![]() |
یادش بخیر چه زود گذشت آش عباسعلی |
اخی منم اش عباسعلی میخوام.
یزدی های محترم کجایید؟مهمون نمیخواهید؟من باقلوا و قطاب میخوام .زود بیایین از من پذیرایی کنید دیگه من برم دیگه بر نمیگردم ها .حالا گفته باشم.... اخی شکوفه جونم منم دلم گرفت واقعا چقدر زمان زود میگذره.امروز یاد اون موقعی افتادم که دانشجو بودم و موقع کلاسها تو ماه رمضان بود یادش بخیر ....الان که خوب شده .حداقل بچه ها مدرسه ندارن دانشجو ها کلاس ندارن موقع امتحانات بچه ها یا دانشجو ها هم نیست....من یادم میاد موقعی که دانشگاه میرفتم تو ماه رمضون اگر هم روزه نبودم از ترس حراست و ......اب نمیخوردم گشنه و تشنه می رفتم دانشگاه و بر میگشتم چون کافی بود موقع اب خوردن کسی ببینه فردا حراست دانشگاه میخواستنمون.وای چه دورانی بود یادش بخیر...... |
سلام به همه غیر یزدیها که :d که تو کلوپ یزدیها اتراق کردید نمیرید خونه هاتون :21: |
نقل قول:
باز چش ننه باباتو دور دیدی اومدی شب گردی ؟ :d نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
یعنی الان خونه مینا اینا سرای من است :d نقل قول:
اِ آقا مهدی چرا بدون اجازه عکس ماشینمو اینجا زدی ؟؟؟ {B Adabi} اشکال نداره ! بپرید بالا خودم می برمتون یزد , پول آجانس هم نمیگیرم ازتون ! :d |
سلااااااااااااااااااااااام...خو ین بچه ها |
به سام علیک صابخونه !
چه عجب از این ورا :d مینا جان مطمئن باش احساست متقابله .. منم تو , پستاتو , نوع نگات به زندگی , خاکی بودنت , منطقی بودنت , و توجه کردن به بچه هایی که پست میذارن .. دوست دارم می دونی اون وختا که تازه وارد بودم فقط تو بودی که نگاه ویژه ای بهم داشتی جواب پست ها و حرفامو میدادی و بی تفاوت رد نمی شدی گاهی فک می کنم چقد شبیه همیم و دور از هم !_باوش |
به به صاحبخونه تشریف آوردن |
اهووم غزل :53: منم از اینکه به احساس بچه ها توجه میکنی .. |
سلام{داش مشتی} |
نقل قول:
نقل قول:
ای خدا ... بچه جون تو کی می خوای بلاخره بزرگ شی ؟:23: نقل قول:
مینا جون آی لاب یو :53::53: نقل قول:
نقل قول:
دوم : منم مث تو شیفت شبم.. غصه نخور سوم : بسی تنک یو شکوفه جون . چهارم : میسی عزیزم . منـــــــــــــم :53::53: پنجم : دوست دارم بهتر تر شه ششم من اون وختا نبودم ولی اونجوری که شما میگین منم دوسش دارم اونوختارو .. و اما هفتم : قضیه پرادو که لو رفت ! مال من بود :65: |
اکنون ساعت 10:31 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |