پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   استان کرمانشاه (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=162)
-   -   بچه های کرماشان - گفتگوی کرمانشاهی -کلوپ بچه های کرمانشاه (http://p30city.net/showthread.php?t=12348)

ترنم 12-23-2013 09:19 PM

ISI - ای اس آی - رتبه‌بندی پژوهشگران پراستناد ایرانی در پایگاه ISI اعلام شد

به به بازم موفقیت برای کرمانشاه برای دانشگاه رازی

:amo_sabzi_forosh:

رتبه‌بندی پژوهشگران پراستناد ایرانی در پایگاه ISI اعلام شد

به نقل از خبرگزاری فارس به نقل از اداره روابط عمومی و همکاری‌های علمی بین المللی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) و مرکز منطقه‌ای اطلاع رسانی علوم و فناوری، جعفر مهراد سرپرست ISC اعلام کرد
با توجه به اینکه در سال‌های اخیر استادان و پژوهشگران ایرانی در تولید علم سهم موثری داشته و موجبات ارتقاء علمی، تحقیقاتی، فناوری و نوآوری را در دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی به ارمغان آورده‌اند، حاصل تلاش و مجاهدت‌های علمی پژوهشگران ایرانی علاوه بر کاربردهایی که در عرصه‌های مختلف علمی، صنعتی و اجتماعی دارد به صورت مقاله‌های پژوهشی نیز در مجلات معتبر بین المللی چاپ و منتشر می‌شود.
وی اضافه کرد: ایران از نظر تولید علم مقام شامخی در بین کشورهای جهان دارد در حالی که حجم مقالات دانشمندان ایرانی در خور توجه است، کیفیت مقالات تولید شده نیز منطبق با معیارهای علم سنجی و بر حسب استناد اندازه گیری می‌شود.
مهراد با بیان اینکه استناد، نماد کیفیت است، گفت: استناد به دانشمندان و پژوهشگران بخش مهمی از فرایند تحقیق و ارزش و اعتبار نویسنده به حساب می‌آید. تحلیل استنادی در پایگاه‌هایی که به همین منظور تاسیس شده است از اصول اساسی سنجش عملکرد پژوهشگران قلمداد می‌شود.
وی تصریح کرد: پایگاه ISI یکی از نظام‌های استنادی معتبر بین المللی است. ثبت و نمایه سازی مقالات علمی در این پایگاه و مطالعه تعداد استنادهای دریافت شده توسط پژوهشگران برتر حایز اهمیت فراوان است. در حالی که چندین ده هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران به تدریس و تحقیق مشغول هستند نقش پژوهشگران پر استناد از همه برجسته‌تر است.
سرپرست ISC خاطرنشان کرد: طبق داده‌های موجود در ISI، مهدی دهقان از دانشگاه صنعتی امیرکبیر رتبه اول را از نظر تعداد استنادهای دریافت شده در اختیار دارد.
وی افزود: رتبه‌های دوم تا پنجم پژوهشگران پر استناد ایرانی به ترتیب به محمد عبدالهی از دانشگاه علوم پزشکی تهران، حبیب فیروزآبادی از دانشگاه شیراز، مجتبی شمسی‌پور از دانشگاه رازی و مهراورنگ قائدی از دانشگاهیاسوج تعلق دارد.
مهراد اعلام کرد:
  • محمدرضا گنجعلی (دانشگاه تهران)،
  • علی کاوه (دانشگاه علم و صنعت ایران)،
  • سعید عباسبندی (دانشگاه بین المللی امام خمینی(ره)،
  • بیژن دواز (دانشگاه یزد)
  • و محمدعلی زلفی‌گل (دانشگاه بوعلی سینا)
نیز به ترتیب رتبه‌های 6 تا 10 پژوهشگران پراستناد ایرانی را به خود اختصاص داده‌اند.
رئیس مرکز منطقه‌ای اظهار داشت: رتبه‌های یازده تا پانزده از نظر تعداد استنادهای دریافت شده در اختیار علی اصغر انصافی ( دانشگاه صنعتی اصفهان)، علی نظری (دانشگاه آزاد اسلامی)، محمدرضا زرین دست ( دانشگاه علوم پزشکی تهران)، پورعبدالله ( دانشگاه آزاد اسلامی) و مسعود صلواتی نیاسری (دانشگاه کاشان) است.
وی گفت: دکتر سیاوش مدائن دومین شخصیت علمی از دانشگاه رازی، پژوهشگر پراستناد ISI، مقام 16 را به دست آورده است.
مهراد ادامه داد: علی مرسلی وابسته به دانشگاه تربیت مدرس، برحسب تعداد استنادهای دریافت شده رتبه 17 را در اختیار دارد.
سرپرست ISC گفت: علی رمضانی، ناصر ایرانپور و امید اخوان نیز به ترتیب پراستنادترین پژوهشگران ایرانی، رتبه‌های 18، 19 و 20 را به دست آورده‌اند. این پژوهشگران به ترتیب به دانشگاه‌های زنجان، شیراز و صنعتی شریف تعلق دارند.
وی ادامه داد: رتبه‌های 21 تا 25 مربوط به زمانی( دانشگاه آزاد اسلامی)، داوود گنجی(دانشگاه مازندران)، نظام الدین دانشور( دانشگاه تبریز)، احمد شعبانی( دانشگاه شهید بهشتی) و مجید هروی( دانشگاه الزهرا) است.
سرپرست ISC ادامه داد:
دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشگاه تربیت مدرس، انستیتو پاستور ایران و دانشگاه علوم پزشکی تهران مفتخر به پژوهشگران پراستناد ایرانی در ISI به ترتیب شامل
  • عبدالرضا حاجی‌پور (رتبه 26)،
  • تورج محمدی(رتبه 27)،
  • یدالله یمینی(رتبه 28)،
  • مرتضی محمودی(رتبه 29)
  • و رضا ملک زاده( رتبه 30) هستند.
مهراد افزود: روش استناددهی به منابع و مراجع به دقت نظر احتیاج دارد. استنادها بر حسب موضوع و تناسب هم باید شامل مواد و منابع نوشته شده در داخل و هم شامل منابعی باشد که در خارج از کشور چاپ و منتشر می‌شود.
وی اضافه کرد: عدم توجه به منابع داخلی نادیده انگاشتن حقوق معنوی استادان و پژوهشگرانی است که در تولید علم پیشگام هستند، چنانچه این مسأله که از اهمیت بالایی نیز برخوردار است رعایت شود، نتیجه به معرفی بیشتر دانشمندان ایران در عرصه‌های بین المللی منجر خواهد شد و این آن چیزی است که ایران برای حضور در عرصه های بین المللی نیاز دارد.

anahita20 12-29-2013 05:59 PM

سلام من تازه عضو سايت شدم.اهل سنندجم. اميدوارم منم به جمع خودتون بپذيريد.

ترنم 12-30-2013 06:35 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط anahita20 (پست 291455)
سلام من تازه عضو سايت شدم.اهل سنندجم. اميدوارم منم به جمع خودتون بپذيريد.

سلام
اناهیتا خانوم خوش اومدین:)
امیدوارم اینجا لحظات خوبی رو داشته باشید:53:

اتفاقا مدیر بخش کرماشان هم اناهیتا خانوم هستن

anahita20 01-01-2014 11:09 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 291464)
سلام
اناهیتا خانوم خوش اومدین:)
امیدوارم اینجا لحظات خوبی رو داشته باشید:53:

اتفاقا مدیر بخش کرماشان هم اناهیتا خانوم هستن

خیلی ممنون ازشما ترنم خانوم:53:

کارگر سایت 01-01-2014 11:14 AM

اي خو قرار بود برف بياد كه ! ما برف ميخوايم يالا ما برف ميخوايم يالا .

بازم شكر باران هم كه عاليه ولي واقعا همه جا برف مياد مام دلمون ميخواد

تازه بنده متولد اون سال سخته ! هستم 67
همون سالي كه گرگ چند نفرو خورده

برف بياد كمي بيفتيم دس پامان بشكنه :d

.
اقا كرايه تاكسيا بعضا خيلي غير منصفانه نشده ؟ من شده از سه راه مسكن تا در دانشكده فني 350 تومن دادم حدود 3 دقيقه راهه .

آآآآا در ضمن الان اولين دفعه اي هست كه ايام امتحانه و من مشكلي ندارم و ميتونم امتحان داراي بيچاره رو مسخرهههههه كنم اذيتشون كنم

آزادي آزادي آزاديييييييي

آناهيتا خانم از سنندج به جمع ما خوش اومدي
له سنه ي به ريز قه و م و عه شره ت فره-مان هه س .

ترنم 01-02-2014 03:26 AM

سنندج

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 291472)

برف بياد كمي بيفتيم دس پامان بشكنه :d

آآآآا در ضمن الان اولين دفعه اي هست كه ايام امتحانه و من مشكلي ندارم و ميتونم امتحان داراي بيچاره رو مسخرهههههه كنم اذيتشون كنم

آزادي آزادي آزاديييييييي

آناهيتا خانم از سنندج به جمع ما خوش اومدي
له سنه ي به ريز قه و م و عه شره ت فره-مان هه س .

اقا ای حرفت منه یاد جوک کوردیه انداخت (حالا مه فارسیشه میگم:d)
وصیت نامه یه کرد : یه کم اب صابون بریزین دور قبرم مردم بیفتن گردنشان بشکنه روحم شاد بشه

خدایش امتحان نداشتن و ازادی میچسبه
اما استرس امتحان و نگرانی تموم شدن یا نشدن کتابام خودش خوشه

اناهیتا خانوم ادمین گفتن فک و فامیل سنندج دارن
منم برای اینکه کم نیاورده باشم
از همین تریبون اعلام میکنم که سنه درس خوندم:d:d

یادمه همون ترم اول به استاد راهنمام گفتم من از سنندج برم کلاه بابامم بیفته نمیام برش دارم!!!!:d:d:d:d
بعد چند وقت پیش رفتم دیدمش گفت گفتم دیگه رفتی دیگه پشت سرتم نگاه نمیکنی!! گفتم اااا مگه یادتونه چی گفتم گفت بله که یادمه

پریشان 01-02-2014 09:34 PM

سلام به همگی:53::53:

آناهیتا جان خوش آمدی امیدوارم چه در جمع ما و چه در زندگی لحظه های خوب و خوشی داشته باشی {پپوله}{پپوله}

anahita20 01-04-2014 01:10 PM

:53::53:مرسی ازتون بچه ها:53::53:

کارگر سایت 01-10-2014 08:11 PM

برف عزيزي مياد والا من ميخواستم فردا شوكي شفق برم دانشگاه اما به نظر ميرسه نظر به ساعت 1.20 صبح و دير خوابي معمول و برفي بودن فردا نرم

اميدوارم صب پاشديم يه گز برف نشته باشه.

anahita20 01-11-2014 11:07 AM

له ریژه برف اواره...

مهرگان 01-11-2014 10:06 PM

کلی آرزو کردیم که کلی برف بیاد دانشگاه تعطیل بشه! نریم امتحان!!

نشد که نشد ... حیف نی تو ای هوای عزیز هی درس بخوانی و بری دانشگاه و امتحان سخت سخت بدی ؟!!

هوا خیلی "دل انگیز" بود!

کارگر سایت 01-11-2014 11:09 PM

عكسهاي دانشگاه رازي زمستان برفي

امتحاناي فرداتون با نيم ساعت تاخيير شروع ميشه فكر كنم امتحاناي صبح
نميدونم بهتون اعلام شده يانه :21: .

امروز دانشگاه بسيار ديدني بود از طبقات بالاي سازمان مركزي اما من هي خله-م ميامد
از اي اتاق به او اتاق فرصت اينكه بتونم لذت ببرم و چند تا عكس خوب از اتاق هاي مشرف به شهر و مشرف به كتابخانه مركزي و كوه بگيرم نشد
اما برگشتني با اتوبوس سرويس كارمندا تا مصدق اومدم .
امروز خوب برف باريد اما
هيج وقت برف سال 87 كه ترم اول بوديم نميشه

امتحان زبان عمومي خانم ميترا رضازاده
در سالني كه اون موقع مال بچه هاي معماري بود الان شده يكي از كلاساي جديد فكر كنم 102 و ..

چند تا عكس از امروز و يه عكس از 87 .

http://www.mediafire.com/convkey/65e...w5z7uggifg.jpg

http://www.mediafire.com/convkey/382...n94hfwsmfg.jpg

2 تاي بالا 87 هست

اين امروزه .

http://www.mediafire.com/convkey/b0c...8b7ug6pyfg.jpg

اين هم عكس درگاراژ امروز صبح 21 دي ماه 92

http://www.mediafire.com/convkey/814...kfyjstl8fg.jpg

anahita20 01-13-2014 10:24 AM

وای چقداین عکساخوشگلن...{پپوله}

کارگر سایت 01-13-2014 01:24 PM

خدا وكيل در گاراژ رو تا حالا اينقدر مرتب ديده بودين ؟ ! مثل تيم فوتبال ايران ميمونيم كه در روزهاي سخت بهتر بازي ميكنه !توي برف و "ترتوشي" انگار نظم و ترتيب و قانونمندي بيشتري رو داريم ! .

سركار خانم اناهيتا ميتونين عكسهاي صفحه 8 به بعد تاپيك پر از عكساي خوشگل مون رو هم ببينيد

http://p30city.net/showthread.php?t=11405-&page=8

shokofe 01-13-2014 02:50 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292103)
خدا وكيل در گاراژ رو تا حالا اينقدر مرتب ديده بودين ؟ ! مثل تيم فوتبال ايران ميمونيم كه در روزهاي سخت بهتر بازي ميكنه !توي برف و "ترتوشي" انگار نظم و ترتيب و قانونمندي بيشتري رو داريم ! .

سركار خانم اناهيتا ميتونين عكسهاي صفحه 6 به بعد تاپيك پر از عكساي خوشگل مون رو هم ببينيد

http://p30city.net/showthread.php?t=11405-&page=8

منم دیدم :d
خیلی خوکشل بود چرا تا حالا ندیده بودم؟؟؟؟
اینا همش تقصیر ادمینه:yattasmiley[1]:

Saba_Baran90 01-13-2014 02:52 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292083)
امروز خوب برف باريد اما

در سالني كه اون موقع مال بچه هاي معماري بود الان شده يكي از كلاساي جديد فكر كنم 102 و ..

آقا کوروش خیر ببینی
چند روز پیش که برف آمد سعید امتحان زبان تخصصی داشت افتادم یاد همون امتحان زبان عمومی خودمان
یادش بخیر{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پ وله}
واقعا یادش بخیر{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}
یکی از بهترین روزهای دانشگاه بود{پپوله}{پپوله}{پپوله}{پپوله}
یادمه بعد امتحان بچه ها چنان همه با هم برف بازی کردن و به همه خوش گذشت، خودم از کسی میشنیدم فکر می کردم ای اتفاق تو بلاد کفر افتاده!:d
بخدا این دانشگاه ما، مخصوصا دانشکده فنی بین هرچی دانشگاه یه سوپرمدله بری خودش! هرچی تنش باشه بهش میاد!
بهار باشه، پائیز باشه زمستان باشه... هرچی
دو قدم بشتر تا کوه پشتش فاصله نی!
هاگوارتزیه بری خودش!
خیر ببینی شاد شدم!

کارگر سایت 01-13-2014 07:07 PM

تفه تت تيولد (به زبان شيرين لكهاي عزيزمون)

تو
ممد احمد زاده
و خانم روژين مفتي زاده (عمران) از من بيشتر شدين زبان عمومي !
(دو نفر اخر دوره كوتاهي انگليس بودن گفتم حتما اوليشم جايي بوده ديگه)

خيلي نامردين !
البته من فكر كنم ميانترمي تمريني چيزي ندادم امتحان پايان ترمم هي چند درسشه نخواندم
ولي خو شما ها به حق از من بيشتر شدين ولي كوفتتان بشه زبان از او درسايي بود كسي حق نداشت از من بيشتر بشه

عجيبه كلاس خوبي بود هرچند ترم خوبي نبود
خانم رضا زاده رو يكي دو بار ديدم بعدش كاملا همه چي يادش بود
چند ترم بعد دائيم جايي دانشجوش بوده افتاده بود :24:

درس تونيك واترش خوش بود حذف بود !
لاو اين فرست (به قول استادي فيرست !) سايت هم حذف بود !

او درساي اخرشم قيري كلمه جديد براي من داشت سخت بود حفظ كردنشان توي اتوبوس دانشگاه از گاراژ به محل ازمون !.

او جمله تاريخي نيما.ج در مورد خانم نرگس.ل سر كلاس اي ميترا خانم بود درسته ؟ :24:

دانشگاگمان و محلش و شكلش عالي بود ولي واقعا اينقدر در اين 4 سال ترس و استرس و نگراني امتحان و افتادن و درس و پروژه و بدبختي داشتيم هيچ وقت نشد ازش استفاده كنيم و لذتشو ببريم
فك كن
طاق بستان
پارك كوهستان
او همه كوه قشنگ
دانشكده فني بهار و پاييزش
واقعا ايام پراسترس و بدي داشتيم خصوصا با يكي از اساتيد ....
جدي من نتونستم از يكي از بهترين دوران زندگي يعني دانشگاه اون لذت كافي رو ببرم
بچه ها و همكلاسي ها هم بي تاثير نبودن ..
بچه هاي رفيق و خوب و همدلي نبوديم ...

شكوفه خانم ولي من فكر كنم ديده بودي اين عكسا رو
حتي اصلا اين جمله برام اشناست كه "من چطور تا حالا اينا رو نديده بودم "
يعني سپاسم نزده بودي قبلا ؟ يه نگاهي ميكردي شايد زده بودي و اشتباه ميكني

در هر حال عكسها نوش جان همه
ديدم چند تا ش دوباره از بين رفته بود بعدا دوباره اپلود ميكنم .

اون موقع ها كه دانشجو بودم سالي يه بار دانشگاه ميرفتم !
الان كه دانشجو نيستم تقريبا هر روز از صبح تا ساعت 4 دانشگاهم
البته نه دانشكده
سازمان معزز مركزي !.
ديه ناهاره ميرم سلف كارمندا
با سرويس كارمندا ميام
پاتوقم يكي از اتاقاي طبقه 3 سازمان مركزي (بالاي طبقه مخوف اموزش !)

كسي كاري چيزي داشت بياد كمكش كنم :24:

----------
پي نوشت :
يادت مياد جلسه امتحان ما و عمراني ها با هم بوديم ديگه
بعد كلي سرما زده بود بهمون اونجا هم سرد بود (زمان شا بود هنوز جز كلاساي جديد و سيتمهاي گرمايشي و ... نبود )
بعد يكي از پسر گنده هاي عمران نيامده بود سر جلسه فكر كنم خواب مانده بود
نميذاشتن هيچكس كه امتحانش تمام شده بره بيرون
بچه ها جيش داشتن !!!!
خو نمياد اقا ساعت 9 رد شده بذارين اين ملت برن خوووو.

Saba_Baran90 01-13-2014 11:07 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292152)
تفه تت تيولد (به زبان شيرين لكهاي عزيزمون)

تو
ممد احمد زاده
و خانم روژين مفتي زاده (عمران) از من بيشتر شدين زبان عمومي !
(دو نفر اخر دوره كوتاهي انگليس بودن گفتم حتما اوليشم جايي بوده ديگه)

خيلي نامردين !
البته من فكر كنم ميانترمي تمريني چيزي ندادم امتحان پايان ترمم هي چند درسشه نخواندم
ولي خو شما ها به حق از من بيشتر شدين ولي كوفتتان بشه زبان از او درسايي بود كسي حق نداشت از من بيشتر بشه

او درساي اخرشم قيري كلمه جديد براي من داشت سخت بود حفظ كردنشان توي اتوبوس دانشگاه از گاراژ به محل ازمون !.

او جمله تاريخي نيما.ج در مورد خانم نرگس.ل سر كلاس اي ميترا خانم بود درسته ؟ :24:

دانشگاگمان و محلش و شكلش عالي بود ولي واقعا اينقدر در اين 4 سال ترس و استرس و نگراني امتحان و افتادن و درس و پروژه و بدبختي داشتيم هيچ وقت نشد ازش استفاده كنيم و لذتشو ببريم
فك كن
طاق بستان
پارك كوهستان
او همه كوه قشنگ
دانشكده فني بهار و پاييزش
واقعا ايام پراسترس و بدي داشتيم خصوصا با يكي از اساتيد ....
جدي من نتونستم از يكي از بهترين دوران زندگي يعني دانشگاه اون لذت كافي رو ببرم
بچه ها و همكلاسي ها هم بي تاثير نبودن ..
بچه هاي رفيق و خوب و همدلي نبوديم ...

بخدا یه چیزی میگم ها! نذار اسم نیسانگمه بیارم! کارمند باغ ابریشم!:mad::mad::21::21::21:
هرچی ازمان خواسته بودن انجام بدیم رسما نوشتی انجام ندادی بعد میگی نمرم از شما بیشتر نشد!{قاط}
اون دو نفر که انگلیس بودن منم که خدایی به لهجه م به جز USA فقط مخوره کانادا بوده باشم!:تتتتتته::d:d
اونم اگه ریزبین باشه معلومه هی تو خود تگزاس یاد گرفتم! اشتباه میگم بگو اشتباه میگی! (حرف بزنی ها! هرکه به انگلیسی مه اعتراض داره یه دور بشینه یه جایی براش به مدل کلاس شیوه ارائه بدم! :تتتتتته::تتتتتته::تتتتتته::d:d:d:d)
با اینکه مطالب سانسور شده بود کلاس باحالی بود! یادش بخیر! او سالن امتحاناتم الآن شده کلاس 103! تو صبح تا شب دانشگاهی! چجو نمی دانی!:d:d:تتتتتته::تتتتتته:
بعدشم خودت از دانشگاه لذت نبردی! والا مه که هی فقط صبح تا بعدازظهر هر روز اونجا از منظره لذت می بردم:d:d{پپوله}{پپوله}{پپوله}{شیت شدن}{شیت شدن}
همه ای ملتی که دارن برای ارشد می خوانن اولاش می گفتن ما سرمانم ببرن دانشگاه رازی نمیریم می هی گفتم والا مه از خدامه برم رازی
بغرآن در حد خانه خودمان اونجا احساس راحتی می کردم
تازه از کجا معلوم برم جایی دیگه ای همگه ی دارو درخت و گل و بلبل و کوه و بوفه بلاد کفری همه یه جا جم بشه!
بغرآن ای دانشگاه ما ابری میشد میشد یه بهشتی آدم دلش نمیامد بره خانه!
هر و وینه ش نبود و نیست!
مه که هر روز به امید رازی درس میخوانم
ایشالا همه از ای درس خواندن بهره خیر ببینن

تونم او ایمام رضا کچلد بکنه اینقدر به انگلیسی مه حسودید میاد!:تتتتتته::d:d

کارگر سایت 01-14-2014 12:48 AM

نه والا رسما و كتبا اعلام ميدارد انگلسي تقاندن اي خانم صبا ايقد عزيز است كه بنده بعد از كلاس شيوه رفتم با دكتر كبوديان قسه كردم كه 20 كمتر حقش نيست ديدي چه عزيز بود لهجه ش ؟ كي ترم اول ايقد گرگي بودي جدي واقعا لهجه تون عالي بود و هست احسنت احسنت
اميدوارم بتونين راه خودتون رو پيدا كنين و به اون بالا بالا ها برسين
بشين مترجم سفارت
بعد بشيد مترجم خصوصي وزارت امورخارجه
بعد بشي صبا زنجاني 2 !
بعد ديه خداوكيل همكلاساي دوره دانشگاته نبايد فراموش كني !.

خو من هستم سازمان مركزي و اتاق هاي متعدد سالهاست پام نخورده دانشكدگمان
اخرين بار فكر ميكنم خيلي وقت پيشا بود با اجازتون اومدم كمي ديتابيس و MySql براي مهرگان و مريم گفتم توي سرما خداشانه در اوردم من كه گرم تدريس بودم نفهميدم حدود 4-5 ساعت گذشته و اي بيچاره ها دارن يخ مكنن و هيچ نميگن ! (حقتان بود )

نه حرفم رو پس نميگيرم
واقعا لذت نبردم از دانشگاه
شايدم به همون حد كه شما بردي بدم اما من اسمشو گذاشتم نبردن شما اسمشو ميذاري بردن
چون انتظارات من از دانشگاه و دوستان خيلي فراتر از انچه اتفاق افتاد بود !
اقايون كه توي باغ خودشون بودن ! نه من راشون ميدادم به باغم نه اونا
خانوما هم كه تعريفي نبودن فكر ميكنم خود خانمها هم از خودشون راضي نبودن
ما نه تنها مثل گروه هاي ديگه مثل عمران پتروشيمي و ... نبوديم بلكه حتي مثل كامپيوتر 86 يا 88 هم نبوديم !

شايد به خاطر من بود :24:
البته بسيار خوشحال وراضيم كه مثل 88يا نبوديم !.

مهرگان 01-14-2014 01:05 AM

سلام به همگی و سلام به صبا :) :goftbia!: خیلی وقته ندیدمت .... هیچ کجا...

آقا خیلی جالبه برای اینکه ما هم روز امتحان زبان عمومی با هوایی برفی و زیبا مواجه بودیم :) یادش به خیر :21:

آقایان کلاس به محض دیدن برف شروع کردن به گلوله درست کردن و پرتاب به طرف همدیگه، که ناگهان دنبال هم دویدن و یکیشان بنده خدا، همونطور که میدوید و میامد پایین از پله ها که بزنه به اونیکی، پاش سر خورد و با نشیمنگاه! محکم خورد رو پله ها!

ما رو میگی، اصلا انقد دلم براش سوخت نمیدانم چه فریادی برآوردم به ناگه فکر کنم گفتم یاد خدا! یا شاید هم گفتم: خدای در هات! یا نمیدانم! خودشون که بعدها میگفتن من گفتم: یا علی!

به هر حال هرچی که بود، خاطره ی جالبی بود..

فنی همیشه قشنگه، حیف امتحانا و درسا و .... نمیذارن ... (خلاصه حرف کارگر و صبا :p )
نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292218)
خداشانه در اوردم من كه گرم تدريس بودم نفهميدم حدود 4-5 ساعت گذشته و اي بيچاره ها دارن يخ مكنن و هيچ نميگن ! (حقتان بود )

{B Adabi}

برای من که نتیجه داشت والا..

anahita20 01-14-2014 01:34 AM

عكسارو ديدم همشون قشنگ بودن مخصوصا كوه هاوتپه هاش برام خيلى جالب بود، بابا كرمانشاه اينقد باصفابود مانميدونستيم...؟
اينقددوس دارم بيام كرمانشاه طاق بستان وبيستونو ببينم...
ايشالاميايم...:d:d:cool:

کارگر سایت 01-14-2014 02:10 AM

خو اينجا نته نميشه همه چيو لو داد ! يه ذره شو ميگم !يه سال قبل از 87 كه بنده باز هم به دلائل ديگري در دانشگاه بودم و در دانشكده
زمستونش برف اومده بود و جناب اقاي دكتر ب.م داشته از در فني ميرفته داخل كه يهوووووو يكي از بچه هاي 86ي (پ.ص) يه گوله برف گنده از يه جاي دور براي ايشان پرت ميكنه و فكر ميكنم بهشون ميخوره
فكككككك كننننن
دكتر ب.م !!!!!!!!!!!

اخذ نمره بالاي شما در درس پايگاه داده ها از اقاي دكتر ب.م ! رو هم تبريك و تهنيت عرض ميكنيم ان شاالله يه روز ازمايشگاه پايگاه داده درس بدين هاهاها.

دددددد خانم اناهيتا مگه سنندج تا كرمانشاه چقده كه يعني تا حالا نيامدين نديدين ؟
كرماشا عزيزه از نظر كوه و در و دشت و اينا
يه چيزاي عزيز ديگه اي هم داره
يه سري ناهنجاري هم داره
ولي در كل دوست داشتنيه .

ان شاالله , قدمتان روي چشم .

anahita20 01-14-2014 02:42 AM

خب چرا گذرمون افتاده اومديم اماقسمت نشده كه توي شهر بگرديم وازطاق بستان ديدن كنيم،
به خاطرهمين ميگم دوس دارم ازطاق بستان وبيستون ديدن كنم
چه كنيم گرفتارى زياده ديگه...:d

فرید1373 01-15-2014 11:16 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط ترنم (پست 291329)

به به بازم موفقیت برای کرمانشاه برای دانشگاه رازی

:amo_sabzi_forosh:

ایول به دانشگاه خودمون،ایول به دانشجوهاش

فرید1373 01-16-2014 10:40 PM

سلام
چرا اینجا اینقد ساکته
کی امروز امتحاناش تموم شده؟
من که خیلی حال خوبی دارم{شیت شدن}

anahita20 01-16-2014 11:34 PM

مال اينكه هنوزبقيه امتحاناشون تموم نشده، من خودم دوتاامتحانم مونده_:2::20:

کارگر سایت 01-19-2014 01:45 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292083)

امروز دانشگاه بسيار ديدني بود از طبقات بالاي سازمان مركزي اما من هي خله-م ميامد
از اي اتاق به او اتاق فرصت اينكه بتونم لذت ببرم و چند تا عكس خوب از اتاق هاي مشرف به شهر و مشرف به كتابخانه مركزي و كوه بگيرم نشد
اما برگشتني با اتوبوس سرويس كارمندا تا مصدق اومدم .
امروز خوب برف باريد اما

براي ديدن عكسهاي اين پست قديمي به ادرس : اينجا مراجعه كنيد

اين دو عكس هم از اون روز امتحان زبان عمومي داشتم براي صبا خانم اپلود ميكنم ظاهرا اون امتحانو خيلي دوست داره ! نمرش خوب شده ديگه بايدم دوست داشته باشه .

عكسهاي پست قبلي دقيقا 8 صبح هست
اين عكس اونطور كه در تايم روش درج شده 9.15 بوده .

رو به شهر

http://www.mediafire.com/convkey/be6....jpg?size_id=b

رو به كوهستان .

http://www.mediafire.com/convkey/4d6....jpg?size_id=b

Saba_Baran90 01-19-2014 06:16 PM

دستت درد کنه بری ای عکس ها
یادش بخیر واقعا{پپوله}

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292218)
نه والا رسما و كتبا اعلام ميدارد انگلسي تقاندن اي خانم صبا ايقد عزيز است كه بنده بعد از كلاس شيوه رفتم با دكتر كبوديان قسه كردم كه 20 كمتر حقش نيست ديدي چه عزيز بود لهجه ش ؟ كي ترم اول ايقد گرگي بودي جدي واقعا لهجه تون عالي بود و هست احسنت احسنت
اميدوارم بتونين راه خودتون رو پيدا كنين و به اون بالا بالا ها برسين
بشين مترجم سفارت
بعد بشيد مترجم خصوصي وزارت امورخارجه
بعد بشي صبا زنجاني 2 !
بعد ديه خداوكيل همكلاساي دوره دانشگاته نبايد فراموش كني !.

نه حرفم رو پس نميگيرم
واقعا لذت نبردم از دانشگاه
شايدم به همون حد كه شما بردي بدم اما من اسمشو گذاشتم نبردن شما اسمشو ميذاري بردن
چون انتظارات من از دانشگاه و دوستان خيلي فراتر از انچه اتفاق افتاد بود !
اقايون كه توي باغ خودشون بودن ! نه من راشون ميدادم به باغم نه اونا
خانوما هم كه تعريفي نبودن فكر ميكنم خود خانمها هم از خودشون راضي نبودن
ما نه تنها مثل گروه هاي ديگه مثل عمران پتروشيمي و ... نبوديم بلكه حتي مثل كامپيوتر 86 يا 88 هم نبوديم !

شايد به خاطر من بود :24:
البته بسيار خوشحال وراضيم كه مثل 88يا نبوديم !.

اولا اولا مگه این 88ی ها چیزشان بود بنده های خدا؟!
خیلی هم آدمهای باحالی بودن! چه مخای ازشان

بعدشم خدا رو شکر مثل 86ی ها نبودیم! مه هی ... ولش کو!
مخاستی لذت ببری تونم! اصلا هی تقصیر خودت بوده!
نه تن خدا سطح توقع مه هی اونقدی بود که اتفاق افتاد آخه!
در حد توقع خیلی ها نبود، چه از آقایون چه خانومها، ولی قشنگی های خودشه داشت
بعدشم از قرار معلوم بنده کلا به جز زبان یاد گرفتن استعداد دیگه ای ندارم! البته انقدرها هم خوب نیستم، شما لطف داری
او روز برای شیوه در ورم در رفته بود،
اونم انقدر تو خانه حرف می زنم با خودم انگلیسی که فاصله نیفته و یادم نره، فقط در زمینه هایی که آدم باید زیاد ور بزنه قویم!
نقل قول:

نوشته اصلی توسط مهرگان (پست 292219)
سلام به همگی و سلام به صبا :) http://www.p30city.net/images/smilie...goftbia%21.gif

خیلی وقته ندیدمت .... هیچ کجا...

آقا خیلی جالبه برای اینکه ما هم روز امتحان زبان عمومی با هوایی برفی و زیبا مواجه بودیم :) یادش به خیر :21:

آقایان کلاس به محض دیدن برف شروع کردن به گلوله درست کردن و پرتاب به طرف همدیگه، که ناگهان دنبال هم دویدن و یکیشان بنده خدا، همونطور که میدوید و میامد پایین از پله ها که بزنه به اونیکی، پاش سر خورد و با نشیمنگاه! محکم خورد رو پله ها!

سلام مهرگان گیان
امتحانا که خوب بوده؟
آنا خو هی او دیه!
خوبیش هی ای بود!
منم از این او روز خوشم آمد که همه به خصوص بعد امتحان "عیبه بچه ها!" و "خجالت بکش" و "نکنه فکر کردی اینجا بلاد ... ه" و اینا یادشان رفت، شروع کردن یه دل سیر برف بازی کردن
تنها روزی بود که واقعا دانشگامانه از ته ته دل قبول داشتم
چون همه چیز توش معصوم و راحت بود
خداوکیلی خوشگل هم هست فنی! برف و باران هم که میاد که دیه ....
پایگاه چن گرفتی؟ راستشه بگو! رکورد منه شکسته باشی ها! :d
دکتر ب. م. عزیزترین شخصیت او دانشگاه بود بری مه
خدا سلامت نگهش داره
نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292222)
خو اينجا نته نميشه همه چيو لو داد ! يه ذره شو ميگم !يه سال قبل از 87 كه بنده باز هم به دلائل ديگري در دانشگاه بودم و در دانشكده
زمستونش برف اومده بود و جناب اقاي دكتر ب.م داشته از در فني ميرفته داخل كه يهوووووو يكي از بچه هاي 86ي (پ.ص) يه گوله برف گنده از يه جاي دور براي ايشان پرت ميكنه و فكر ميكنم بهشون ميخوره
فكككككك كننننن
دكتر ب.م !!!!!!!!!!!

کره خدا آقا کورش تو هی دانشگاه بودی ها!:d:21::21:
دقت کردی؟:d:d
ای آقای پ ص هی اونی نیس که سر کلاس پیشرفته استاد 45 دقیقه پای سیستم نگهش داشت که یه برنامه با دات نت بنویسه نتانست بعد با رتبه دو رقمی ارشد قبول شد؟

anahita20 01-20-2014 08:31 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط کارگر سایت (پست 292350)
اين دو عكس هم از اون روز امتحان زبان عمومي داشتم براي صبا خانم اپلود ميكنم ظاهرا اون امتحانو خيلي دوست داره ! نمرش خوب شده ديگه بايدم دوست داشته باشه .

عكسهاي پست قبلي دقيقا 8 صبح هست
اين عكس اونطور كه در تايم روش درج شده 9.15 بوده .

رو به شهر

http://www.mediafire.com/convkey/be6....jpg?size_id=b

رو به كوهستان .

http://www.mediafire.com/convkey/4d6....jpg?size_id=b

من ميميرم واسه اين عكساي قشنگ مخصوصا اون اولى
خيلى ممنون بابت گذاشتن اين عكساي زيبا
{پپوله}

Saba_Baran90 01-20-2014 08:35 PM

دانشگاه واقعا قشنگ بود فضاش
جدا عالی بود
اون همه فضای خوشگل، تعجبی نداره ملت بیشتر وقتشون توی محوطه می گذشت تا توی کلاس!
البته در مورد من که همیشه سر کلاس بودم، اما اصولا خواب بودم!:d
یادش بخیر! فکر نمی کردم کسی متوجه شده باشه، موقع فارغ التحصیلی فهمیدم همه حواسشون بوده!:d

anahita20 01-30-2014 10:03 PM

سلامممم خوبين؟
كسى اينجا نيس؟ چرا اينجا اينقد ساكته؟
آخرين امتحانمو 3شنبه دادم وراحت شدم،حالاميتونم يه نفس راحت بكشم...{شیت شدن}

کارگر سایت 02-03-2014 05:55 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط anahita20 (پست 292550)
سلامممم خوبين؟
كسى اينجا نيس؟ چرا اينجا اينقد ساكته؟
آخرين امتحانمو 3شنبه دادم وراحت شدم،حالاميتونم يه نفس راحت بكشم...{شیت شدن}

اينجا ؟
اينجا چشم و چراغ خونه (مديركل !) نيستش هيشكي نيست

اره تز در كردن بعد از امتحان هميشه ميچسبه .

الان داره برف ميباره
يكي از بهترين برفاي سالهاي اخير !
حيف كمي تاريكه كه برم بيرون عكس بگيرم بذارم براي بچه ها
احتمالا فردا هم بباره ميرم بيرون كلي عكس ميگيرم

ظاهرا در شمال كشور بيسابقه ترين برف 50 سال گذشته باريده بعضي جاها 2 متر
چندصد خونه خراب شده اب و برق و گاز بعضي روستاها قطع شده و خلاصه اصن يه وضعي

امروز اصلاح جديدي شنيديم توي تاكسي كه انگار قديميه و بوده ولي ما نشنيده بوديم

چار چار
ميگن امروز چارچار بوده و مثلا تا 20-30 سال پيش همه ي چارچاراي سالهاي مختلف همينجوري برف خفن بوده ...

كسي شنيده ؟

پریشان 02-03-2014 06:53 PM

سلام به همگی

اگه درست یادم باشه چار چار به چهار روز آخر چله کوچیکه و چهار روز اول بهار کردی میگفتن دقیق نمیدانم

البته شنیدم فکر نکنین که خیلی پیرم:rolleyes::rolleyes: یا پا به سن گذاشتم;);)

آناهیتا الهه آبها 02-04-2014 03:39 PM

سلاممممممممممممممممممم _باوش
خوبین؟
چه خبر؟
آی روله صندلی مدیریتگم دلم براش تنگ شده بود
به به آناهیتا نامی به جمعمان اضافه شده
خوش آمدی اناهیتا گیان
چه اسم قشنگی انتخاب کردی آفرین:hippie4:

ماشاله چنی بفر آمده
از سال 67 که نمیدانم پا قدم کی بود تا حالا همچین برفی نیامده بود
خدا رو شکر
آدم برفی اینا که درست کردینان؟

آقا کنکور ما یه هفته افتاد عقب
منم از دقشان دیه درس نمیخوانم
خو خدادان صلوات نمیشد یه ماهه پیش میگفتین؟
آقا اصن به م چه م دیه درس نمیخوانم رتبه یکی پیشکش یکی دیگه!!!

anahita20 02-05-2014 02:23 AM

ممنونم آناهيتاگيان
لطفو هه س{پپوله}
اينجاهم برف اومده هواهم اينقد سرد شده كه مدارس همه مقاطع تحصيلى رو تعطيل كردن
اي كنكور همه جا عقب افتاده : نميدونم كجا زندگى ميكنى اما كردستان وتهران هم يه هفته عقب افتاده..
حالا به اين راحتى رتبه يكو پيشكش كردى به يه نفر ديگه؟ خو بابا اونا يه ماه پيش ازكجا ميدانستن كه الان برف وكولاك مياد آخه..!

علي. 02-07-2014 02:13 PM

[QUOTE=پریشان;292605]
سلام به همگی

اگه درست یادم باشه چار چار به چهار روز آخر چله کوچیکه و چهار روز اول بهار کردی میگفتن دقیق نمیدانم

البته شنیدم فکر نکنین که خیلی پیرم:rolleyes::rolleyes: یا پا به سن گذاشتم;);)
سلام پريشان خانم
درست فرمودين ،خيلي قديما هم چارچار معروف به چارچار كردها بوده است، و كسي هم تصور نميكنه كه شما سنتون بالاست خيالتان راحت.

پریشان 02-08-2014 12:52 PM

علی آقا سلام

به جمع ما خوش آمدی امیدوارم که همیشه شاد وتندرست باشی

آناهیتا الهه آبها 02-08-2014 02:37 PM

اناهیتا گیان م کرماشانم همه جا کنکور عقب افتاده
رتبه یکی رو فقط به دلیل اینکه تنبیه بشن واگذار کردم به یکی دیگه وگرنه 1 با 11 چه فرقی داره شبدر چه کم از لاله سرخ دارد؟:تروله سادا

چله گورا میشه از اول دی تا 10 بهمن
از ده بهمن تا اول اسفند میشه چله بوچکه اسفندم میشه نوروز ماه
درسته؟
مث اینکه جناب علی سنشان میرسه یه توضیحی بدن که درست گفتم یا نه

سی کو ها یکی از برنامه هام بعد کنکور ای بود که برم سینما برا جشنواره امسال
اونم از کفمان رفت
کسی نرفته؟
از جشنواره امسال زیاد تعریف کردن

علي. 02-14-2014 07:34 PM

[QUOTE=آناهیتا الهه آبها;292703]
اناهیتا گیان م کرماشانم همه جا کنکور عقب افتاده
رتبه یکی رو فقط به دلیل اینکه تنبیه بشن واگذار کردم به یکی دیگه وگرنه 1 با 11 چه فرقی داره شبدر چه کم از لاله سرخ دارد؟:تروله سادا

چله گورا میشه از اول دی تا 10 بهمن
از ده بهمن تا اول اسفند میشه چله بوچکه اسفندم میشه نوروز ماه
درسته؟
مث اینکه جناب علی سنشان میرسه یه توضیحی بدن که درست گفتم یا نه

سی کو ها یکی از برنامه هام بعد کنکور ای بود که برم سینما برا جشنواره امسال
اونم از کفمان رفت
کسی نرفته؟
از جشنواره امسال زیاد تعریف کردن
سلام آناهيتا خانم كاملا درست فرمودين، فقط ميتونم اينو بهش اضافه كنم كه به آذر ماه هم ميگن قوس.

آناهیتا الهه آبها 02-17-2014 01:46 PM

خیلی ممنون علی آقا :) قوس را تاحالا نشنیده بودم

:24::24::24::24::24:
خدایا واقعا ممنون به خاطر این همه رحمت و باران و برف
از وقتی که نیت کردم یه سر برم تهران داره کولاک میاد
او از دو هفته پیش که گفتم بعد کنکور برم شد اوجو
اینم از الان
آقا ما نمیریم بی خیال شدیم :ali_khosa_khowar:

آهای اونایی که تو ایام کنکور گورای گور اس ام اس میدادین و زنگ میزدین
فلانی دلمان برات تنگ شده بیا خانه مان بیا بریم کافی شاپ و جیگری و......
الان کنکورم تمام شد
پس دیه چرا خبری ازتان نیس:che_bedane::39:

اکنون ساعت 05:13 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.