پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   گوشی های سونی اریکسون Sony Ericsson (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=36)
-   -   تاپیک سوال و جواب و بحث در مورد گوشیهای سونی اریکسون (http://p30city.net/showthread.php?t=2360)

امیر عباس انصاری 08-10-2010 12:29 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sepandara (پست 173962)
سلام به دوستان عزیز

گوشی مدل sony ericsson xperia x10 mini دارم ؛ اما نمی تونم هیچ فایلی بلوتوث کنم و عکس یا تصویر بفرستم !!! اصلا گزینه ای به نام ( send ) نداره ! دوستان در صورت امکان راهنمایی بفرمایید .. .

موفق باشید

سلام
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم
و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم
خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم
بلوتوثش برای انتقال فایل نیست
برای ارتباط با دستگاههای دیگره

Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

و این که مال شماست

Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب

babak1000 08-10-2010 07:12 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174082)
سلام دوست گرامی
باتری این گوشی قابل تعویض نمی باشد و از نوع باتری استاندارد li-po با قابلیت 4 ساعت مکالمه و 258 ساعت حالت انتظار می باشد.

با تشکر از شما دوست گرامی، خوب اگه یه زمانی باطری این گوشی خراب شد،چکار باید کرد؟باید گوشی رو دور انداخت؟

مهدی 08-10-2010 08:40 AM

به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید.

babak1000 08-10-2010 08:56 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174149)
به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید.

من خودم samsung jet را در نظر داشتم بخرم, ولی این طور که شنیدم مشکل آنتن دهی و ضعف باطری داره برای همین قیدشو زدم،به نظر شما گوشیه خوبیه؟ ویا اگه مدلی مد نظرتونه تا 270 میتونید به من معرفی کنید که ال سی دی بزرگ و آنتن دهی خوب و صدای بلند داشته باشه و در ضمن لمسی هم نبود مشکلی نیست.

مهدی 08-10-2010 09:18 AM

من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم
سامسونگ هم چون 2 ماه پیش داشتم برا یکی از دوستان میخریدم بدلیل اینکه میخواست ویندوز موبایل داشته باشه ب7300 رو خرید و کارش هم خوبه تا الان ولی جت هم خوبه مخصوصا مدل جدیدتری هم اومده .
تو این رنج قیمت این گوشی ها پیدا کردم

Samsung S8000 Jet
http://www.digikala.com/Products/Mob...2033661692.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 110 گرم
پردازنده: Qualcomm MSM6246 800MHz
حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 2048 / 8192 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
شبکه های ارتباطی: 3G - GPRS - WLAN - GPS - Bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی AMOLED Resistive Touchscreen - اندازه 3.1 اینچ - 800x480
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 422 ساعت - زمان مکالمه 8:20 ساعت
قیمت : 255000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

Nokia 5800 XpressMusic
http://www.digikala.com/Products/Mob...ain-Medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 109 گرمپردازنده: ARM 11 434MHz
حافظه: حافظه داخلی 81 مگابایت - RAM 128 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 3.2 اینچ - 360 × 640
دوربین: 3.2 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Symbian نسخه Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5 - جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 406 ساعت - زمان مکالمه 8:45 ساعت
قیمت : 272000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

Sony Ericsson XPERIA X1
http://www.digikala.com/Products/Mob...ain-Medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 145 گرمپردازنده: Qualcomm MSM 7200 528MHz
حافظه: - RAM 256 MB - ROM 512 MB - قابلیت استفاده از کارت حافظه Micro SD
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی TFT Resistive Touchscreen - اندازه 3.0 اینچ - 800x480
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل Microsoft Windows Mobile نسخه 6.1 Professional - جاوا - مایکروسافت آفیس - PDF
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 833 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 295000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

babak1000 08-10-2010 10:26 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهدی (پست 174169)
من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم
سامسونگ هم چون 2 ماه پیش داشتم برا یکی از دوستان میخریدم بدلیل اینکه میخواست ویندوز موبایل داشته باشه ب7300 رو خرید و کارش هم خوبه تا الان ولی جت هم خوبه مخصوصا مدل جدیدتری هم اومده .
تو این رنج قیمت این گوشی ها پیدا کردم

samsung s8000 jet
http://www.digikala.com/products/mob...2033661692.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 110 گرم
پردازنده: Qualcomm msm6246 800mhz
حافظه: حافظه داخلی در دو نوع 2048 / 8192 مگابایت - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
شبکه های ارتباطی: 3g - gprs - wlan - gps - bluetooth
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی amoled resistive touchscreen - اندازه 3.1 اینچ - 800x480
دوربین: 5.0 مگاپیکسل - دوربین مکالمه ویدئویی - فوکوس اتوماتیک - فلاش
امکانات نرم افزاری: جاوا - مایکروسافت آفیس - pdf
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1100 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 422 ساعت - زمان مکالمه 8:20 ساعت
قیمت : 255000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

nokia 5800 xpressmusic
http://www.digikala.com/products/mob...ain-medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : ساده - وزن : 109 گرمپردازنده: Arm 11 434mhz
حافظه: حافظه داخلی 81 مگابایت - ram 128 mb - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی tft resistive touchscreen - اندازه 3.2 اینچ - 360 × 640
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل symbian نسخه symbian os v9.4, series 60 rel. 5 - جاوا
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1320 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 406 ساعت - زمان مکالمه 8:45 ساعت
قیمت : 272000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

sony ericsson xperia x1
http://www.digikala.com/products/mob...ain-medium.jpg
مشخصات کلی: فرم گوشی : کشویی - وزن : 145 گرمپردازنده: Qualcomm msm 7200 528mhz
حافظه: - ram 256 mb - rom 512 mb - قابلیت استفاده از کارت حافظه micro sd
صفحه نمایش: صفحه نمایش لمسی - رنگی tft resistive touchscreen - اندازه 3.0 اینچ - 800x480
امکانات نرم افزاری: سیستم عامل microsoft windows mobile نسخه 6.1 professional - جاوا - مایکروسافت آفیس - pdf
سایر مشخصات: رادیو - هنذزفری - باتری 1500 میلی آمپر ساعت - زمان انتظار 833 ساعت - زمان مکالمه 10 ساعت
قیمت : 295000 تومان | گارانتی 18 ماهه پارسه

گوشیی که ویندوز موبایل داشته باشه چه مزیتی نسبت به بقیه داره؟ برتری خاصی داره؟

مهدی 08-10-2010 10:39 AM

اینها نظر شخصی من است و ممکن است همش درست نباشد.

فعلن مانده است تا به یک وسیله التکرونیکی برسیم که هم موبایل باشه هم دوربین و هم مثل یک نوت بوک کار کنه و درکل همه نیاز های ما رو برطرف کنه.
ویندوز موبایل کارایی های زیادی بخصوص برای نت گردی داره ولی من خودم خوب نتونستم باهاش کار کنم من خودم 5800 دارم و جدیدا ان 900 دیدم که روش بقولن ویندوز بوده ولی یک نوع از سیستم عامل مکینتاش روشه و کاراییش عالی بود و مثل یک رایانه جیبی کوچک بود.

در نصب برنامه ها نوع سیستم عامل گوشی مهم است مثلا نرم افزار جاوا رو اکثر گوشی ها نصب میشه اما نوکیا سیمبان است و اخیرا که حالت ویندوز موبایل آمده سیمباین روش جواب نمیده.
جدیدا هم که آندروید دارد میاید که نمیدونم چیه!

کم کم پیشرفت های بسیار خوبی خواهد داشت البته باز هم میگم نوع کاری که از گوشی میخواهی بکشی خیلی مهم است.

برای من اصلا دوربین مهم نبوده ولی داشتن کارت حافظه جدا گانه و جی پی اس بسیار مهم است.

بهرحال یک توصیه هم به شما دوست خوب بکنم هرچه بگردی گوشی های جدیدتری پیدا میکنی و انسان همیشه میخواهد بهترین ها رو داشته باشه بحق.
ولی با توجه به جهاتی باید یک انتخابی انجام بدی
مثل هزینه ای که می توانی پرداخت کنی
فرم گوشی(ابعاد اندازه سبک و سنگینی شکل)
خدمات پس از فروش در کشور
آنتن دهی و ....
من خودم موتورولا رو خیلی دوست دارم اما چون بعضی قطعات براحتی در همه جا در دسترس نیست(خدمات پس از فروش) نوکیا انتخاب کردم.

sepandarA 08-10-2010 07:17 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط امیر عباس انصاری (پست 174094)
سلام
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم
و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم
خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم
بلوتوثش برای انتقال فایل نیست
برای ارتباط با دستگاههای دیگره

sony ericsson xperia x10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون x10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

و این که مال شماست

sony ericsson xperia x10 mini بررسی کامل و تخصصی sony ericsson xperia x10 mini یک همراه کوچک و مناسب

با سلام و تشکر ازشما

بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!!

ممنونم از شما

امیر عباس انصاری 08-11-2010 02:20 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط sepandarA (پست 174324)
با سلام و تشکر ازشما
بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!!
ممنونم از شما

سلام بر همه دوستان

چرا هست
انتقال از طریق کابل و رایانه یکیشه
انتقال مستقیم هم از طریق ایمیل و MMS
برای انتقال مستقیم راهی نیست (شاید برای نظامی ها طراحی شده یا یک نمونه تولید خاص هست)
این گوشی:
Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب
یک همراه مناسب و کوچیکه که برای مقاصد خاص کاربردی ساخته شده
توقع همه کار نباید ازش داشت
چون در کنارش این گوشی هم تولید میشه که بهتره:
Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون

به هرحال در آینده نزدیک گوشیهایی خواهیم دید که احتمالا برای موارد خاص ساخته می شوند
مانند گوشیهای بدون دوربین جهت استفاده افراد نظامی

schweiz 09-01-2010 10:42 PM

نصب زبان بر روی گوشی Sony Ericsson K510i

سلام
من می خواهم زبان آلمانی را روی گوشی نصب کنم ولی جایی پیدا نکردم اگه ممکنه یک لینک به من بدهید و من به چه نحوی روی گوشی نصب کنم.
ممنون

اکنون ساعت 08:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.