![]() |
به همه عزیزان تبریک میگم انشالاه برید تیم ملی:cool:
|
منم به نوبه خودم به همه عزیزان و دوستان مهربون سایت تبریک میگم:)
امیدوارم همیشه و در همه مراحل زندگیتون موفق و سربلند باشید:53::53::53::53::53: |
ادمين عزيز ممنون از لطفتون و اينكه ما رو قابل دونستين با وجود كم كاريامون :53:.
با آرزوي موفقيت براي دوستان عزيزم كه ارتقاء پيدا كردن و تشكر از دوستان خوبم بابت تبريكات صميمانشون . ببخشيد كه مريض بودم و دير متوجه تغيير رنگ پيدا كردن خودم و تشكر از دوستان شدم . |
نقل قول:
نقل قول:
بقیه کسایی هم که ارتقائیدن مبارکشون!{جشن پتو} |
سلام عزیزان. و گلهای زیبای بهشتی. به دوستان خوبم به خاطر ارتقا درجه تبریک میگم، خانمهای محترم ، فرگل ،مریم ، فرشته ، صبا و حسین اقا همکار خوبم . امیدوارم همیشه موفق و سربلند باشید.:53::53::53::41::41::41: |
درود آقا جواد دوست و همکار گرامی سپاسگذارم جواد جان ، مهدی اچ رو هم دیدی سلام ما رو بهش برسون |
چقده خوش رنگ شدم:دی
ممنون از دوستان عزیز بابت گفتن تبریک و ممنون از ادمین بخاطر دادن ارتقا درجه. به دوستان عزیز هم تبریک میگم ،امیدوارم همیشه در زندگیشون ارتقا پیدا کنن. ادمین میگه زیاد تنکس نزنیم،مگه میشه:دی ایشالله که ایندفعه تنکس بنده بد وارد دیتابس نشه.:p باز هم ممنون از همگی. موفق باشید:53: |
منم به دوستان خوبم |
به به به همتون تبریگ میگم http://freesmile.ir/smiles/543419_cloversmileyb.gif
|
نقل قول:
|
اکنون ساعت 04:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |