![]() |
رفیق حالمی رفیق مالمی /
ستون پشت وزور بالمی / ثانیه یک باردر خیالمی/ کلت سیزده تیر ژیرشالمی / یه چند وقتهدیارت نیه / نازانم چه کسی ویارت بیه / یا پولدار بیته یا پر غروری / یلجور فلانی هر ژن وزوری.:mardomazar: |
رویگ موبایلی تازه سه نیودن /ارا تماسی معطل مه نیودن قلایگ له بان دار هات وه صدا /
وه ت خوار انتن نیه ید جناب روبا بی زحمت بهره ی وه ئی براده /بان هم انتن ده ید هم خط ازاده روبازیو موبایل دا دست قلا /قلابردو چی بدون صلا وه ت کلاس دو چوه وه پیم کردی /گولم داید نو پنیرم بردی حقی وه حقی برا حلاله / موبایله گه د بم وه جی ئه و ساله (ته نیا) |
یا من نیه زانم یا خوه شی نمن
قاومی مال وه مال سرکیشی نمن سرکیشی بیمار مال وه مال نمن عید بمارکی سال وه سال نمن شاو نشنی زمسانان نمن درد دل کردن لای یاران نمن ده نگ هور خوه ش ،هوره کر نمن متل ویشان تا سحر نمن ده نگ هی لاوه ژن خاص نمن نان و دوینه نان وه ماس نمن بو نان ساجی ور تاوه نمن یا من نیه زانم یا خوه شی نمن |
از پيرزنه تو نهضت مي پرسن: 16 تا جوجه داريم ، 8 تاشو گربه ميخوره ، چندتاشون ميمونه ؟ ميگه: روله اوه دي جايان زانه گشتيان خوي....
|
نقل قول:
خدا چه چیزایی دوروس مکنن ادم میمانه به خدا وای یعنی هر بار که اینو بخونم بازم برام فوق العاده جالب زیبا و تازه س روله اوه دی جایان زانی گشتیان خوید ! با خانواده دو ساعته داریم میخندیم بهش . |
کرده میره سرقت بانک میگه یا گشته پولگان دینه پیم یا یه گله ایمام نایلم! {شیت شدن}
رشتیه کتک می خوره، میگه: صبر کنید پسر بزرگم بیاد، حالتون رو میگیره! شما حریف کردها نمی شین!! یه روز یک پدر کرد میخواد به بچش زبان و ادبیات کردی یاد بده ، به بچش میگه " باوگم نانی خوارد" رو تبدیل کن به فعل گذشته دور ، بچش هم میگه " باپیرم نانی خوارد":24: شکایت یک کرد از دوری دوست دخترش: شرط بو ای برجه یارانه نگرم تا له داخ دوریت له ورسی بمرم:) |
جافر در گوشه ای از اتاق در فکر عمیق فرو رفته بود
و نگران به نقطه ای خیره شده بود که خواهرش آمد و داد زد دا.................جافر گ.. کردیه جلسه لکها با مجلس: ایمه کار نیریم یا شاممد وه بین تقی و نقی جا ارا وا بکن یا بن ته جی مهدی تا وقتی مای |
[QUOTE=کارگر سایت;276647]علی این خیلی عالی بود !
خدا چه چیزایی دوروس مکنن ادم میمانه به خدا وای یعنی هر بار که اینو بخونم بازم برام فوق العاده جالب زیبا و تازه س روله اوه دی جایان زانی گشتیان خوید ! با خانواده دو ساعته داریم میخندیم بهش .[/QUOT سلام آقا ادمين خوشحالم كه با يه جوكي كه بنده هم از ديگران شنيده بودم ، توانستم لحظاتي خنده را بر روي لبان شما و خانواده بسيار بزرگوار و محترمتان بنشانم . خدا را بي نهايت شاكرم:53: |
از سکوت آسمان پرسیدم چه بنویسم برای کسی که دوستش دارم
گفت:شرییییییییق{شیت شدن} |
ارادان بنیوسم له وصف جاران /
امرو ویلانیم له گوشه ی شاران .روزگار بنای نامردی نایه/ درحصاریل کلید کریایه . هاوساکارنیرید دی وه هاوسامال/ نه کاسه هاوسا نه پرسید حوال. وه دزی هاوساسفره یان خه نو/ دور له عاطفه درمال نه نه و.(ته نیا) |
اکنون ساعت 07:51 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |