![]() |
خسرو شکیبایی دارفانی را وداع گفت
خسرو شکیبایی دارفانی را وداع گفت
این بازیگر توانمند سینمای ایران ، مقارن ساعت 9 صبح جمعه در تهران درگذشت . شکیبایی از عارضه قلبی رنج می برد و در بیمارستان پارسیان بستری بود. عصرایران - خسرو شکیبایی ، دارفانی را وداع گفت.http://www.asriran.com/files/fa/news.../96140_597.gif به گزارش خبرنگار عصرایران ، این بازیگر توانمند سینمای ایران ، مقارن ساعت 9 صبح امروز در تهران درگذشت . شکیبایی از عارضه قلبی رنج می برد و در بیمارستان پارسیان بستری بود. این هنرمند هنگام درگذشت64 ساله بود. او در طول زندگی هنری خود دهها جایزه از جشنواره های داخلی و خارجی برده بود. ========================================================== |
من هم به نمایندگی از کابران سایت پی سی سیتی این ضایعه را به جامعه هنری ایران و خانواده ی محترم شکیبایی تسلیت عرض میکنم خداوند ایشان را غریق رحمت کند
و امیدوارم که دیگر اینچنین اخبار تلخی را نشنویم خداوند ایشان را رحمت کند |
برای دیدن کرنامه هنری زنده یاد شکیبایی و زندگینامه وی به
هامون آرام گرفت .... زندگینامه و کارنامه هنری زنده یاد خسرو شکیبایی مراجعه کنید |
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان
http://www.cinemaema.com/parameters/...1505375big.jpg واقعا نمی دونم چی بگم شوکه شدم خوب کوروش جون تو تلفن همین چند دقیقه پیش با هم حرف زدیم هنوز هم شوکه هستم من عاشق خسرو شکیبایی بودم آقا رضای خانه سبز خیلی چیزها به من آموخت تو روزی روزگاری دیدم چقدر زحمت و مرارت داره تا بازیگر قابلی برای یه سریال تلویزیونی بشی تو فیلم عاشقانه نقش به آدم تنگ نظر و حسود رو خیلی خوب بازی کرد صدای دلنشینی داشت و تلفظی ستایش شدنی برای دکلمه اشعار بازیگر تئاتر درجه یکی بود و خیلی موارد مثبت و هنرهای دیگه عجب رسیمه رسم زمونه قصه برگ و باد خزونه میرن آدمها از اونا فقط خاطره هاشون به جا می مونه خدا به بازماندگانش صبر عنایت کنه من هم از طرف خودم و دوستانم در این فروم این واقعیت تلخ رو خدمت تمام هموطنان و جامعه هنر و سینمای این مرز و بوم تسلیت عرض میکنم یادش جاویدارادتمند... امیر عباس... بچه تهرانپارس!! |
منم واقعا متاسف شدم و اين ضايعه دردناك و ناگهاني رو به همه ي اهالي پي سي و جامعه هنرمندان تسليت ميگم.
روحش شاد...... |
پیکر زندهیاد شکیبایی از مقابل تالار وحدت تشییع میشود پیکر زندهیاد خسرو شکیبایی صبح روز یکشنبه 30 تیرماه از مقابل تالار وحدت به سمت بهشت زهرا (س) تشییع میشود. امین تارخ سخنگوی هیئت مدیره خانه سینما ضمن اعلام این خبر به خبرنگار مهر گفت: از آنجا که زندهیاد شکیبایی هنرمندی مردمی و بسیار محبوب بود و ما پیشبینی میکنیم جمع زیادی از مردم در مراسم وداع با پیکر او حضور داشته باشند، محوطه مقابل تالار وحدت را برای مراسم تشییع انتخاب کردیم.
وی در ادامه افزود: چون ما قصد داریم حتیالامکان تمام هنرمندان و دوستداران مرحوم شکیبایی در مراسم تشییع پیکر او شرکت کنند، این مراسم را ساعت 9 صبح روز یکشنبه سیام تیر مقابل تالار وحدت برگزار میکنیم. جزئیات بیشتر مراسم هم متعاقبا اعلام خواهد شد و به اطلاع عموم میرسد. |
/در پي درگذشت خسرو شكيبايي/
مهرانه مهينترابي: آسمان هنر ايران يكي از بزرگترين ستارههايش را از دست داد مهرانه مهينترابي كه در سريال «خانهي سبز»، يكي از همكاريهاي طولانيمدت خود را با خسرو شكيبايي تجربه كرده است، با صداي بغضآلود از شنيدن خبر درگذشت اين هنرمند ميگويد: آسمان هنر ايران يكي از بزرگترين ستارههاي خود را از دست داد. اين بازيگر در گفتوگو با خبرنگار سينمايي ايسنا، عنوان كرد: شكيبايي هنرمند خلاقي بود كه مشخصترين ويژگياش، حساسيت فوقالعادهاش بود؛ حساسيتي كه گاهي او را غيرقابل دسترس مي كرد. مهينترابي افزود: او را از سال 1360 ميشناسم. در نمايش «الموت» به كارگرداني مجيد جعفري نقش كوتاهي را بازي ميكردم و او نقش ملكشاه سلجوقي را بازي ميكرد. هميشه تحسينش ميكردم كه روي صحنه فوقالعاده بود و من كه دختر جواني بودم، مفتون بازي بينظير او مي شدم. خلاقيتهايش و اصرارش براي خواندن هزاربارهي متن براي پيدا كردن يك چيز تازه هميشه برايم جالب بود. وي همچنين گفت: با هم گريهها كرديم و خنديديم. شكيبايي آدمي بود كه براي ستاره شدن آفريده شده بود. لحظاتي را كه در «خانهي سبز» خلق كرديم، هميشه برايم عزيزم و بهيادماندني است. يادش گرامي باد! -------------------------------------------------- رسام: «خسرو شكيبايي» عاشق مردم بود خبرگزاري فارس: مسعود رسام با ذكر اين كه «خسرو شكيبايي» عاشق خانوادهاش بود و هميشه به همسر و فرزندانش فكر ميكرد، گفت: وي عاشق محبتهاي مردم بود و در جريان سيال مهرباني زندگي ميكرد.ادامه در اینجا ============================ به ياد «خسرو شكيبايي»؛ فتحي: حسرت كاركردن با «شكيبايي» تا قيامت بر دلم ماند خبرگزاري فارس: حسن فتحي گفت: هميشه دوست داشتم كه در كارهايم با «خسرو شكيبايي» همكاري داشته باشم، اما اين اتفاق نيافتاد و حسرت كاركردن با او تا قيامت بر دلم ماند. ادامه در اینجا ----------------------------------------- نوشته ترانه علیدوستی در این باره ========================= |
پیکر مرحوم اسکندری تشییع شد
پیکر مرحوم اسکندری تشییع شد
همشهري آنلاين: پیکر مرحوم عبدالحسین اسکندری و مجری و گوینده رادیو و تلویزیون امروز از مقابل منزل آن مرحوم تشییع و برای خاکسپاری در قطعه هنرمندان به بهشت زهرا منتقل شد. به گزارش واحد مرکزی خبر، مرحوم اسکندری که مدت ها به سرطان کبد مبتلا بود در 52 سالگی در بیمارستان آتیه تهران درگذشت. مجری گری برنامه های تلویزیونی سیمای هفته، شب بخیر تهران، بعد از خبر، آزمایشگاه رایگان و همچنین گویندگی در رادیوهای پیام، گفتگو و تهران از جمله سوابق مرحوم اسکندری بود. آخرین کار وی مجری گری برنامه "حادثه سواران" با همکاری راهنمایی و رانندگی و شبکه سه سیما بود. حمیدرضا خزائی قائم مقام اجرایی صدای جمهوری اسلامی ایران در حاشیه این مراسم گفت: مرحوم اسکندری از تهیه کنندگان خوب سیما بود و توانست برنامه موفقی را در سیما راه اندازی کند و با آغاز به کار رادیو گفتگو نیز، برنامه ای با نام گفتگو با مضمون اجتماعی را تهیه و اجرا کرد که در این برنامه زمینه های حقوقی مشکلات مردم بررسی می شد. |
حاتميكيا پروانه ساخت«قبل از دعوت» را گرفت
حاتميكيا پروانه ساخت«قبل از دعوت» را گرفت
جام جم آنلاين: ابراهيم حاتميكيا كارگردان سينما پروانه ساخت شانزدهمين فيلم بلند سينمايي خود را با عنوان «قبل از دعوت» دريافت كرد. http://www.jamejamonline.ir/Media/im...0946076227.jpg به گزارش روابط عمومي معاونت سينمايي، در جلسه شوراي پروانه ساخت كه در اداره كل ارزشيابي و نظارت تشكيل شد براي يك پروژه سينمايي پروانه ساخت صادر شد. بنا بر اين گزارش، پروانه ساخت فيلم «قبل از دعوت» به تهيه كنندگي محمد پيرهادي و كارگرداني ابراهيم حاتميكيا در اين جلس مطرح و با صدور پروانه ساخت آن موافقت شد. |
مجیدی و پولمن در جشنواره فیلم دنور تقدیر میشوند
http://i12.tinypic.com/6cnp193.jpgهنرمندان- مجید مجیدی در سی و یکمین جشنواره فیلم دنور استارز SDFF در آمریکا تقدیر میشود و بیل پولمن بازیگر آمریکایی جایزه جان کاساوتیس را میگیرد. سکرین دیلی اعلام کرد جشنواره دنور 2008 از 13 نوامبر (23 آبان) با نمایش فیلم "برادران بلوم" به کارگردانی رایان جانسن آغاز شد و 23 نوامبر (سوم آذر) با "آخرین شانس هاروی" با بازی داستین هافمن و اما تامپسن به پایان میرسد. در جشنواره امسال مجیدی به همراه ولی فیستر فیلمبردار فیلمهایی مانند "شوالیه تاریکی" و "پرستیژ" و توماس ایمباک فیلمساز سوئیسی برای "تاثیر دیرین بر سینما" مورد تقدیر قرار میگیرند. ریچارد جنکینز بازیگر آمریکایی نیز جایزه "برتری در بازیگری" را دریافت میکند. "میلیونر اسلامداگ" دنی بویل، "کلاس" لورن کانته، "والس با بشیر" آری فولمن و "دو عاشق" جیمز گری از فیلمهای مطرح جشنواره دنور امسال هستند و "آواز گنجشکها" مجیدی نیز پخش میشود. منبع:مهر |
اکنون ساعت 04:59 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |