![]() |
دوستان عزیز تبریک میگم
امیدوارم به زودی خبر عروسیتونو بشنویم;) |
دوستان عزیزم
Saba_Baran90 hossein_1971 فرگل mary.f FereShteH مبارک باشه عزیزان....ایشاالله مراحل بعدی زندگیتون رو هم با موفقیت طی کنین :) |
سلام
از همه دوستانی که تبریک گفتن ممنون:53: به همه کسای دیگه ای هم که ارتقائیدن تبریک می گم:53: بیگ بنگ جون ایشالا خودتم تو درسات موفق باشی، اگرم هم رشته مایی که خدا انشالا صبرت بده!:d |
رشته مقدس مکانیک رو مقایسه نکن اصلاً با هیچ رشته ای !
مکانیکی ها همه گرم هستن در حد تنور ! |
من عاشق مکانیک بودم و هستم بیگ بنگ جون!
همه دوستام می دونن! دوترم اول فقط چو افسردگی مکانیک داشتم (سیالات) اصلا درس نمی خوندم و موفق شدم ترم دوم 6 واحد یهو بیفتم و تو تمام اماکن متبرکه نذر کنم که مشروط نشم، و آخرشم با معدل 12.34 ردش کنم!(ولی حال می کنی معدلم رند شد:1234:d) الآنم بعد 7 ترم دیگه داره از این رشته خوشم میاد!خسته نباشم فارغ التحصیل می شم یه ترم دیگه! نمی دونم ترم چندی، اما در هر صورت ایشالا موفق باشی! رسما ایول! آقایی!دیگه طرفدارت شدم!به یاد ما هم باش سر کلاسات!خوش بگذره!:cool: |
:53:به عزیزان تغیر رنگ یافته وارتقا تبریک میگم:53:
و ارزوی موفقیت دارم براشون تویه تمام مراحل زندگیشون |
دوستان عزیز |
تشکر میکنم از تمامی دوستان عزیز و گرامی که ورود ما رو به جمع
بچه های فعال سایت تبریک گفتن . |
ممنون کوروش جان... بسی خوشحالمون نمودی...
البته تشویق شدم که بیشتر فعالیت کنم تا بیشتر به عنوانم بخورم!!!! منم به دوستای گلم تبریک میگم انشاله همیشه و در همه مراحل زندگیتون موفق باشید |
آقا مبارکه :53::53::53::53::53::53::53:
ببخشید که من دیر اومدم، بخدا بد قول نیستم! پیش میاد دیگه! از اونایی که دم دستن، شیرینی اخذ خواهد شد! من وقتی از عادی به علاقمند تغییر پیدا کردم، شیرینی دادم (توقهوه خونه)!!!! صبی شنبه هستی؟:21: |
اکنون ساعت 02:26 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |