![]() |
لطفا با من تماس بگیرید ( آخر شری بیل گیتس )
|
لكه باباش مي ميره سوم باباش خيلي شلوغ ميشه ، به داداشاش ميگه : اگر هفتميش هانه شلوخ بي ، ذرات ماريم مفروشيم.
|
از یه کرمانشاهی می پرسن با عدس جمله بساز
میگه: أدسمان ناراحتی؟؟؟؟ |
بجز قشر لك كه ويرانگرند ....بني آدم اعضاي يكديگرند!!
(حضرت سعدي بعد از درگيري و كتك خوردن سر چهار راه جعفر آباد):21: ************************************* :ha? gholmorad :گلمراد زنگ ميزنه رستوران ميگه: الو براگم ..... خانم منشي :بفرمائيد گلمراد:بوخشي:) خويشكه چه ديرين؟ خانومم منشي: پيتزا-استيك-لازانيا-بيفاستراگانوف-چلوكباب و.... گلمراد:خوش و حالتان ايمه ترخينه دريم!!!:24: ********************************************* :آبتین الدوشامراد رفت انجمن اهداي اعضاي بدن عضو بشه جلو كاركنان جو گير شد همه قسمتها رو تيك زد! بعد از مرگش بيمارستان يه شلوار جافي و يه مشت سيبيل تحويل خانوادش دادن!!!:باوکه رو: |
من کور خم بیم وه خم بیم پیدا خم نافم بری خم ناوم نیا
*********************** نه گرمه شین نه شینی هس وه شرمو / نه نازاری ک مور باری وه نرمو / چنی ویله لشم هی دادمه/ خوم مه پابارمو شان بم وه ترمو/ |
یه کرمانشاهی از یکی میپرسه برارم چه مکنینان؟؟؟!!!
هیچی ما آرد میکنیم نان!!! |
قلخاني كيست؟
چپي سيول كه انساني پشت آن گم شده!!!:dash mashti: |
الاجيوم تي ارا شو روشنايه چماني خور وه تاريكي ههلايه كميگ نورستمو ايلام و اولام چه ديم ئهو نازهنينسه وسايه ------- الا يا ايها الخاون دو چو كال تمام دمچود پر له ختو خال توام تا اسماند پر بكيشم مگر خود بيده پيم قيري پر و بال ------------------------ الا يا ايها الساقي تو خاسي اگر گشتي دِروو بودن تو راسي خدا هفت روژ و هفت شو وختْ اراد هيشت ولا حق ها دسد دي كس نناسي |
کرده مهمون تهرانی داشته . سر سفره بعد از خوردن شام میگه من تیر بیم ایوه مکیشنه کنار.
پسرش میگه: بابا اینا فارسن باهاشون فارسی حرف بزن. باباش میگه: من تیر خوردم شما عقب نشینی نکنید... {داش مشتی} |
یارو تو اتوبوس یه سیلی میزنه تو گوش بغل دستیش
طرف میگه من که کاری نکردم یارو میگه: وتم ره دریژه یه موقع غلت اضافی نکی |
اکنون ساعت 05:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |