![]() |
بابا مگه شما مال کجایید که معنی اینا رو نمیدونید
من 24 سالمه 22 تو خرمشهرم |
نقل قول:
جالب بود کله شیر :24::24::24::24::24::24::24::24: یعنی خروس ( خدااااااااا بچه بودیم به کله شیرم رحم نمیکردیم!!) البته به یه سری از آدما هم گفته میشه بعدا میگم به کیا میگن کله شیر:d |
نه کله شیر خدایی چیز دیگه س
درست میگید شما کله شیر یعنی خروس ولی من گفتم کله شیر خدایی کله شیر خدایی یعنی هدهد یا شانه بسر |
سلاو منالیل
چند تا کلمه مینویسم هم برای اطلاعات خودتون خوبه هم کلا زشته اگه ندونید ضمنا خودتون باید جواب بدین دمه کاکی نزیره برژان لاوث نسر ویلکان ولاخ پس وارگ نووشت سیخ چولی گرزه حالا معنی این کلماتو کی میدونه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
تو كرمانشاه رسمه فروشنده هابراي اينكه به خريدار بفهمانن كه جنسشون بادوامه ميگن:"مرگ نداره!!!!"
البته اغلب دروغ ميگن!!!:24: |
چی شد کسی معنی کلماتی رو که گفتم بلد نبود
|
نقل قول:
نزیره: ضعیفه برژان:کسی که خوشگله لاوث:دوس داشتنی:d نسر:انسان مومن:d ویلکان:تکان خوردن ولاخ:الاغ:d پس: پشت:21: وارگ:ملاقه سیخ چولی:سیخ کباب:24: گرزه:چوب دستی ------------------------------ کلی ابتکار به خرج دادما:لوطی قژناک:diri di ri ri diri::diri di ri ri diri: |
:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:
:ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!::ye roz ostad!: چی نوشتی :هنگله::هنگله::هنگله::21::21::21: هیچکدوم درست نیست باب کسی دیگه بیاد فسفر بسوزونه |
وااااااااااااااااااااااااااااا اااااااااا:45::diri di ri ri diri:_:2::d
آقاااااااااااااااااااااا این همه زحمت کشیدم خواستم بچه های کرد غیرتی شن بیان جواب درست رو بذارن |
جواباشونو نمیدم تا یکی بیاد جواب بده
|
نقل قول:
حالا یه این بار جواب بدید سری بعد جواب ندید_:2: آورین بچه ی خوب:تیپ آشو!: خیلی کنجکاوم زود جوابشو بدونم تا جمعه خونه نیستم دیر به دیر میام نت واس همین دوس دارم زود بدونم جوابشونو_:2: |
دمه کاکی
نزیره = سک.سکه برژان = کباب کردن (نه خود کباب مثلا سیب زمینی رو روی اتیش بذاری ) لاوث = لب و دهان ( دم و لوس ) نسر = (تلفظش رو مینوشتی تا ببینیم چیه) ویلکان = عروسک - ویلکانه - وویلکه . ولاخ = گاو - الاغ پس = پز - گوسفند وارگ = بین جوجه و مرغ هست فکر کنم . نووشت = سیخ چولی = گرزه = چاغ و فربه |
بارکلا کارگر
البته برژان رو اشتباه نوشتی اونی که شما میگید برشانن the best بقیه شو تو بگو |
باوش اما ببخشيد کوچولو نوشتم چون چند روزه خونه نيستم با گوشي ميام اينجا:(
دمه کاکي:خميازه نسر:شکل و قيافه نووشت:گاو ماده اي که هنوز به بلوغ فکري و جسمي نرسيده:D سيخ چولي:جوجه تيغي برژان:مژه گرزه:موش بزرگ |
آفرین خوب اینارو بلد بودی
حالا چند کلمه جدید سه ره قچ کانی کاوویش فه راشه پوت گالی |
نقل قول:
سه ره قچ كاني:سري كه شبيه سر قوچه :-D كاوويش:گاو ميش پوت:قرار دادن :-D فه راشه:بهار گالي:سروصدا كردن :-) |
جناب شابادی سلام امیدوارم درست جواب داده باشم |
سه ره قچ کانی: چون کلمه کانی توشه این معنی رو گفتی
معنیش میشه پشتک زدن فه راشه:دسته کلید گالی : یه اصطلاحه به معنی کسی که با داشتن هیکل بزرگ ولی کارهای احمقانه انجام بده( خر بازی در بیاره) |
بابا هر کس چیزی میدونه بیاد بگه
---------------------------- مفره ش گونی گوشین دو لی وان مه چیر ده رزی دوو لئن ته له کینه ------------------------------ معنیشون:watermelonsmiley: |
ابتکار به خرج بدم بازم؟؟؟؟؟:watermelonsmiley::goftbia!::Catch Me If You Ca:
|
مفره ش فکرکنم قفل |
:41::41::41: پریشان گیان
مفره ش یعنی موکت گونی گوشین یعنی گونی نخی همونی که رنگشون قهوه ایه دوولئن یعنی رخت و لباس ته له کینه یعنی جای رخت خواب ( همون جایی که شب میری رختخواب میاری و صبح میزاری همون جا) |
ببخشید آقای شابادی این یعنی این جمله ها تو اسلام آباد استفاده میشن؟ |
اسلام اباد که نمیدونم من الان خرمشهر زندگی میکنم
ولی این کلمات ، کلمان کرمانشاهی قدیمی هستند تعداد کمی از نسل جدید از این کلمات استفاده میکنند شاید اصلا استفاده نکنند ولی این کلمات کرمانشاهی هستند |
خب و اما بعد
کله شیر کله شیر خدایی ماسی حرامی ده ل مامراوی بوق کی وانو ری چرمه جم جمه چه م زه ل مه لوو فه رمو بوو شن |
کله شیر خروس |
افرین پریشان گیان :41::41::41::53::53:
ولی مابقی کلمات ده ل یعنی سگ ماده جم جمه یعنی با طلاق زه ل گیاه دریایی ع مه لوو حشره ------------------------------- سه رووت که یان جفت چیمه ن کیشه هه ریا هه نجیا قه پال کلگ قاچ پووز زرانی تمام |
سه رووت
که یان کاهدان جفت فکرکنم کلون پشت درهای قدیم چیمه ن چمن کیشهفکرکنم بار کردن گندم از سر خرمن هه ریا هه نجیا قطعه قطعه کردن گوشت یابه اصطلاح قیمه قیمه کردن قه پال کف دست کلگ انگشت قاچ ساق پا پووز دماغ زرانی زانو |
سه رووت یعنی ساقه گندم
جفت یعنی شخم زدن هه ریا معنیش برش زدن قطعه قطعه پووز به قسمت ماهیچه پشت ساق پا میگن البته این نکته رو بگم پریشان جان معنی پووز اینیه که من گفتم اونی که شما گفتید معنی کلمه پوز ه پوز با پووز یه دونه و کم داره بخاطر همین معنیش فرق میکنه ضمن اینکه پوز معنیش دماغ هست اما نه دماغ انسان دماغ حیونا رو میگن پوز البته میشه به انسان هم نسبت داد ولی یه نوع بی احترامیه( شنیدی میگن دکو پوزتو میارم پایین) |
سلام بخاطر این اطلاعات ازتون ممنونم |
به له مرک
خه نه ره حه تی که فله زرات خره ئگز چاو چاوه کی نیمه رو دی ول |
به له مرک آرنج |
چاو چاوه کی یعنی چشم تو هم چشمی
البته خه نه هم معنی حنا رو داره هم معنی خنده را -------------------------- حالا ژ ژو شه م شمه کوره ک بایه قوه ش داره قم قمه ک خووانچه |
ژ ژو جوجه تیغی
شه م شمه کوره ک خفاش بایه قوه ش جغد داره قم قمه ک دارکوب یا مارمولک خووانچه سفره یا جان نانی |
داره قم قمه ک یعنی الاکلنگ
اونی که شما گفتید قم قمه که |
|
|
|
تووتگ
هه لس کاوو گاپاره ویر دوه ر دریژ |
تووتگ |
| اکنون ساعت 02:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |