجیب است كه هر روز اخبار پراكنده و ریز و درشتی از جذب بازیكنان جدید به گوش میرسد اما هیچ كس نیست كه این اخبار را تایید یا تكذیب كند! دیروز شایعه شده بود پرسپولیس روی مهرزاد معدنچی و جواد كاظمیان زوم كرده و بعد از احتمال جذب انصاریفرد، غلامرضا رضایی، هاشمیان، زنیدپور، ناصحی، عقیلی، سید جلال حسینی و بسیاری دیگر كه به صفحات روزنامهها راه یافتند و دایی و كاشانی مذاكره با اینها را تایید نكردند، حالا صحبت از این دو لژیونر اماراتی به میان آمده است.
عباس علیپور مدیر روابط عمومی باشگاه اما در این باره میگوید: «ما در صحبتی كه با آقای دایی داشتیم، به ایشان اعلام كردیم بعد از بازی فینال لیست درخواستی و نفرات مازادشان را به ما اعلام كنند، بنابراین تا حالا هیچ مذاكرهای با هیچ بازیكنی انجام نشده و من هم نمیتوانم این خبر را تایید كنم. اگر نام دو بازیكن فوق در لیست آقای دایی بود، ما تلاش خواهیم كرد زمینه جذبشان را فراهم كنیم.»
اما مگر میشود دایی و كاشانی دست روی دست گذاشته و در بازار مكاره و آشفته نقل و انتقالات كه همواره دو سه هفته قبل از پایان هر فصل به صورت غیر رسمی آغاز میشود، شاهد صید ستارهها به دست رقیبانی مثل استقلال، سپاهان و استیلآذین باشند؟ چه كسی باور میكند كه دایی لیستی نداده و كاشانی هم دست روی دست گذاشته و كاری نمیكند تا فصل تمام شود؟ پس این همه شایعه و خبر از كجا میآید و مگر میشود همه اینها بی پایه و اساس باشند؟
پاسخ علیپور اما جالب و ویژه است: «طبیعی است كه شما خبرنگار هستید و میتوانید دنبال این مباحث باشید اما ما نمیتوانیم آرامش تیم را به خاطر باور شما به هم بزنیم. بنابراین باز هم تكرار میكنم آقای دایی هیچ لیستی به ما نداده است.» با این وجود نمیتوان كلاسور قرمز در دست كاشانی و صحبتهای او و بازیكنان در تمرین برای فصل آینده را منكر شد، این را خودمان در تمرین پرسپولیس دیدهایم.
دیروز اما اخبار پیرامون این قضیه روی سایتهای خبری و صفحات روزنامهها به وفور به چشم میخورد. آخرین خبر هم مربوط به لیست مازاد دایی بود با این تیتر كه «لیست اخراجیهای دایی آماده شد». در این خبر آمده بود: «2 دروازهبان، 3 مدافع، 4 هافبك و 2 مهاجم در لیست مازاد دایی قرار دارند و بعد از فینال جام حذفی میتوانند با مراجعه به باشگاه رضایتنامه خود را دریافت كنند.» در این خبر آمده برخلاف اظهارات پیشین دایی، وی حداقل 11-10 تغییر در تركیب نفراتش ایجاد میكند، ضمن اینكه بازیكنان جوانش را حفظ خواهد كرد اما تغییرات كلی بحث اصلی است و معلوم می شود كاشانی و دایی یك خانهتكانی بزرگ در پیش خواهند داشت.
علیپور البته در اینباره نظر دیگری دارد: «در صحبتی كه آقایان دایی و كاشانی با هم داشتهاند، بنا شد تا شاكله اصلی تیم حفظ شود اما طبیعتا تیم شامل چند تغییر خواهد شد كه تعدادش بعد از بازی فینال مشخص خواهد شد.» اما كاشانی از روز پنجشنبه و در حاشیه تمرین، صحبت با بازیكنانی كه قصد تمدید قرارداد با آنها دارند را شروع كرد و بقیه هم كه صحبتی با آنها نشد، خودشان راهشان را كج كردند و فهمیدند جایی در تیم فصل بعد نخواهند داشت. در همین راستا گفته میشود بازیكنانی كه باشگاه مایل به تمدید قرارداد با آنهاست از روز پنجم خرداد ماه به ترتیب به اتاق مدیرعامل خواهند رفت تا شرایط تمدیدشان مرور شود.
این همه از بازیكنان گفتیم و نوشتیم اما هیچكس نمیداند تكلیف كادر فنی پرسپولیس در فصل آینده چه خواهد شد. كاشانی كه صراحتا و به دفعات اعلام كرده تحت هر شرایطی دایی میماند، پس بحث بر سر دستیاران وی آغاز خواهد شد. حسین عبدی به زودی راهی انگلیس خواهد شد تا در كلاسهای مربیگری شركت كند و از آنجایی كه این دو ارتباط فوقالعاده و همكاری نزدیكی با هم نداشتهاند بعید است فصل بعد عبدی را دوباره روی نیمكت پرسپولیس ببینیم.
از سوی دیگر شنیده میشود باشگاه پرسپولیس خواستار مذاكره با محمد علی یحیوی مربی فعلی گلرهای پرسپولیس است و صحبت با او طی هفته جاری جدی میشود. همچنین مولایی بدنساز تیم هم در جمع كادر فنی میماند. عباس علیپور هم میگوید: «باشگاه در این مورد به آقای دایی اختیار تام داده تا در مورد دستیارانش تصمیمگیری كند. البته با توجه به عملكرد اعضای كادر فنی و رضایتی كه آقای دایی از آنها دارد در این جا هم احتمالا ما تغییرات زیادی نخواهیم داشت اما باز هم میگویم آقای دایی در این مورد تصمیمگیرنده نهایی است.»
درباره هیچ یك از موارد فوق هیچ مقام مسوولی در باشگاه پرسپولیس به صراحت صحبت نمیكند و سیاست باشگاه حداقل فعلا كه چنین است. در این وضعیت است كه حساسیت به برنامههای دایی و كاشانی بیشتر و بیشتر هم خواهد شد اما در صورتی كه پرسپولیس موفق به كسب مقام قهرمانی نشود این حساسیتها رنگ انتقاد، آن هم از نوع شدیدش را به خود میگیرد. دایی و كاشانی ظهر روز پنجشنبه در ورزشگاه شركت واحد گفت و گوی صمیمانهای با یكدیگر داشتند و به نظر میرسید پیشتر بر سر مسائل جدیتر مثل لیست مازاد و خرید به تفاهم و توافق رسیدهاند اما هنوز هم نمیتوان فهمید نقشههای آنها برای فصل نقل و انتقالات چیست و چگونه عملی خواهد شد؟
|
T I N A |
05-23-2010 07:54 AM |
http://www.perspolisnews.com/images/...ikon/havar.jpg
جلسه هوار در باشگاه پرسپولیس برای تمدید قرارداد
مرجع خبری پرسپولیس : صبح امروز هوار ملامحمد هافبک عراقی، با حضور در باشگاه پرسپولیس در خصوص وضعیت فصل آیندهاش صحبت کرد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس و به نقل از ایپنا، هوارملامحمد با حضور در باشگاه پرسپولیس رقم مورد نظرش را برای قرارداد فصل آینده اعلام کرد.
هافبک عراقی پرسپولیس به همراه رابطش در باشگاه پرسپولیس حضور یافت و پیرامون وضعیت فصل آینده با مسئولان باشگاه مذاکراتی را انجام داد اما رقم پیشنهادی پرسپولیس با هوارمحمد بسیار متفاوت است.
همچنین مسئولان پرسپولیس برای قرارداد هوارمحمد قصد گذاشتن چند بند انضباطی را دارند که مشکلات فصل قبل بوجود نیاید. هوارمحمد با شنیدن صحبتهای مسئولان پرسپولیس اعلام کرده که به زودی نظرش را در خصوص جدایی یا ماندن در پرسپولیس خواهد گفت.
|
T I N A |
05-23-2010 07:54 AM |
مخالفت سازمان لیگ با درخواست غیرقانونی گسترش فولاد
مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان گسترش فولاد از اینکه سازمان لیگ قصد دارد فقط 10 درصد ورزشگاه آزادی را در اختیار هواداران این تیم قرار بدهد ابراز ناراحتی کردند.
بعد از اینکه بنا به درخواست پرسپولیسیها قرار شد که فقط 10 درصد ورزشگاه آزادی به هواداران گسترش فولاد قرار بگیرد مسئولان این تیم تبریزی از این درخواست پرسپولیسیها و موافقت سازمان لیگ ابراز ناراحتی و گلهمندی کردند.
این در حالی است که با وجود ناراحتی مسئولان این تیم و به دلایل قانون میزبانی سازمان لیگ با درخواست مسئولان گسترش فولاد مخالفت کرده و اعلام کرده اند که همان 10 درصد به هواداران این تیم تعلق خواهد گرفت.
|
T I N A |
05-23-2010 07:55 AM |
گسترش برای میزبانش مهمان دعوت کرد!
مرجع خبری پرسپولیس : دیدار برگشت فینال جام حذفی روز دوشنبه در ورزشگاه آزادی و به میزبانی پرسپولیس برگزار می شود. با این حال گسترش فولاد تبریز با دعوت برخی چهره های هنری و ورزشی از آن ها خواست به ورزشگاه آزادی بیایند!
باشگاه گسترش فولاد تبریز از بزرگان ورزش و هنر برای دیدن دیدار 2 تیم گسترش فولاد تبریز و پرسپولیس در مرحله برگشت فینال جام حذفی دعوت به عمل آورد. مهندس زنوزی مطلق، امروز با تماسی به بزرگان ورزش و هنر از آنها برای دیدن دیدار برگشت فینال حذفی دعوت به عمل آورد.
افشین پیروانی، حمید استیلی، احمدرضا عابدزاده، داود فنایی، بهروز رهبریفرد، محمدرضا فروتن، پژمان بازغی، کامبیز دیرباز، پژمان جمشیدی و محمدرضا گلزار از سوی مدیرعامل باشگاه گسترش فولاد به بازی فینال دعوت شدهاند. با توجه به دوستی دیرینه انصاریان، او برای دعوت هماهنگیهای لازم را انجام داده است.
|
T I N A |
05-23-2010 07:55 AM |
نامه حبیب کاشانی به عزیز محمدی
هواداران تیم گسترش تبریز در طبقه دوم ورزشگاه آزادی استقرار یابند
سرپرست باشگاه پرسپولیس در نامهای به رییس سازمان لیگ استقرار هواداران تیم فوتبال گسترش تبریز در طبقه دوم ورزشگاه آزادی، طبق ضوابط سازمان لیگ را خواستار شد.
به گزارش ایسنا، در نامه حبیب کاشانی به عزیز محمدی آمده است:" همانگونه که استحضار دارید در بازی فینال جام حذفی، باشگاه پیروزی میزبان این مسابقه بوده و مطابق قانون ده درصد از ظرفیت سکوها می بایست در اختیار هواداران تیم میهمان قرار گیرد. لذا با در نظر گرفتن این که تیم گسترش فولاد تبریز، تیم شهرستانی بوده و حضور هواداران این تیم در ساعات ابتدایی صبح فراهم است، این در حالی است که هواداران باشگاه پیروزی مطابق معمول یک ساعت قبل از برگزاری مسابقه در ورزشگاه حضور خواهند داشت، خواهشمند است دستور فرمایید با در نظر گرفتن حساسیت ویژه بازی فینال هماهنگی لازم در خصوص حضور هواداران تیم میهمان برابر ضوابط سازمان لیگ در طبقه فوقانی ورزشگاه آزادی را فراهم نمایند."
|
T I N A |
05-23-2010 07:56 AM |
روزنامهی پرسپولیس منتشر میشود
روزنامه پرسپولیس از روز دوشنبه هفته جاری منتشر میشود.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، نخستین پیش شماره از روزنامه فرهنگی - ورزشی پرسپولیس، دوشنبه هفته جاری - سوم خردادماه 89 - و همزمان با دیدار برگشت فینال جام حذفی فوتبال کشور برروی کیوسکهای مطبوعاتی قرار خواهد گرفت.
نخستین پیش شماره روزنامه پرسپولیس، ویژه نامهای است که به فینال جام حذفی اختصاص دارد. آخرین اخبار از باشگاه پرسپولیس، گزارشها و مصاحبههای اختصاصی با بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس از جمله مطالب این ویژه نامه خواهد بود.
|
T I N A |
05-23-2010 07:56 AM |
معدنچی: منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم
http://www.perspolisnews.com/images/...4/madanchi.jpgمرجع خبری پرسپولیس : مهرزاد معدنچی که می گویند با استیل به توافق رسیده می گوید منتظر پیشنهاد پرسپولیس است.
مهاجم ایرانی تیم الاهلی امارات که به تازگی از این تیم جدا شده است اعلام کرد که دیگر در امارات نمی ماند شاید در یک تیم لیگ برتری بازی کند.
مهرزاد معدنچی در خصوص وضعیت آینده فوتبالی اش می گوید: من ناخواسته در این فصل به یک تیم اماراتی رفتم و از بد شانسی در اینجا هم چند تیم عوض کردم.
انتظار اماراتی ها از ایرانی ها بسیار بالا است و فکر می کنند که مهاجم طراز اول به تیم آورده اند.
بعد از بازی ما در لیگ قهرمانان آسیا و حذف در آن رقابتها مسئولان باشگاه با من لج کردند.
معدنچی در پایان می گوید« من همچنان منتظر پیشنهاد پرسپولیس هستم ولی هنوز مذاکره ای با هیچ تیمی نداشتم. امسال اگر در یک تیم لیگ برتری بازی کنم نشان می دهم که بسیار پیشرفت کرده ا م و برای آن تیم موثر خواهم بود.»
|
T I N A |
05-24-2010 08:09 AM |
جام حذفی فوتبال؟ پرسپولیس به دنبال قهرمانی و شكستن طلسم ۱۱ساله
خبرگزاری جمهوری اسلامی
تهران - تیم فوتبال پرسپولیس در حالی دوشنبه هفته جاری به مصاف گسترش فولاد تبریز میرود كه به دنبال قهرمانی در جام حذفی و شكستن طلسم ۱۱ساله خود در دست پیدا نكردن به این جام است.
به گزارش ایرنا، دیدار برگشت فینال جام حذفی فردا در ورزشگاه آزادی میان تیمهای پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز برگزار میشود و سرخپوشان پایتخت با شكست نماینده تبریز در مقابل دیدگان هواداران خود علاوه بر قهرمانی در این جام و كسب سهمیه آسیایی میخواهند به انتظار ۱۱ساله هواداران خود پایان دهند.
آخرین قهرمانی پرسپولیس در جام حذفی به دیدار معروف این تیم مقابل استقلال در سال ۱۳۷۸باز میگردد و پس از آن دیگر جام حذفی هیچ زمانی بالای دست بازیكنان پرسپولیس قرار نگرفت.
آخرین حضور پرسپولیس در جام حذفی در سال ۱۳۸۵و برابر سپاهان بود كه با قبول شكست برابر نماینده اصفهان نتوانست جام را در آغوش بكشد.
تیم پرسپولیس كه سابقه سه قهرمانی در جام حذفی را در كارنامه خود دارد، در دیدار رفت فینال جام حذفی در این دوره توانست با یك گل از سد گسترش فولاد تبریز عبور كند تا نیمی از گام خود را برای رسیدن به هدفش برداشته باشد.
شاگردان علی دایی در مسیر رسیدن به فینال جام حذفی توانسته بودند پیش از این از سد تیمهای دسته اولی ایران جوان بوشهر، آلمینیوم هرمزگان و پتروشیمی تبریز عبور كنند.
آنها در مرحله نیمه نهایی با خوش شانسی در ضربات پنالتی بر صبای قم غلبه كردند تا در نهایت به فینال این مسابقات راه یابند.
در مقابل تیم گسترش فولاد تبریز كه تنها نماینده شایسته لیگ دسته اول در مراحل بالای جام حذفی است، با غلبه بر تراكتورسازی تبریز، داماش گیلان، مس سرچشمه و همچنین ذوب آهن اصفهان حریف پرسپولیس در فینال بازیهای جام حذفی شده بود.
قهرمان جام حذفی در حالی فردا مشخص میشود كه پرسپولیس در لیگ برتر به كسب مقام چهارم اكتفا كرد و به همین خاطر برای حضور در لیگ قهرمانان آسیا در فصل آینده به قهرمانی در این جام نیاز مبرم دارد.
علی دایی پیش از این بارها از قهرمانی در جام حذفی به عنوان پاداش به هواداران در این فصل نام برده بود.
در تاریخ جام حذفی فوتبال كشور، استقلال با پنج قهرمانی در صدر قرار دارد و تیمهای ملوان، پرسپولیس و سپاهان هر كدام با سه قهرمانی در مكانهای بعدی قرار دارند.
|
T I N A |
05-24-2010 08:10 AM |
مدیرعامل گسترش فولاد:
كاپ قهرمانی جام حذفی مال تبریز است
تیم پرسپولیس مشكل فنی داردسرویس: ورزشی - فوتبال
05-23-2010
8903-01314: كد خبر خبرگزاری دانشجویان ایران - تبریز
مدیرعامل باشگاه فرهنگی و ورزشی گسترش فولاد تبریز گفت: كاپ قهرمانی جام حذفی باشگاههای كشور مال تبریز است و با ارایه یك بازی پرهیجان و تهاجمی آنرا به تبریز میبریم.
جمشید خطیبی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ـ منطقه آذربایجان شرقی، با بیان اینكه تیم تهرانی از نظر فنی مشكلات فراوانی دارد، افزود: در بازی رفت فقط شانس پرسپولیس بالا بود كه توانست در برابر حملات پر دامنه ما مقاومت كرده و تنها در دو حضور خطرناك خود به گل دست یابد.
وی اضافه كرد: اگر در تهران نیز همچون ورزشگاه یادگار امام (ره) بازی كنیم بدون تردید پرسپولیس شانسی برای قهرمانی جام حذفی نخواهد داشت.
خطیبی با اشاره به مسایل حاشیه ای به وجود آمده پس از بازی رفت، خاطرنشان کرد: هیچ جو منفی در تبریزی وجود نداشت و این جوسازی ها مال پرسپولیسی هاست تا در تهران بتوانند ما را شكست دهند.
وی گفت: با وجود همه این جوسازی ها كه در تهران شروع شده است ، پرسپولیس را شکست می دهیم.
خطیبی اضافه كرد: هواداران پرسپولیس در ورزشگاه آزادی هر چقدر هم زیاد باشند، قرار نیست جای بازیکنان بازی کنند و تیم گسترش فولاد با تمام توان خود درصدد است تا در این دیدار سرنوشت ساز برنده بازی باشد.
دیدار فینال جام حذفی باشگاه های كشور بین تیم های پرسپولیس و گسترش فولاد عصر دوشنبه در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
|
T I N A |
05-24-2010 08:10 AM |
ستاره هایی که سرخابی ها از دهان هم بیرون کشیدند
مرجع خبری پرسپولیس : فوتبالیستهایی بودند كه ابتدا با استقلال یا پرسپولیس به توافق رسیدند اما مسیر خود را كج كردند و راه تیم مقابل را در پیش گرفتند.
البته بازیكنان زیادی بودند كه با دو تیم وارد مذاكره شدند و قولهای نصفه و نیمهای هم دادند اما ملاك مواردی است كه توافق نهایی حاصل شد اما بازیكن راه رفته را برگشت و از آبی به قرمز یا بالعكس تغییر مسیر داد. در این میان برخی سود بردند و برخی هم از این بابت ضرر كردند. در این لیست نام یكی دو اسطوره سرخ آبی هم به چشم میخورد.
1- مجید نامجومطلق: هافبك تكنیكی بانك ملی در سال 64 چند جلسه با پرسپولیس تمرین كرد و سرخپوش شدن او مراحل آخر خود را طی میكرد. اما آقامجید برای رفت و آمد به محل تمرین از یكی هواداران یك موتور هندا 125 گرفت. علی پروین كه از این كار نامجومطلق ناراحت شده بود عذر او را خواست تا آقامجید استقلالی شود. البته نامجو مطلق آخر پیراهن پرسپولیس را بر تن كرد.
2- رسول غنیزاده: رسول غنیزاده هم در سال 64 با پرسپولیس و علی پروین به توافق نهایی رسید تا پیراهن سرخ را بر تن كند اما او هم در دقیقه 90 استقلالی شد.
3- علیاكبر یوسفی: بازیكن پاس تهران بود. در سال 72 با پرسپولیسیها به توافق رسید. همه چیز به خوبی پیش میرفت اما سه ماه از خدمت سربازی او باقی مانده بود و باشگاه پاس هم همكاری نكرد و كوتاه نیامد. چند سال بعد یوسفی به استقلال آمد و پیراهن آبی را بر تن كرد.
4- عباس سرخاب: كشف مرحوم دهداری از آرش میناب راه پرسپولیس را پیش گرفت. اما استقلالیها به این مهاجم یك موتور دادند تا پیراهن آبی را بر تن كند. یك سال بعد یعنی در سال 69 سرخاب دروازه پرسپولیس را باز كرد.
5- علیرضا منصوریان: در پارسخودرو توپ میزد. تصمیم گرفت تا پیراهن پرسپولیس را بر تن كند اما سرمربی وقت پرسپولیس یعنی یورگن گده به این هافبك مستعد چراغ سبز نشان نداد. پس از آن علی منصور با كمك نفراتی چون امیر قلعهنویی آبیپوش شد. او در سال 74 پدیده فوتبال ایران شد و به تیمملی رسید. او حالا اسطوره باشگاه استقلال محسوب میشود اما آن زمان فاصله زیادی تا پرسپولیس نداشت.
6- علی كریمی: در تیم فتح بازی میكرد و از تكنیك بالایی برخوردار بود. بازیهای خوب او توجه استقلالیها را به خود جلب كرد. او با آبیها به توافق رسید تا در سال 77 پیراهن آبی را بر تن كند. آن طور كه شنیده میشود ارزش قرارداد او 10 میلیون تومان بود. اما در بازی فینال فوتسال جام رمضان میان فتح و استقلال كریمی با هواداران استقلال درگیری شدیدی پیدا میكند و در روزی كه علی نظری جویباری در هیات فوتبال منتظر علی كریمی بود او قراردادی با ارزش 12 میلیون تومان با پرسپولیس ثبت كرد.
7- مهدی رحمتی: در فجر سپاسی درخشید و مورد توجه پرسپولیس قرار گرفت. برای جذب مهدی اقدام كردند اما مشكل خدمت سربازی مانع از این انتقال شد. قرمزها یك بار دیگر برای جذب این گلر اقدام كردند و توافق هم حاصل شد اما باز هم مقاومتیها پول سنگینی را برای صدور رضایتنامه او در نظر گرفتند. سومین بار هم پرسپولیس شانس خود را امتحان كرد اما این بار سپاهان شرایط مالی سختی را پیش پای مهدی قرارداد تا مانع سرخپوش شدن او شود. سرانجام امیر قلعهنویی رحمتی را آبیپوش كرد.
8- داوود سیدعباسی: در سال 79 با پرسپولیس به توافق رسید و قرارداد داخلی امضا كرد تا از فجر سپاسی به این تیم كوچ كند. اما با تلاشهای فتحا...زاده سیدعباسی مسیر خود را به سمت استقلال كج كرد. اما جالب اینكه او چند سال بعد به پرسپولیس رفت.
9- بهشاد یاورزاده: از استقلال به شهید قندی یزد رفت. در لیگ پنجم حرفهای در تركیب نماینده یزد خوش درخشید هر چند كه تیمش به دسته اول سقوط كرد. او با پرسپولیسیها به توافق رسید و قرارداد داخلی هم امضا كرد. اما پس از پرسپولیسی شدن نیكبخت او با پرسپولیس به هم زد تا در لیگ ششم حرفهای برای استقلال به میدان برود.
10- ابراهیم توره: در لیگ ششم حرفهای به عنوان بازیكن تستی به تمرین استقلال آمد اما از سوی مرفاوی دیپورت شد. دلیل این موضوع بداخلاقیهای او در تمرین عنوان شد. او یك بار دیگر در زمان بازگشت امیر قلعهنویی شانس خود را امتحان كرد اما به همان سرنوشت دچار شد. سرانجام در حالی كه با درخشش در پیكان برای لیگ نهم حرفهای با استقلال به توافق رسیده بود با پیشنهاد مالی بهتر پرسپولیس سرخپوش شد.
11- آرش برهانی: با پرسپولیس و حبیب كاشانی به توافق رسید و به شورای شهر هم رفت تا در لیگ هفتم حرفهای پیراهن سرخ را بر تن كند. اما فتحا...زاده مهاجم پاس را از دهان پرسپولیس بیرون كشید و آبیپوش كرد.
12: هاشم بیگزاده: با پرسپولیس به توافق رسید و با آنها قرارداد داخلی هم امضا كرد اما در آخر قرمزها را دور زد و سر از استقلال درآورد تا در لیگ هشتم حرفهای با تیم امیر قلعهنویی قهرمانی لیگ برتر را تجربه كند.
13- امیرحسین صادقی: وقتی دید كه استقلالیها برای جذب و بازگرداندن او از مس كرمان دست به كار نمیشوند با پرسپولیس وارد مذاكره شد و به توافق هم رسید. حتی پرسپولیسیها مدعی شدند با او قرارداد داخلی بستند هرچند كه خود صادقی زیر بار این موضوع نرفت. اما در آخر او با استقلال به توافق رسید.
14 – مهدی شیری: در پایان لیگ هشتم حرفهای با استقلال قرارداد داخلی امضا كرد تا دوباره پیراهن آبی را بر تن كند. اما توافقی این قرارداد را فسخ كرد و به پرسپولیس رفت تا در كنار برادرش بازی كند.
15 – اشپیتیم آرفی: در پیام خوش درخشید و مورد توجه استقلال قرار گرفت. علی نظری جویباری با مدیر برنامههای آرفی به توافق رسید تا فصل آینده به استقلال بیاید. قرار بود پس از بازگشت اشپیتیم از آلمان با استقلال امضا كند اما امیر و یارانش رفتند تا این توافق از اعتبار خارج شود. سرانجام آرفی پرسپولیسی شد.
|
T I N A |
05-24-2010 08:11 AM |
برنامههای جشن قهرمانی تیم فوتبال پرسپولیس اعلام شد
مرجع خبری پرسپولیس : عباس علیپور مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس درباره برنامه باشگاه پرسپولیس برای برپایی جشن قهرمانی جام حذفی در ورزشگاه آزادی عنوان كرد:
امیدواریم فردا پیروز شویم و عنوان قهرمانی را به خود اختصاص دهیم. برای برپایی جشن قهرمانی در ورزشگاه http://www.perspolisnews.com/images/...r3/havadar.jpgبرنامههای خاصی داریم و جشن ویژهای را برگزار خواهیم كرد.
وی گفت: نورافشانی از طبقه دوم ورزشگاه آزادی یكی از آیتمهای جشن قهرمانی است. اقامه نماز شكر با حضور كلیه بازیكنان، اعضای كادر فنی و مدیران باشگاه در زمین چمن ورزشگاه و خواندن دعا با كمك هواداران از دیگر برنامههای ما برای جشن قهرمانی بعد از بازی است.
علیپور تاكید كرد: با هماهنگیهای صورت گرفته تصمیم داریم از 3 تن از پیشكسوتان پرسپولیس كه اسامی آنها در جلسه امروز بعدازظهر باشگاه مشخص خواهد شد، تقدیر كنیم.
وی درباره حوایز در نظر گرفته شده برای بازیكنان در صورت قهرمانی در جام حذفی تصریح كرد: جوایز مورد نظر به باشگاه ارائه و توسط مدیریت باشگاه تأیید شده است و در اولین فرصت بعد از پیروزی برابر گسترش فولاد به بازیكنان پرداخت خواهد شد.
مدیر روابط عمومی باشگاه پرسپولیس در مورد لیست مازاد بازیكنان این تیم عنوان كرد: هنوز فهرستی از سوی كادرفنی به باشگاه در مورد بازیكنان مازاد یا بازیكنانی كه قرار است در فصل آینده جذب شوند ارائه نشده است. یك روز بعد از دیدار جام حذفی با هماهنگی كاشانی این فهرست اعلام میشود تا پیگیریهای لازم انجام شود.
وی با اشاره با استقبال احتمالی بینظیر هوادارن پرسپولیس از فینال جام حذفی اظهار داشت: احترام خاصی برای هواداران گسترش فولاد قائل هستیم، اما به ما اجازه دهید كه انتظار حضور 120 هزار تماشاگر را در ورزشگاه داشته باشیم. به همین منظور نتواستیم بیشتر از 10 درصد ظرفیت ورزشگاه را به تیم میهمان اختصاص دهیم تا با حضور تمام هواداران جشن قهرمانی را در آزادی برگزار كنیم.
دیدار برگشت فینال جام حذفی فردا ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود. پرسپولیس در بازی رفت یك بر صفر به برتری رسیده بود.
|
T I N A |
05-24-2010 08:11 AM |
http://www.perspolisnews.com/images/...dari-sheys.jpg
شیث: آقا كریم تنها خواننده كنسـرت 100 هزار نفری بود
مرجع خبری پرسپولیس : شیث رضایی، كاپیتان جوان سرخها توانست در غیاب كریم باقری بهخوبی تیمش را به سوی فینال جام حذفی هدایت كند.
اما نكته قابل توجه این است كه حالا در آستانه دیدار فینال جام حذفی، دایی از مربی بدنساز پرسپولیس خواسته تا هرطور شده كریم باقری را با بازی با فولادگستر برساند. این یعنی شیث باید قید بازوبند را در فینال بزند و بهجای بالا بردن جام، به صدای باقری گوش كند و برای خواننده سرخها كف بزند!
*وضعیت پرسپولیس چطور است؟ برای فینال جام حذفی آماده هستید؟خدا را شكر وضعیت پرسپولیس خوب است و خودمان را برای فینال جام حذفی آماده میكنیم. بدون شك این حساسترین بازی پرسپولیس در طول یك سال اخیر است، چون مرگ و زندگی در این بازی است و باید كاری كنیم تا همه چیز جبران شود.
*میگفتند پرسپولیس حاشیه دارد و اختلافاتی در تیم بهوجود آمده!
بعضیها خیلی دوست دارند كه تیم ما حاشیه داشته باشد. مسلما این حواشی باعث میشود تا آقایان به خواستهشان برسند اما دوستان باید این را بدانند كه پرسپولیس در حال حاضر شرایط خیلی خوبی دارد و خودمان را برای فینال آماده میكنیم. بعضی از اتفاقات و بعضی از مسائل در هر تیمی بهوجود میآید. تیم ما حكم یك خانواده را دارد و این خیلی عجیب نیست كه در یك مجموعه بزرگ گاهی اوقات اختلاف نظر به وجود آید اما با تمام اینها پرسپولیس در شرایط خیلی خوبی است و فقط به دنبال جام هستیم.
*بالا بردن جام در استادیوم آزادی برای هر پرسپولیسی یك آرزو است...
این چیزی است كه هر كسی خوابش را میبیند.. باور كنید آنقدر به فكر جام قهرمانی هستم كه حتی شبها خواب این موضوع را میبینم... فكرش را بكنید، با توجه به اتفاقاتی كه توی این مدت افتاد و نتوانستیم قهرمان شویم، دوشنبه چه اتفاق بزرگی میتواند در استادیوم آزادی بیفتد.
*اما دایی از مربی بدنساز پرسپولیس خواسته تا كریم باقری را به فینال برساند، اگر این اتفاق بیفتد تو باید به سرود خواندن كریم باقری گوش كنی!
آقا كریم بزرگ پرسپولیس است و احترامش برای همه ما واجب است. من هم مثل همه كسانی كه پرسپولیسی هستند و این تیم را دوست دارند، آرزو دارم كه جام را بالای سر ببرم، ولی اگر آقا كریم برسد و بازی كند، خوشحال میشوم. ایشان برای پرسپولیس زحمت كشیده و امیدوارم به بازی برسد و حتی بتواند از آن گلهای معروفش برای پرسپولیس بزند.
*صدای تو بهتر است یا كریم باقری؟
(خنده) توی این مدت كه سرود پرسپولیس ضبط میشد، خیلیها از من تعریف میكردند، ولی من ترجیح میدهم بدون هیچ حاشیهای با تمام تمركز در اختیار پرسپولیس باشم. در ضمن صدای آقا كریم هم حرف ندارد... یادتان نرود كه آقا كریم وقتی سرود خواند كه فقط صد هزار نفر آزادی صدای او را گوش میدادند.
*قبول داری كه فولاد گستر توی بازی رفت عملكرد خوبی داشت؟
بله... فولاد گستر توی تبریز خوب بازی كرد، ولی ماجرا در تهران فرق میكند و هیچ تیمی نمیتواند در فینال جام حذفی در استادیوم آزادی روز راحتی داشته باشد.
فولاد گستر یك مربی باتجربه و زیرك به نام فرهاد كاظمی دارد و باید مراقب او باشیم. فرهاد كاظمی تجربیات زیادی دارد و اگر فولاد گستر به جایی رسیده، به خاطر سرمربی این تیم بوده. البته با تمام این حرفها، پرسپولیس كاری با این چیزها ندارد و فقط دنبال قهرمانی است.
*برای فصل بعد چه نقشهای داری؟
اگر خدا بخواهد میمانم... همه چیز دست هواداران پرسپولیس است و در خدمت آنها هستم.
|
T I N A |
05-24-2010 08:12 AM |
نوری : پیشنهاد سپاهان به مراتب بیشتر پرسپولیس است
مرجع خبری پرسپولیس : هافبك فصل گذشته تیم فوتبال صبای قم گفت: هر بازیكنی در ایران دوست دارد در پرسپولیس و استقلال بازی كند.
محمد نوری درباره اینكه گفته می شود با پرسپولیس قرارداد داخلی امضا كرده، اظهار داشت: هنوز قراردادی با هیچ تیمی نبسته ام اما با پرسپولیس، استقلال، ذوب آهن و سپاهان مذاكراتی داشته ام.
وی افزود: پیشنهاد مالی تیم های اصفهانی بهتر از دو تیم تهرانی است اما هنوز تصمیم خود را نگرفته ام. هر چهار تیم بزرگ هستند.
این بازیكن تصریح كرد: هر بازیكنی دوست دارد در تیم های پرسپولیس و استقلال بازی كند. هر كسی هم كه می گوید این طور نیست، دروغ می گوید. باید شرایط را بسنجم.
تا پایان این هفته از بین این چهار تیم یكی را انتخاب می كنم اما احتمال ادامه فوتبالم در تهران بیشتر از شهرستان است.
نوری در پاسخ به این سوال كه قصد ماندن در صبا را ندارد، گفت: 3 سال در این تیم زحمت كشیده ام و احساس می كنم زمان تغییر تیمم فرا رسیده است.
|
T I N A |
كاشانی: با مراسمی در خور نام پرسپولیس راهی آسیا می شویم
مرجع خبری پرسپولیس : دایی علاوه بر اینكه رفتار حرفهای دارد از تفكرات حرفهای نیز برخوردار است و یقین بدانید وی تا آخرین لحظه قرارداد خود در كنار پرسپولیس باقی خواهد ماند، چون به این تیم اعتقاد و دلبستگی قلبی دارد.http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani2.jpg
سرپرست باشگاه فرهنگی، ورزشی پرسپولیس گفت: انتظار داریم تا همه هواداران و آنهایی كه قلبشان به عشق پرسپولیس میتپد، دوشنبه با حضور پرشكوه و به یادماندنی خود، جشن قهرمانی در جام حذفی را در كنار بازیكنان ما برپا كنند تا در مراسمی كه در خور شان و نام باشگاه بزرگ پرسپولیس است، راهی آسیا شویم.
«حبیب كاشانی» افزود: پس از ناكامی در لیگ برتر، تمام نگاه و تمركزمان را به جام حذفی معطوف كردیم و همه تلاش و هم و غم خود را برای كسب مقام قهرمانی در این جام به كارگرفتیم تا بتوانیم دل هوادارانمان را كه در بدترین شرایط نیز كنار ما بودند، شاد كنیم.
وی در خصوص وضعیت حضور خود در باشگاه پرسپولیس اظهار داشت: تمایل ذاتی و واقعی من این است كه در كنار باشگاه پرسپولیس باشم و این حضور را وظیفه قلبی خود میدانم، ولی چنانچه به هر دلیلی امكان حضور من در این باشگاه میسر نباشد، همواره در كنار این تیم خواهم ماند و برای موفقیت آن با تمام وجود دعا میكنم.
سرپرست باشگاه پرسپولیس ادامه داد: تمام كارهای انجام شده در باشگاه پرسپولیس براساس برنامهریزی، هماهنگ و تنظیم شده و یقین داشته باشید چنانچه هر كسی وارد این باشگاه شود برای ادامه راه با كوچكترین مشكلی مواجه نخواهد شد.
كاشانی در خصوص صحبتهای علی دایی مبنی بر اینكه اگر وی در باشگاه پرسپولیس نماند، او نیز حتی یك دقیقه در این باشگاه نخواهد ماند، اظهار داشت: دایی علاوه بر اینكه رفتار حرفهای دارد از تفكرات حرفهای نیز برخوردار است و یقین بدانید وی تا آخرین لحظه قرارداد خود در كنار پرسپولیس باقی خواهد ماند، چون به این تیم اعتقاد و دلبستگی قلبی دارد.
حبیب كاشانی در پایان گفتوگوی خود با خبرگزاری ایلنا خاطرنشان كرد: فصل سختی را سپری كردیم، از دوستداران و علاقهمندان پرسپولیس كه همواره با ما بودند نهایت تشكر و قدردانی را داریم و اطمینان میدهم چنانچه سال آینده نیز در كنار این تیم بمانم، شاهد حضور پرسپولیسی پرقدرت و قوی تر خواهیم بود.
|
T I N A |
باقری مشكلی برای بازی مقابل گسترش فولاد ندارد
مرجع خبری پرسپولیس : پس از تست پزشکی نهایی در تمرین امروز، پزشک تیم فوتبال پرسپولیس اعلام کرد کریم باقری مشکلی برای حضور در دیدار فینال جام حذفی ندارد.
به گزارش مرجع خبری پرسپولیس، فرید زرینه پس از تمرین امروز اعلام كرد كریم باقری در تمرین احساس هیچ گونه دردی نداشت. همچنین بعد از تستی كه بر روی پای وی شد در صورت صلاحدید دایی، كریم باقری برای حضور در بازی فردا مقابل گسترش فولاد تبریز مشكلی نخواهد داشت.
وی افزود: باقری شرایط بازی دارد و تصمیم با دایی است كه از او یك نیمه یا دو نیمه استفاده كند. این بازی ساعت 18 فردا در ورزشگاه آزادی برگزار میشود.
|
T I N A |
05-24-2010 08:13 AM |
تقدیر از 5 هوادار متعصب پرسپولیس و اعلام رای معمارزاده پس از بازی
مرجع خبری پرسپولیس : مسئولان باشگاه پرسپولیس در حاشیه بازی برگشت فینال جام حذفی از 5 هوادار متعصب خود از جمله مرتضی احمدی قدردانی خواهند كرد.
مسئولان باشگاه پرسپولیس پس از جمع بندیهای انجام شده در جلسه امروز تصمیم گرفتند در حاشیه بازی فردا بین پرسپولیس و گسترش فولاد تبریز از 5 هوادار متعصب و قدیمی خود تقدیر و تشكر و به آنها لوح سپاسی اهدا كنند. یكی از این افراد مرتضی احمدی از هنرپیشههای سینما است.
خبر دیگر از پرسپولیس اینكه دبیر كمیته انضباطی پرسپولیس اعلام كرد رای این كمیته در خصوص میثاق معمار زاده پس از بازی فردا اعلام خواهد شد تا كلیه بازیكنان با آرامش راحت بتوانند در دیدار برابر فولاد گستر به میدان بروند. معمارزاده به دلیل مصاحبه علیه مسئولان باشگاه به كمیته انضباطی احضار شده بود.
|
T I N A |
05-24-2010 08:13 AM |
كاشانی: باید با یك بازی زیبا قهرمان شویم
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: دوست دارم با یك بازی زیبا در 90 دقیقه http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani3.jpgقهرمان جام حذفی شویم.
حبیب كاشانی اظهار داشت: فردا دیدار حساسی برابر گسترش فولاد تبریز داریم و دوست دارم 90 دقیقه بازی زیبا از پرسپولیس ارائه شود و در كنار این موضوع قهرمانی را بدست آوریم.
وی افزود: از عملكرد بازیكنان در نیمه دوم راضی هستم و اعتقاد قلبی دارم كه اگر در بازی مقابل نماینده تبریز مانند 45 دقیقه دوم بازی با سپاهان باشیم میتوانیم برد شیرینی را تجربه كنیم. البته قبول دارم كه باید مراقب حریف باشیم. كاشانی تصریح كرد: خوشحالم كه در تبریز برنده بودیم اما آن بازی را باید فراموش كنیم و فریب آن نتیجه را نخوریم. ما باید یك روز به یاد ماندنی را برای 120 هزار هوادار رقم بزنیم كه در شان آنها باشد.
سرپرست باشگاه پرسپولیس خاطرنشان كرد: هواداران ما قطعا وقتی فردا به ورزشگاه آزادی میآیند به دنبال دیدن بازی زیبا هستند. هرگز دوست نداریم آنها دست خالی از ورزشگاه بروند و منتظر این باشند كه فقط چند دقیقه جشن شادی را در پایان بازی ببینند بلكه دوست داریم 90 دقیقه طوفانی را برای آنها به نمایش بگذاریم. البته از هواداران میخواهم ثابت كنند انتخاب AFC كه پرسپولیس را دارای بیشترین هواداران باتعصب در آسیا معرفی كرده بیهوده نبوده است.
كاشانی یادآور شد: این موضوع میتواند با دادن شعارهای خوب و تشویق پرسپولیس در ورزشگاه آزادی محقق شود. ما نباید به حریف بیاحترامی كنیم و اگر كریخوانی در این بازی بوده است آن را با یك رقابت جذاب به نفع خودمان تمام كنیم.
كاشانی درباره وضعیت تیم گفت: یكدلی را در بین نیمكت نشینان، كادر فنی و مسئولان باشگاه پرسپولیس میبینم درست همانند سال 1386 كه ما قهرمان لیگ برتر شدیم. امیدوارم فردا با یك جشن به یاد ماندنی مسافر آسیا شویم تا شایستگیهای خودمان را باز هم به آسیاییها ثابت كنیم و نشان دهیم جای پرسپولیس در فصل گذشته لیگ قهرمانان خالی بود.
|
T I N A |
05-24-2010 08:14 AM |
انصاریفرد: مذاكراتم با پرسپولیس مثبت بوده است
مرجع خبری پرسپولیس : مهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: روند مذاكراتم با باشگاه پرسپولیس مثبت بوده است.
كریم انصاری فرد درباره روند مذاكراتش با پرسپولیس اظهار داشت: تاكنون مذاكراتم با این باشگاه مثبت بوده اما به دلایلی هنوز این مذاكرات نهایی نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال كه چرا مذاكراتش نهایی نشده، عنوان كرد: یك سال دیگر از قراردادم با سایپا باقی مانده و باید باشگاه سایپا با صدور رضایتنامه ام موافقت كند.
این بازیكن در ارتباط با سایر پیشنهادهای خود گفت: قبل از اتمام فصل از باشگاه استقلال با من تماس گرفته شد اما با پایان فصل تماسی با من نداشتند.
انصاری فرد درباره بازگشت برادران پیروانی به تیم امید گفت: از بازگشت آنها به تیم امید بسیار خوشحال شدم. اكنون با این اتفاق با جان و دل برای این تیم بازی می كنم و هر چه در توان داشته باشم حتی در حد مرگ برای این تیم می گذارم.
|
T I N A |
05-24-2010 08:14 AM |
ندرانیک تیموریان: هیچ پیشنهادی از استیل آذین و دیگرتیم های ایرانی ندارم!
قبل از بازی فینال بود که اتحادیه مربیان حرفه ای و انجمن ورزشی نویسان بریتانیا هاجسون را بعنوان بهترین مربی لیگ برتر انتخاب کردند. برای من باعث افتخار است که زیر نظر مربی با دانشی مثل هاجسون کار کردم؛ ایشان نکته های بسیار خوبی به من یاد داد اما هیچگاه دلیل بازی نگرفتن از من را نگفت.
تیموریان گفت: هیچ گونه صحبتی با مسئولان استیل آذین و یا هیچ تیم لیگ برتری نداشته ام و تمام اخبار منتشره نادرست و دروغ است. گفتگوی برنا را با آندرانیک تیموریان بخوانید:
*فولهام نایب قهرمان پورو لیگ شد بازی فینال را از نزدیک تماشا کردید؟
-بله، من در ورزشگاه هامبورگ بودم ولی متاسفانه با نظر روی هاجسون به مانند دیگر بازی ها فقط نظارگر نبرد همبازیهایم در زمین بودم .در تمام تمرینات پر انگیزه و شاداب حاضر شدم ولی بدون دلیلی فنی از تیم کنارگذاشته شدم.
*خبر دارید که روی هاجسون بعنوان بهترین مربی سال لیگ برتر انتخاب شد؟
-قبل از بازی فینال بود که اتحادیه مربیان حرفه ای و انجمن ورزشی نویسان بریتانیا هاجسون را بعنوان بهترین مربی لیگ برتر انتخاب کردند. برای من باعث افتخار است که زیر نظر مربی با دانشی مثل هاجسون کار کردم؛ ایشان نکته های بسیار خوبی به من یاد داد اما هیچگاه دلیل بازی نگرفتن از من را نگفت.
*بالاخره کار شما با فولهام به کجا رسید؟
-من تا انتهای فصل با فولهام قرارداد داشتم که با به پایان رسیدن فصل بازیکن آزاد شدم و در حال حاضر در حال بررسی شرایط هستم ؛البته هنوز مدیر برنامه هایم در حال مذاکره با مدیران باشگاه فولهام است.
*امکان دارد که در فصل بعد هم در لیگ برتر بمانید؟
-برای جواب دادن به این سوال زمان مناسبی نیست چرا که فصل تازه به پایان رسیده ولی مسئولان فولهام هیچ پیشنهادی به من نداده اند.
*هفته گذشته اخباری مبنی بر توافق شما با استیل آذین منتشر شد؛چقدر این اخبار درست است؟
-در حال حاضر که با شما صحبت می کنم هیچ گونه صحبتی با مسئولان استیل آذین و یا هیچ تیمی لیگ برتری دیگری با من نشده است و تمام اخبار منتشر نادرست و دروغ است.
*اگر پیشنهادی در اروپا نداشته باشید کجا را برای ادامه فوتبال انتخاب می کنید؟
-در حال حاضر تنها چیزی که برای من مهم است فیکس بازی کردن است. مگر عمر مفید دوران حرفه ای یک فوتبالیست چقدر است که 3 سال را روی نیمکت سپری کند. من در اوج دوران بازی ام هستم و در فوتبال انگلیس به پختگی خاصی رسیدم. مطمئن باشید هر جا که برای ادامه فوتبال انتخاب کنم اولین هدفم فیکس بازی کردن خواهد بود و مسائل دیگر درجه دوم قرار دارد.
*درباره سقوط تیم سابق تان ابومسلم به لیگ دسته دوم چه نظر دارید؟
-سیاه جامگان ابومسلم یکی از پرسابقه ترین تیم ها لیگ برتر بودند بی شک عدم ثبات مدیریت و نبود بود جه کافی دلیل اصلی افت ابومسلم است واقعا از این اتفاق خیلی تاسف خوردم.
|
T I N A |
05-24-2010 08:15 AM |
انصاریفرد: مذاكراتم با پرسپولیس نهایی نشد این بازیكن در ارتباط با سایر پیشنهادهای خود گفت: قبل از اتمام فصل از باشگاه استقلال با من تماس گرفته شد اما با پایان فصل تماسی با من نداشتند.
http://www.tabnak.ir/files/fa/news/1.../58138_665.jpgمهاجم تیم فوتبال سایپا گفت: روند مذاكراتم با باشگاه پرسپولیس مثبت بوده است.
كریم انصاری فرد در گفت و گو با فارس درباره روند مذاكراتش با پرسپولیس اظهار داشت: تاكنون مذاكراتم با این باشگاه مثبت بوده اما به دلایلی هنوز این مذاكرات نهایی نشده است.
وی در پاسخ به این سؤال كه چرا مذاكراتش نهایی نشده، عنوان كرد: یك سال دیگر از قراردادم با سایپا باقی مانده و باید باشگاه سایپا با صدور رضایتنامه ام موافقت كند.
این بازیكن در ارتباط با سایر پیشنهادهای خود گفت: قبل از اتمام فصل از باشگاه استقلال با من تماس گرفته شد اما با پایان فصل تماسی با من نداشتند.
انصاری فرد درباره بازگشت برادران پیروانی به تیم امید گفت: از بازگشت آنها به تیم امید بسیار خوشحال شدم. اكنون با این اتفاق با جان و دل برای این تیم بازی می كنم و هر چه در توان داشته باشم حتی در حد مرگ برای این تیم می گذارم.
|
T I N A |
05-24-2010 08:15 AM |
عباس آقایی:
حتما به بازی با پرسپولیس میرسمسرویس: ورزشی - فوتبال
1389/03/02
05-23-2010
19:26:25
8903-01134: كد خبر خبرگزاری دانشجویان ایران - تبریز
هافبک تیم فوتبال گسترش فولاد تبریز گفت: كسب سهمیه آسیایی و قهرمانی در جام حذفی باشگاه های كشور هدف اصلی و مهم مجموعه تیم ماست.
عباس آقایی در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه آذربایجان شرقی، افزود: ما زحمات زیادی برای صعود به فینال جام حذفی متحمل شده ایم و نمی خواهیم این زحمات در بازی آخر بی ثمر بماند و فقط به دنبال جبران نتیجه دور رفت و پیروزی در برابر پرسپولیس هستیم.
وی با اشاره به مصدومیت خود، اظهار كرد: در جریان تمرینات دچار مصدومیت جزیی شدم اما حتما به بازی با پرسپولیس میرسم.
آقایی، انگیزه بازیکنان گسترش فولاد برای فینال را زیاد اعلام كرد و افزود: باید قهرمان جام حذفی شویم تا دل هواداران فوتبال در آذربایجان را خوشحال كرده و امسال یك جام را به تبریز هدیه كنیم.
وی خاطرنشان ساخت: در بازی رفت تعدادی از بازیکنان ما برای اولین بار مقابل تیم بزرگی مانند پرسپولیس بازی میکردند و بیدقتی باعث شد که موقعیتهای زیادی را از دست بدهیم اما بازیکنان ما برای بازی برگشت با این جو آشنا شدند و فکر نکنم حضور هواداران زیاد پرسپولیس روی بازی آنها اثر بگذارد.
آقایی ادامه داد: فقط قهرمانی گسترش فولاد برایم اهمیت دارد و باید فقط به قهرمانی و صعود به آسیا فکر کنیم.
|
T I N A |
05-24-2010 08:16 AM |
خبری بد برای باشگاه پرسپولیس و همه هوادارانش
شاید به دلایلی پرسپولیس نتواند قهرمان شود
مشكلی بزرگ به نام مرادی
اعلام داور دیدار پرسپولیس و گسترش فولاد
مسعود مرادی داور این دیدار و حسن کامرانی فر (کمک داوری که در رقابتهای جام جهانی حاضر خواهد بود) به همراه مرتضی کریمی و رسول احمدی کمک های وی خواهند بود. این بازی ساعت 18 آغاز می شود.
|
اکنون ساعت 02:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |
|