![]() |
قسم.......... به قلم
درون.......... م غوغای درد است تبسم.......... لبخندی زیباست شیرین................. ساده.................. نگو...................... |
شيرين .............. لبخند دوست
ساده ................دل من نگو ..................از رفتن تنهاترين ............ بازي ................. آهنگ................ |
تنهاترين ............ همدم منی
بازي .................بچه ها دیدنیه آهنگ................ جدید چی داری؟ موجود........... سیلاب............. قدیم................. |
موجود...........هر چیزی که وجود داره
سیلاب.............اشک چشم منه دیگه قدیم.................رفاقت رفاقت....... اشک....... دایناسور.... |
رفاقت....... خیلی مقدسه
اشک....... و باید بپای کسی ریخت که ارزشش رو داشته باشه دایناسور.... تنها موجودیه که نمیتونه زبونشو خارج کنه لباس............. سایز.................. الکی................... |
لباس ...بیرون باید متناسب با محیط بیرون باشه
سایز...بعضی از لباسها خیلی ناجوره الکی..نباید ادم خودش رو با چیزای بی خودی خوش نگه داره گفتم...... غنچه ....... ارزوی من....... |
گفتم......با من بمون
غنچه .......یه روز گل میشه ارزوی من.......خوشبختی توست روزگار.......... با من........... عادت............. |
گفتم...غم تو دارم گفتا غمت سرآید
غنچه...ی دل من همچنان بوی تورا میدهد ارزوی من...بازگشت به چند سال پیش است. تبسم..... زندگی...... کودکی........ |
تبسم..... کن که زیباتر بشی
زندگی...... باید کرد کودکی........ همیشه تو ذهن می مونه روزگار.......... با من........... عادت............. |
روزگار...عجیبی ست.
بامن |
اکنون ساعت 02:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |