![]() |
خودا هاااااااااواااااااار
|
سلام بچه ها گیان
آبجی فرانک داره 3 میشه :) آقا ما با ی خانوم خیلی با شخصیت اراکی دوس شدیم پرسید منال کورید گفتم کرماشان ی ساعت عذر خواهی و تشکر و ووووووو بعد گفت مه عاشق ای اهنگ برزی برزی ناصر رزازیم برام ترجمش کن منم که الان در مرحله هنگم :d خو مه کمی بلدم ولی همشه که بلد نیستم راستش عارمان آمد بگیم بلد نیستیم:d اس ام اس دادیم به کوروش میخواستم کلیاتشه برام ترجمه کنه که جواب نداد خلاصه ترجمش کنین برام جان حضرت عباس اینم متنش هههههههههی برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی دستمر گودستی دستمر گودستی وکالبی لرزی وکالبی لرزی المابور مولومی ووی ووی جامج مینکم المابور مولومی ووی ووی جامج مینکم الدیری دنیو و دین ووی ووی دنیو و دینک برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی دستمر گودستی دستمر گودستی وکالبی لرزی وکالبی لرزی اردرمول موبوقدای هول خدنگش کردن اردرمول موبوقدای هول خدنگش کردن الدیشی صبوریم آزیستاکا هیش کردن برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی برزی برزی برزی برزی شممو سری ترزی دستمر گودستی دستمر گودستی وکالبی لرزی وکالبی لرزی |
تو كي به مه اسمس دادي خداد هاوار ؟
هيچ اسمسي ازت نرسيده به جان مولا . تيكه هايي از اين اهنگ فكر ميكنم به زبان كردي ما نباشه بنابراين برام خيلي واضح نيست اقاي نقده بهتر ميتونه كمك كنه . با اينحال اونجاهايي كه اشتباه نوشتي رو تصحيح ميكنم : دستمر گودستی دستمر گودستی دستم برد بو دستي (دستانم را براي گرفتن دستانش دراز كردم ) وکالبی لرزی وکالبی لرزی وك كاله بي الرزي (مانند درخت بيد جواني ميلرزيد ) (خجالتي بوده ) الدیری دنیو و دین = اري ديده ي دنياي و دين |
عههههههه
او بری فرشته گیان بوده لابد فرستادم :) نخیر بری خودتم فرستادم متنها تیک نخورده ی فنی سر گوشیت در آوردی غلط نکنم :d همین دو کلمه ترجمه چیه؟ برزی برزی خودم بلدم یعنی قد بلند :41: |
بعضی از ای آهنگ های کردی قدیمی ترجمه نشه آبرومند تره :21: |
کره آنا گیان متنشم خودم ننوشتم:)
بیچاره برام فرستادش گفت ترجمش کن از او موقه فرار کردم از دسش:21: ولی الان ترجمه کوروشه براش کپی میکنم میگم ببخشید ا نتم قط شد:21: آقای نقده بیا ترجمش کن برام دسد درد نکنه |
اینجا یه ماهی هست پستی زده نشده |
دیگه چه پستی بزنیم پستی نمونده
یه برنامه کرمانشاه 20 بود و یه آیتم هواشناسی و یه دنگ خاص ( 5 دقیقه برنامه کردی)اونم قطع کردن یه برنامه جدید درست کردن نمیدونم اسمش چیه . وژدانن مسئولین ....... |
بچه ها به نظرتان اینجا کجاس/ و چه اتفاقی افتاده؟ |
خود گویم و خود جواب بدهم عجب دختر هنرمندیم |
م میدانستم کجاست گفتم ریا میشه اگه بگم میگن خیلی باهوشی چش مخورم .
میگم دقت کردین مارادونا با اون عینکش خیلی شبیه سرهنگ قذافی شده بود ؟ ! |
سلام
http://www.trulymadlydeeply.com.au/s...on_Silk_6I.jpg یه سند کرماشانه قواله ی کردمه وه اسم خوی ارای اناهیتا هایده کورههههههههههههههههه |
کره ما بوچکتانیم |
6 دف پش سر یک تن تن بوش:
قُلی کُرِ قُلی قُل کُل! :d |
قل قل قل قل قلق |
نقل قول:
دلم بری ای تاپیک تنگ شده بود چشامه بستم با خودم گفتم بزنم قدیماگه هر پستی امد نقلش کنم ای پست عزیز خودم امد منه خه رش |
کی بشه زمستان بشه و دوباره عکسای خوشگل بگیری از کوچه تان فرانک گیانیا از خاطرات شبهای زلزله های کرمانشاه که ظاهرا ول کنمون نیست بنویسی .
|
کوچه مان دیگه قشنگی چن سال پیشه نداره
همش داره میشه آپارتمان او زمان خانه های باصفا با حیاطای قشنگ داشت همسایه روبروییمان که خیلی با هم صمیمی بودیم رفت آمد زیادی با هم داشتیم کلن خبر داشت نهار چه میپزم :d پنجره هامان روبروی هم بود از دوسال پیش که رفته طبقه 5 آپارتمانش شاید سالی 5-6 بار بیشتر همو نمی بینیم از نظر بافت شهری قشنگتر شده اما باور کن صفای سابقه نداره |
ظرف ملامین
http://8pic.ir/images/bdeg9uy63rsbqpgm5x5e.jpg
کی از اینا داشت یا داره ؟ آی من همیشه سختم بود توش برنج و خورش بخورم هنوزم بلد نیستم توی ظروف تخت غذا بخورم ظرفی که ققووول نباشه ظرف نیست ظرف باید گود باشه تا راحت توش غذا بخوری تو اینا هی نمیشد غذا خورد خانه مادر بزرگم داشتند . کاسه و کوچله دفر و دوله |
هرکی ای دویته بخوازی خرگ و سر خوی نی
|
پاوه که میریم خانه ی مادربزرگم .. پر از ظرف های ملامینه.. جدیدا که میریم میگم چند تا عکس بگیرم بزارم اینجا ... فراموش میکنم...
---------------------------------------------- با اجازه دانه کولانه گرامی و آناهیتای دوست داشتنیم دوستان عزیز کرمانشاهی ازتون ممنون میشم اگه فرم کوتاه زیر رو پر کنید این فرم مربوط به میزان آشنائی کاربران کرمانشاهی با اینترنت هست.. یه کاری برای بهبود وضعیت اینترنت استان و ایجاد شبکه های استانی قراره انجام بشه و بخاطرش به جواب های هم استانی ها به این فرم، احتیاجه.. |
سلاو له گشت
سلاو له پی سی سلاو له کرماشان |
از کرماشان خبری شنیدم بابا دمتؤن گرم ابرومونو خریدین خبر اونده برای حمایت از کوردهای کوبانی دست راهپیمایی زدین پس هنوز کورد تو کرماشان هست درود به شرفشون
|
عکس کاسه و کوچله ما اینجا چ مکنه؟کی عکس گرفتین؟ |
مرسی آناهیتا گیان که پرش کردی. برنامه ش پنج ساله س. تا ببینیم تا پنج سال دیگه چه اتفاقی برای استان مجازی میفته. کرمانشاه اولین استان مجازی کشور میشود (Kurd press) |
سلام و گشد
ایمه یه مدت نویمان، البت آدرس ایره گم کردویم. خوشحالم که دوواره ایره پیدا کردم و رفیقیل گلم جور دانه کولانه گیان هم دوینم. چاااکریم. |
معلمه سر کلاس میگه چرا خرس قطبی توی زمستان سردش نمیشه ؟
منال کرماشانیگه میگه : چون دربن نیست ! -------------------- اقا یه دختر خانمی دیروز خواسته خودکشی بکنه از روی پل خودشه بندازه پایین مردم نجاتش دادن درسته ؟ دم مردم کرماشان گرم . |
در بین شبکه های استانی در زمینه فرهنگ بومی
شبکه استانی کرمانشاه با 24 ساعت کاری یه ساعت هم اضافه کاری برای نابودی زبان کوردی کمر همت بسته |
سلام به دوستای خوبم من بعداز مدتها برگشتم{شیت شدن}
|
کابوکی لی لی
کابوک من لیلی است ، کابوک رعنایم ، درد خنجر را می توان تحمل کرد اما درد دل بسیار گران ، من عاشق لیلی هستم ، لیلی دختر کرد …
ترانه ی کابوکی یکی از زیباترین ترانه های کرمانج در شمال کردستان است کابوکی لی لی ، کابوکی لی لی/کابوکی سورم وای وای ده ردی خنجه ر ئاسانه /ده ردی دل زور گرانه ئه ز عاشقم لی لی/ کچکه کوردم وای وای یارم ئاسکی ماچینه/ده وای ده ردو برینه ئه زعاشقم لی لی/کچکه عومرم وای وای من عاشقی جانانم/له عاله م سه رگه ردانم ئه ز ئاشقی لی لی/کچکه مالم وای وای کابوک : یک نوع پرنده ی نادر است چیزی شبیه به کبوتر یا کبک این اهنگ ظاهرا اولین بار توسط استاد محمد عارف جزراوی خونده شده -عاشقشم - و بعدها بسیاری دیگر خوندنش استاد خالقی - کامکار - ناظری ... بابام هیچ وقت خوشش از این اهنگ نیومد نمیدونم چرا :d ولی واقعا قشنگه یارم ئاسکی ماچینه ! ئه ز عاشقی لیلی ! ئاسک به اهوی ماده میگن ماچین ! ماوراچین ! شمال چین - چین شمالی و عملا ترکستان - یارش اهوی صحرای ترکستانه در زبان کردی شمالی "من" رو "از" میگن ئز عاشقی لیلیم یعنی من عاشق لیلی هستم ئه ز بریندارم یعنی من زخمی و دردالوده هستم . |
سلام دوستان گلم امیدوارم خوبه خوبه خوب باشید
|
سلام
میمز خاص خاص خاصیم |
سلام
بچه ها تابستان داره میره کجایین؟ میخوام شام دعوتتان کنم ی شب بریم آزادگان کی حاضره؟ |
بعد از مدت های طولانی سلام {پپوله}
|
سلام ب روی ماهت آبجی کوچیکه عزیزم
|
عزیزه ولا .
اگر کرماشان باشم منم دعوت بکنین حتمن میام . |
قرتگی کرمانشاه
1 فایل پیوست
سیزده فروردین 95 .
جای دوستان خالی . هر کی عکس خوشی داره از که خودش گرفته بذاره ببینیم . |
چه جاده قشنگی
دستت درد نکنه جاده نوسود و نودشه هم خیلی خیلی قشنگه و کمی ترسناک رفتیم ولی انقد ترسیده بودم حواسم نبود چن تا عکس بگیرم :) |
جدی ؟ تو بترسی ینی واقعا جالب بوده .
اره دیدم عکساشو . من جاده ویس به او سادگیم رفت جانم به لبم امد . |
بچه ها تابستان داره تمام میشه
من هی کولر رو تا صب روشن میذارم که مثلن هنوز هوا گرمه و خیلی داریم ب فصل سرما :) جدی جم بشین ی عصرانه مهمان من بریم آزادگان یا هر جای دیگه که دوس دارین |
اکنون ساعت 05:38 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |