![]() |
كوروش يك دوست نبود بلكه يك برادر بود . يا شايد از برادر نزديك تر و مهربانتر . روحش شاد و يادش گرامي باد .
|
به همه دوستان و آشنایانش و همینطور خانواده اش تسلیت میگم _:2:
|
منم به نوبه خودم تسلیت میگم و براشون ارزوی مغفرت دارم
|
چه کنم؟ دست خودم نیست اگر می بارم...
|
به خانواده محترمشون تسليت مي گم ولي ... تو هرگز مرگ خورشد درخشان را باور مكن
|
یكی می پرسد اندوه تو از چیست؟
سبب ساز سكوت مبهمت كیست؟ برایش صادقانه می نویسم برای آنكه باید باشد و نیست...._:2: |
من هم به همه ی عزیزان تسلیت عرض می کنم و ابراز همدردی خودمرو با تمامی بازماندگان اعلام میدارم باشد که غم آخر باشد |
خدا رحمتشون کنه اولش ترسیدم فکر کردم....
خدا بیامرزشون |
بياييد براي خانواده خوبش آرزوهاي خوب خوب بكنيم اوليش خودم : الهي خدا به همگي شون سلامتي و عمر با عزت بده.
|
روز پاییزی میلاد تو در یادم هست روز خاکستری سرد سفر یادت نیست ناله ناخوش از شاخه جدا ماندن من درشب اخر پرواز خطر یادت نیست تلخی فا صله ها نیز به یادت ماندن نیزه پر پا نشسته است و سپر یادت نیست یادم هست ...................... یادت نیست عطش خشک تو بر ریگ بیابان ماسید کوزه ای دادمت ای تشنه مگر یادت نیست تو که خود سوزی هر شب پره را میفهمی با ورم نیست که مرگ بال و پر یادت نیست تو به دل ریختگان چشم نداری بیدل انچنان غرق غروبی که سحر یادت نیست یادم هست ...................... یادت نیست خواب روزانه اگر در خور تعبیر نبود پس چرا گشت شبانه در بدر یادت نیست من به خط و خبری از تو قناعت کردم قاصدک کاش نگویی که خبر یادت نیست یادم هست ...................... یادم نیست |
اکنون ساعت 07:25 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |