![]() |
هر روز با ورود تلاوت يك آيه از قرآن همراه با معنای آیه شریف قرآن
منور كنيد سايت و دل باصفاتون (دانلود قرآن از سايت ParsQuran.com) هر نفر كه وارد ميشه ادامه بده تا انشاالله ختم كل قرآن بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ﴿1﴾ ..... به نام خداوند رحمتگر مهربان (1) الْحَمْدُ للّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ ﴿2﴾ ..... ستايش خدايى را كه پروردگار جهانيان (2) |
اعوذ بالله من الشیطان الرجیم
الرحمن الرحیم (3) ... خدایی که بخشنده و مهربان است |
مَالِكِ يَوْمِ الدِّينِ ﴿۴﴾
[و] خداوندصاحب روز جزاست (۴) |
إِيَّاكَ نَعْبُدُ وإِيَّاكَ نَسْتَعِينُ ﴿۵﴾ [بار الها] تنها تو را مىپرستيم و تنها از تو يارى مىجوييم (۵) |
«هر کس در هر مقامی که هست و هر مسؤولیتی که دارد همان مقام و مسؤولیت امتحان اوست»
که اشاره به این آیه از قرآن کریم دارد: «و رفع بعضکم فوق بعض درجات لیبلوکم فی ما آتیکم ان ربک سریع العقاب و انه لغفور رحیم» . |
با تشکر از شما بابت این تاپیک خوبتون
تاپیک مهم شد ... |
ممنونم ولي ما اينجا ميخوايم ختم قرآن انجام بديم پس بايد به سايتي كه گفتم بريد و آيه ي بعدي با معني رو اينجا بزاريد
با تشكر |
درسته من اصلا اون سایت رو ندیدم...
اهدِنَا الصِّرَاطَ المُستَقِيمَ ﴿۶﴾ ما را به راه راست هدايت فرما (۶) |
صِرَاطَ الَّذِينَ أَنعَمتَ عَلَيهِمْ غَيرِ المَغضُوبِ عَلَيهِمْ وَلاَ الضَّالِّينَ ﴿۷﴾
راه آنان كه گرامىشان داشتهاى نه [راه] مغضوبان و نه [راه] گمراهان (۷) |
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ
به نام خداوند رحمتگر مهربان الم ﴿۱﴾ الف لام ميمذَلِكَ الْكِتَابُ لاَ رَيْبَ فِيهِ هُدًى لِّلْمُتَّقِينَ ﴿۲﴾ اين است كتابى كه در [حقانيت] آن هيچ ترديدى نيست [و] مايه هدايت تقواپيشگان است |
اکنون ساعت 01:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |