![]() |
نقل قول:
|
خو هی یه کمی خاک و خل برامان می آوردی حالا که خوش نگذشته
|
بچه ها من امتحانم رو دادم!! بلاخره ه ه ه ه ه ه !!_چپله_چپله_چپله_چپله_چپله
الان انقدر ذوقم که نمی دونم چی بگم{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} از نتیجه اش هم بگم که خودم راضیم فقط زبان تخصصیش!!!:17::17: اونایی که علم غیب دارن میگن قبولی!! حالا تا خدا چی میخواد! قبول که قبولم اما باید زیر 8 شم!! چون باید شهید بهشتی باشم و منزل و ایال و ننه بابا نمی زارن برم شهرستان!!:d:d خلاصه اینکه برام دعا کنید و اینکه پیشنهاد بدین بعد این آزادیه شیرین چیکار کنم!!{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} تا الان که خیلی دارم بپر بپر میکنم!;);):p مرسی آناهیتا جان که سراغم رو گرفتی!! این چهار تا :* :* :* :* فقط برا خودت!!دل بقیه هم بسوزه هوارتا! ;) |
نقل قول:
انشالله حتما قبول میشییییییییی |
نقل قول:
امیدوارم اینی میشه که میگی:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes::r olleyes::rolleyes::rolleyes: |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
|
یاسین گیان نه خسته:d:d:d
|
مرسی آقا یونس!
امیدوارم... منم از ظهر دارم خودمو خفه میکنم!! امشبم میخوام تا 4 بیدار بمونم!! :d |
اکنون ساعت 04:21 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |