![]() |
يه بارم شبكه خبر يه گزارشي در مورد خيابانهاي كرمانشاه بعد بارندگي گذاشته بود....افتضاح بود ها افتضاح |
هیچی .....:d
فقط خواستم ای تاپیک بیاد بشینه صدر مجلس :d |
ميگن يه ربع پيش زلزله اومده من متوجه نشدم چون هلاك بودم امروز ابگرمكن خونه خراب شده بود تعميركار اومده بود پوستم كنده شد اب گرمكن رو دو بار برديم توي حياط و برگردونديم سنگين بود
هلاك بودم نفهميدم اما حدود 4 ساعت پيش من احساس زلزله كردم ... بعضي دوستا ميگن كه انگار صبح هم اومده بوده . دوستان بدي خوبي ديدين حلال كنين پسورد سايت ******** هست لطفا نذارين از بين بره ادامه ش بدين بعد از من همه تونو دوست داشتم به خدا. ---------- زلزله ساعت 10 شب در خانقين عراق اومده حدود 5 و خرده اي! ريشتر بوده و در كرمانشاه حدود 3 و خرده اي بوده بعضي محله ها كه اصلا متوجه نشدن بعضي محله هاهم انگار خيلي متوجه شدن . |
من متوجه شدم، اتفاقا پای پی سی بودم، آخرش میدونم شهید پی سی میشم:d |
منم احساس کردم........
اون لحظه خواستم اس بدم به همه رفیقام بگم خیلی دوستتون داشتم اما از همین تریبون اعلام میکنم: دوستتون دارم ... :53: بعد از لرزش سر درد بدی گرفتم . خدا رحم کنه خودش.. میگن کانونش 10 کیلومتری سطح زمین بوده :( |
بچه ها سالميد؟ |
ما رفتیم تاق بستان شلغم خوردیم:d
ما هم متوجه نشدیم ولی روناک اینا خیلی لرزیده بودن یک کوچه با ما فاصله دارن اما آپارتمانن نو سازم هستن مامانم میگه این اپارتمانا با فیبر درست شده زود خراب میشه:21: خونه های قدیمی محکمه به خاطر همیینه که نمیلرزه تا قبل از این منم فکر میکردم خونمون بافوتی بنده:d والا منکه برای بچه ها میترسم تا صب سوره زلزال خوندم |
سلام
هی اصلا نگین مهبا هست لب مرز و الان تو زلزله جان به جان آفرین تسلیم کرده_:2: دیروز و دیشب خیلی وحشتناک بود مخصوص شب ساعت 10 تمام خانه میلرزید مامانم خوابیده بود اینقدر ترسیده بود به سختی بردمش تو حیاط دیگه تا صبح تو ماشین بودیم ...از صبح هم چند بار اومده اما شدید نبوده امروز مدرسه و اداره تعطیل بود همه جا آماده باشه همه خیلی ترسیدن مخصوصا بچه ها ...یکی از برادارزاده هام اینقدر ترسیده که آوردنش کرمانشاه حالا همه اش زنگ میزنه نگران شما ها هستم بیاین کرمانشاه گوشی و لپ تاپ رو آماده میزارم دم دست ازتان بی خبر نباشم ایشالا که ختم به خیر میشه و همه هم استانی هام سلامت به زندگی ادامه میدن |
منظریم زلزله 8 ریشتری بیاد تا اندی و منصور برامان آهنگ بسازن:24::باوکه رو:
|
با خيال راحت بخوابيد صوبت كردم مساله حل شد
ديگه زلزله فعلا نمياد راحت باشين . |
هرسین از همون اول امن و امان بود:d
خدا رو شکر که همه سالم و سلامتین انشاالله که دیگه زلزله نیاد |
همونی که صوبت کرده بود دیگه زلزله نیاد
ساعت 3 صب اعلام کرد دوبار لرزیده d دیگه به چشمامونم اعتماد نداریم :21: |
سلام
منو یادتون هست؟ |
والا میگن چن بار زلزله اومده ما که احساس نکردیم
چون خونمون اینقد شلوغه:elahi_elahi: که خودش یه 10ریشتری میشه 5ریشتر هم بیشتر از زلزله خانقین،اونوقت چجوری احساس کنیم!!!!؟؟:21: بابا این زلزله ها چی نی بگیرین تو خونتون راحت بخوابین{داش مشتی} |
آقا .... بازم برو صوبت بکو (هرچن تاثیری نداره :D ) آخه مه بازم احساس کردم داره میلرزه ........
میگن توی گیلانغرب مردم رفتن توی چادرهای هلال احمر خوابیدن :( خدا رحم کنه آقا فرید ولا مه رخم چود. |
بله !
ما صداش رو شنيديم خواهرم گفت اين صداي چيه ولي فكر نكرديم زلزله س .. الان از روانسر زنگ زدن فاميلا زلزله بوده باز .... يا خدا خود شر بخه لا. ميگن جوانرود خيلي ترسيده و احساس كرده . |
اعتیاد بلای خانمان سوز
تصاویری تلخ و تکان دهنده از یک خانواده معتاد ایرانی نشریه فتوویستورا روز گذشته، گزارشی تلخ و تکان دهنده از یک خانواده معتاد ایرانی را منتشر کرد که همه اعضای این خانواده از کودک خردسال تا مادربزرگ کهنسال، همه به تریاک معتاد هستند و کشیدن تریاک برای آنان تفریحی همچون نوشیدن چای است! این خانواده در گرگین دره استان کرمانشاه ساکن هستند -------------------- پ ن: واقعا متاسفم شدم هیچی ندارم بگم |
سلام خانم ترنم
من با انتشار این عکسها توی انجمنی که متعلق به شهر خودمونه موافق نیستم چون با این کارتون دارید عملا وجه استانمون رو زیر سوال میبرید از این قبیل خانواده ها شاید جاهای دیگه هم باشن مردمش عکسهاشون رو منتشر میکنند آیا؟ سایت همین مجله رو که عکسها رو ازش گرفتین و ذکر کرده که از گرگین شهر استان کرمانشاهه رو بدین حتما میرم میبینم اگه بیاد داشته باشید چند وقت پیش شبیه همین موضوع یک ویدئو که بصورت بلوتوث دست به دست میگشت وجود داشت ولی اونجا اعلام نکردند که از ایران و استان کرمانشاه شهرستان فلان و روستای و فلان و طبقه چندم میباشد آمدم اینو بنویسم :21: ﺑﭽﻪ ﮐﻪ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﻫﺮ ﺑﺎﺭ ﻣﯿﺨﻮﺍﺳﺘﯿﻢ ﻗﺮﺁﻥ ﺑﺎ ﺻﻮﺕ ﺑﺨﻮﻧﯿﻢ، ﻓﻘﻂ ﺍﻋﻮﺫ ﺑﺎﺍﻟﻠﻪ ﻭ ﺑﺴﻢ ﺍﻟﻠﻪ ﺵ ﺭﻭ ﺷﺒﯿﻪ ﻋﺒﺪﺍﻟﺒﺎﺳﻂ ﻣﯽ ﮔﻔﺘﯿﻢ، ﺑﺎﻗﯿﺶ ﺭﻭ ﻣﺜﻞ ﻋﺒﺎﺱ ﻗﺎﺩﺭﯼ ﻣﯿﺨﻮﻧﺪﯾﻢ :||||||||| :21: |
سلام
اومدم از خودم خبر بدم که در مرکز زلزله هستم و خیلی نگرانم هستین:20: اما دیدن این عکسا حالم رو خیلی بد کرد اصلا انتظار دیدن اینجور عکسا را اینجا نداشتم _:2: اینجا توی شهر من یعنی سرپل ذهاب اکثر مردم روز و شب بیرون هستن توی استادیوم بصورت دسته جمعی چادر برپا کردن و خیلی ها اونجا هستن بعضی ها هم توی حیاط یا کوچه چادر زدن تا روز شنبه مدرسه تعطیل است هلال احمر تمام وسایل مورد نیاز رو آورده و در آماده باش هستن خسارات جانی نداشته تا این لحظه اما بعضی خانه ها آسیب دیدن ایشالا ختم به خیر بشه |
ی موقه فک نکنی نگرانت نیستیم آبجی گیان که هستیم
به خاطر همین پی گیر خبرها هستیم اما به عقیده من توی این مواقع هر چه قدر ریلکس تر باشیم بهتره من فکر میکنم تماس گرفتن و صحبت کردن در مورد این موضوعها باعث ایجاد استرس بیشتر میشه انشاله که اتفاق بدی پیش نمیاد و دعا میکنیم که خودت و خونواده محترمت سلامت باشید و همینطور هم وطنان عزیزمون برای هیچ کسی . هیچ ملتی اتفاق بد پیش نیاد |
ترنم
این عکسا خیلی ناراحتم کرد_:2: کاش نیمذاشتی_:2: |
واقعا جای تاسف داره اون عکس ها ! حیف که زبان سرخ سر سبز می دهد بر باد و گرنه ... بگدریم
|
سلام دوستان |
سلام |
خیلی زودتر از اینا منتظر جواب شما بودم
و از شما منبعی که عکسها رو گرفتید و تاکید کرده از گزگین کرمانشاه هست رو خواستم که جواب نداشتید قابل توجه دوستان پی سی سیتی عرض میکنم که در ایران چندین روستای گرگین دره داریم که مربوط به استانهای کردستان (سقز ((حسن آباد ((( کرانی))) ) گرگینآباد ، روستایی است از توابع بخش بهاباد شهرستان بافق در استان یزد و روستای گرگین در اردبیل واما استان کرمانشاه اصلا روستایی به نام گرگین پیدا نکردم و آدرس سایتی که این خبر رو پخش کرده http://www.akairan.com/havades-akhba...132113102.html که توی خود سایت اعلام کرده که از توابع استانی دیگه هست و اسمش گرگین دره هست از اینها که بگذریم توی زندگی اجتمایی خیلی جنایتها رو شاهد هستیم چه لزومی داره عکسهاشونو به نمایش بزاریم؟و به اصالت خودمون توهین کنیم؟! بهتره از افتخاراتمون که کم نیست بگیم. تا اینکه ذهنیت هموطنانمون نسبت به شهرمون رو خراب کنیم |
سلام |
با این همه من هنوز متقاعد نشدم و بیشتر در تعجبم که این پست از طرف ارشد انجمن ارسال شده
سوالی ذهن منو درگیر کرده و اون اینه که چه جوری رفتن توی خونه اینا و با این آرامش ازشون عکس گرفتن و پخش کرذن!!!یه جورایی آدم یاد ضرب المثل شهر هرت میفته به هر حال امیدوارم از من ناراحت نشده باشید چون برای من قابل احترام هستید اما انتظارم اینه که دیگه از این قبیل اخبار و عکسها اینجا ارسال نکنید |
خواستم یه پست در مورد یه مشکل فرهنگی رو اینجا بزارم ترسیدم ناراحت بشین اقای بچه کرد:d |
شک نکن آبجی گیان
فرانک اگه بخواد حرفی بزنه خودش شهامتشو داره محمد از پست شما ناراحت بود و خواسته بود راجع بهش با کوروش هم حرف بزنه که گویا کوروش گفته بود نیومده و نخونده و ندیده لزومی نداره پستهاتونو به من نشون بدی عزیز دلم در ضمن بچه به ننه باباش میره مخصوصن ما که خونوادتن قلم زیبایی داریم:d |
فرانک گیان صد البته که مطمئنم که شما برای حرف زدن به وکیل یا کسی که به وسیله اون حرفتونو بزنین احتیاج ندارین! |
سلام به همگی |
اي چه بوددددددددددددددددددددددددد :باوکه رو: |
والا 5شم امد و خانه ما نلرزيد ولي اين رو خيلي خوب احساس كرديم ! يعني لرزه و صداي شيشه ها كاملا مشهود بود
ساعت 7 و 10 دقيقه شب بود ما سر شام بوديم (ما زود شام ميخوريم !) اره ! زلزله بود . لطف دارن كلا حيفش مياد سالم بمانيم ! بايد بكشدمان. ------------ اولين زلزله اين سري توي خانقين عراق بود بعد اومد اينطرف شد قصر شيرين الان امده مركز كرماشا خدا به دادمان برسه !. |
فـــــــــــــــــــــــــــــ ــــرااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااار
زلــــــــــــــــــــــــــزل ــــــــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــه:باوکه رو: |
سلام به همگی |
والا خانه ما عزيزه بابا خودش ساخته ميگه اسا گفته مثلا اهن 16 (من سرم نميشه ممكنه عددش رو اشتباه بگم ) بگير و اگه نبوده من 18 گرفته ام !خاته ي ما عزيزه همه تان يه ماه بياين خانه ما تا ابا از اسياب بيفته
خانه مان 3 سال زيرزمينش پر آب بود هيچ بشش نيامد ظاهرا لوله اب يا فاضلاب يكي از مغازه هاي اطراف شكسته بود توي اين 3 سال كل محله رو اسكن كرديم تمام لوله هاي فاضلاب كوچه ها و با كلي لينك و پارتي داديم عوض كردن و .... 3 سال اب در زير زمينمان بود و با پمپ ميكشيدمش اخرشم ظاهرا لوله آب مغازه شيوا خانم ! شكسته بود . خلاصه تضميني بياين خانه ما بچه هاتانم ميتانن درسشانه خانه ما بخوانن البته همسايه اي داريم اسمشو نيارم ! از ساعت 4 تا 8 عصر با بچه هاش و باقي بچه ها توي كوچه فوتبال بازي ميكنه معلم بازنشسته س گل ميزنه شوت ميزنه پاس ميده كووووچ ميكنه فرياد ميزنه داستاني داريم ! زلزله 2.6 ريشتر به مركزيت قزانچي اما واقعا بيشتر از دفعات قبل به نظر ميومد حالا من نميدونم عمق 8 كيلومتري شايد كمه و تفاوتش با دفعات قبل توي عمق بوده . |
نقل قول:
اما زلزله امشب کانونش بغل گوشمون بود مطمئنا شهرای قصر و گیلانغرب زلزله امشبُ احساس نکردن |
بلا به دور باشه ایشالله |
مه تو کلاس زبان بودم زلزله حس نکردم چون به قول ترنم بچه ها خودشان یکی یه پا زلزله ن ماشا ا... |
ممنون ادمین:):) |
اکنون ساعت 07:19 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |