![]() |
سلام به همه دوستاي عزيز كرمانشاهي و غير كرمانشاهي بومي و غير بومي . |
فرگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگگل؟ چرا نشر اکاذیب مکنی ؟ نکنه برای دل مهدی ایجو میگی ؟
هوای کرماشان بارانی نیست ؟ الان چند ساعته به شدت دار باران میباره.... بچه ها این یه هفته 10 روزه کولاک کرده باران عالی بوده هنوزم داره میاد کیف میده هوا خوشگل و خوشگل و خوشگله ... من و اکثر مردای خانواده ی ما عادت نداریم نه چتر دستمون بگیریم نه کلاه سرمون کنیم.. .باران عشقه حیف نیست ؟ چله ی زمستان توی برف من کلاه سرم نمیکنم ..بده کلاه ... الان خلاصه ایوله هوره تریقه = هوره تریشقه = هوره گرررمه = بززیزکه = بلاچه اینا همه واژه هایی برای رعد برق هست که در کرمانشاه تا به هورامان بهش میکن من دیگه هم اونوریم هم اینوری ..الان داره بززیکه و هوره گرررمه میزنه .. حال میده ... امروز در رخدادی عجیب نه کلاس 8-10م تشکیل شد نه کلاس 10-12 رفتم سایت دانشگاه تقریبا در 45 دقیقه 3 تا فیلم دانلود کردم ... معمولا اهل دانلود نیستم ولی وقت بود.. .ممنتو و خاطرات یک گیشا و شاوشنگ رو دانلود کردم بچه ها هم انیمیشن آپ رو دل کردند بهم دادند... بعدشم اومدم خونه هاهاها |
سلام
خسته نباشي ادمين . احتمالا شما تا ظهر خواب بودي كه متوجه آفتاب نشدي تا ساعت 10 و 11 خبري از بارون و هواي باروني نبود دو سه ساعتيه كه بارون شروع شده من از ساعت 7 صبح سركار هستيم و اتاقم هم يه پنجره خيلي بزرگ رو به بيرون داره پس آسمون رو خوب مي بينم . |
امروز ظهر حوالیه ساعت 1و2 کلاس داشتم بارون شدیدی شروع به بارش کرد جاتون خالی خیلی کیف کردم. ولی وقتی از اتوبوس پیاده شدم اصلا کیف نکردم ،چون در کنار بارون باد هم شروع به وزیدن کرد. همش زلفهای قشنگمو اینورو اونور میکرد، آخرش عصبانی شدم گفتم ای لعنت به هر چی باده کردن. ولی بعدش خیلی پشیمان شدم. چون یه بادی از سمت 46 درجه شرقی شروع به وزیدن کرد به قدری شدید بود که همون لحظه نزدیک بود دیار فانی رو به دیار باقی ترجیح بدم. یعنی جوانمرگ بشم .خلاصه اوناییکه کرمانشاه نیستین امروز جاتون خالی بود.... .
|
کرهههههه فرگل خدا اااا دست....
اره صب دانشگاه بودم تا نزدیک 11 بارون نبود اما خدا رو شکر بعدش خوب بارید.... من فکر میکنم این باران برای هوای الوده و پر از ویروس انفولانزا خوب باشه .... |
سلام
هواشناسی همش اعلام میکنه تا 24 ساعت آینده هوای کرمانشاه بارونیه اما فکر کنم یه اشتباهی شده ......... چشم دشمن کور، گوش شیطان کر، فکر کنم میخواسته بگه تا 24 ماه آینده:p |
نقل قول:
اطلاع رساني درست ميكردي تا جلو كوروش كم نياريم.اينم(مشي كوروش) فهميده ما شيداي اونجايم همش هي تيكه ميندازه. نقل قول:
يا توهم مثل مشي كوروش چتر دست بگيري برات اُفت داره؟ يه وقت به حرفش گوش نكني! او زلفي ل ده!!!!!!!!!! سام عزيز يا هر اسمي ديگه اي داري ....! رشته ت جغرافياس؟ در ضمن داشتيم رفيق؟؟ تونم فهميدي، مه واله و شيداي خاك كرماشام، تيكه ميندازي؟؟؟!!!!! |
سلام وصد سلام به همه همشهریهای عزیز..
بابا من هی گفتم باران خیلی خوبه..هیچکی باور نکرد;) انقدر از من تعریف نکنید...من رحمتی هستم که بر سر همه فرود میایم... شوخی کردم ..قورتم ندید....اما اگه خارج از شهر برید متوجه میشید که همه جا سبز شده عین شمال..ولی امشب عجب بادهای شدیدی میاد... آقا مهدی ،آقایان خانه ما همه خوبندو سر ومر وگنده... ممنون از احوال پرسی 2 هفته پیش شما..وشرمنده که من الان جواب میدم... راستی تو کرمانشاه به رعد وبرق آسمان قرمبه هم میگند وکردی هوره قرمه هم میگند...خانوم های سایت من هنوز با هیچکدومتون آشنا نیستم...افتخار نمیدید..من فقط این کورش خان وآقا مهدی رو میشناسم... بابا منم کرمانشاهی هستم..این نشد دیه به خدا؟؟؟ |
باران جان سلام
خوبی ؟ خوشحالم که یه کرمانشاهی دیگه بهمون اضافه شده {شیت شدن} |
نقل قول:
اميرجان ميدونم چه حسي داري ... نوشتت رو قسمت نبود بخونم ..اون موقع رفته بودم... انتظار تلخ اما پس اون شيريني زياديه..به دلت غصه راه نده حاج امير..هو معكم اين ما كنتم |
نقل قول:
نقل قول:
فربانت دخترم...ان شاا.. قسمت شما هم بشه..من كه دوباره به سرم زده برم ..سير نميشم |
نقل قول:
نكنه هنوز دلخوري؟اگه دلخوري بگو از دلت در بيارم ..همين جوريش 100 نفر از ماناراحتن و دلخوري دارن ..ديگه طافت ندارم بشه 101 نفر ... من دوستت دارم .. نقل قول:
|
سلام هيوا
بارون اون روز از ظهر شروع شد و اون موقع كه من هواي كرمانشاه رو گفتم خبري از بارون نبود و ديدي كه ادمين هم اعتراف به اشتباهش كرد . |
آرياناي عزيز
خوش آمدي،زيارت قبول. فرگل جان تشكر ميكنم... |
نقل قول:
|
سلام بچه ها حال شما ؟
خوبن همه ؟ باران جان مجدد خوش امدی.. بیشتر بیا میری نمیای تا یه سال دیگه ... دوقلواتم بیار تازه ... فرگل خانم شوخی بود اونا که مهدی و من گفتیم چرا جدی گرفتی من وضع هوا رو همونی که تو گفتی میدونستم گفتم اذیت مهدی کرده باشم... ارریانا جان ببخشی نمیدونم به خدا چی شد چرا چیزی نگفتم ..... ان شاالله که خوش گذشته و زیارتت قبول.. یه عده از بچه ها نیستن...مثل اناهیتا اله ابها.. من به فریما خانم هم نامه دادم گفتم دلخوری رو بذاره کنار و بیاد در کنار بچه ها باشه اما پاسخی دریافت نکردم... موفق باشین همگی |
سلام باران عزیز!منم یه خانوم سایت!امیدوارم دوستای خوبی برای هم باشیم عزیزم.ندیده و نشناخته همه ی بچه های گل همشهریم رو دوست دارم.
راستی میدونستی من عاشق اسم باران و خود باران هستم؟ |
بچه های کرماشان
مهدی سریع بیا این عکس اویتر منو ببین میخوام فردا برش دارم
گذاشتم دل تورو بسوزونم.. هم هوای ابری هم کوه هم طاقبستان هم من رفیقت توشیم ... ها ها ها ه اه ادلت بسوزه.. کلی از کوه پشت دانشکده رفتم بالا .. .بیمارستان امام رضا رو میبنی ؟ ها ها ها دلت بسوزه ها ها ها {جشن پتو} ایشلا بر میگردی.. .سامان جان مجدد به تو هم خوش امد میگم.. مخلص بچه ها هم هستیم و.و.. . |
ما که چیزی جز یه لامپ سوخته ندیدیم:p
|
سلام مجدد...
راستی من به خانم افتاب خوش امد گویی نکردم خانم خوش اومدین به جمع ما یه عده ادم گل _جز خودم و تاری و اریانا_ در این سایت و مخصوصا در این تاپیک هستند حتما چیزهای زیادی برای یادگرفتن و یاد دادن به هم داریم در این جمع خوشحالم که یه دوست دیگه بهمون اضافه شده.... رزیتا لامپ سوخهته؟ چیکار کنیم لابی های صهیونیستی و مافیا قدرت سایت گفتند ادمین که عسکشو بذاره توی سایت توی شهر میشناسنش ترورش میکنن هاهاها مام برش داشتیم... مهدی که اومد براش نامه خصووصیش میکنم اکه خواست... هاهاهاا رزیتا تو نرفتی adsl بگیری ؟ بابا با دایل اپ میای این همه پست میزنی من احساس چیز میکنم ! پول تلفن و اینا بد میشه ها بیا برو بگیر از حسابگر به خاطر من 10 درصد تخفیف میدن بهت هر دوست دیکگه ای هم که میخواد پیام بده عرض کنم خدمتش 10 درصد بهش تخفیف میدن نمیخوام زیاد بنویسم الکی تبلیغ میشه ولی یکی مثل رزیتا خانم که شب و روز از خودمون بیشتر اینجاست دایل اپ ازاد دهنده س براش.. |
یه روز چنگ میزارم گلوت همه رو ازت میگیرم:21:
سعی میکنم در اولین فرصت برم سراغش |
سلام، چه خبره؟
كوروش كو؟؟ چرا شبيه لامپ شده؟؟ دزيده نش؟؟ |
ای بابا کوروش چرا عکسته برداشتی دلم برات تنگ میشه! یعنی ای شمع الکتریکی از قیافه خودد بهتره؟
|
سلام نه مهدي گيان گفتن تحت تعقيبه بخاطر تخلفات رايانه هاي گفت يه عكس لامپ پوكيده ميزارم تا منه نشناسن
داش سامي خوبي براكم چوني فقط حال كوروشه ميپرسي براكم |
پس حواسمان باشه، به علي سرمانه به باد ميده ...
خطرناك شده؟؟ چه ني جايزه براي تحويل دادنش در نظر گرفتن؟ |
اري هيوا گيان كوروش هم كه ضعيفه سريع زير شكنجه مقر مياد همانه لو ميده تازه بعيد نيست بگه اينا منه اغفال كردن
هيوا گيان راستي من هنوز نه ميدانم تو چند سالته نه هنوز ميدانم كارت چيزه كر اوف دره اراي ايمه حداقل اي اطلاعات اوليه ره بده تا يه كم همديگه ره بهتر بشناسيم |
عجب دوستايي براي ادمين هستين شما (هيوا / تاري ) فكركنم ما خانوماي سايت بيشتر هواي همديگه رو داريم تا شما آقايوني كه چشم ديدن هم رو ندارين:p :21:
|
سلام و گشت منالين حالتان خاصه عزيزانم نه فرگل جان از بس اي ادمينتان كوروش مانه تحويل ميگيره از خوشي مرديم بابا بي مرام اي همه ما هر دفه حالشه ميپرسيم ولي او بي معرفت يه نميپرسه تاري زندست يا مرده چه بكم دي خو باشش دور دور شوخي موكونيم شايد يه سري بزنه كه اونم نميشه خوب خودت خوبي بابا چه موكوني با كار و زندگيت
|
سلام بابا تاري
حالا ديگه شد ادمينتان يعني ادمين شما نيست ؟ بابا شما ديگه خيلي دلخوري سخت نگير . كار كه تمومي نداره ! داره ؟ درسا هم بد نيست هنوز فرصت نشده سري بهشون بزنم حسابي جمع شده كي فرصت بشه بخونم خدا داند . |
فراموش نكن اول درس بعد كار درس از همه چيز مهمتره كا رو ميشه هميشه انجام داد ولي درس خوندن مثل عمره هر چي كه بگذره ديگه بدست اوردنش سختتر ميشه
موفق باشي |
ولي به خدا اين كار ....... نمي زاره حسابي خستم كرده . ممنون از راهنمائيتون سعي خودمو ميكنم .
|
اومدم سلامی عرض کنم خدمت همشهریهای گلم
حالتون چطوره؟ مواظب خودتون باشید |
چاكر برو بچ [IMG]http://*****************/3/1257818775.gif[/IMG]
من اعصابم اين چند وقته به هم ريختس..شرمنده كم ميام .[IMG]http://*****************/3/1257842402.gif[/IMG]..الان يه 5 , 6 ماهي ميشه يه اتفاقي تو زندگيم افتاده ..اعصاب مصاب ندارم. [IMG]http://*****************/3/1257818577.gif[/IMG]تاري چطوري؟[IMG]http://*****************/3/1257796030.gif[/IMG] اينم واسه بانوان فروم[IMG]http://*****************/3/1257765140.gif[/IMG] |
سلام به همگی..
من هم مثل آریانا دلم گرفته..دلم یه مسافرت می خواد...واقعا دلم میخواد برم اگه درست بشه و پروازی که می خوام با تعطیلات اوایل آذر هماهنگ بشه حتما میرم... واقعا روح بهم ریخته با مسافرت به آرامش میرسه..مخصوصا اگه دریا هم شاملش بشه... |
نقل قول:
|
سلام
دادا منم کرمانشاهیم:cool: حاصل دوستی مترسک با کلاغ،مرگ یک مزرعه است |
به به اريانا خوبي بد نبيني داداش چيكار ميكني خوبي چه خبر كم پيدا شدي سايتم كه نيست شنيدم رفتي هاليوود راستي زايرت قبول
به جناب آقاي گلادياتور چوني براكم خاصي خوش هاتي بيشتر بياتيا نو اي تاپيك گشت منالين كرمالنشاهي تيه نه ايره به هر حال خوش هاتي همشهري اميدوارم بتانيم دوستان خاصي و گرد يك باشيم |
سلام
منم به دوستان جدید کرمانشاهی خیرمقدم میگم:53: |
نقل قول:
اي بابا اين يه غم كهنس تو دل من ...چه كنيم_باوکه-رو امروز عجب روز كيشميشي بود..آنفلوآنزا گرفتم ازصبح اين غضروف پام درد ميكنه ..دردش زده به گوشم تاري چيكارم داشتي؟ |
سلام خوبي شنيدم عاشق شدي بابا خيلي باحالي وقتي باهات حرف ميزنم كلي حال ميكنم جدي ميگم اميدوارم مشكلاتت حل شه همه مشكل دارن اما به قول معروف انكه ميگريد يك غم دارد و انكه ميخندد هزار غم
|
اکنون ساعت 01:24 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |