![]() |
با خون غم نوشتم غربت مکان ما نیست از یاد بردن دوست هرگز مرام ما نیست |
عشق مرگ نیست زندگی است ، سخت نیست عین سادگی است
***** عشق عاشقانه های باد و گندم است ، اولین پناهگاه کودکی آخرین پناهگاه آدم است آنجا که چشمان مشتاقی برای انسانی اشک می ریزد،زندگی به رنج کشیدنش می ارزد. سوگند به تو ای دوست در این معبد خاموش / هرگز نکنم مهر و وفای تو فراموش . . . ***** اگر دارم دلی فدای دوست میسازم / در این دنیای بی حاصل به لطف دوست میسازم . . . ردپایم بی صداست عشق من بی انتهاست ردپای اشکهایم را بگیر تا بدانی خانه ی عاشق کجاست . ********** دگر عاشق نخواهم شد که معشوقان جفا کارند روم کنجی ز میخانه که می نوشان وفا دارند . |
پا برهنه تا کجا دويده اي که اين همه گل شکفته است پازل دل يکي رو بهم ريختن هنر نيست.. هر وقت تونستي با تيکه هاي شکسته ي دل يک نفر يک پازل جديد براش ساختي هنر کردي ! مشترک گرامي بدليل بدهي قبلي هر جا گيرت بيارم مي بوسمت سه جور دوستت دارم اينجوري، اونجوري، بدجوري انگار ثانيه ها لنگ مي زنند وقتي دلي براي دلي تنگ مي شود ميگن دلتنگي قشنگترين هديه عشق است، حالا با اين هديه قشنگ چه کنم. دفعه بعد خواستي به ديدنم بيايي سنجاق قفلي بياور مي خواهم دلم را به دلت سنجاق کنم اگه شکلات بودي شيرين ترين بودي اگه عروسک بودي قشنگترين بودي پيامي ميفرستم به اميد پيام تو / نه اينکه بخونيو بگي بي خيال تو رفتي و نديدي که چه محشر کردم / با اشک تمام کوچه را تر کردم / ديشب که سکوت خانه دق مرگم کرد / وابستگي ام را به تو باور کردم |
حلالم کن اگر دوري اگر دورم / اگر با گريه ميخندم حلالم کن که مجبورم / نگو عادت کنم بي تو که ميدوني نميتونم / که ميدني نفس هامو به ديدار تو ميدونم بوسه ابتکاري است از طبيعت براي زماني که احساس در کلام نمي گنجد، ميبوسمت با عشق يادها فراموش نخواهند شد، حتي به اجبار! و دوستيها ماندني اند حتي با سکوت من به جرم باوفايي اين چنين تنها شدم، چون ندارم همدمي بازيچه ي دلها شدم وقتي بهت گفتم: دلتنگ تو هستم، به شانه ام زدي تا دلتنگيم را تکانده باشي! به چه دلخوش کرده اي؟ تکاندن برف از شانه ي آدم برفي؟ يکي در آرزوي ديدن توست، يکي در حسرت بوييدن توست، ولي من ساده و بي ادعايم، تمام هستي ام خنديدن توست گلهاي بهشت سايبانت / يک دسته ستاره ارمغانت / يک باغ از گلهاي نرگس / تقديم وجود مهربانت دستم از دستت جداست / اين تمام ماجراست / دلخوشم شايد بيايي / فردا هم روز خداست قاصدک! شعر مرا از بر کن، برو آن گوشه باغ سمت آن نرگس مست و بخوان در گوشش و بگو باور کن، يک نفر ياد تو را هرگز از دل نبرد يادته زير گنبد کبود / تو بودي و کلي آدماي حسود / تقصير همون حسوداست که حالا / هستي ما شده يکي بود يکي ..... |
به گمانم این روزها را خدا از تقویمم خط زده بود
و من یادم نبود! قرارمان همین است دیگر -روزی که تو نباشی روز نیست ! امشب وسعت شانه هایت را کم آورده ام شانه هایی که هیچگاه سر برویشان نگذاشته ام..._:2: برای ساعتم آنقدر لالائی میخوانم...! تا تورا برای رفتن بیدار نكند...!!! چشمان تو حروف را بی استفاده می کنند! کافی است نگاه کنی |
گویند غروب جاییست که زمین آسمان را میبوسد ، امشب برای تو غروب میکنم ، کجایی آسمان من ؟ تقصیر دلم چیست اگر روی تو زیباست ، حاجت به بیان نیست که از روی تو پیداست ، من تشنه یک لحظه تماشای تو هستم ، افسوس که یک لحظه تماشای تو رویاست . **** هرشب برو کنار پنجره تا ستاره های ببینندت و حسودیشون بشه که ماهشون مال منه . کدامین شاخه ی گل را به خاطر مرامت تقدیمت کنم که وجودت عطر تمام گلهاست ***** عشق یعنی رفتن از شهر بهار با دو چشم تر به سوی روزگار عشق یعنی بی وفایی های یار عشق یعنی سالها در انتظار تنها بنائي که هر چه بيشتر بلرزه، محکمتر مي شه، دل آدمي است **** تمام دارایی من رنجی است که از دوری تو میکشم . وقتی دلت تنگ شد وقتی چشمانت تر شد وقتی دیگه نبود کسی یه امید یه همنفسی بدون که هست اینجا کسی که تو واسش همه کسی . **** بودیم و کسی پاس نمی داشت هستیم ، باشد که نباشیم و بدانند که بودیم . |
گل فرستادم ، تو بو کن ، اگر رفتم تو با گل گفتگو کن اگر مردم فدای تار مویت ، اگر ماندم ، که باز آیم به سویت . . . بیا اینجا صداقت میفروشم برای تو محبت میفروشم بیا بهر نگاهی از تو ای دوست دلم را زیر قیمت به تو عاشق ترینم میفروشم . . . بگذار سر به سینه ی من تا که بشنوی |
روانشناس چشمهای من!
رمز اعداد نگاهت را برایم فاش كن |
دیشب تو فکرت بودم که یه قطره اشک از چشمم جاری شد. از اشک پرسیدم چرا اومدی؟ گفت آخه تو چشمات کسی هست که دیگه جای من اونجا نیست.
با ارزش ترین چیز در زندگی دل آدم هاست اگه کسی بهت سپردش امانت دار خوبی باش . . . دوستی تکرار دوستت دارم نیست ، فهمیدن ناگفتنی های کسی است که دوستش میداری . . . |
نابينا به ماه گفت : دوستت دارم . |
اکنون ساعت 12:24 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |