![]() |
اقا يونس ممنون از لطفتون.
نقل قول:
من بيشتر قصدم ديدن محل هاي تاريخي يا ديدني در كل جاذبه هاش، فضاهاي سبز ، مكان هاي تفرحي و... هست. كه خوب مجبوريم براي نزديكان سوغات هم ببريم و يه خاطره اي هم از شهر شما داشته باشيم. آقا يونس ممنون از توضيحاتتون... |
نقل قول:
بعد بغل خیابون همین جوری بازار هست تا چهار راه اجاق که تعداد زیادی شیرینی فروشی داره. بعد باز هم پاساژ و مغازه هست تا میدون مصدق(الان شده میدون کاشان_:2:) که پاساژ ارگ بزرگترین پاساژ کرمانشاهه. طلا. لباس. عطر. موبایل. کامپیوتر و لپ تاپ. همه جنس های عالی ولی خب نسبتا گرون. حالا اینا رو داشته باشین تا بعد بازم براتون توضیح می دم. |
من که قبلا گفتم ما هستیم ولی به جان جودم اینا مایه باخودشان نمیبرن بچه ها بیاین یه برنامه ای بچینیم تفریشانه بهم بزنیم یا اصلا بریم سر قرارشان مزاحمشان بشیم .دانه هی اسمی از ما نمیبره بریم نفت بریزیم توچایشان یه مشت گچ بریزیم تو فلافلشان :21:یا پشت سرشان دسته جمعی جیغ بکشیم بچشکانیمشان توز بکنیم تو چششان حالشانه بگیریم
|
شادی جان جاهای دیدنی کرمانشاه که واقعا دیدنیه!
مثلا 1- بیستون 2- تاق بستان که این دوتاش معروفه! حالا اگه بتونی تا کنگاور هم بری که چه بهتر که من بهت سفارش میکنم بری 1ساعت بیشتر راه نیست...اونجا حتما معبد آناهیتا روببینی! حیفه تا اونور میری و معبد آناهیتا رو ندیده برگردی بعد از این ور هم یه جایی هست به اسم بابا یادگار که یک مکان مقدس برای مردم اون منطقه به حساب میاد. البته جای خوش آب و هوایی هم هست... دیگه چی بگم برات؟!؟ کلا کرمانشاه جزو شهرایی که هر کی ندیده ضرر کرده! امیدوارم بهت خوش بگذره و جای ما رو هم حسابی خالی کنی در ضمن از بر و بچ کرمانشاهی عزیز عذر می خوام که فضولی کردم! و در مورد شهرتان نظر دادم!;) راستی بچه ها اگه تو توضیح هام اشتباهی چیزی گفتم حتما بهم بگین! چون من خودم هنوز متاسفانه نرفتم کرمانشاه ! :( و فکر کنم این ارزوی رفتن به اونجا رو به گور ببرم!:( راستی شادی جان رفتی تاق بستان به درختای قطع شده اونجا هم یه نگاه بنداز و حسابی به عاملین فحش ونفرین بده!!!!!!!!!!{قیژه}{قاط}{قاط}{قاط} |
هاي براي وه وه وه واي وه وه وه
اين بيت هوره تقديم به همتون سلام اراي گشتتان گشكسيل عصاي دسيل تازه حاتمه ايره چو خوشه خدا گيان |
نقل قول:
بیستون هم خوبه به خصوص اگه از طرف تهران میاین. قبل از کرمانشاه. یه 20 دقیقه فاصله داره. کنگاور هم که دور تر از این حرف هاست. خوده بابایادگار هم سخته بری. از کرمانشاه 3 ساعت راهه. ولی خب ریجاب که نزدیکه بابایادگاره بهشتیه برا خودش. اگه خواستین برین شهرستان حتما برین ریجاب. سراب نیلوفر رو هم حتما برین. یه ده دقیقه با کرمانشاه فاصله داره. میتونین غذا ببرین برا ناهار یا شام اونجا کنار دریاچه باشین. |
توجه توجه دوستان سلامامروز کوروش با من تماس گرفت گفت واسه فردا قراره برو بچ کرمانشاهی رو ببره پیکنیک می خواست بدونه هر کی امادگی داره تو قسمت کلوپ کرمانشاه اعلام کنه ضمنآ اگر کسی جای خاصی روبرای پیکنیک مد نظر داره بیان کنه از اوردن کادو جدآ خودداری کنید:d:d:d |
فردین بیخود برنامه نچین اگه مارو نبرین منو روناک و عسل بانو سایته میچوچانیم بهم
|
آماده، آماده.
|
سلام دوستان.
یه مدتیه که ما اینجا نبودیم، چیا شده. آقا مام هستیم. راستی کوروش نبری بیرون ما رو دوباره له و ذرت مکزیکی بکه یته ناو حلقمان؟ ما فقط می خواییم شامپایین و کافی شاپ بخوریم:p:p:p:p:p |
اکنون ساعت 01:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |