![]() |
سلام خوبین؟
اونایی که رفتن سر قرار خوش گذشت دانه گفته بود عکسایی که گرفتینو میذاره پس چرا تا حالا نذاشته من به نوبه خودم قول میدم جلوی خندمو بگیرم هر چند که خیلی سخته عسل بانو فرانک روناک رزیتا باران بیاین ما هم یه قرار بذاریم من بی صبرانه مشتاق دیدن گل روی ماهتان هستم من از الان اعلام آمادگی میکنم راستی پیشاپیش عیدتون مبارک |
آناهیتا جان عکسارو تو فروم فعالین گذاشته!!! :| هی هم برا ما کلاس میاد که اونور عکس گذاشتیم!!!
چون تو فعال نیستی بهت نشان نمی دیم!!!:( شیطانه میگه بزنم حالشانو با فروم فعالشان بگیرم هااااا!! |
هیوا بخدا نرسیدم آپشان کنم!!
ببینم تو عید چه کار می تانم بکنم! :( |
سلام ئه ستیره گیان
از اون روز اول یه نیروی عجیبی نمی ذاشت که من خیلی فعال بشم تا حالا دلیلشو می فهمم خدا رو شکر که فعال نیستم |
نقل قول:
اصلا از لجشان بیا خودمان دو تایی یه فروم فعال بزنیم!!بکنیم تو چشماشونd: |
بچه ها سلام
دارم میرم سفر یه مدت قراره چند روزه باشه اما اصلا معلوم نیست شاید هیچ وقت بر نگشتم ! مواظب خودتون باشید . |
آناهیتا جون منو روناک و عسل بانو اعلام آمادگی میکنیم ....یه قرار بزاریم خونه ما.
تازه خانوما وقت بیشتری برای این کارا میزارن .:) عکسم میگیریم برای اینکه حالشونو بگیریم صورتمونو میپوشونیم .;) بعد میگیم تشخیص بدین کی کیه:d اونا کلی پشت سر ما غیبت کردن مرافه نمی دونن ما آخر غیبتیم:21: |
ای وای کوروش جون الان دیدمت .........
خدا نکنه بر نگردی.چرا دم عیدی حال ما رو میگیری... این حرفا چیه؟ زبونتو گاز بگیر. الهی سفرت بی خطر باشه و خیلی بهت خوش بگذره ...... :53::53: |
فکر کنم عید بیایم اونروی!!!هیچی هنو معلوم نیست...!{قاط}{قاط}{قاط}
رئیس جان لطفا از این حرفا نزن!!!!!باشه؟!؟!؟!:mad::mad:{B Adabi}{B Adabi} ایشاالله به سلامت بر میگردی وطن!!!:d:d |
سلام. خوشین؟ میگم بچه ها شما هم حس منه دارین؟ حال و هوای عید دیگه مثل قدیما نیست. 5 روز مانده به عید انگار نه انگار. یادمه بچه که بودم از یه ماه قبل منتظر عید بودیم. چرا ایجور بشمان آمده؟
|
اکنون ساعت 02:22 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |