![]() |
متن ترانه صدای خسته - استاد ایرج
صدای خسته این صدای خسته ی من که پر از یه دنیادرده خنده ها به لب نشونده توی سینه گریه کرده خوندنم به این بهانه ست که بدونی زنده هستم زیر و بم ها سنگ من شد اوج حلقمو شکستم میخونم بازم میخونم با تموم خستگیهام عشق این خاک مقدس همه ی دلبستگیهام میخونم بازم میخونم با تموم خستگیهام عشق این خاک مقدس همه ی دلبستگیهام می رسه به گوشم از دور صدای کف زدناتون اگه یاری کنه عمرم می خونم بازم براتون گذرونه عمر کوتاه مثل پرواز پرنده ست زندگی جز اه و دم نیست زندگی اب رونده ست این صدای خسته ی من که پر از یه دنیادرده خنده ها به لب نشونده توی سینه گریه کرده خوندنم به این بهانه ست که بدونی زنده هستم زیر و بم ها سنگ من شد اوج حلقمو شکستم میخونم بازم میخونم با تموم خستگیهام عشق این خاک مقدس همه ی دلبستگیهام میخونم بازم میخونم با تموم خستگیهام عشق این خاک مقدس همه ی دلبستگیهام |
برگرد..........
برگرد... |
امشب شب عجيبي است ،عجيب و غريب نازنين
شبي است که خورشيد بجاي ستارگان در آسمان چشمک ميزند شبي است که ماه به مهماني حوضچه خانه نيامده است و مادر که نمي داند نماز صبح را اقامه کند يا شب را امشب از آن شبهايي است که صداي قناري بجاي صداي جيرجيرکها بگوش ميرسد و بيچاره خروس همسايه نمي داند آوازش را سردهد يا نه و من همچنان در انتظار....... درانتظار ستاره اي که حتي در صبح هم چمشک بزند و مانده ام با هزاران سوال که ميدانم جوابي براي آنها نمي يابم ولي مهم نيست ........... |
من از دست تو بردم شکایت به قناری / که من آواز عشقم ولی باور نداری من از دست تو بردم شکایت به ستاره / که تو چشمات نداری، برام یه تک اشاره شکایت رو شکایت رو شکایت / از اینجا شاکیم تا بی نهایت گلایه رو گلایه رو گلایه / چقدر دلگیرم از گوشه کنایه من از دست تو بردم شکایت پیش مهتاب / که از گلدون چشمام چقدر چیدی گل خواب من از دست تو بردم شکایت پیش خورشید / که عشقت در وجودم چقدر سوزنده تابید تو هر گلدون سنگی، گل و گلناری انگار / تو قلب نازک من فقط گلخاری انگار شکایت رو شکایت رو شکایت / از اینجا شاکیم تا بی نهایت گلایه رو گلایه رو گلایه / چقدر دلگیرم از گوشه کنایه ستار – آلبوم گلایه – ترانه گلایه |
خيلی زود از تاريخ ياد میگيريم که روح جسم را ترک میکند وقتی قلب از کار میافتد. و در آخرين نفس بيرون میرود به سوی مراتع آسمانی |
عــجـب صـبــری خدا دارد ! ...
عــجـب صـبــری خدا دارد ! ... |
بارون شعر دلتنگی
چشاتو وا نکن اينجا ، هيچ چي ديدن نداره صدای ِ سکوت ِ لحظه ها ، شنیدن نـداره توي آسموني که کرکسا پرواز ميکنن ديگه هيچ شاپرکي ، حس ِ پريدن نداره دستاي نجيب ِ باغچه ، خيلي وقته خاليه از تو گلدون ، گلاي کاغذي چيدن نداره بذار باد بياد ، تموم ِ دنيا زير و رو بشه قلباي آهني که ، ديگه تپيدن نداره خيلي وقته ، قصه ی اسب ِ سفيد ، کهنه شده وقتي که آخر ِ جادهها رسيدن نداره نقض ِ قانون ِ آدمبزرگا جـُرمه ، عزيزم چشاتو وا نکن ، اينجا هيچ چي ديدن نداره |
without you-David Guetta
I can't win, I can't reign I will never win this game Without you, without you I am lost, I am vain, I will never be the same Without you, without you I won't run, I won't fly I will never make it by Without you, without you I can't rest, I can't fight All I need is you and I, Can't erase, so I'll take blame But I can't accept that we're Estrange Without you, without you I can't quit now, this can't be right I can't take one more sleepless night Without you, without you I won't soar, I won't climb If you're not here I'm paralyzed without you, without you I can't look, I'm so blind Lost my heart, I lost my mind without you without... You! I am lost, I am vain, I will never be the same Without you, without you, WITHOUT YOU |
با تو همیشه
به آن چه که پیش تر داشته ایم و
همه آن چه اکنون داریم باور دارم هر آنجه زندگی به من ارزانی دارد نمی تواند خوشحال کننده تر از آینده ای باشد که مملو از عشق ورزیدن به توست |
Adele-someone like you
I heard that you’re settled down That you found a girl and you’re married now I heard that your dreams came true Guess she gave you things I didn’t give to you Old friend, why are you so shy It ain’t like you to hold back or hide from the lie I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it I hoped you’d see my face & that you’d be reminded That for me, it isn’t over Nevermind, I’ll find someone like you I wish nothing but the best for you two Don’t forget me, I beg, I remember you said “Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead” Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah You’d know how the time flies Only yesterday was the time of our lives We were born and raised in a summery haze Bound by the surprise of our glory days I hate to turn up out of the blue uninvited But I couldn’t stay away, I couldn’t fight it I hoped you’d see my face & that you’d be reminded That for me, it isn’t over yet Nevermind, I’ll find someone like you I wish nothing but the best for you two Don’t forget me, I beg, I remember you said “Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead”, yay Nothing compares, no worries or cares Regret’s and mistakes they’re memories made Who would have known how bittersweet this would taste Nevermind, I’ll find someone like you I wish nothing but the best for you two Don’t forget me, I beg, I remembered you said “Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead” Nevermind, I’ll find someone like you I wish nothing but the best for you two Don’t forget me, I beg, I remembered you said “Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead” Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead, yeah |
اکنون ساعت 11:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |