![]() |
آقا بیاین این همه می گفتن انگلستان میبره
من شیر شدم و حالا بدبخت شدم میگم یه گلریزون بگیرین واسه من منو از زندان آزاد کنید!!! |
هلند 3-1 ژاپن
غنا 2-0استراليا کامرون 0-1 دانمارک |
زندان هم عالمی داره ها
کمپوت،آبمیوه،استراحت،، ورزش.... بعد هم فرار از زندان.. |
بابا یه گلریزون بگیرین مارو آزاد کنید دیگه
اگه نمی گیرین حداقل هفته ای یه بار برام کمپوت گیلاس بیارید |
علی الحساب با چند تااز تار موهای زیدان میارمیت بیرون،نه دیگه نه تو کار نیارین،نه نمیشه،باید آزاد بشین
اصلا مگه میشه تو زندان بمونین نه،نه دیگه.....ای بابا.... شما آزادین تا بعد از جام جهانی |
من اگه بین مرگ و آزادی با وثیقه ی یه فرانسوی البته به جز ژولیت بینوش گیر کنم مطمئنا مرگ رو انتخاب می کنم
راستی زیدان مو هم داره؟ یکی از بدترین بازیهای انگلستان رو دیدم حتی تیمی که تو دور گروهی یورو2000 حذف شد خوب بازی می کرد و اینقدر بی خطر ندیدم فاجعه بود امشب و معلوم نیست دون داره چیکار می کنه که منو هم بدبخت کرده با این همه بازیکن والله خجالت داره رونی که آماده نیست اصلا،فرانک لمپارد که دوسش هم دارم اصلا خوب نیست تقریبا همه ی بازیکنای انگلند یه سایه از اون ستاره بودنشونن نمی دونم چی شده من بیشتر از پولی که باختم نگران حذف این تیمم اصلا دوس ندارم حذف شه |
هلند 2-0 ژاپن
غنا 1-0استراليا کامرون 1-1 دانمارک قرار شد نه نیارین دیگه،زیدان موهای نداشتشم کلی، ه، آ __________________ |
یه ایتالیایی بره زیر دین یه فرانسوی عمرا عمرا عمرا
گفتم اگه یه فرانسوی بخواد آزادم کنه اونم ژولیت عزیزه |
/همگام با جامجهاني 2010- آفريقايجنوبي/ |
بحران مصدوميت در غنا |
اکنون ساعت 01:01 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |