![]() |
سلام من یه گوشی دارم 5800 هر کاریش میکنم هیچ برنامه ای روش نصب نمبشه لطفا راهنماییم کنید.
**************** سیستم عامل 5800 ، Symbian OS v9.4, Series 60 rel.5 این ورژن برنامه سیمبیان به گوشی شما میخوره فقط برنامه های جاوا و این نسخه از سیمبیان رو نصب کنید امیر |
سیستم عامل 5800 ،
Symbian OS v9.4, Series 60 rel.5 است ، من خودم برنامه ی Touch piano رو روش نصب کردم ولی از بقیه بی اطلاع ام |
ببخشيد قيمت فعلي گوشي نوكيا6300 چقدر است؟
************** سلام.دوست عزیز به این تاپیک مراجعه کن. http://p30city.net/showthread.php?p=79647#post79647 |
سلام ..
می خواستم بپرسم اگر کسی شماره ای را در بلک لیستش وارد کنه دیگه پیغامی برایش از آن شماره ارسال نمیشه؟؟ راهی هست که بفهمیم آیا واقعا شماره مورد نظر وارد بلک لیستش شده یا نه؟!! ***** وقتی شماره ای در لیست سیاه درج بشه توسط گوشی مدیریت میشه میشه تماس یکسویه یا دوسویه بلوک بشه بستگی به نوع و مدل گوشی و سیستم عامل و نرم افزار بلوک داره شما اگر به کسی زنگ بزنید و بوق اشغال دریافت کنید ولی بشه بهش مسیج بزنید در بلک لیستش هستید و گوشیش جاواست اگر مسیجتون هم فیلد بشه ولی با شماره دیگه بهش زنگ بزنید و زنگ بخوره در لیست سیاه هستید |
سلام من بعد از خرید گوشی5800در سال قبل با قیمت 320000 تومن به این که اصله خریدم و تا الان هر چی نرم افزار وبرنامه نصب میکنم اشکال میگیره از 100تا شاید 5تا نصب شه.کمکم کنید نا گفته نمونه باطری که در میارم در بنه گوشی نوشته چبن یا *#06# رو هم میزنم عدد7و8 03 هست به خاطر اینه؟یا چیز دیگست؟خسته شدم چکار کنم؟راهی هست؟
|
دوست عزیز سلام....
اگر گوشیتو ساین کنی ممکن هست بعضی از برنامه ها نصب بشه اما بازم خیلی فایده نداره... منم گوشیم 5800 هست و همین مشکل دارم.... البته گوشی من مجار هست... به این قسمت سر بزن شاید از برنامه ها خوشت بیاد... اینا رو گوشی من نصب میشه... http://p30city.net/showthread.php?t=22006 البته بازم هست که تا کامل بشه زمان میبره... چون زیاد فرصت نداشتم... |
لطفا در مورد گوشی نوکیا 8820 توضیحاتی ارائه کنید ممنون
|
من تازه گوشی نوکیا مدل 5530 xpress music رو گرفتم.برای انتقال آهنگها و عکسهام از کامپیوتر به موبایل یا برعکس باید سی دی نرم افزار ovi رو نصب کرد.وسط نصب یه پیام میاد که میگه شما باید این برنامه رو دانلود کنید.خواستم بدونم که نمیشه دانلود نکرد?چه جوری؟با adsl فقط 45 دقیقه است اما با dial up وای نزدیک3 ساعته.
یه سوال دیگه؟؟؟؟؟؟::: اگر اینکار رو تو کافی نت انجام بدم با adsl و بعد برنامه دانلود شده تو اون کامپیوتر رو کپی کنم تو flash{usb و بعد کپی کنم تو کامپیوتر خودم.،،برنامه خوانده می شود یا نه؟؟؟؟؟؟؟ از کمکتون یک دنیا ممنون میشوم |
سلام
راجب گوشی 5700 اسلاید بگید.. تو سایتی خوندم که ساخت کشوره چینه.. اگر صحت داره پس بدرد بخور نیست؟ خواهشا توضیح بدید |
اپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای نــوکـــیـــا
نقل قول:
و تقریبا اکثر گوشیهای دنیا در کشور چین تولید یا مونتاژ می شوند |
اکنون ساعت 04:25 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |