![]() |
دوستانه تازه وارد و جدید خوش آمدید امیدوارم در زمینه های مختلف سایت پیشرفت زیادی داشته باشین
|
سلام من شکوفه هستم 24 ساله لیسانس کارمند(البته مدیر)روی هم رفته قابل تحملم:cool: امید وارم دوستای خوبی بشیم.
|
سلام شکوفه جان خوش اومدی امیدوارم لحظات خوبی رو کنار هم داشته باشیم
|
بسم الله الرحمن الرحیم
The First Post سلام به همه دوستان و اساتید محترم جوانی هستم از جنس مذکر - متولد کرمانشاه - دانشجوی رشته الکترونیک - دوستدار علم و دانش |
نام: نیکناز
نام خانوادگی:رحیمی روز و ماه و سال تولد: 1368/9/27 جنسیت: مونث شهر و زادگاه:متولد کرمانشاه ساکن کرج و دانشجوی زنجان وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!:نه شنا بلدم / بلد نیستم!:بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نه هنوز وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله:دشمن بیصداقتی اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : اجتماعی ام پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند:دروغ،دورویی،هوای گرم پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:مامانم،دوستام،کاکائو،موبای ،تلفن ورزش هاي مورد علاقه من:بسکتبال کتابهاي مورد علاقه:زیاده.. غذاهاي مورد علاقه من:ماکارونی،سالادها اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:10سال قبل اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:با مامانم بودم.نرمال بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:سرچ مطلب برای انجمن فیزیک نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:سرچ.. و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟دوست باشیم |
سلام نیکناز جان.و خوش آمد گویی به تمام دوستان جدیدمان.:53::53: خوش امدی به پی سی سیتی. انشالله بتوانیم با کمک یکدیگر روزهای قشنگی را داشته باشیم.{جشن پتو} |
سلام منم امیر هستم 30 ساله لیسانس مکانیک و کارشناس شرکت نفت هستم
با تشکر |
سلام به تمام دوستان تازه وارد
به فروم خودتون خوش اومدین امیدوارم در کنار هم لحظات پر بار و مفید و شاد و سالمی داشته باشیم موفق باشید |
نام: عمید
روز و ماه و سال تولد: 28 بهمن 64 شغل: برنامه نویس قد: 184 وزن: 80رنگ مو: سیاه وضعیت فیزیک بدنی: یه کم درشت هیکل عینکی هستم / نیستم!: نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بلدم ولی از ویراژ دادن بدم میاد. کورس هم فقط شرطی :دی اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): پررو اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی ):محسنات من: زیاده حوصله نوشتن نیست :دی معایب من: چیزی برا گفتن نیست اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : نمیدونم مواردی که برايم قابل تحمل نيستند: دورغ، باختن، کمربند ایمنی، مشترک گرامی:دی علايق مهم من: کامپیوتر - موزیک - فیلم - سرعت - عقرب مهارتهای من: 1-2-3 ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال - سوارکاری - کانگ فو کتابهاي مورد علاقه: درسی :دی موسيقي هاي مورد علاقه من: مایکل جکسون - امینمطرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: بارسلونااگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: میتونی توی بن لیست همه فروم ها پیدام کنین :دی نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: شانس شما بود! :دی و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: بروزرسانی هم بد چیزی نیست! من که نیومده از ظاهر انجمن خشته شدم! بابا VB4 اومد و رفت! ;) |
سلام
من بهاره هستم 21 ساله دانشجو عاشق سینما |
سلام دوستان گرامی به همه دوستان تازه وارد خوشامد میگم. |
سلام به همه دوستای گلم بعد از ظهر قشنگی داشته باشید
منم به همگی تازه کار ها خوش آمد میگم;) |
سلام
لازمه که خودمو معرفی کنم؟ من تارا 18 ساله(6 ماه بیش تر) اولا سوتی زیاد می دادم ولی الحمدالله الان بهترم! |
سلام محمد هستم قد 186 وزن 100 کیلو (استخون بندیم قویه !!) بچه مثبت !
عزیز مامان ! بعد دیگه دانشجو مهندسی مکانیک طراحی جامدات ! دارای اعتقادات عمیق مذهبی هستم و عاشق موسیقی . امیدوارم روزهای خوبی رو با هم تو فروم داشته باشیم |
نقل قول:
سلام آقا عمید{پپوله} خوش اومدی همین کارا رو کردی بن شدی اونجاها:d اینجا هم ادمین عزیز دل همه هست ها{شیت شدن} تو هم ایشالله اینجا بن نمیشی اگه اون رفتار بالا رو ( پررو )بذاری کنار{جشن پتو}:dخودت گفتی وگرنه من اهل توهین نیستم به کسی نقل قول:
شما هم خوش اومدی بهاره جان انشالله کنار هم شاد وموفق باشیم |
نقل قول:
خوبی فدات شم؟ خیلی خوش اومدی عزیزم چند روزیه از فعالیت توی فرومت کم وبیش یوزرتو میشناسم موفق باشی :) نقل قول:
خوش اومدی به فروم خودت ماشالللللللللللللللللللللللللل لله زنده باشی وسلامت . ورزش یادت نره گلم{پپوله} بچه مثبت خوبه اما زیادی نشی که از اون ور نیفتی پایین:d عزیز مامان رو خوب اومدی اینجا مادر زیاد پیدا خواهی کرد همه اهل خانواده هستن و مادر یه دو تا بچه{شیت شدن}ای مادر.........:) عمق مذهب که عزیز با موسیقی یه ذره قاط میزنه:d لابد موسیقی مذهبی منظورت بوده:) ما هم امیدواریم کنار همدیگه یه فروم سالم و پر بار و مفید و شاد داشته باشیم |
منم هم به همه ی عزیزانی که این مدته به جمع ما امدند خوش امد میگم.
ان شاالله ایام خوبی داشته باشید. عمید در مورد وی بی 4 گفته بود. عمیدجان کلا ما سیاستمون این هست در این جور مواقع جز اولین یوزرهای یه سیستم جدید که میاد نباشیم. وی بی 4 هنوز آب بندی نشده نسل 3 حسابی باگ هاش در اومده اما 4 تازه 1 هفته پیش در 2 نسخه ش اکسپلویتهای وحشتناکی ظاهرا کشف شده اما نسخه 3 رو میخواییم اگر خدا بخواد و وقت بشه بالا ببریم . دوست عزیزی هم که نوشته بود اهل سینماست خوشحال میشیم بیش از این در سایت فعال باشند اهل سینما و اهل ادبیات و اهل برنامه نویسی ها رو ما خوشحال میشیم خیلی درسایت باشند . از عزیزانی هم که به بچه ها خوش امد میگن کمال تشکر رو دارم . |
سلام به همه دوستان
عمیدجان تارا خانوم گل محمد عزیز topic_sunمهربون همگی به جمع ما خوش اومدید:53::53::53:{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
سلام و عرض ادب
به تمامی دوستان و عزیزانی که به جمع ما پیوسته اند خیر مقدم می گویم امیدوارم لحظاتی شاد و پر از آموختنی و آموزش در حد عالی را در انجمن پی سی سیتی داشته باشند سپاس امیر |
سلام شيلا 18ساله كرمانشاهي پشت كنكوري
|
نقل قول:
خوش اومدی! |
:53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53::53: |
به تمامی دوستان و عزیزانی که به تازگی به جمع ما پیوسته اند یا به تازگی خودشان را در این بخش معرفی کرده اند خوشامد می گوییم
و پیشنهاد می کنیم از پست اول ما جهت کپی کردن تعدادی سوال برای پاسخ دادن و شناخت بیشتر دیگر دوستان نسبت به شما (البته اختیاریه نه اجباری) استفاده کنید سپاس امیر |
نقل قول:
به فروم خودت خوش اومدی عزیزم موفق باشی |
شعر یک دوست
در گوشه ای از آسمان با دیده ی خون نوشتم بی تو من غرق تمنایم آن لحظه دیدم که اسمان گریست ز تمنای من ابر هایش خروشان شد زد بر پیکرم صاعقه ای که ز چه نالانی ز تمانای او گریستم ونای از حنجر کشیدم و فریاد زدم که آرزویش را دادم بر باد فریاد زدم که در فراغم ز فروغش چنان دیده ی دل آتش زدم تا نکند که یادش بر دلم خنجری زند فریاد زدم ترسم آن است ابرووانش را کمانی کند تیر چشمش سویم روانه کند فریاد زدم چه کنم که امید و طبیبم اوست دیده ی قلبم رنگ رخسار اوست هر چه بر زبان می آورم نام اوست ولی اکنون که یادش را سپردم بر باد اینچنین بی تمنایم ز تمنای او حالا که آسمان دانستی زچه تمنایی غرق تمنای اویم پس با من هم صدا شو تا به یاد او از آه سوزناکم فریادی زنم که نفرین بر یاد او نفرین بر یاد او آری نفرین بر یاد او. |
زهرا جون خوش اومدی:53:
|
سلام ... خیلی کم پیش میاد که طی این چند سال اخیر در فرومی عضو بشم ، ولی از فروم شما خوشم اومده و جالب اینه که ظاهرا بیشتر دوستان عضو کرمانشاهی هستند ...! البته من کرمانشاهی نیستم ولی این قضیه برام جالب بود .
نام: آستن ( Austin ) نام خانوادگی: ... روز و ماه و سال تولد: سپتمبر 86 جنسیت: آقا شهر و زادگاه: ایران - اهواز سطح تحصیلات: کارشناسی شغل: مهندس عمران + آزاد ( تجارت ) قد: 177 سانتی متر وزن: حدودا 65 کیلو رنگ چشم: قهوه ای رنگ مو: قهوه ای تیره وضعیت فیزیک بدنی: نرمال اما کمی لاغر ! عینکی : نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلدم اما نه حرفه ای . رانندگی بلدم / بلد نیستم!: خیلی خوب بلدم . مسابقات شرکت میکردم . وضعیت تآهل: در برنامه نیست . اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): مثبت و مناسب ، تا حدی صمیمی اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی ): ؟؟ شوخ **** جدي *** خشک دوستانه ******* بد اخلاق گوشه گير * شلوغ کم حوصله صبور**************** قاطع*** صمیمی****** کنجکاو*** توصیف خودم در يک جمله: کمی متفاوت مهمترين چيزها در مورد من: خوب ارتباط برقرار کردن با دیگران - ذهن نسبتا باز - اهمیت دادن به رابطه ها محسنات من: شاید صبر ، دوستی ، فداکاری و لبخند . معایب من: گاها کم یا زیاد گویی ... ! گاهی اوقات دروغ گویی _:2: اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : نگاه های متفاوت نسبت به قضایا ... آرامش فردی . ( خیلی دوستان هم میگن ادب و شخصیت اجتماعی که من نسبی میدونم ) پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: معمولا همه چیز رو تحمل می کنم . پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خانواده و عزیزان پنج چیزی که با اونها نمی تونم کنار بیام : معمولا کنار میام ... اما با حماقت کمی مشکل دارم . پنج آرزوی مهم من : شادی ، سلامت و موفقیت خودم و عزیزانم . علايق مهم من : عکاسی ، نقاشی ، گفتگو ، تنیس ( خاکی ، هارد کر ) ، روزنامه ، رانندگی ، پست مدرنیسم ، مدیریت ! ، موزیک و فیلم ، محیط زیست ، گردشگری مهارتهای من : عکاسی ، رانندگی ، کامپیوتر ، مهندسی عمران ورزش هاي مورد علاقه من : تنیس ( منظورم تنیس توی زمین خاکی هستش ، نمیدونم چرا همه با پینگ پونگ یا بدمینتون اشتباه میگیرن !! ) ، بسکتبال ، رانندگی ، دو کتابهاي مورد علاقه : داستانی ، تاریخ ، رمان موسيقي هاي مورد علاقه من : کلاسیک ، راک ، کاونتری سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من : سه تار ، ویولن ، کمانچه بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من : نظری ندارم ... چندان علاقه ندارم . بهترین فیلمهای جهانی از نظر من : بسیار زیاد هستن . علاقه ای به انتخاب ندارم :) بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من : خسرو شکیبایی ، حامد بهداد ، الناز شاکر دوست ، باران کوثری و . . . بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من : بسیار زیاد . . . کشورهای مورد علاقه من: ایران ، استرالیا و اصولا از بیشتر کشور ها بدون نگاه سی یا 30 خوشم میاد غیر از بعضی کشور های عربی یا اروپا و آسیای شرقی . شهرهای ایرانی مورد علاقه من : تهران ، شیراز ، دزفول ، آبادان شهرهای جهانی مورد علاقه من : سیدنی ، ملبورن ، بورلی هیلز ، لس آنجلس ، نیس ، رم غذاهاي مورد علاقه من: هنوز کمی با آبگوشت و کله پاچه مشکل دارم و عادت ندارم . بقیه ی غذا رو دوست دارم ... هر چی که باشه . هویچ پلو ، کلم پلو ، لوبیا پلو ، انواع کباب و غیره + فست فود ... وسایل نقلیه مورد علاقه من : اتومبیل ، موتور سیکلت ، هواپیما گوشی موبایل مورد علاقه من: HTC , NOKIA از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید ؟ : 091 - 093 اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین ؟ : علاقه ندارم . طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین ؟ : همچنین ... اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود ؟ : بیش از 10 سال . اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین ؟ : یادم نیست ولی احتمالا جالب بوده باشه . بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست ( خلاصه لطفا) ؟ : جستجوی مطالب مورد نیاز و رابطه با دوستان و فامیل از طریق skype و غیره . اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشد بودن دارین ذکر کنید : در چند فروم فارسی ایرانی و چند فروم خارجی انگلیسی . نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت ؟ : جستجو برای دانلود سیزن 6 سریال محبوب لاست . و آخرین سوال ؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید ؟ : حفظ صمیمیت موجود بین اعضا و بالا بردن جنبه ملی فروم و همچنین مطالب علمی و دانش اعضا . همگی موفق باشید . |
نقل قول:
فکر نمی کنم که اعتقادات مذهبی با موسیقی منافاتی داشته باشه! اسلام طرفدار پرو پا قرص هنره! البته هنر سالم!هنری که موجب سوءاستفاده نشه! من هم عاشق موسیقی هستم و هم اسلام رو عاشقانه دوست دارم! :cool::cool::cool::cool::cool::cool: |
سلام اول از همه از همتون شكايت دارم خيلي خيلي خيلي بي معرفتيد اين مدت كه من نبودم نبايد يه سراغ از ما بكيريد
حالا باز بايد فكر كنم خودمو معرفي كنم من جميله بودم الان ديكه 18 سالمه تابستون اينجا عضو شدم زياد ميومدم ولي از اون جايي كه كنكور دارم ديكه نشد زياد بيام الان بعد جند ماه دارم ميام دبي زندكي ميكنم از بجه هاي اينجا هم دانه كولانه و زكريا و تاري واريانا و دلتنك ويه سري ديكه يادمه خوشحالم باز ازمدممممممممممممم خيلي دلم واستون تنك شده بود عاشقتونممممممممممم |
به به به.
سلام بر جوجه اردک زشت. خوبی خانومی؟ چه عجب ، بعد از حدود شیش ماه دوباره اومدی خانوم. بزار من اطلاعات بیشتری از شما بدم: علاقه مند به رشته ی مهندسی گلابی(صنایع) البته تو شریف. فعلا که خونتون تو دبی (البته به قول خودتون) و پیش دانشگاهی هستین. خواهرتون هم تو ایران درس می خونه، کجا و چه رشته ای رو نمی دونم. آواتار قبلیتون که یه دختر نشسته که چهار تا دختر دیگه دوروبرشن. لقبتون هم که فک کنم جوجه اردک زشته. خیلی هم بهتون میاد. از اومدن دوبارت خیلی خوشحالم. الهی که پیر شی. |
دوستان گرامی کماکان خواهشمندیم که از طرح مباحث غیر مرتبط با موضوع تاپیک ها خود داری کنین. خب نمیشه همه جا آدم احوال پرسی کنه. یه تاپیک مجزا برای موضوعات مجزا تاسیس کنید خواهشا.
|
معرفي خودم(فلاكو)
نام: محمد مهدي
نام خانوادگی:خادم روز و ماه و سال تولد: 27 بهمن 1370 جنسیت: آقا شهر و زادگاه:زادگاه:رشت/شهر:دزفول سطح تحصیلات: آماده شدن براي كنكور شغل: -- قد: 185 وزن:95 رنگ چشم: قهوه اي مايل به سياه رنگ مو: سياه وضعیت فیزیک بدنی: نسبتا چاق عینکی هستم / نیستم!:نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!:بلم رانندگی بلدم / بلد نیستم!:بلدم ولي گواهينامه ندارم وضعیت تآهل: موسيقي هاي مورد علاقه من:فقط شادمهر عقيلي بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:فيلم هاي هري پاتر...جت لي...جكي چان بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:كساني كه در فيلم هاي بالا بازي كردن و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:محبت! |
آقای خادم به سایت خودتون خیلی خیلی خوش اومدین:53:
نقل قول:
|
به همه دوستانی که قدم رنجه کردن و به جمع صمیمی پی سی سیتی پیوستن خوش آمد میگم...
امیدوارم از معلومات شما استفاده کنیم .... |
سلام خوشجیلای موشجیلا من مجتبام 13 سالمه از این جا خیلی خوشم میاد. من این جا غریبم و مظلومم! دوستان هوای منو داشته باشید! |
سلام به همه دوستان عزیز پی سی سیتی:53::53::53:
به همه کاربران عزیز خوش آمد گویی میکنم.امیدوارم در اینجا بتوانیم یک محیط آموزشی و شادی را داشته باشیم..:53: مجتبی جان خوش آمدی...:53: |
چرا پست آدم این جا امنیت نداره؟
مینا خانمممممممممم! خودم اون طوری گذاشته بودم! ******************************** اقا مجتبی هر جایی یه قوانین خودشو داره اینجا هم همین طور. |
نام: اشكان / داود
نام خانوادگی:ر روز و ماه و سال تولد: 18 / 8 / 1367 جنسیت: يعني نفهميدن:eek: شهر و زادگاه: گرگان/ علي اباد سطح تحصیلات: ديپلم رياضي شغل: قد: 170 وزن: 65 رنگ چشم: قهوه اي رنگ مو: خرمايي وضعیت فیزیک بدنی: معمولي عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!: بلد نیستم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: توپ. توي خيابونا رالي سرعت داريم وضعیت تآهل: اين شتر در خونه ما هنوز زنگ نزده در بره.مجردم اخلاق و برخورد!!!!! شوخ دوستانه گوشه گير صبور صمیمی کنجکاو توصیف خودم در يک جمله: توي يك جمله كه نميشه!!!! مهمترين چيزها در مورد من: خيانت و نامردي رو هيچ وقت فراموش نميكنم محسنات من: زياد نيست اما به نظر خودم همين كه جلوي مدرسه دخترا نيستم خوب معایب من: كم نيست مثلا اگر بخوام با كسي رفيق بشم مشكل دارم دير يخم آب ميشه پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: خيانت /دروغ /سركار گذاشتن/كلاس گذاشتن بيجا / ادعا كردن پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: مادر/ پدر / اينترنت/ كامپيوتر/فيلم علايق مهم من: اينترنت / فيلم /p30city/ مهارتهای من: كامپوتر /تعميرات موبايل/تعمير كمباين/رانندگي بدون گواهينامه پايه 1و2 ورزش هاي مورد علاقه من: بكس / وشو /كشتي كج/بدن سازي کتابهاي مورد علاقه: مجموعه كتاب هاي هري پار موسيقي هاي مورد علاقه من: خراط ها/ عبدالمالكي/متين سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: گيتار/سنتور بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: سام و نرگس / محيا / دلشكسته بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: اواتار/ لاست/فرار از زندان بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:نيكي كريمي/الناز شاكردوست/محمد رضا گلزار/رادان/علي صادقي بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:انجلينا / برد پيت/ساموئل جكسن/نيكلاس كيج کشورهای مورد علاقه من:ايران ايران ايران ايران شهرهای ایرانی مورد علاقه من:گرگان/تهران/مشهد /اصفهان/شيراز/اهواز غذاهاي مورد علاقه من:لوبيا پلو/سبزي پلو/ماكروني وسایل نقلیه مورد علاقه من:ماشين 206 بابا/ هندا 200 خودم گوشی موبایل مورد علاقه من:7710 نوكيا از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟:اصلاً سالي يه بار فرق نداره كدوم تيم طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:برزيل دوست دارم اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:كلاس 2 راهنمايي اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:جو گير شده بودم چون خودم به تنهايي رفته بودم توي چت رم بدون كمك بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:بالا بردن اطلاعات شخصي در تمام زمينه ها /پزشكي /روانشناسي/برنامه نويسي/ ديني و... تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:من غريبم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:سرچ در گوگل براي لاست و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:انتظاري نيست جز موفقيت روز افزون دوستانم در p30city يا حق |
به همه دوستان و عزیزانی که به جمع ما پیوسته و خودشون رو در این تاپیک معرفی کرده اند مجددا خوشامدگویی می کنم و برای همه عزیزان آرزوی لحظات شاد و پر از موفقیت در طول زندگی دارم انشالله.
سپاس امیر عباس |
نام: وحيد نام خانوادگی: ك روز و ماه و سال تولد: مرداد 65 جنسیت: ميل شهر و زادگاه: شيراز سطح تحصیلات: ليسانس شغل: اورژانس رايانه و دي جي قد: 188 وزن: 78 رنگ چشم: مشكي رنگ مو: مشكي وضعیت فیزیک بدنی: رو فرم عینکی هستم / نیستم!: آفتابي ميزنم شنا بلدم / بلد نیستم!: فقط سونا بلدم :دي رانندگی بلدم / بلد نیستم!: بله وضعیت تآهل: خوشبختانه مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): قابل تحملم -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: گفتم كه ميشه تحملم كرد مهمترين چيزها در مورد من: تو كارم خبره هستم محسنات من: مورد بالايي +واسه خودمون برو بيايي داريم ناسلامتي معایب من: بايد طرف مقابل بگه اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : كم رو پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: خيانت ... ازپشت خنجر زدن ... زياده خواهي ... سو استفاده و آدم شكاك پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: خدا ... پدر و مادر ... كارم ... كامپيوتر و ... پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: بچه كوچيك ... اصفهاني جماعت ... پيرزن فضول ... آدمي كه خودشو ميگيره و دروغ پنج آرزوی مهم من: سلامتي پدر و مادر ... پيدا كردن كاري در شركت مايكروسافت ... مرفه بودن ... سلامتي و سلامتي ... علايق مهم من: سخت افزار ... دي جي ... بدنسازي ... زبان انگليسي ... گيم مهارتهای من: چند بار بگم ؟ ورزش هاي مورد علاقه من: بدنسازي ... بسكتبال کتابهاي مورد علاقه: بينوايان موسيقي هاي مورد علاقه من: كلاسيك و رپ ... (چه ربطي داشت ) سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: دي جي بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: ميم مثل مادر و ليلي با من است بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: پدر خوانده بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: پرويز پرستويي و جواد رضويان بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:آل پاچينو کشورهای مورد علاقه من:استراليا ... ايتاليا ... آلمان شهرهای ایرانی مورد علاقه من:شيراز ... از اصفهان از شهرش خوشم مياد (نه از مردمش ) شهرهای جهانی مورد علاقه من: ملبورن و رم غذاهاي مورد علاقه من: فسنجون ... خورشت مادمجون ... كلم پلو وسایل نقلیه مورد علاقه من: بنز دارم گوشی موبایل مورد علاقه من: سوني اريكسون از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: استقلال ... فقـــــــط طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: بارسا اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: وقتي پنتيوم 2 داشتم اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: با يه خارجي چت كردم ...حال داد بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: سخت افزار .. ماهواره ... گيم اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: بله تو عصر جوان مدير بازنشسته هستم و تو پي سي نتورك هم همكار انجمن هستم ... تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هنوز بررسي نكردم ... نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: گوگل و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: آرزوي سلامتي دارم ... موفق باشيد ... |
اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |