![]() |
من وتو دو پرنده تو قفس زندونی بودیم |
بی همگان بسر شود بی تو بسر نمی شود
داغ تو دارد این دلم جای دگر نمی شود جان ز تو نوش میکنم دل ز تو جوش میکند امر به خروش میکند بی تو به سر نمشود جاه و جلالم من تویی ملکت مال من تویی آب زلال من تویی بی تو بسر نمی شود گاه سوی وفا روی گاه سوی جفا روی آه منی کجا روی بی تو بسر نمی شود دل بنهم بر کنی توبه کنم بشکنی این همه خود تو میکنی بی تو بسر نمی شود گر تو سری قدم شوم ور تو کفی علم شوم ور بروی عدم شوم بی تو بسر نمی شود |
متن آهنگ یه تیکه زمین - محمد اصفهانی
متن آهنگ جدید و زیبای محمد اصفهانی بهشت از دست آدم رفت، از اون روزی که گندم خورد ببین چی میشه اون کس که یه جو از حق مردم خورد کسایی که تو این دنیا حساب ما رو پیچیدن یه روزی هر کسی باشن، حساباشونو پس میدن عبادت از سر وحشت، واسه عاشق عبادت نیست پرستش راه تسکینه، پرستیدن تجارت نیست سر آزادگی مردن، ته دلدادگی میشه یه وقتایی تمام دین همین آزادگی میشه کنار سفرهی خالی یه دنیا آرزو چیدن بفهمن آدمی یک عمر بهت گندم نشون میدن نذار بازی کنن بازم برامون با همین نقشه خدا هرگز کسایی رو که حق خوردن نمیبخشه کسایی که به هر راهی دارن روزیتو میگیرن گمونم یادشون رفته همه یک روز میمیرن جهان بدجور کوچیکه همه درگیر این دردیم همه یک روز میفهمن چه جوری زندگی کردیم |
متن آهنگ زیبای ملامت از مرحوم مازیار
متن آهنگ ملامت مازیار |
متن آهنگ سوغاتی هایده
وقتی میای صدای پات از همه جاده ها میاد |
می بینم صورتمو تو آیینه |
عزیز جون
2 فایل پیوست
عزیز جون (دانلود کنید ) عزیز جون دست من بر دامنتهدگر نشوم من بهار حموم دگر نکمه شیخ جلال سلوم الهی شیخ جلال تینوم باوه گوم ها کردمه امضا بیمه پشیمون درنه جان درنه جان درنه خدا خدا مه فاطمه جان درنه درنه جان درنه جان درنه خدا خدا مه فاطمه جان درنه عزیز جون درمشوم مع الوداع کن آه مع الوداع کن سر راهم نشین ته گریه ها کن آه ته گریه ها کن اگر خواهی که من زودتر بیایم آه آه زودتر بیایم نماز صبح و شب مرا دعا کن آه آه مرا دعا کن ستاره آسمون اشمارم امشو آه اشمارم امشو بورین یار باویین بیمارن امشو آه بیمارن امشو بورین یار باویین امشو رنیه آه آه امشو رنیه تمام دشمنان بیدارن امشو آه آه بیدارن امشو عزیز جون درمشوم مع الوداع کن آه مع الوداع کن سر راهم نشین ته گریه ها کن آه ته گریه ها کن |
ستایش مرتضی پاشایی دوباره نم نم بارون، صدای شرشر ناودون دل بازم بیقراره دوباره رنگ چشاتو، خیال عاشقی باتو این دل آروم نداره نداره نداره شبامو و خواب نوازش، دوباره هق هق و بالش گریه یعنی ستایش… ستایش تو و چشمات، دلم هنوز تو رو میخواد دل باز پر زده واسه عطر نفس هات اتاقم عطر تو داره، دلم گرفته دوباره کار من انتظاره یه عکس و درد دلامو، میریزه اشک چشامو غم تمومی نداره نداره نداره صدای باد و کوچه، داره تو خونه میپیچه قلبم اروم نمیشه بغل گرفتمت انگار، دوباره خواب و تکرار باز نبودی من تکیه دادم به دیوار ستایش یعنی دیوونگی هام، شبیه حس خوب تو دل ما نگاه کن تو چشای بی قرارم چقدر این لحظه ها رو دوست دارم تصور میکنم پیشم نشستی چقدر خوبه چقدر خووبه که هستی ستایش یعنی این حسی که دارم نمیتونم تو رو تنها بزارم |
آهنگی زیبا از زنده یاد هایده |
اونا می گن تنفر فرستاده میشه |
اکنون ساعت 02:35 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |