![]() |
سلام به کلیه دوستان که ارتقا درجه گرفتند.
آقا جواد غزل خانم آقای بیگ بنگ آناهیتا ی گل حسین آقا و دست عزیزم شکوفه خانم و دختر گلم روژینا جان امیدوارم در تمام مراحل زندگیتان ارتقا پیدا کنید وهمیشه موفق و سر بلند باشید. |
سلام ، گلهای زیبای بهشتی و دوستان خوبم . از لطف همه شما ممنونم:53::53::53::cool:{پپوله} |
سلام گلهای زیبای بهشتی ،غزل خانم ، اقا بیگ بنگ ،اقا حسین ، اناهیتا خانم ، و روزینا خانم ، تبریک تبریک:cool::53::53::53: |
سلام
از دوستانی که به من لطف داشتن و تبریک گفتن ممنونم.:) |
تبریک میگم
سلام
به همه عزیزان تبریک میگم ببخشید که دیر شد ارزوی موفقیت دارم براتون ذر تمام مراحل زندگیتون |
ارتقائیدگان ارتقائیدگی مبارک!{شیت شدن}{جشن پتو}
|
نقل قول:
به تک تک این عزیزان تبریک و شادباتش عرض می کنیم و برای همه شما بزرگواران آرزوی بهترین موفقیتها و شادکامی ها رو از درگاه الهی داریم از زحمات مکرر ادمین گرامی نیز متشکریم و صدالبته دعا می کنیم اون مدیری که قراره به جمع ارشدها اضافه بشه یه مدیر مالی خوب باشه :cool: یک مدیر مالی که همراه با تنخواهی نامحدود باشه که کلی کمک فروم و جیب سوراخ ادمین بکنه و خلاصه یه 3000 هزار کاربری رو بفرسته خونه بخت !!! اون ناظر بزودی رو هم بدین دست خودم تضمینی تو دوماه یه وردست اسقف جهت مراسمهای اعدام ازش مسازم راه و چاه کار اعدام و شکنجه و به سیخ کشیدن کاربران متخاطی (کلمه رو حال کن خداییش ) رو یادش میدیم میشه یه چیزی تو مایه های داروغه ناتینگهام!!! :cool::cool::cool: |
سرکار خانم
shokofe77 به سمت مدیریت تالار ارایشی و بهداشتی منصوب گردیدند به این مدیر خوبمون خسته نباشید و تبریک عرض میکنیم . موج جدید تغییرات در عناوین کاربری و سمت ها در راه است . |
سلام شکوفه خانم تبریک میگم ، ایشالا در همه مراحل زندگی پیروز باشید:53::53: |
شکوفه جان تبریک میگم
خسته نباشی... امیدوارم همیشه موفق باشی |
اکنون ساعت 04:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |