![]() |
اخ جوووووووووووون تولد
نيلوفر جون تولدت مبارك الهي هر چه از خدا مي خواي واست هديه بياره! |
تولدت مبارک خانومی
ایشاالله 120،000،000،000،000،000،000،000،000،000،000،000 ساگیت همینجا جشن بگیریم {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} :36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36::36: |
تشکــــــــــــر از دوستان گلم
سلام مرسی از تمام دوستانی که روز تولدمو تبریک گفتن... نجمه جون، رها جون، مینا 110 جون، حامد عزیز، مهدی عزیز ، شروین عزیز ، امید عزیز، مینا جون، رزیتا جون ، رضای عزیز ، ساقی جون( می تونی هنوز نور صدام کنی)، شیدا جون ، آقای انصاری و همسر عزیزشون( سوپروایز کجا بود!!! هنوز دانشجویم!!) ، ادمین عزیز،( یادم نمی ره بهم تبریک نگفین)، آریانای عزیز، کیانا جون ، topic _sun عزیز، فرح داد جون ، مجتبی عزیز( همشهری گرامی)، g_g.g عزیز ، سارا جون و peleshk جون این هم شیرینی، فقط ببخشید مجازی ه... 21 ساله شدم! |
نقل قول:
من که هرچی میگردم بین اینا اسم خودمو پیدا نمیکنم:mad: :mad::mad::mad: احتمالا یادم رفت تبریک بگم!!!!!!!!.بوی خون و خونریزی میاد.مرافه یکی جلو منو بگیره.{قاط}{قیژه} |
http://i27.tinypic.com/2s7cg39.jpg |
تشکر از مهسا جون
نقل قول:
مهساجون ،دستت درد نکنه، ایشاله جبران کنم...:53: |
نيلوفر جون تولدت مبارك |
تشکر از ابریشم جون
نقل قول:
مرسی ابریشم جون...:53::53::53: |
|
نیلو فر عزیز تولدت مبارک
امیدوارم هر سال جشن تولدت با شادی و موفقیت همراه باشه {جشن پتو} |
اکنون ساعت 12:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |