![]() |
اگه نفر قبلي بهت بگه دوستت دارم چيكار مي كني...
سلام دوستان عزيز...
اگه نفر قبلي بهتون بگه دوستت دارم چيكار ميكنين..؟؟؟؟. ادامه بدين{جشن پتو} ===================================== ویرایش توسط ادمین : نقل قول:
|
اگه نفر قبلي به من بگه دوستت دارم
1 سريع قلبم به تاپ تاپ ميفته بدنم سرد و گرم ميشه چشام سياهي ميره و ميفتم رو زمين دهنم كف ميكنه 2 سريع به مامانم زنگ ميزنم تا حالش بگيره {B Adabi} 3 رو صورتش اسيد مي پاشم كه اگه يه روز خواست بهم جواب رد بده داغش به دلش بمونه 4 عينك دوديم به چشم ميزنم و بهش ميگه شما 5 دست و پام و گم ميكنم و كلي تو دلم غش ميرم 6 قرمز ميشم و ميگم نگو تر و خدا 7 بعد از كمي مكث دلم يه جوري ميشه و بعد منم بهش ميگم دوستت دارم و سريع وا ميدم 8 من دلم ميخواد كه يه دفه بگيرمش تو (كاد اينجا بد آموزي داره سانسور ميشه ) 9 محكم ميزنم تو دهنش ميگم منطقي باش:24::24::24: |
وااااااااااااااا...
چرا خودت و به اين زودي باختي.....؟ |
میشه توضیح بدی ؟؟؟؟الان مثلا نفرقبلی تویی؟
|
آخه من نميتونم اخه چيزه اااااا
كي گفته من خودم باختم اصنم نباختم خيلي هم به خودم ملصتم تازشم من آدم خوبيم :p حالا ميتونيم با هم بريم سينما |
اجازه بدين اجازه بدين اول به من گفت دوست دارم :pمرافه
|
ای بابا چه خبره؟تکلیف روشن شه منو دوس داری یا تاری؟
|
كجا رفتي بابا بيا تكليف مارو روشن كن ديگه ااااااااااااااااااااا
كار داريم اين جميله رو بفرست رد كارش تا با هم بريم سينما ديگه يه اتيش انداختي وسط حالا وايستادي دور ديگه ميخوام برم بابا لباس نومو بپوشم عجبااااااااااااااااااااااااااا بااااااااااااااااااااااااااااا اااااا دااااااااااااااااااااااش بيا ديگه هنوز نگفته هوو پيدا كرديم |
دعوا نكنين 3تايي با هم ميريم...
2 تا تو نو دوست دارم... بريم تا بيشتر نشديم.. البته به حساب شما... به جاش من بيشتر دوستون مي دارم....;) |
بين داش سه تائيم حال ميده ها ولي .... آخه خرجمون زياد ميشه پس اگه موافق باشين يه روز بريم بليطش نيم بها باشه ضمنا ا حالا بگم من فيلم ترسناك ميخوام برم فيلم هندي مندي و عاشقي ايروني ميروني نريم باشه (كاش دو تائي ميرفتيم خيلي باحال ميشد):17::5:
|
تاری نامردی نکن دیگه منم عشق به فیلم ترسناکم قبوله؟؟؟؟؟؟
|
ولی فیلم ترکی هم قشنگه نظرت چیه؟
|
يواشكي در گوشي (جميله ميخواي با هم بريم سينما بي خي اينdear 59 بشيم ها خوش ميگذره ها)
|
بين اخه ما تركي مركي هاليمون نميشه بااااااااااااا بريم فيلم ترسناك ببينيم تا از ترس هردومون سكته كنيم باشه تازه پفكم ميخوريم با چيپس
|
شدیدا موافقم الانم پیداش نیست بزنیم به چاک چطوره؟
|
فکر کردی من ترکی حالیم میشه بابا خودمون حدس میزنیم این جوری حسش بیشتره خب هندی بریم اکشنش خوبه؟
|
فكر كنم اين هيوا هم اومده تا اونم نيفتاده وسط مسط آويزون نشده بگو بينم ماشين پاشين داري يا نه ماشين ما كه تو تعميرگاهه گفتم اسپورتش كنم همون 330 رو ميگم ديگه ماشين باحال هست يا نه تازه تخمه هم داريم
|
فکر کردی من ترکی حالیم میشه بابا خودمون حدس میزنیم این جوری حسش بیشتره خب هندی بریم اکشنش خوبه؟(ببین موضوع تایگیک چی بود چی شد گل کاشتیماا)
|
با سلام به سه نفر قبلي:)
عرض كنم با توجه به تجربياتي كه دارم، اگه نفر قبلي خداي ناكرده همچين اشتباهي رو انجام بده و بخواد خودشو لوس كنه(البته اگه جنس مخالف باشه!!!) آنگاه : چنان كشيده ايي مثلا" (از طريق مجازي)توي گوشش ميخوابونم كه يكي از من بخوره و ده تا از ديوار:mad:. با تشكر{داش مشتی}:cool: |
با فيلماي هندي هم كه همش اول و آخرش معلومه يكي عاشق يكي ديگه ميشه نفر سوم ماجرا هم يا خواهرش ميشه يا برادرش همش اشك و قر اصن بريم پارك بعدشم يه شام بريم بيرون مثلن بريم نايب چطوره يا بريم برج سفيد تو اون رستوران چرخيه ها
|
بين آقا اصن تقصير ما نبود همش تقصير ايناس مارو از راه بدر كردن ما داشتيم راهمون ميرفتيم يه دفه اينا گفتن دوست داريم ما هم كه حسسسسسسسسسسساسسسسسسسسسسس همش اون بود
|
موضوع تايگيك چيمده نفهميدم
|
سلام hiwaببینم منظورت من بودم یل تاری؟ببین این رفیق منه ها قراره بریم سینما با ماشین من میریم(کروزر)میگما تاری بیا حالشو بگیریم
|
بابا بچه زدن نداره حالا اگه خواستي اون عقب مقب اگه جا بود اونم ببريم دلش نسوزه ها چي ميگي راستي كي بريم دالاس
|
ماشین که جا داره حالا hiwaگریه نکن میبریمت ولی چه میدونم راستی جمعه شب چطوره پایه هستین یا نه؟؟؟
|
ولی این بچه گریه نکنه به دلمون زهر شه؟ من حوصله بچه داری ندارمااااااااا
|
نه ولش كن نميبريمش دست و پا گير ميشه شايد بخوايم بريم شهربازي يا ولنتايني بابا حال گيري ميشه ميزاريمش با اسباب بازيهاش بازي كنه اصن ميزارمش خونه ننه بلقيس بااااااااااااا تازه ميخوايم با هم بيشتر آشنا بشيم از خودم بگم از خودت بگي حرفاي عشقولانه از خودمون در وكنيم آويزون ميشه راحت نيستيم
|
آره بابا دو تا کبوتر عاشقو اگه گذاشتن به هم برسن بابا ولمون کنین اول زندگی بچه داری آخه ؟این ظلمه
|
ای بابا اینقدر احساساتی شدین که موضوع انجمن یادتون رفت اشکال نداره من به نفر بعدی میگم دوست دارم
|
والا بيا بريم بابا بيا بريم تا ماورا نريختن هنوز معني عاشقي رو نفهميديم بزنن بال نازمون بشكنن حالا كجا پر بكشيم تو اين هواي گرم
|
ببين اين رزيتا به من ميگه دوست دارم چيكار كنم خودت جوابشو ميدي يا نه (رزيتا جان شمارت چنده در گوشي) خوب
|
ای بابا من قبول ندارن تو روز روشن میگن دوست دارم بابا رزیتا من اینجا کشک نیستما در ضمن تاری اگه من دستم به تو نرسه آدم فروش دیگه دوستت ندارم اصلا نفر بعدی من دوستت دارمممم
|
ببين جانم اون اشتباه چاپي بود در ضمن نفر بعدي هم بازم منم حالا نگفتي كجال پر بكشيم تا اين دو كبوتر بتونن يه كمي قم قم كنن راستي دوست داري با جاناتان مرغ دريائي همسفر بشيم
|
نه من قهرم حاالا آشتی میکنم خب نه ببین بریم هند با آیشواریا و ابیشک بریم سفر اونا هم تازه ازدواج کردن چه رمانتیییییککککک ای واییییییی
|
خوب نمي ترسي ايشواريا يه دف به من بگه دوست دارم اخه خوب ميدوني داشت خيلي خوشتيپو خوشگله البت ما كه به اون محل نمي زاريم چون جراتش و نريم حالا بريم دالاس
|
نه بابا چشاتو از کاسه در میارم اصلا تو داری اذیت میکنی بابا یکی این جا نیست ببین تاری اگه اذیت کنی نمیاماااااااااراستی مهرمو ندادیاااااااااا باهات نمیاماااااااا
|
اي يار مهربانم از اين دل بي قرارم مهري تو خواهي افزون با آن كه بي زبانم
نامرد هنوز هيچي نشده مهرتو ميخواي بزار اول شيريني بخوريم بعد مهر مهر كن در ضمن مهر من مهر توست (تركوندي تار جان) حالا به اين دربهد رجائي تو خونت ميدي |
راستي ببينم شيطون هي مرتب كجا ميري و مياي نكنه تو هم آره اي نامرد با كدوم نامردي ميري
خداااااااااااااااااااااااااااا دلم شكستتتتت (اي واي دلم اي واي دلم طاقت نداره به اين آشفتگي آزردگي طاقت ندار ه خدايا خدايااااااااا) وا چقدر جلف شدم واييييييييييييييييي |
ببین مهرمو بده میخوام برم با یکی دیگه .تو اول زندگی به من شک داری این که نشد ای بابا چرا نفر بعدی نمیاد ما بگیم دوستت داریم آدم فروش تاریییییییی
|
دلت مياد آدم به اين خوبي رو ول كني بري (دلم در حال ذوب شدنه و عنبيه چشم هم درشت تر شده) با ما ادمشيم مرد زندگي اينجام كسي نيست كمكت كنه خودم خفت ميكنم ميكشمت_شکات
|
اکنون ساعت 11:43 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |