![]() |
من که شب ها ره تقوی زده ام با دف و چنگ این زمان سر به ره آرم چه حکایت باشد بنده پیر مغانم که ز جهلم برهاند پیر ما هر چه کند عین ولایت باشد |
همه ی خودم!
کوله بارم بر دوش سفری باید رفت! سفری بی همراه گم شدن تا ته تنهایی محض یار تنهایی من با من گفت هر کجا لرزیدی از سفر ترسیدی تو بگو از ته دل من خدا را دارم --------------------------------------------------- من هنوز هم از بازی کلاغ پر می ترسم! می ترسم بگویم "تو" و تو آرام بگویی "پر"! --------------------------------------------------- نمی دانم دل من نازک است یا چشمان تو تیز که هرچه نگاه به تو می دوزم بند دلم پاره می شود! ------------------------------------------------- من تنها صفتی را که برای خود می پسندم صداقت و صمیمیت است اگر هم کم داشته باشم، لااقل آن را سخت دوست دارم! ------------------------------------------------- این روزها عجیب درد روحم را به دوش می کشم! خدایا قرص های فراموشی ام کجاست؟.... ------------------------------------------------- به خود احترام می گذارم یک چای داغ می ریزم داخل بهترین بشقاب خانه یک دانه شیرینی می گذارم به همراه یک آهنگ دل نشین به خودم می گویم: بفرمایید! چایتان سرد نشود! و از تمام تنهاییم لذت می برم! -------------------------------------------------- پشت این بغض بیدی نشسته که خیال می کرد با این بادها نمی لرزد! --------------------------------------------------- پشت تنهایی من که رسیدی گوش هایت را بگیر! اینجا سکوت گوش تو را کر می کند!... -------------------------------------------------- تو بردی! همه هورا کشیدند! حالا پایت را از روی خرده های دلم بردار! -------------------------------------------------- حوصله ات که سر می رود با دلم بازی نکن! من در بی حوصله گی هایم با تو زندگی کرده ام! ------------------------------------------------- رنج بردن باعث فهمیدن می شود تا جائیکه روزی از خود فهمیدن بیشتر رنج می بری و آنجاست که رؤیای ندانستن دعای شبانه ات می شود! ------------------------------------------------- من گمان می کردم رفتنت ممکن نیست! رفتنت ممکن شد! باورش ممکن نیست! تو نمی دانی!نه! که چه دردی دارد خلأ جای تو را حس کردن! و همین درد همه جان مرا می کاهد!.... --------------------------------------------------- یادت ای دوست بخیر! بهترینم خوبی؟ خبری نیست ز تو؟ دل من می خواهد که بدانی بی تو دلم اندازه دنیا تنگ است! می سپارم همه زندگیت را به خدا! |
دلم گرفته!
از چشم هیچ کس نمی توان خواند که دوستتان دارد یا نه بس که برای نفر قبلی گریه کرده حالت چشمانش عوض شده! ---------------------------------------------- حالا که دست هایت چتر نمی شوند حالا که از نگاهت ستاره نمی بارد حالا که خانه ای برای ما شدن نداریم از کاغذ شعرهایم برایت اتاقی می سازم تا آوار تنهایی بر سرت نریزد و آرامش خیالت خیس اشک هایم نشود --------------------------------------------- حسن باران این است که زمینی ست ولی آسمانی شده است و به امداد زمین می آید! ---------------------------------------------- شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می زد تا باور نکند صدای مردانی را که در گوشش می خواندند: "دوستت ندارد!..." ---------------------------------------------- قلبم برای تو بدجور می زند باران که می رود دل من شور می زند خیس است چشم من همه اش جای پای توست بعد از تو زندگی گره کور می زند! ----------------------------------------------- این روزها دلتنگی هایم بیشتر از همیشه از تو می گویند و من نوازش می کنم گونه خیس آرزوهایم را که بی تو بغضشان شکسته!.... ----------------------------------------------- یادت پرچم صلحی است در میان شورش این همه فکر!... ----------------------------------------------- به اندازه باورهای هر کسی با او حرف بزن بیشتر که بگویی تو را احمق فرض خواهد کرد! --------------------------------------------- همیشه گرگ ها نیستند که لباس بره می پوشند گاهی پرستوها هم لباس مرغ عشق می پوشند عاشق که شدی کوچ می کنند!.... |
چرخش این کلید از دستهای من شروع شد زمستان طاقت سوزی بود وگرنه نمی خواستم خانه را خالی کنم |
عاقلان عیب من از باده پرستی نکنید عالمی هست در این گوشه میخانه مرا |
مرا دردي است اندر دل اگر گويم زبان سوزد |
من را به غیر عشق به نامی صدا نکن |
گل اگر خار نداشت
دل اگر بی غم بود اگر از بهر پرستو، قفسی تنگ نبود زندگی، عشق، اسارت، قهر، آشتی، همه بی معنا بود.. |
عافیت چشم مدار از من میخانه نشین
که دم از خدمت رندان زده ام تا هستم |
من تشنه مثل خورشید بی سرزمین تر ازباد کولی تر ازترانه بی پرده مثل فریاد تنها ترازسکوتم روشن تر از ستاره عاشق تر از همیشه با من بخون دوباره... |
| اکنون ساعت 07:41 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |