![]() |
نقل قول:
همین الان تاپیک معرفی تخصصیش را در همین بخش میزنم و فکر کنم دوست عزیز باید تاپیک رو بخونیم تا بیشتر با این ریزه میزه آشنا بشیم خوب دوسن من تاپیک رو زدم و خبر خوبی ندارم بلوتوثش برای انتقال فایل نیست برای ارتباط با دستگاههای دیگره Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون و این که مال شماست Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب |
نقل قول:
|
به نظر من این گوشی باتوجه به اینکه با آندروئد است و تجربه اول هستش مشکلاتی دیگری مثل بلوتوث که مدیر محترم موبایل گفتند دارد، نخرید بهتره اگه میخواهید گوشی لمسی بگیرید سامسونگ و نوکیا گوشیهای خوبی دارند و اگه میخواهید سونی اریکسون باشه بیشتر تحقیق کنید. |
نقل قول:
|
من خودم بشخصه چون با نوکیا راحت ترم نوکیا 5800 یا ان900 رو میپسندم |
نقل قول:
|
اینها نظر شخصی من است و ممکن است همش درست نباشد. |
نقل قول:
بنابراین هیچ راه انتقالی برای فایل ها بین این گوشی با گوشی دیگر نیست ! عجب گوشی عجیبی !!! ممنونم از شما |
نقل قول:
چرا هست انتقال از طریق کابل و رایانه یکیشه انتقال مستقیم هم از طریق ایمیل و MMS برای انتقال مستقیم راهی نیست (شاید برای نظامی ها طراحی شده یا یک نمونه تولید خاص هست) این گوشی: Sony Ericsson XPERIA X10 mini بررسی کامل و تخصصی Sony Ericsson XPERIA X10 mini یک همراه کوچک و مناسب یک همراه مناسب و کوچیکه که برای مقاصد خاص کاربردی ساخته شده توقع همه کار نباید ازش داشت چون در کنارش این گوشی هم تولید میشه که بهتره: Sony Ericsson XPERIA X10 mini pro بررسی کامل و تخصصی سونی اریکسون X10 mini pro پیام رسان کوچک سونی اریکسون به هرحال در آینده نزدیک گوشیهایی خواهیم دید که احتمالا برای موارد خاص ساخته می شوند مانند گوشیهای بدون دوربین جهت استفاده افراد نظامی |
نصب زبان بر روی گوشی Sony Ericsson K510i
سلام
من می خواهم زبان آلمانی را روی گوشی نصب کنم ولی جایی پیدا نکردم اگه ممکنه یک لینک به من بدهید و من به چه نحوی روی گوشی نصب کنم. ممنون |
اکنون ساعت 08:23 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |