![]() |
توهین ممنوع
عزراییل میره جون یه لکی رو بگیره بعد از چن دقیقه عزراییل نفس نفس زنان بر میگرده میگه براتعلی و گرزه هاته گیانم خدا میگه نگفتی که من فرستادمت؟:21: |
برا ژن چیست؟
مارمولکی که قادر است طی یکساعت نظم خانواده رات بهم بزند:24: |
به لکه میگن تو جبه چیکاره بودی؟ میگه کمک ارپیچی زن. میگن چطور
میگه هروقت ارپیچی به هدف نمیخورد. میگفتم ////هی تر هو |
لکی میره تهران میبینه همه استین کوتاه پوشیدن میگه : عجیبه ها انو یانه و چه پت پاکا مکن ؟؟:24:
|
عصبانیت یه لک نسبت به خدا : خدایا مه دی بنه تو نیم فکری ارا خود بکه !!{قاط}:eek:
|
ترکه میگه من حافظ کل قرانم لکه میگه :قران کلن یا گجر!!!؟:21:
|
:24:دو تا لک با هم ازدواج میکنن بچشون میشه لک لک :24:
|
:24::24:الان منم لک لکم :24::24:
|
مرافهواینم از طرف مادرم خوردم {B Adabi}
|
این منم هفتاد سالمه:
میز که مه خو مو گوییش له با نه دو ت... ده مه ور هیچکه نی زانه پوشک محافظ بزرگسال ایزولایف:24: |
به لکه میگن 12 امامو میشناسی میگه آره
میگن اسم ببر میگه و اسم نه .و قیافه شناسم:21: |
پدرش میمیره مراسمش شلوغه
به داداشش میگه ار شو هفت اوقره شلوغ بوو ذرات کلیا بفروشیم:21: |
طرز تهیه کوکوی کردی: سیب زمینی کولانده آلت رویش پشکانده دو خا تویش شلپانده با دس کمی پلکانده تو مایتابه چلپانده **** به یه کرده میگن امتحان رانندگی قبول شدی میگه: معلوم نیه ماشینگه کوتام ناو دیوار سرهنگه چیه ناو کما منتظریم بایده هوش بینیم قبول کید یا نه!!! |
زندگی مانند شمشال است … گاهی شاد و گاهی غمگین می نوازد . امیدوارم که شمشال زندگی شما همیشه ” آمینه تو گلکمی ” بنوازد
|
پیریژن ( پیر زن) کیست ؟ موجودی است جاندار ، کند ذهن و کج فهم ، متخصص در اجرای عزاداری و نزاع قومی که به محض بروز کوچکترین مشکل با خراب کردن جو ، زمینه را برای خونریزی بیشتر آماده می کند
|
کرده به یارو ميگه: بزرگوار اسمتون چیه ؟ يوسف،...به به عجب اسم قشنگي...
شغلتون بزرگوار؟ پرورش زنبورعسل ...به به عجب كارى. كجا ميرى ؟اهواز به به عجب جايي. ببخشید بزرگوار كبريت داري ؟ نه ! نيري و درك -يوفس هم بيه اسم - پشقه باز - سگيش وي گرما چود اراي اهواز؟ |
__/ΓΠ\__
'-o----o-' حه ن،حه ن دید،دید،درگاي دلت بكروه هاتم |
يه روز يه خارجي ازيه كرد ميپرسه دوغ چطوردرست مي كنند؟ كرد ميگه:it is a ماست in مشك بعد تلق بولوق تلق بولوق تا ايواره !
|
به کرده میگن اسم دکترت چیه؟
میگه:ترابی! میگن اسم کوچیکش چیه؟ میگه:فیزیو |
بي يه چيست ؟ مجودي خبيث و وحشي كه بعدازظهر به شدت در مقابل فهم مقاومت مي كند
|
قسمت ئه دم به ذاتی ایلاهی
وصلی دوست خوشن یا گنجی شاهی ؟ تورا به ذات الهی قسمت میدهم وصل دلدار و دوست خوشایند تر است یا داشتن گنج پادشاهان ؟ |
نقل قول:
يه كلمه هم هست كه توي اين نوشته هات كم گفتي والا دقيق نميدونم ولي فكر كنم "چوكول" : لاغر درست گفتم ؟ اگه اشتباه گفتم بگين چون دارم كم كم كرمانشاهي ياد ميگيرم |
به لکه میگن زبانتون شبیه کدوم زبان دنیاست
میگه انگلیسی اونا به یک میگن وان ما به دو میگیم 2 وان:24: |
ببخشید از بانک کشاورزی تماس گرفتم
شما برنده یک دبه دو شدید لطفا تا قژ نکرده بیایید تحویل بگیرید:21: |
دختره به دوست پسرش میگه یه چیزی بگو که قلبم وایسه!
پسره میگه:براگت ها پشت سرمان!:d |
من برگ تو هم عابری و عشق قدمهایت / دل میبری و میگذری ، ای جانم به فدایت . . .
|
عجب چرخ عجیبی : زن از سوسك میترسه _ سوسك از موش
میترسه _ موش از گربه میترسه _ گربه از سگ میترسه _سگ از مرد میترسه _ مرد از زن میترسه |
یه لکی داره با نارنجک بازی می کنه
یکی بش می گه نکن می ترکه میگه عیب نیره یکی تریش دیرم |
آهنگ پیشواز(مملی ممانی ممو،هین خومه نایده م به تو)برای شما انتخاب شده است.برای نصب آن نام مموی خود را به 7575بفرستید
|
دوستیها تیکه های یه پازلند اگه یکیش گم شه هیچی جاشو نمیگیره و اون پازل هیچوقت کامل نمیشه تو یکی از همون تیکه هایی که هیچوقت گمت نمیکنم
|
وی وی وی چیست؟نوعی سرود ملی است که زنهای کرد در مراسم سوگواری باشخم زدن صورت انجام میدهند و باعث رعب ووحشت مردهخخ و زنده میشوند
|
تو یه مجلس میگن خوشگلا باید برقصن....قلخانیه میگه هم شر ریشم کرد
|
حکایت ژن خوازین http://tehranpic.net/images/nvnefqepketkpthvvzk8.jpg حکایت ژن خوازین ای هوار مردم دی ژن نیخوازم وی مجردی تا آخر سازم یی روژدالگ وت و کی کیانی باید بچیمن پی دیزورانی حرکت کردیمن چیمن اول مال چشتی و چو دیم خوم بیم بطال دیوت عاقبت هات گرد سینی چای چمان ها خارج وگیان بابای شوال تنگی کردیوو وره چپگی فکل ونوای سری وتم دمامه جادو جمبل باز الگو خارجی بی حیا واخماز مر ایرانی نید مگربی ریشه ی مر تو مطربی یا جفا پیشه ای خود زانی دیوت با حجاو پاکه تو وکوهاتی وی فیک وفاکه خاصی شخص وظاهرشیک نیه شرافت شرطه و ماتیک نیه دیوتیل شریف تحصیل کرده گل رخسان و پشت پرده قصه ی گشتی ودیوت عرض کردم پا نامه فرار دو پا قرض کردم وگرد دالگ دایمه دیشت و در کفته شونمان دیوته رنج بیور اوه وتا کوش مه وگل میچه بدرقمان کرد کیوچه و کیوچه رضا کرمانشاهی کتاب :له طاق وسان تا بی ستون منبع : کرد وکردستان |
جمع كثيري از لك ها براي پيوستن به مختار عازم كوفه شدن
______________________ |
لکه میره رو دیوار جهنم به بهشتیه میگه
موزی بیه برا گه ت بهشتیه میگه گم شو لکه میگه یعنی نمای ارا او جوش:p |
با سلام
به علت رعایت نکردن درخواست ها و تذکر ها و توصیه های مسئولین سایت در مورد محتوای اس ام اس های ارسالی این تاپیک به مدت نامعلوم قفل خواهد شد نوشته های ارسالی اخیر توسط کاربران محترم چهار2 و اسی گلد خارج از حیطه ی کاری فرومی بزرگ همچون پی سی سیتی است در صورت تکرار خصوصا در مورد پیامک های که از ادب به دور باشد با کاربران خاطی برخورد میکنیم بار دیگر هم عرض میکنم پی سی سیتی پایگاهی برای به به سخره گرفتن و توهین کردن به همشهریان لک ما نیست درصد بالایی از پیامک های ارسالی در این زمینه دارای بار توهینی فوق العاده بالا و تهی از طنز یا خنده هستند برای هر چیزی معیاری و حد و اندازه ای هست ما نه حافظ منافع کسی هستیم و نه اجازه میدیم مطالب ارسالی در سایت بابت رنجش خاطر و گله ی هیچ کس بشود این تاپیک تا بالا رفتن سطح درک و اگاهی کاربران نویسنده و سپاس دهنده, از طنز و رسالتهایی که به دوش طنز هست غیر قابل بهره برداری خواهد بود . |
این تاپیک به علت عدم رعایت موازین اخلاقی انسانی حداقلی بسته میشود .
پست های نامناسب اخیر حذف شد به مرور بقیه انها هم مورد بازبینی واقع میشود . |
;)دستت درد نکنه که بازش کردی من از طرف همه بچه ها از شما عذر خواهی میکنم:) مسی:cool: :53:خدا یه دل بهت بده اونقدر بزرگ که پربهانه ترین بهونه های دنیا غمگینش نکنه :53: |
مه قالی نیرم زیلو ها ژیرم چه جوری بوشم که دوست د دیرم |
كرده دست میزاره گردن آرنولد و فرانکی میگه : هیشکی زور ایما سه تانه نداره !
|
اکنون ساعت 04:52 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |