![]() |
خودكشي به خاطر هنرپيشه سريال جومونگ!
یك جوان ياسوجي به خاطر علاقه به «سوسانو» هنرپيشه زن سريال جومونگ و مخالفت پدرش براي ازدواج با اين زن، اقدام به خودكشي كرد.
به گزارش جام جم آنلاين، اين جوان كه پس از تماشاي سريال جومونگ به شدت به سوسانو علاقهمند شده بود و قصد ازدواج با او را داشت، هنگامي كه خانوادهاش را از اين تصميم مطلع كرد، با مخالفت آنها روبهرو شد. جوان ياسوجي از پدرش خواست تا با فروش گوسفندانش هزينه سفر وي به كشور كره و يافتن سوسانو را تامين كند و زماني كه متوجه شد خانوادهاش حاضر به فروش گوسفندان نيستند، با خوردن قرص اقدام به خودكشي كرد. به دنبال اين ماجرا، والدين جوان عاشق پيشه او را به بيمارستان منتقل كردند و با تلاش پزشكان، او از مرگ حتمي نجات يافت. پدر اين جوان در ارتباط با اين موضوع گفت: پسرم تصور ميكرد به راحتي ميتواند به كشور كره سفر و با هنرپيشه زن اين سريال ازدواج كند و زماني كه به وي گفتم مبلغ فروش كل گوسفندان كه تمام دارايي من است كمتر از يك ميليون تومان است، او نيز در اقدامي عجيب دست به خودكشي زد و اگر كمي دير به بيمارستان ميرسيد، به طور حتم جان خود را از دست ميداد. آخرين خبرها از وضعيت جسماني جوان ياسوجي حاكي است كه حال وي رو به بهبود است و از مرگ حتمي نجات يافته است. |
بازم یانگوم یه چیزی
|
ووی ووی ...
آخه آدم چه قدر میتونه ساده لوح باشه! |
تحسینش میکنم.
|
منم موافقم اين چيه با اين قيافش و چشاي چپش
|
علف باید به دهن بزی.....
|
پس به دهنه تو هم شيرينه آره؟
|
خجالت بکش.من از سوسانو متنفرم.کارش قابل تحسینه.
|
خودت بايد خجالت بكشي اينجا مكان عمومي و فرهنگيه جنبه نداري كل ننداز
|
بسیار خوب با فرهنگ.
|
با دوسته من درست بحرف
|
چن نفر به یه نفر.
|
مهم نيستش از خودت دفاع كن
|
ممنونم ستاره جاننننننننننننن
|
دفاع مصلحانه؟
|
يه چي تو اين مايه هاااااااا
|
من به خودم نارنجک میبندم.
|
الان ميشي alexy فهميدههههههه
|
توام میشی تانک عراقی.
|
چراااااااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااااااااا ؟
|
مگه قرار نشد از خودم دفاع کنم.
|
خوب چرا ولي چرا من تانك اونم ماله عراقي ها؟
|
پس چیرو منفجر کنم؟
|
خودتوووووووووووووووووووو
|
تنهایی که نمیشه مگه دیوونم.
|
خوب بايد بري زير تانك مگه نه؟
|
خب تانک دشمن.
|
آره ديگه پس من تانك خودي ميشم