![]() |
سال تحویل شد و من |
ترانه كمتر گله كن - ستار
یه چیزی هست تو چشات ، که دلم عاشق شور و حالشه یه چیزی هست تو نگات ، که دل اسیر من دنبالشه تو واسه ام آب حیات ، تو غزل هستی و من شاخ نبات تاج عشقت رو سرم ، دل من عاشق می میره برات دیگه کمتر گله کن یه ذره کمتر گله کن من و تو مال همیم یه کمی حوصله کن باورم کن که یه روز مستی و میخونمون یکی میشه قصه زندو حرفای عاشقونمون یکی میشه دل م واسه تو میدونی که اهلی شده دل من عشق و شناخت می بینی که روزگارم چی شده دیگه کمتر گله کن یه ذره کمتر گله کن من و تو مال همیم یه کمی حوصله کن دوست دارم نگات و که قلب و به آتیش میکشه دل بی قرارم و پس میزنه ، پیش میکشه باورم کن که دلم یه خونه ی محبته اوج عشق من به تو ، اون نور بی نهایته |
ترانه زيباي هياهو از گوگوش عزيزم
هنوزم دستای گرمت جای امنی واسه گریه س تو قشنگی مثل بارون من دلم پر از گلایه س هنوزم تو این هیاهو توی این بغض شبونه من و گنجشکای خونه دیدنت عادتمونه پشت پنجره هنوز چشم براهت می شینم ای که بی تو خودمو تک و تنها می بینم ما دو تا پنجره بودیم گفتی که باید بمیریم دیوارا همه خراب شد ولی ما هنوز اسیریم ما هنوزم مثل مرداب مسخ آینه ی کویریم ما همونیم که می خواستیم خورشیدو با دست بگیریم گریه هام حروم شدن کاری بکن چشم من بیا منو یاری بکن وقتی که به تو رسیدم هنوزم آهو نفس داشت هنوزم چلچله انگار تو چشاش غم قفس داشت غزلک گریه نمی کرد تو شبای بی چراغی من و تو هم قصه بودیم از ستاره به اقاقی حالا اما دیگه وقت رفتنه جاده اسم منو فریاد می زنه حالا من موندم و یاد کوچه های خاکی و خیس یاد خونه ای که دیگه خیلی وقته مال ما نیس اگه خاموشم و خسته اگه از تو دور دورم تکیه کن به من غریبه من یه کوه پرغرورم پشت پنجره هنوز چشم براهت می شینم ای که بی تو خودمو تک و تنها می بینم |
ابی- مست چشمات |
|
دارد باران می بارد و داغ تنهایی ام تازه می شود! نگو که نمی آیی نگو مرا همسفر دشت آسمان نیستی از ابتدای خلقت سخن از تنها سفر کردن نبود قول داده ای باز گردی از همان دم رفتنت تمام لحظه های بی قرار را بغض کرده ام و هر ثانیه که می گذرد روزها به اندازه هزار سال از هم فاصله می گیرند __________________ |
یکی هست، تو قلبم |
تو میگی اخر یه روز یه شب میان از آسمونا دنبالت |
رنگ عشق
اگه گفتی عشق چه رنگه که به چشمونم قشنگه رنگ باد نو بهاره نفست این رنگو داره نمی گم رنگ چشاته نمی گم رنگ لباته اما هم رنگ صداته اما هم رنگ نگاته مثل هاله ماه کمرنگه با سپیده صبح هم رنگه نه اینه نه اونه گلگونه مثل رنگ دل مجنونه بوته آتیشه گل کرده گونه عاشقه وای زرده شکوفه میگه سرخابیه آسمون میگه نه آبیه نفست تو خواب به من گفت یه شب مهتاب به من گفت سر پیچ کوچه دل اومد و بی تاب به من گفت اگه گفتی عشق چه رنگه که به چشمونم قشنگه رنگ باد نو بهاره نفست این رنگو داره نفست این رنگو داره |
✿ツ دلـــــم ،
پیـــرمــرد ِ حـلّاج را مـی خـــواهــد ! تــا پـنـبـه هــای ِ گــره خــورده ی دلـتـنـگی ام را آنقـــدر بــــزنــد تــا ، بـــاز شـــود ! سـفـیـد ِ سـفـیــد . . . ! ✿ツ |
اکنون ساعت 12:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |