پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

Younes 02-18-2010 11:26 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط فرانک M (پست 127796)
سلام بچه ها سلام یونس جون همیشه به تفریح پس سوغاتت کو یه خرمایی موزی نارگیلی گرمایی چیزی می آوردی من هنوز قصر شیرین نرفتم بعد از مدتها نقشه ریزی و تبادل نظر و.........سیزده بدر دو سال پیش عازم گردیدیم که بین را بوران شد و لاجرم برگشتیم_:2:

:cool:. والا خوده قصر نرفتیم. آخه اصلا دار و درخت نداره مجبور میشی بری تو پارک. ما هم نمی خواستیم بریم پارک. رفتیم پاطاق در اصل. یه جایی هست که پرورش ماهی داره. (نا مرد ماهی نداد کباب کنیم) همش دو ساعت اونجا بودیم. در کل نمی ارزید. 6 ساعت تو ماشین برا دو ساعت. خیلی هم گرم بود.

فرانک 02-18-2010 12:49 PM

خو هی یه کمی خاک و خل برامان می آوردی حالا که خوش نگذشته

Setare 02-18-2010 01:00 PM

بچه ها من امتحانم رو دادم!! بلاخره ه ه ه ه ه ه !!_چپله_چپله_چپله_چپله_چپله
الان انقدر ذوقم که نمی دونم چی بگم{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
از نتیجه اش هم بگم که خودم راضیم فقط زبان تخصصیش!!!:17::17:
اونایی که علم غیب دارن میگن قبولی!!
حالا تا خدا چی میخواد!
قبول که قبولم اما باید زیر 8 شم!! چون باید شهید بهشتی باشم و منزل و ایال و ننه بابا نمی زارن برم شهرستان!!:d:d
خلاصه اینکه برام دعا کنید
و اینکه پیشنهاد بدین بعد این آزادیه شیرین چیکار کنم!!{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}
تا الان که خیلی دارم بپر بپر میکنم!;);):p

مرسی آناهیتا جان که سراغم رو گرفتی!! این چهار تا :* :* :* :* فقط برا خودت!!دل بقیه هم بسوزه هوارتا! ;)

عسل بانو 02-18-2010 04:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Asterah (پست 127954)
حالا تا خدا چی میخواد!
قبول که قبولم اما باید زیر 8 شم!! چون باید شهید بهشتی باشم و منزل و ایال و ننه بابا نمی زارن برم شهرستان!!:d:d
و اینکه پیشنهاد بدین بعد این آزادیه شیرین چیکار کنم!!{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}

پیشاپیش تبریک میگم عزیزم
انشالله حتما قبول میشییییییییی

Setare 02-18-2010 04:36 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط عسل بانو (پست 128068)
پیشاپیش تبریک میگم عزیزم
انشالله حتما قبول میشییییییییی

مرسی عسل خانم :**
امیدوارم اینی میشه که میگی:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::r olleyes::rolleyes::rolleyes:

Younes 02-18-2010 07:05 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Asterah (پست 127954)
حالا تا خدا چی میخواد!

ایشالا که قبول میشین. من یادمه بعد کنکور کارشناسی اونقدر فیلم دیدم و نت اومدم و کتاب خوندم و ...(خلاصه هر کاری که به خاطر کنکور گذاشته بودم کنار) که حسابی به قول خودمان شکت و ولکت شدم. بعد از تابستان خیلی خست بودم اصلا حس دانشگاه رفتن نبود. تازه قبولی هم اصلا خستگیم رو از بین نبرد.

عسل بانو 02-18-2010 07:59 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Younes (پست 128163)
ایشالا که قبول میشین. من یادمه بعد کنکور کارشناسی اونقدر فیلم دیدم و نت اومدم و کتاب خوندم و ...(خلاصه هر کاری که به خاطر کنکور گذاشته بودم کنار) که حسابی به قول خودمان شکت و ولکت شدم. بعد از تابستان خیلی خست بودم اصلا حس دانشگاه رفتن نبود. تازه قبولی هم اصلا خستگیم رو از بین نبرد.

اقا یونس درس خواندن که آدمو شکت و ولکت نمیکنه برادر:39::39::39::39:

Younes 02-18-2010 10:18 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط عسل بانو (پست 128240)
اقا یونس درس خواندن که آدمو شکت و ولکت نمیکنه برادر:39::39::39::39:

دقت نکردی آبجی. گفتم اینقدر فیلم دیدم و نت آمدم و کتاب خواندم که شکت و ولکت شدم. در اصل خودکشی کردم با افراط در انجام دادن کارهایی که دوستشان داشتم ولی مدتی از انجامشان محروم بودم.

fardin_fani 02-18-2010 10:52 PM

یاسین گیان نه خسته:d:d:d

Setare 02-19-2010 12:59 AM

مرسی آقا یونس!
امیدوارم...
منم از ظهر دارم خودمو خفه میکنم!!
امشبم میخوام تا 4 بیدار بمونم!! :d

اکنون ساعت 04:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.