![]() |
هنوز هم مهبا نیست . . . |
نقل قول:
نه بابا،كنايه بود،ولي خدايي ديگه اينجا تب و تاب نداره ها؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟! بله خوددم شاعرم اين بيت شعر تقديم به شما خديا اينجا چرا هي خلوته جمع كل نوشته ها،هفت خطه نيست كسي،همه رفتن مسافرت ما همه اينجا نشستيم تا قيام آخرت! |
نقل قول:
|
هر چیزی اولش یه طعم دیگه داره ، |
خوب نگاه كن ماشينو ،اي مهرگان!
مي شود تو باشي با ما،مهربان؟ هركجا بگي،عزيز من مي روم من بدون بنزين،پر از غمم مي ريزم آزاد برايت نازنين واسه ي چرخ زدن،تو ايران زمين! تا اينجاش بسه! ------------------------------------------------------------------------ كجاي پلاكش قپيده؟ ماشين صفره!!!! همش خوابيده تنبل! بيرون نميره كه!!! بفرماييد عكس http://upload.tuningtalk.com/upload/1233321123.jpg |
هي،نگاه كن تو رو خدا،ماميايم به افتخار مهرگان شعر ميگيم،بعد اين 2 روزه سري به اينجا نزده!
به قول يارو گفتني مناليل كرماشان،... اينقدر به درو ديوار اينجا نگاه كردم آستيگمات چشمام 2برابر شده! چقدر سخته انتظار كجايي مهرگان،آناهيتا،ترنم،شابادي،صبا-ماهين،ترنم و... قايقي خواهم ساخت،نه اصلا سايتي خواهم ساخت... كه پر از رفت و آمد باشد كه دگر منتظر كسي نباشم!!! |
سلام |
نقل قول:
نماز و روزه هات قبول خانومي-كجايي آره راس ميگي ما هر هفته سري به روستا ميزنيم نميداني چه كيفي داره! در مورد ماشين شما راس ميگين!!! پلاكش قوپيده،رنگ داره، اصلا خودم چپش كردم،الانم رايگان هديه اش ميكنم به تو، خوبه؟/؟ برو عكسو نگاه كن،كجاش قوپيده،خيلي حرفه ها،دارم ميتركم ميدانم شوخيه ها اما داري بشمان تيكه ميندازي ميگي كوبيديش!!!! مگه دستم بهت نرسه آناهيتا! آ بيا اشكمان درآوردي،مامان بيا نگا اي كو ااااه ااااااه اااااه نههههه نننههههههه ماشين ما رنگ نداره! برو ديگه سوارتان نمي كنم! {قیژه} |
پوريا شوخي چه؟ |
نقل قول:
|
اگه می دانستم کرماشانیا هم فروم راه انداختن زودتر میامدم ها... سام لیکم ارادتمندیم
|
کره سلام به همه دان :) سرورینان :) عزیزینان ! نماز و روزه ها تانم قبول باشه ایشالله، التماس دعا :) |
نقل قول:
به خدا من نقوپاندمش،اون عكس از روستامون تو مزرعه گرفتم،خودم جلو ماشين وايسادم،بعد اون كروم دور جلوپنجره با پلاك سايه افتاده آدم ميگه قوپيده،در مورد ماشين و مكانيم من به صورت تجربي خيلي چيزها رو بلدم وقتي جلوي يه كسي كه رشته مكانيك خونده حرف ميزنم ميگه كدوم دانشگاهي يا چطوري درس خوندي!!!! عكسم بله تو پارك شرقيه! در ضمن من قصد فروش ندارم صفرش الان20تومنه اين مدلش 17/5ميدم هركي طالب باشه! بهتره بحث ماشين جمع شه چون جاش اينجا نيست! والا در مورد شعر من رو سبك خاصي كار نميكنم همينطوري شعر در هر قالبي برسه و بجوشه ميگم در مورد اون حرف هايي كه زدي در مورد حرف زدن به كسي كه چيزي رو اشتباه ميگه اين جمله رو به ياد داشته باش و بس! گاهي وقت ها، بعضي ها فكر ميكنن وقتي سكوت ميكني،از نفهميته، اما ديگه اون نفهم ها،فكر نميكنن كه تو داري خفه ميشي تا حرمت ها رو نگه داري! تو بعضي جاها خوبه آدم سريع طرف رو ضايع كنه اما بزرگتر از خودت باشه كافيه با يه نيش خند همه چي رو به كسي كه به تو اعتماد داره منتقل كني! همين! |
نقل قول:
|
پوريا ديگه ماشين باهات عوض نمكنم سر م داد ميزني!!؟ |
مجدد سلامعلیک آقا جواد |
سلام
طاعات قبول اقا مهرگان بستگی به طرفت داره اگه ادم زود رنجیه بی خیالش بشو و برو سراغ طرفی که سوال پرسید با دلیل بهش بگو اقا فلانی اشتباه میکنه بعد دلیلاشم بهش بگو ولی اگه نه ادم منطقیه برو بهش بگو فلانی(منظورم طرفیه که جواب اشتباه داده) اشتباه مکنی اینجوری که تو میگی نیست خودت برو به فلانی بگو اشتباه گفتی و درستشم بهش بگو ولی اگه از این دوحالت خارج بود :dکلا بی خیال شو |
یه چیزی بگم؟
میگن بابا بزرگ بابابزرگ بابابزرگم!!! از کُردای کرمانشاه بودن ، میگن خان تشریف داشتن!! حالا به چه دلایلی اما رونده شدن سمت کلاردشت (بهش میگن بهشت :)) بابا بزرگم اینا و بابام اینا خودشونو کُرد می دونن اما شمالی که یه جورایی نزدیک به گیلکیه صحبت میکنن:rolleyes:. من دوست دارم که اصلم کرمانشاهی بوده! بابابزرگم میگن من مدرک کُرد بودنشونم !اما اینکه متوجه نمی شم شماها چی میگید رو کجای دلم بزارمش؟_:2: دیگه اینگه مهرگان عزیز من اگه جای شما بودم تو همون جمع توضیح میدادم تا هم اون طرف و هم بقیه متوجه اشتباه بشن! با اقا pourya هم کاملا موافقم. |
کد:
آقا جواد خيلي خوش هاتي :53::) کد:
جدد سلامعلیک آقا جواد |
نقل قول:
آناهيتا تو جان بخواه ماشين چيه اصلا بيا بزن تو گوشم من كي داد زدم عزيزم!!؟؟ اي مهرگان ميخواد بشيواندمان(رابطه ي صميمانه همه بچه هاي سايت رو به هم بزنه) ها؟ نه بابا شوخي كردم الان مهرگان ميآد ميگه تو به من حرف زدي اصلا مهرگان تو بيا بزن تو اين يكي گوشم، اي بابا اصلا ولش كن آقا ما چاكر همه بچه ها هستيم هر موقع وسيله نقليه نياز داشتن پيام خصوصي بدن ماشين رو تقديم كنم به مدت نا محدود بخصوص واسه آناهيتا و مهرگان!{شیت شدن} |
سلام
مطالب تا 1مرداد هستش و بقیه اش پریده!!!!! مثل ایم میمونه زندگیت دنده عقب گرفته باشه! بیاید دیگه ما که تو این 2هقته اشک از چشمامون در اومد! ماشالله ایمیلی هم به ما نزده بودند!!! |
اقا پوریا لطفا این پست رو مطالعه بفرمایید
http://p30city.net/showpost.php?p=270497&postcount=20 متاسفانه شرکت جدید سرور اجازه ارسال ایمیل زیاد رو به ما نمیده و سر "حد" اون مشکل داریم امروز باهاشون تلفنی بحث کردم رضایت دادند حدی رو مجاز بدونن که من طی 3 ماه !!!!!!!!!!! بتونم به همه کاربرام اطلاع رسانی کنم فکر میکنند که اسپم میخواییم بکنیم . روزانه 500 ایمیل رو در نظر گرفتن که مثلا من اگر 300 تاشو بخوام استفاده کنم برای اطلاع رسانی به کاربرهام الان که 90 هزار کاربر داریم میشه 300 روز یعنی 10 ماه طول میکشه ! حالا اجازه 1000 رو دادند اما بازم فایده ای نداره فقط میشه برای کاربرای فعال سایت و قدیمی ها فرستاد . مشکلات زیاده . |
چقدر وفا دارن این بچه های تاپیک کرمانشاه!!!!! خوبه سایت به عقب برگشته اگه ....
|
سلام همشهری های گل و گلاب:53::) |
نچایی!!!! چه خبرته این همه اتز سرما نوشتی ننه سرما!!!! بله دیگه مچتو میگیریم همشهری هاتو ول میکنی میری جنوب جنوبا تاپیک میزنی!!!
|
وای وای وای من امده ام. وای وای{شیت شدن}
سسسسسسسسسسسسسسسسسلام بشه ها خوفید..._باوش چه موکونین..اقا انقدر دلم برای کرمانشاه تنگیده که نگید.. همه تا را فره دوست میدارم |
صرفا جهت اطلاع ! |
هی هی هی هی
نقل قول:
من رفتم داروخانه کرم ضد آفتاب بخرم 10تومن دادم یارو گفت کمه گفتم مگه 9تومن نبود گفت نه شده 26تومن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! طی آخرین تحقیقاتی که کردم طی این 2ماه -تنها درآمد ما ،پدرمان بوده!!!! |
سلام دوستان عزیز کرمانشاهی رفتم نمایشگاه بین المللی مشهد و اونجا غرفه کرمانشاه رو دیدم به نیت سایت از لباس های محلی عکس گرفتم http://www.kocholo.org/img/images/2g...81as1ajs1v.jpg http://www.kocholo.org/img/images/03...zqo3pqake1.jpg |
باران می بارد به حرمت کداممان نمیدانم!!!!!
من همین قدر می دانم که باران صدای پای اجابت است خدا با همه وجودش ناز می خرد پس نیاز کن! |
سلام به روی ماهتون
ایشاله همیشه دلتون شادو لبتون خندون باشه عجبببببببببب هواییه خوش به حالمون {شیت شدن} |
باران میاد نم نم... این است وضع ما... اگر نیستیم گاهی ،در بیابان هستیم.... |
شعری از کیوان روشنی
سلام همشهری:53: |
اااااااااااااای هی خاله گیان باز صد آفرین بر شما که یه سری به اینجا زدی:53: |
آنا گیان حتما امتحان دارن، ایشااله با خبرای خوش و نمرات عالی میان |
سلام
من زنده ام فقط فرصت میخوام سرم خیلی شلوغه فعلا بای این چه وضعشه ها این چیه چرا شعر گذاشتین چرا درمورد من حرف میزنن چرا بهم حرف میزنن اینا چرا خلوته چه خبره آهای دخترا شما ها کجا میرید؟ این همه حرفتون کجا میره؟ آهی مردم اینجا چرا اینجوریه اینجا اصلا حال نمیده آهای ........... پوریا حقیقی در حال غر زدن راستی یلدون شبتون پیش پیش مبارک |
سلام بچه ها
منم بچه ی کرماشام...دلم براش شده قد گنجشکی بو خودا وی خوش ب حالتان هستین اونجا خوزگ به خودتان ولا راسی خانه م اهوازه .. |
خاله گیان حالا کو تا امتحانا |
راستی تا چند روز دیگه بیشتر زنده نیستیم بیایید بشینم و تا دلمان میخواد حرف بزنیم!!!!!!!!!!
آقا ای چه بحثیه دنیا به آخر رسیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ این آقا یه نظریه دیگه داده که قراره سال آینده اتفاق بیفته اگه این چیزی که گفته دنیا به پایان میرسه اتفاق بیفته دیگه اون نظریه اش از بین میره و ... شما فهمیدید من چی گفتم؟ |
شعری از فریاد شیری "شاعر معاصر کرمانشاهی"
شعری از "فریاد شیری" |
اکنون ساعت 11:14 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |