![]() |
به داوي زولـفي خــاوي تــۆ ئــه سيرم
مه كه بێ به ش له عيشقي خۆت فه قيرم ئـه گه ر چي تۆ شكاندت شيشه كه ی دڵ بــه ڵام هــــه رگيز گــوڵم ناچي لــه بيرم |
پيام ارات کل کم وه برگ پينه / مه کز نيشتمه ، تو وزت چيونه ؟!!
|
پیام ارات کل کم بر برگ بژی
برای تو ای سیول بزبژی ------------------------ فکرشو کنید دخترا برن جبهه مهسا تفنگها رو پر کن وایسا موهاموببندم نیلو مهماتو بیار اه...یه سوسک داره رو جعبه مهمات را میره میناخشابارو پرکن وای دیدیدچی شد ناخونام شکست نازی فردا میخوایم بریم خط حالا من چی بپوشم |
هر چن روزگار زنجير داسه پام
دنگت ها گوشم چمان هايده لام ديوار غمت رمياسه بانم انگار بيستون تك داس له شانم نه مس شراو نه گيژ و بنگم ارا دوريگت فره دلتنگم |
او که بیچاره "دلم" گیر نگاشه خودتی
او که ای جفت "چشام" نذر چشاشه خودتی او که "دل" پر میزنه تا بالابان خانشان او که کفتر" دلم" شیت هواشه خودتی |
اگر یه روژه بومه پادشاه،تاج سرمی دوس باوفا الان که سلطان ملک دلمی،مه شیدای تنم نازار گولمی مه عین بلبل محتاجم وگول،هر خود گولمی ریشد ها له دل |
رسي وه دسم پيغام لذيزت / هر ها ور چاوم چهره عزيزت هر چند سعادت ديدارت نيه / اما خاطرت وه يادم بيه ... |
کفتیه و یادم جور قسط بانکی |
وه گيس شيرين و مرگ فرهاد / مگر مه بمرم تو بچي له ياد
کاشکي مه بمرم تا بايده پرسم / تا له خاک پاد حالد بپرسم ... |
ههرچهندێ بیر ئهکهمهوه تاوان نهبوو خۆشم ویستی... ههتاکو ئێستاش نازانم بۆچی هێنده خۆپهرستی... چهند پێم وتی وهک ههناسه بۆ ژیانی من پێویستی... {پپوله} له دڵ زیاتر ده پێم بڵی چی شتێکی کهم لێ ویستی... بیانوم بۆ مههێنهوه مهڵێ خۆشم نهئهویستی... ئیتر ههتاوهکو ئهمرم (عاشقتم) له من نابیستی. |
اکنون ساعت 11:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |