پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   همه چيز درمورد ني ني كوچولوها (http://p30city.net/showthread.php?t=12520)

shadi 08-25-2009 09:11 AM

همه چيز درمورد ني ني كوچولوها

سلام. از بهنام به خاطر پيشنهاد ايجاد اين تاپيك ممنونم. خواهش مي كنم از مادرهاي باتجربه كه اينجا تشريف بيارن و به تازه كارها اعم از مادر و پدر وساير بستگان! اطلاعات لازم و بدن. همه جور پرسشي پاسخ داده مي شه. بسم اله...

behnam3638 08-25-2009 02:51 PM

سلام به تمامی دوستان عزیز

ممنون از شادی خانوم برای ایجاد این تاپیک :53:

جرقه ی این تاپیک زمانی به ذهنم رسید که خودم برای خواهر زادم و مشکلاتی که براش پیش اومد به مشکل برخوردم و از شادی جان کمک گرفتم ;)

شادی جان هم دستش درد نکنه بسیار به من کمک کرد :53:

اولین سوال رو خوذم می پرسم: برای افتادن سریع تر ناف بچه چه کاری می تونیم انجام بدیم؟
یا بهتره بگم اصلا بهتر اینه که بزاریم خود ناف بر طبق روال عادی بیفته یا اینکه ما بهتره کاری انجام بدیم؟

deltang 08-25-2009 02:58 PM

آقا بهنام من اصلا متوجه سوالتون نميشم يعني چي نافش بيفته؟

mary.f 08-26-2009 07:36 AM

شادی جان دستت درد نکنه این تاپیک رو درست کردی
فعلا سوال خاصی به ذهنم نمیرسه ولی در آینده ای نزدیک کلی بهت زحمت خواهم داد;)

shadi 08-26-2009 10:17 AM

از همراهيتون ممنون. بهنام جان. تاوقتي مشكلي براي ناف پيش نيومده-اعم از اينكه خداي نكرده عفونت كنه يا خونريزي داشته باشه ياحتي متورم و قرمز بشه بهتره مطلقا دستكاريش نكنين تا خودش بيفته. معمولا تا 20 روزاول تولد ناف ميفته.اگر بعد از اون هم نيفتاد بهتره پزشك بچه را ببينه. شما ساكن اهوازين؟دكتراي خوب اهواز و مي شناسم. بهرحال دريكهفتگي بچه بهتره پزشك چكش كنه.
دلتنگ جان-نيلوفر،معلومه بچه كوچيك نداشتين!بندناف موقع تولد با يه مقدار زائده بريده مي شه.كه اين زايده خود به خود خشك مي شه و ميفته.

اصلا اينم يه مقاله راجع به بندناف:

وظيفه بند ناف چيست؟

جنين در داخل رحم مواد غذايي و اكسيژن لازم را طريق جفت كه به ديواره داخلي رحم مادر متصل است دريافت مي كند. جفت از طريق بند ناف به شكم جنين متصل مي شود. پس از تولد، بند ناف با گيره اي بسته شده و از نزديك بدن نوزاد قطع مي شود و به اين ترتيب تكه اي از آن متصل به ناف كودك باقي مي ماند كه به مرور مي افتد.
افتادن بند ناف چقدر طول مي كشد؟

بند ناف معمولاً ظرف 10 تا 21 روز خشك شده و مي افتد و جاي آن بصورت زخمي باقي مي ماند كه ظرف چند روز خوب مي شود.
آيا بند نافي كه هنوز نيفتاده است نياز به مراقبت خاصي دارد؟

مهمترين مسئله در نگهداري بند ناف قبل از افتادن آن، جلوگيري از عفونت است.
بند ناف را بايد خشك و تميز نگه داشت. در هنگام تعويض پوشك لبه بالاي آن بايد زير بند ناف تا كرد تا بند ناف در معرض هوا قرار داشته باشد و با ادرار تماس پيدا نكند. زمانيكه بند ناف مي افتد ممكن است پوشك كمي خوني شود كه طبيعي است. از حمام كردن نوزاد در وان تا قبل از افتادن بند ناف بايد خودداري كرد.
در هواي گرم به نوزاد بايد فقط پوشك و يك تي شرت گشاد پوشاند تا جريان هوا زير لباسش برقرار بوده و بند ناف سريعتر خشك شود. از پوشاندن لباس هاي زير دكمه دار تا زمانيكه بند ناف بيفتد بايد خودداري كرد. هيچگاه سعي نكنيد بند ناف را با دست بكنيد حتي اگر خيلي شل شده باشد و تنها اتصال آن رشته اي نازك باشد.
گاهي بعد از افتادن بند ناف توده گوشتي كوچكي باقي مي ماند كه ممكن است خودش از بين برود و يا نياز به درمان داشته باشد. اين توده ها كه "گرانولوم نافي" خوانده مي شوند مشكلي جدي نبوده و در داخل آنها عصب وجود ندارد بنابراين در صورتيكه نياز به درمان داشته باشند درمان آنها دردناك نخواهد بود.
در اتاق زايمان، متخصص زنان يا ماما براي جلوگيري از عفونت، بند ناف را پس از قطع كردن با مواد ضد عفوني كننده تميز مي كند. سال ها توصيه بر اين بود كه براي تميز كردن بند ناف در روزهاي بعد در خانه، از پنبه يا گاز آغشته به الكل يك يا دو بار در روز استفاده شود. بسياري از متخصصين كودكان هنوز هم به اين روش اعتقاد دارند ولي امروزه بعضي ديگر معتقدند كه بهتر است بند ناف را رها كرد تا خودش خشك شود و بيفتد. دليل اين اعتقاد جديد نتايج مطالعه اي كه در سال 1998 در كاناداد انجام شد. در اين مطالعه چنين نتيجه گيري شد كه ترميم بند ناف هايي كه به حال خود رها مي شوند 8 روز طول مي كشد در صورتيكه اين زمان براي بند ناف هايي كه با الكل تميز شده بودند 10 روز بود. (در هيچيك از 1800 نوزادي كه اين مطالعه بر روي آنها انجام شده بود عفونت ديده نشد.)
يكي از دلايلي كه بعضي متخصصين كودكان هنوز هم روش تميز كردن با الكل را توصيه مي كنند اين است كه بند ناف هايي كه با الكل تميز نمي شوند گاهي ترشحات و بوي بد دارند. از سوي ديگر بسياري از اين متخصصين معتقدند كه اختلاف دو روز در زمان ترميم، اختلاف چندان قابل توجهي نيست.
علائم عفونت بند ناف

در صورتيكه هر يك از علائم زير را مشاهده كرديد به پزشك مراجعه كنيد:
  • تب يا بد حال بودن نوزاد
  • تورم يا قرمزي ناف يا اطراف آن
  • وجود چرك

shadi 08-29-2009 09:43 AM

سلام. بچه هاي علاقمند به بچه داري،اين يكي از بهترين سايت هاست دراين زمينه. من ازش خريد هم كردم كه راحت و سريع دستم رسيده.
http://ninisite.com/

Hiwa 08-29-2009 09:57 AM

كسي پيدا ميشه راهي يا چاره ايي براي كم خوابي بچه ها معرفي كنه؟؟؟

shadi 08-29-2009 11:19 AM

هيوا جان،كم خوابي يا بدخوابي؟ منظورم از بدخوابي هم زمان خوابيدنه(مثلا پسراي من شب تا صبح بيدارن وصبح تا عصر مي خوابن) هم خواب آشفته ديدنه. درضمن چند وقتشه بچه؟

دانه کولانه 08-29-2009 03:31 PM

بهترین راه برای برای ساکت کردن و خواباندن بچه ات مهدی جان اینه که یه بالش بزرگ بذاری رو صورتشون و بری برای خودت به کارات برسی قول میدم هیچی نشه..

در مورد بند ناف پرسیده بودند..
جای هیچ نگرانی نیست
چند روز دیروزو زود داره اما بدون هیچ نگرانیی میفته و قالش کنده میشه
در مورد کم خوابی پرسیده بودی مهدی سعی کن تو روز بیدار نگهشون داری و ازشون فعالیت بکشی
مسابقه دو براش بذار موسیقی براش بذار هلپرکه بکنه
و به کارش بگیر تا تحرک داشته باشه
توی روز خسته بشه و شب راحت خوابش بگیره
یه مدت که اینطوری باشه تایم خوابش تنظیم میشه
والا اینطوری شبا نمیخوابه روزا خوابش میاد مخیوابه !
من اینطوریم و بابام دلخوره از دستم !

deltang 08-29-2009 03:38 PM

اگه بچه اي هيچ شيري نخورد نه شير مادرش نه شير خشك نه شير گاو گوسفند چي بش بديم بخوره؟

تاري 08-29-2009 04:05 PM

دلتنگ جان پيشنهاد من اينه كه اينقدر با مشت بكوبي تو لثه بچه تا متورم بشه بعد يه كم آبليمو بريز رو لثه هاش تا خوب بسوزه وقتي از گريه هلاك شد خودش مثل بچه آدم شيرشو ميخوره:45:_شکات:65::eek:

deltang 08-29-2009 04:17 PM

خيلي ممنون از راهنماييتون آقا تاري واقعا فيض بردم حتما همين كارو ميكنم

تاري 08-29-2009 04:22 PM

خواهش ميشه البته روشهاي ديگري هم در علم نوين بچه داري هست كه كارساز تره مثلا مثل ريختن عصاره فلفل قرمز و فلفل سياه و يك مقدار اسيد سولفوريك بعلاوه يك ذره باروت توي عنبيه چشم نوزاد در محلي كه به شبكبه متصل ميشه و يا مثه فرو كردن سر نوزاد به آهستگي بدون اينكه ناراحتش كنه توي آش رشته داغ و ...... به هر صورت من مدتي در رشته مذبور درس خونده ام و با بينش بازتري ميتونم به همه كمك كنم فقط كافي از من نظر بخواين

deltang 08-29-2009 04:26 PM

اگه بچه بيش از حد گريه كرد چشه؟

تاري 08-29-2009 04:36 PM

خوب ممكنه بعد از اين درمانها بچه زياد شير بخوره و دل درد بگيره كه بايد بگم در مرحله اول بايد پاهاي بچه رو به سمت هوا گرفت و اونقدر كف پاي بچه رو خاروند تا از فرط خنده هر چي خورده از حلقش بيرون بزنه سپس بچه رو به آهستگي به روي شكم ميخوابونين و لباس نازش كنار ميزنين قربونش برم سپس با فرچه سيمي چند بار از بالا به پائين ميكشين تاكيد ميكنم حتما از بالا به پايين تا حتما پوستش ور بياد وبعد 50 بار تكونش ميدين و بعد 120 بار به هوا پرتاب ميكنين بچه تا آخر عمرش جرات نميكنه گريه كنه مطمئا باشين اين يكي رو ديگه علم ثابت كرده
روش دوم كه ساده تره اينه كه كمي پارچه قلمبه ميكنين و در دهان بچه فرو ميكنين و سپس انگشتتون رو توي ناف بچه ميكنين و سعي ميكنين اون بيرون بيارين اين كار رو اونقدر انجام ميدين تا بچه به غلط كردن بيفته و قول شرف بده كه ديگه گريه نكنه

deltang 08-29-2009 04:43 PM

ميگم تو زمان شاه تو ساواك نبودي؟

تاري 08-29-2009 04:48 PM

چي كي كي چي كي گفته بيا اينم جواب خوبي خوب از قديم نديما گفتن اومديم ثواب كنيم كباب شديم ما اين همه دوستان را از علم سرشار خيس ميكنيم اخرش به جاي خسته نباشي اينجوري جوابمون رو ميدن بشكنه اين دست كه فلفل نداره

shadi 08-30-2009 09:09 AM

تاري جان شما كه روي ساواك و هم سفيد كردي. بيشتر شبيه برادران.... است انگار. خدا به دور. :42:

و اما فاطيما. اگر بچه شير و با شيشه حاضر نيست بخوره. حتي اگر نوزاده با قاشق يا نينوش يا سرنگ بهش شير و بدين. ولي ممكنه مشكلي باشير داشته باشه كه نمي خوره. مثلا حساسيت داشته باشه. كه اون و پزشك تشخيص مي ده. دراين صورت ازشيرسويا استفاده مي كنن كه اون آنزيم حساسيت زا رو نداره. و اگر بچه بزرگ تره ساير لبنيات و جايگزين مي كنن.
بچه اي كه خيلي گريه مي كنه سنش خيلي مهمه. نوزادان كه تا4 ماهگي عاديه كه خيلي گريه كنن واغلب كوليك روده دارن هيچ كاريشم نمي شه كرد و خودش كم كم برطرف مي شه. اما اگر بزرگ تره خب دلايل زيادي مي تونه داشته باشه. مثل عفونت گوش ياگلوياعفونت ادراري،گرسنگي تشنگي سرما گرما،خواب،مشكلات اجابت مزاج و ...اگر هيچ كدوم از اينها نبود بچه از موقعيتي كه داره خسته مي شه. اينجور بچه هارو بايد با وسايل مختلف سرگرم كرد و دائم جاشون و عوض كرد و موقعيت هاي متنوعي براشون بوجود اورد.
لطفا سوالي رو كه مي پرسين كامل باشه بچه ها. سن و سال خيلي مهمه. مشكلات بچه ها رو بهتر توضيح بدين كه به جواب هاي كلي نرسيم.

deltang 08-30-2009 02:52 PM

ممنون شادي جون دختر عمومه حدودا 5 ماهش ميشه خيلي گريه ميكنه اصلا نميخوابه مامانش بيچاره شده خيلي دكتر بردش ولي بي فايدس

تاري 08-30-2009 03:06 PM

سلام دلتنگ جان بايد در مورد اون بچه بگم كه چيزه ااااا بايد ..... كه ...........آخه :o:42::42:

shadi 09-01-2009 07:58 AM

فاطيما جان وضع اين كوچولو از لحاظ اجابت مزاج چطوره؟ ممكنه تو دفع مشكل داشته باشه براي همين خوب نمي خوره. وزنش چطوره؟ دكترا چي گفتن؟بطور كلي بچه ها مثل ماشين حسابن. چند عمل اصلي رو بيشتر انجام نمي دن.درنتيجه تقريبامي شه فهميد مشكلشون چيه. ولي بايد درنظر داشته باشيم كه اصولا بعضي بچه ها بدقلق هستندو خدا به پدر و مادرهاشون صبر بده چون بي هيچ دليل خاصي گريه مي كنن.به نظر من كمتر اينطور پيش مياد و بچه اغلب مشكلي داره.اگر خوابش مشكل داره جاش و عوض كنن. باور مي كني ممكنه به بالشش حساسيت داشته باشه؟ شكل خوابوندنش و عوض كنن. اگر تاحالا رو پا مي خوابوندن حالا تو بغل بخوابونن. دكترا به بعضي بچه ها به مدت محدود و بادوز پايين خواب آور مي دن. مثل ديفن هيدرامين يا هيدروكسي زين يا پرومتازين يا خود استامينافن. تا خوابشون تنظيم بشه. ولي تكرار مي كنم. به مدت محدود و دوز كم.البته هيدروكسي زين زير 6ماه خوب نيست.
بچه ها دوباره خواهش مي كنم سوالاتتون و كامل بپرسين كه جواب هاي درست تري رو باهم پيدا كنيم.

آناهیتا الهه آبها 09-03-2009 11:35 AM

یه راه دیگه برای بند آمدن گریه کودک وجود داره که البته مربوط به مصریان باستان است آنها معتقد بودن برای بند آمدن گریه کودک باید گردو غبار روی دیوار را با ساقه خشخاش مخلوط کرد روش مفیدیه پیشنهاد می کنم حتما استفاده کنید تا برنامه بعد شما را به خداوند بزرگ می سپارم:)

پرهام پورتاجی 09-03-2009 12:19 PM

سلام به همه دوستان.منم یه سوال دارم.
پسر من 9 ماهه است و همه چیزش تقریبا نرماله.
فقط دوتا مورد داره که خیلی اذیت می کنه.
اول اینکه در طول شب که خوابه حدود 8 بار بیدار می شه و شیر می خوره.
دوم اینکه وقتی که شیر نمی خواد یه دفعه با گریه از خواب می پره و حدود 5 دقیقه گریه می کنه و ناآرومه.و این اتفاق هم حدود 5 بار در طول شب تکرار می شه.
به خدا مادوتا مردیم از بی خوابی!!!!
ممنونم می شم اگه جواب بدین.

آناهیتا الهه آبها 09-03-2009 03:41 PM

آقای پور تاجی من هیچی در مورد بچه ها نمی دونم ولی براتون یک پیشنهاد دارم چطوره قبل خواب کوچولوتون یه سوره از قرآن براش بخونید شاید یه کم آروم بشه البته توصیه های بهتر رو از شادی بخواین

پرهام پورتاجی 09-03-2009 09:20 PM

فکر می کنین واقعا تاثیر داره؟؟؟!!!!!!بی خیال

shadi 09-05-2009 08:15 AM

سلام. پرهام جان فرمودي كه هشت بار حدودا بيدار مي شه و شير مي خوره. 5 بار هم بيدار مي شه گريه مي كنه. يعني 13 بار درطول شب كه اگر از 12 تا 7 صبح درنظرش بگيريم مي شه تقريبا ساعتي يكبار. اگر واقعا اينطور باشه و تقريبا هرشب هم تكرار بشه يه اشكالي وجود داره. و احتمال مي دم كه بچه گرسنه باشه.9 ماهه يعني مي تونه غذا بخوره. وفقط به شير وابسته نيست. چه شيري مي خوره؟ وزنش چقدره؟ درطول روز خوب غذا مي خوره؟ چه غذاهايي بهش مي دين. اصولا درطول روز هم گريه مي كنه؟ دفعش خوبه؟

پرهام پورتاجی 09-05-2009 03:11 PM

ممنونم شادی جان.آره غذا می خوره.در طول شب فقط شیر مادر می خوره ولی در طول روز یه برنامه غذایی زیر نظر پزشک داره که سوپ ماهیچه ،فرنی و سرلاک حتما هست .حالا چیزای دیگه هم ممکنه باشه.وزنش الان 9 کیلو هست.در طول روز فقط وقتی خوابش می آد یه کم غرمی زنه ولی در کل بچه خوش اخلاقیه.از لحاظ گوارشی هم کاملا معمولیه.

رزیتا 09-05-2009 03:27 PM

سلام آقای پورحاجی
خدمتتون عرض کنم منم یه پسر هفت ماه و نیمه دارم شاید بیشتر از بقیه با مشکلات بچه داری آشنا باشم بیدار شدن بچه ها با گریه بغیر از گرسنگی و اینکه ممکنه جاشون خیس باشه فقط میتونه ناشی از درد(دل درد، گوش درد و یا حتی نفخ شکم که اگه شیر مادر میخوره به تغذیه مادر هم مربوط میشه و یا اینکه ممکنه حشره ای چیزی اونو گزیده باشه و یا موارد دیگه) یادم میاد یه شب مهمون داشتیم و چون پسر منم مثل پسر شما خوش اخلاقه کلی مهمونا باهاش بازی کردن و اونو خیلی خندوندن باور کنین اون شب من تا صبح روسر بچه نخوابیدم مرتب از خواب میپرید و گریه میکرد رفتار قبل از خواب اطرافیان میتونه خیلی رو خواب بچه تاثیر بزار اما گذشته از اینا مراجعه به پزشک در اولویته امیدوارم با پر حرفی خسته تون نکرده باشم

shadi 09-06-2009 10:06 AM

ممنونم رزيتا جان . شما درست مي گي. منتها پسر شما يك شب اين اتفاق براش افتاده نه هرشب. يعني هرشب اونم به طور ميانگين 13 بار درطول شب بيدار نمي شه درست مي گم؟
بله بچه اي كه آرومه حتما بايد مشكلي داشته باشه كه گريه بي موقع يا زياد مي كنه.
آقا پرهام با توصيفات شما من بازم فكر مي كنم كه بچه با شير مادرش سير نمي شه و گرسنگي دوباره اون و بيدار مي كنه.بخصوص كه غذا مي خوره و غذا بچه رو بيشتر از شير سير مي كنه. درنتيجه راضي نمي شه از سير بودنش با شير و اعتراض مي كنه. احتمال مي دم البته. وزنش هم ماشالاه كاملا طبيعي است و نشون مي ده مشكلي نداره. درطول روز شير خشك نمي خوره؟

پرهام پورتاجی 09-10-2009 06:48 AM

شادی جان شیر خشک به هیچ وجه نمی دیم بهش.ولی شیر مادر چرا در طول روز می خوره.
وقتی می گین بچه در طول شب سیر نمی شه،یعنی باید بیدارش کنیم و بهش غذا بدیدم؟؟؟

shadi 09-13-2009 09:09 AM

سلام. نه همون شير رو بايد شب بخوره. ولي اگر شير مادرش سيرش نمي كنه اشكالي نداره همزمان شيرخشك هم بخوره.ماشالاه 9 ماهشه و از سن بحراني درومده. پسر كوچيك من هم كه الان 9 ماهشه از 4ماهگي ديگه شير خشك مي خوره. نگران شير خشك نباشين. هومانا2 رو بهداشت هم پيشنهاد مي كنه.البته شيرهاي متنوع ديگه اي هم هست. حتما با پزشك يا مركز بهداشت مشورت كنين. واگر اصرار دارين كه شيرخشك ندين مي تونين شب سيرش كنين باغذا بعد بخوابه. اما واقعيت قضيه اينه كه همه اينها مي گذره. هيچ كاري هم كه نكنين بزرگتر كه شد خود به خود بهتر مي شه.
راستي تو تنفس كه مشكل نداره؟لوزه سوم نداره؟ بيني اش كيپ نيست؟ خس خس نمي كنه موقع خواب؟ با دهن باز نفس نمي كشه تو خواب؟

رزیتا 11-18-2009 02:47 AM

چطور ناخن‌های نوزاد را بگيريم؟

چطور ناخن‌های نوزاد را بگيريم؟

http://www.persianv.com/nozad/khabar/naakhon.jpg

فکر گرفتن ناخن‌های دست و پای نوزاد کم‌سن ممکن است ناراحت‌کننده باشد
اما مهم است ناخن‌های کودک را کوتاه نگهدارید تا از خراشیده شدن پوست در حین پوست یا بازی‌ کردن جلوگیری به عمل آید. برای کوتاه کردن ناخن کودک به این طریق عمل کنید:

از همسرتان بخواهید در حالیکه شما ناخن کودک را کوتاه می‌کنید، او را بگیرد.
مکانی یا موقعیتی را برای کوتاه کردن ناخن کودک انتخاب کنید که کودک در آن وضعیت آرامتر است، مثلا روی پاهای‌تان یا در گهواره.
می‌توانید صبر کنید تا کودک به خواب رود.
سعی کنید به جای استفاده از ناخن گیر از سوهان ناخن برای کوتاه کردن ناخن کودکان استفاده کنید.
اگر هنگام ناخن گرفتن، اندکی خونریزی ایجاد شد، نترسید. ناحیه با یک گازاستریل پاک کنید، اما لازم نیست آن را پانسمان کنید. نوزاد ممکن است بانداژ را در بیاورد و این شی خطر خفگی را دارد.
ناخن‌های کودک را دست کم هفته‌ای یک بار بگیرید،‌ یا اگر سرعت رشد ناخن بیشتر است، با فواصل کمتر این کار را انجام دهید.

اکنون ساعت 05:58 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.