![]() |
سلام
بدنبال دانلود موسیقی اصیل کردی بودم که سراز اینجا درآوردم وقتی وارد سایت شدم هر قسمتی را که ملاحظه کردم واقعا بی نظیر بود . اخلاق و شرافت انسانی بسیار خوب تمام اعضا اعم از خانم های محترمه و آقایان محترم و همچنینی از خدا که پنهان نیست از شما چه پنهان ، بخاطر تعصب کردی هم یکی از دلایلش بود. |
دوستان و عزیزان سلام و درود فراوان خدمت تک تک شما
:53::53::53::53: نقل قول:
به این محفل خیلی خوش آمدین دوست عزیز:53::53::53: و امیدوارم شما و باقی عزیزان فضای و لحظات واقعا پربار و ارزشمنذی رو در این جمع و در این فروم تجربه کنید:53::53: از نگاه زیبا و محبت فراوان موجود در نوشتارتون به شخصه متشکرم و مطمئنم باقی عزیزان هم حس قدردانی زیادی نسبت به شما و این نگاه دوستانه و صمیمانه خواهند داشت :53::53: خیلی ممنونم که صحبت از اخلاق و شرافت انسانی کردین و به این نکته بی نهایت مهم اشاره کردین انشاءلله که همه ما... یعنی همه بچه ها و کاربران این فروم توانسته باشیم به این درجه برسیم که از دید یک فرد نظاره گر بر رفتار و گفتار و نوشتار و عملکرد ما در این مجموعه رعایت ادب و فرهنگ و شان و شخصیت صورت پذیرفته باشه و اصل اول تشکیل هر جامعه انسانی اعم از جامعه واقعی در دنیای واقعی یا جامعه ای مجازی در دنیای مجازی غیر از این هم نیست و فقط رعایت ادب و شان و شخصیت انسانی و تولید فرهنگ هست که باعث ساخت جوامع سالم و مفید فایده میشه خداوند رو شاکرم که چنین لطفی در حق همه ما ایرانیها و به خصوص بچه های این فروم داشته و داره الهی شکر :53::53: دوستان موفق باشیم انشاءلله تک تک نظریات رو خوندم و مطمئن باشید برای ما خیلی مهمه و بی نهایت نکات لازم به ما یاد میده تمام نظریات درج شده برای همه ارشدها و تیم مدیریتی این فروم ارزشمنده مطمئنا ما به دیدگاه و قضاوت شما عزیزان خیلی احتیاج داریم تا بتوانیم موفقیت را معنا کنیم :53: موفق باشیم امیر |
انگیزه خاصی نبوده به هر حال اولین باری که عضو سایت شدم فک کنم دنبال زیر نویس فارسی فیلم میگشتم که سر از اینجا در آوردم . با نام کاربری amirlboy یا lboyrama ثبت نام کردم و بعد کوروش زحمت کشید نام کاربری حسین رو با نام کاربری قبلی ادغام کرد . |
درود بر دوستان عزیزم:53:
من دنبال ترانه های استاد ایرج بودم سر از اینجا در آوردم ، البته سایتهای زیادی برای دانلود عضو شدم اما فقط اینجا محیطش با بقیه فرق داشت . به قول رزیتا خانوم پیام خوش آمد که برات میاد خیلی تو موندن اینجا تاثیر داره ..... |
من به عشق کرمونشاه اومدم
|
یکاره پاشده نامه داده دوباره بیاین انگیزه هاتونو آپدیت کنین!!!
دیدم یکی از دوستام داره سایت میزنه گفتم بیام کمکش کنم سایتش پا بگیره. شکر خدا پا که گرفت دیگه به ما نیازی نداره. با تشکر فریبا |
من هم مثل اکثر دوستان به خاطر سرچ یک مطلب سر از اینجا در آوردم
و وجود تالار کرمانشاه باعث شد تا ثبت نام کنم چون تازه از دانشگاه فارغ التحصیل شده بودم و چهار سال در غربت بودن باعث شده بود که بیشتر از قبل عاشق کرمانشاه باشم و اون لحظه که ثبت نام کردم هیچوقت فکر نمیکردم فعالیتی اینجا داشته باشم اما بعد که کم کم با بچه های گل سایت آشنا شدم مطمئن شدم که سال های سال هم مایل هستم که اینجا و کنار این عزیزان باشم بعد از اونجایی که من معمولا خیلی آروم هستم و کاری به کار کسی ندارم اولا کاری به کار کسی نداشتم و یه جورایی احساس غریبی میکردم که کم کم برطرف شد اولین کسی هم که توی سایت باهاش دوست شدم سنبل خواهر نازنینم بودن که همیشه برام خواهر خوبی بوده و هست بعد هم با همه ی دوستان گلم دوست شدم و به داشتن تک تکشون افتخار میکنم پس انگیزه اصلی موندن من به خاطر کاربر های خوب این سایت هست که خیلی خیلی خوب هستن و من از همه شون هر روز یه چیز تازه یاد میگیرم چه سرورانی که از من بزرگتر هستن و چه عزیزانی که از من کوچکتر هستن و همچنین ادمین خوب و فهیم سایت که من ازش خیلی خیلی چیزها یاد گرفتم و دریچه های تازه ای رو به ذهن من باز کرده و همینطور محیط کاملا متفاوت اینجا و قوانینی که همه و همه برای رسیدن به یک درک تازه است از دنیای پیرامون که ما باید به اون سمت بریم و همه و همه باید برای رسیدن به اون تلاش کنیم به امید موفقیت همیشگی |
به به دروديوار سايت چه قشنگ شده مباركه. چقدر آدم جديد داريم من از تو كهف اومدم بيرون ااااااااااااا چقدر همه چي عوض شده. ولي آدم هاي قديمي مي بينم. همخردادي جان و ميناي بي وفا وكوروش با وفا وصبورررررررر(حداقل با من فراري) كيانا كه با پشه كش افتاده دنبالم. اون يكي مينا كه هر 50 سال يه بار كه من ميام كلا زير و زبر شده از اسم و آي دي و اينا گرفته تااااااااا.... خب منم انگيزه نداشتم. داشتم تو يه سايت ديگه وول مي خوردم كوروش پس يقه م وگرفت گفت بيا اينجا بهتره. و انصافا بهتر بود. آسمونش صاف بود وهواش خنك. منتها من ماركوپلو بودم و.....نشينا نداشتم. هستم هااااااااا ولي پير شدم ديگه به شماها نمي خورم. كيانا ني ني هم ندارممممممممم.نفوس بد نزن لطفاااااااااااا. چاكريم. الان نشستم صاف كه گوجه و تخم مرغ و پوست هندونه بياد تو ملاجم!!انصافا تاريخ عضويت و ديدين؟2007!! عمريه ها. خودم الان ديدم. هي ي ي ي ي
|
ادمینش عزیز بود مام عضو شدیم!
|
باید که اعتراف کنم تا سایتو دیدم/
قشنگترین جملرو ازدلم شنیدم/ گفت خودشه سایتو درست اومدی اینبار.......................... سایتتون فوق العادس;) |
اکنون ساعت 05:03 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |