![]() |
كي ميدونه زندگي چه رنگيه
خوب حالا هر كي هر چي از زندگي و رنگ اون ميدون بگه
|
زندگي چون قفسي ست
قفسي تنگ و پر از تنهايي و چه خوب است لحظه ي غفلت آن زندانبان بعد از آن هم پرواز... |
زندگي رنگيست
بالاتر از ان رنگي نيست و خدا هم كه اينجا لاي اين شب بوها ميخواند با ما زندگي رنگيست ونمي دانم شايد رنگ ان رنگ ، بي رنگيست |
زندگي كردن خوبه ولي به شرطي كه قانع باشي يه جملس ميگه:
امروز آرزوهاي زيادي داره ولي يادت نيست اين چيزايي كه الان داري يه روز آرزوت بوده. يا به اندازه ي آرزوهايت تلاش كن يا به اندازه تلاشت آرزو كن. |
حالا كه هيچ كدوم از اين بي مرفتا نميان خودم تاپيكم ميچرخونم
زندگي سياهه اصن قرمزه نه ابيه نه اصن خط خطي باشه با اصن رنگ كبوديه پاي چشامه_شکات |
زندگي رو اگه سخت نگيري سفيده ولي اگه سخت بگيري سياهه
|
خدایا
خدایا توی دنیای بزرگت پوسیدیم که میخواستیم مثل این روزو نبینیم . که دیدیم که ناز اون . بلای اون . حسرت دل . عذاب عالم هر چی باید همه تک تک بکشن . ما کشیدیم که زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که زندگی میگن برای زنده هاست . اما خدایا بس که ما دنبال زندگی دویدیم بریدیم که وای بر ما . وای بر ما خبر از لحظه پرواز نداشتیم تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم . پریدیم که زندگی قصه تلخیست که از آغازش بس که آزرده شدم چشم به پایان دارم چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنبال هم امروز و فردا گذشت چشمی به هم زدیم و دنیا گذشت دنبال هم امروز و فردا گذشت دل میگه باز فردا رو از نو بساز ای دل غافل دیگه از ما گذشت زنده یاد هایده.... شب میخونه |
به نظر من زندگي تركيبي از تمام رنگهايست كه توي دنيا وجود داره چون وقتي به هر لحظه اش فكر مي كني يك رنگه پس هيچ وقت نميشه رنگ خواستي رو براش گفت گاهي آبي وقتي زندگي آرومه گاهي خاكستري و سياه وقتي ناراحتي و گاهي قرمز وقتي پر از انرژي هستي و.........
|
زندگی رویش یک حادثه نیست
زندگی رهگذر تجربه هاست تکه ابری است به پهنای غروب آسمانیست به زیبایی مه زندگانی چون گل نسترن است باید از چشمه جان آبش داد زندگی مال ماست خوب و بد بودن آن عملی از من و ماست پس بیا تا بفشانیم همه بذر خوبی و صفا و بگوییم به دوست معنی عشق و حقیقت چه نکوست.........http://iranclubs.org/forums/images/smilies/u.gif __________________ |
زندگي يعني حال ،يعني هر چه كه در حال وقوع است زندگي جز نفسي نيست، غنيمت شمرش نيست اميد که همواره نفس بر گردد.... |
زندیگ رنگه و وارنگه.بستگی داره که تو چه حس و حالی باشی.خوب یا بد.؟
|
زندگي يعني چكيدن همچو شمع
از گرمي عشق |
زندگي يعني يك سار پريد...
از چه دلتنگ شدي... دلخوشي ها كم نيست... |
به نظر من زندگي رو نميشه روش رنگي گذاشت ولي شايد بهترين چيزي كه بشه در موردش گفت اينه كه
زندگي خوش رنگ است رنگ او هم رنگ سخنهاي خداست رنگ او شايد بهتر از حرف ماست شايد هم رنگ او رنگيست بي منتها رنگ او شايد همرنگ لبخندهاي مادر است رنگ او شايد شبيه غصه هاي بي صداي مادر است اما در نهايت شايد رنگ آن همرنگ گريه هاي كودكيست ، منتظر كه دستي بيابد غصه هاي كودكيش (اين از خودم بود كف نكنيد ) |
به نظرم زندگي مثل رنگين كمان ميمونه، در هر وضعيتي، رنگي بخصوص داره.
گاهي سرخه، گاهي زرده، گاهي آبيه و يا ... ولي مهم اينه كه ما اونو چه رنگي مي بينيم!!! به رنگ شادي يا غم؟؟؟ |
هيوا جام ممنون كه تو بحث شركت كردي خوب دوستان عزيز متاسفانه هيوا جان كم افتخار ميدن بيان ولي خوب عيبي نداره همينشم غنيمته
(راستي يادت رفت از اون شعر پايين من هم تشكر و قد داني كني) |
زندگی پر از آدمای رنگ و وارنگه مهم اینه که تو با همه یکرنگ باشی
|
به نظر من زندگی مسخره ما سبز تیره است.
با سبز بودنش دلمون رو خوش می کنیم.ولی در نهایت به تیرگی می رسیم. |
آقا پرهام بابا چرا اينقدر تاريك بابا زندگي چيزهاي قشنگي داره مثلن يكيش همين تاري
عزيزم زندگي سخته ام نه فقط براي شما بلكه براي همه ولي گاهي كمي خنده و توكل به خداوند لايزال ميتونه خيلي چيزها رو حل كنه انچه دلم خواست نه آن ميشود هر چه خدا خواست همان ميشود |
دوست دارم با مداد رنگيهاي دوران كودكيم زندگيم را به رنگ آبي لاجوردي نقاشي كنم تا او هم به وسعت و سادگي ان دوران باشد ، دوست دارم قسمت بزرگي از ان را هم به رنگ سپيد نقاشي كنم تا مثل همان دوران پاك و ساده و يكدست باشد .
|
زندگي رنگ شماست
رنگ لبخندهاي خداست زندگي رنگ سياه يا كه هم رنگ سپيد نيست زندگي همرنگ شماست خوب ميداني چه ميگويم يا چه ميخواهم خوب فكر كن رنگ شما چيست |
زندگي امروز كمي ابري گاهي همراه با ريزش باران كمي سرد و گاهي هم شرجي در كل به سختي ميتوان نفس كشيد .
|
زندگي امروز كمي سرد و سفيد همراه با كاهش ابرهاي دلتنگي ولي در ابتداي شب افزايش ابر نگراني به همراه بارش باران به همراه تگرگ خستگي و نااميدي
اميدوارم همتون زندگي رنگي داشته باشيد |
ولی فکر کنم زندگی امروز یکم بهتر شده مگه نه؟
|
زندگي تاري تو اين دو روز تحت شرايط سياه كاري يه كم تيره شده
|
آخه چرا مگه چقدر کار میکنی که زندگیت سیاه شده؟
|
زندگي ميرود و من از پس او
ما چه دانيم كه اين در پس ان است يا ان در پس اين |
نه مثه اینکه تاری تو امروز یه چیزیت هست یا میشه فرقی نداره یکشون درسته
|
زندگی را دوست دارم
ولی او هرگز نمی داند نگاهش میکنم شاید از نگاهم بفهمد افسوس که او هرگز نگاهم را نمی خواند |
تاري امروز يه كم زندگيش تاريكه ولي دوست نداره زنگي بقيه تاريك باشه چون تاري اومده كه زندگيه همه رو رنگي كنه پس هميشه مثل خنده هاي تاري رنگي باشيد
|
نه تاری زندگی آبی آسمونیه می گی نه برو بیرون بالا رو نگاه کن زندگی هیچوقت تاریک نیست
_________ امضا مادربزرگ |
زندگي رنگ من است گاهي سپيد ، گاهي سياه
زندگي رنگ دل است گاهي افتابي ،گاهي هم ابري حال رنگ دل شما چيست |
زندگی هر لحظه اش یه رنگه!;)
|
زندگی هر روز رنگی است - این رنگها در کنار هم زیباست و زندگی را می سازد
|
زندگیه من رنگه گوره خریه
|
زندگي امروز سپيد ممتد است
|
زندگی همه رنگه
خدا زندگی رو رنگاو رنگ آفریده. طبیعتش سبز و توی طبیعتش گلهای بنفش و زرد و صورتی و قرمزو ... آفریده . خدا زیبا آفریده زیبا زیستن با ماست. |
زندگي رنگ ندارد ....... هر كه بي رنگ رفت سعادتمند شد
|
زند گی يعنی تکا پو زند گی يعنی هياهو زند گی يعنی شب نو، روز نو، اند يشه ی نو... آری آری زند گی زيباست زندگی آتشگهی ديرنده پا برجاست گربيفروزيش رقص شعله اش از هرکران پيدا ست ورنه خاموش است وخاموشی گناه ماست.... زندگي اميد است و بدون اميد مرگ تدريجي است |
زندگي رنگ دلهاي شماست
زندگي هم رنگ لبخندهاي شماست |
| اکنون ساعت 01:06 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |