![]() |
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم ....
اینقد دلم میخواست بهت بگم . . .
ادامه ی این جمله هم میتونه یه جمله ی خوب باشه هم میتونه یه گِله باشه.............. مخاطبش هم می تونه فرد مورد علاقه ی شما باشه هم میتونه دشمنتون باشه(که امیدوارم هیچ وقت دشمن نداشته باشین)....... هم میشه این جمله رو به خانوادتون بگین هم به دوستاتون........... در کل هر حرفی که دلتون میخواد به کسی بزنین ولی موقعیتش پیش نیومده رو به ادامه ی این جمله اضافه کنین اميدوارم كسي اينجا بازي نكنه ، خوب فكر كنيد و قشنگ بنويسيد تا هميشه زيباي رو بتونيد تمرين كنيد . با تشكر __________________ |
اینقد دلم میخواست بهت بگم:
ای کاش اینجا بودی جمیله، تا یه سیلی میخوابوندم رو صورت اون پشه ای که دور سرت داره میچرخه. برو حموم دیگه چقدر کثیف شدی |
اینقد دلم میخواست بهت بگم . . .
توی این بازی که ساختی، من همه هستیم رو باختم زیر پات گذاشتی اخر، عشقی که من از تو ساختم میدونم میای یه روزی ،یه روزی که خیلی دیره یه روزی دل شکستم ، سر این کوچه میمیره کاشکی بودی و میدیدی بی تو من تنهاترینم |
خواهش ميكنم بازي نكنيد فقط اونچي كه تو دلتون هست رو بنويسيد بعد ممكنه منكرات بياد در اينجارم ببنده ها
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم چطور از پس تمام سختيها ، بال گشودنت را دوست ميدارم
|
اینقد دلم میخواست بهت بگم دست از سر این فروم و بچه هاش بدار دانه جان، ولی حیف که مثل بختک افتادی بجون این فروم و دست بردار نیستی
|
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم تنها و بي توشه پا در اين دنياي ادمها نگذار
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم که :
حرص مال دنیا را نخور که الا غم و اندوه هیچ برایت ندارد |
اینقدر دلم می خواست بگم که بدون تو نمی تونم زندگی کنم و بیشتر از تمام دنیا دوست دارم
|
مراقب چشمانت باش كه مبادا انها را با خيره شدن به گناهي ازرده شان كني
|
انقدر دلم می خواست بگم که چقدر زیبا و خوبی,زیباتر و بهتر از هر کس دیگه.دلم می خواست بگم همیشه با من بمون
|
انقدر دلم می خواست بهت بگم که از همه بیشتر دوست دارم و همیشه منتظرتم خودت گفتی برمیگردم مگه نگفتی؟
الان خیلی وقته رفتی ولی خبری ازت نیست خواهش میکنم زود برگرد پیشم چون آغوشم آغوشت رو می طلبه و برا دستای سردم گرمای آفتاب چاره ساز نیست |
اينقد دلم ميخواست بهت بگم...
تو مرا یاد کنی یا نکنی من به یادت هستم. |
انقدر دلم می خواست بهت بگم کاش...
|
انقدر دلم می خواست بهت بگم دوس دارم همیشه باهات باشم و اگه یه روز نبینمت میمیرم
|
اينقدر دلم ميخواست كه بهت بگم :
اگر کسي مي گويد که براي تو مي ميرد دروغ ميگويد.حقيقت را کسي ميگويد که براي تو زندگي مي کند!!! |
اينقدر دلم ميخواست بهت بگم دوباره امدنت را دوست دارم و دوباره رفتنت را نه
|
از ته ته ته اون ته مهای قلبم دوست دارم بیا پیشم تا دوباره به جسم بی جان و یخ زده ام امیدواری ببخشی
|
اونقدر دلم مي خواست بگم دنيا قشنگه ولي نه واسه كساني كه اون روشو نديدن .....
اونقدر دلم مي خواست بگم زندگي زيباست اما نه براي اون كسايي كه باب ميلشون نيست ...... اونقدر دلم مي خواست بگم عشق پاكه ولي نه واسه اون كساني كه خيانت رو ديدن .... اونقدر دلم مي خواست بهت بگم دوست دارم اما افسوس كه قدر عشق و دوست داشتن رو نفهميدي ....... |
اینقدردلم میخواست بهت بگم
اقاجون بودنت دلگرمی زندگیم بود وپینه های دستت افتخار زندگیم .کاش اجل مهلت دوباره دیدنت رو از من نمی گرفت.................... |
که دستهام به دستات نیاز داره
|
اي كاش ميدونستي من چي ميخوام.....و اينقدر منتظرم نمي ذاشتي_:2:
|
اونقدر دلم می خواست بهت بگم:
سه سال از بهترین روزای زندگیم رو به خاطرت اشک ریختم اما تو...............باشه من هنوزم عاشقتم !!! |
ديگه بچه مثبت شدم...
|
اينقدر دلم ميخواد بهت بگم كه :
دلم بدجور برای تو تنگ است ... باورم نمیشود که نمیایی ... |
دلم مي خواد بهتون بگم خيلي دوستتون دارم بچه هاي سايت و اين گل سرخ رو هم به تك تكتون تقديم مي كنم :53:
|
مرسي خانومي
دلم ميخواست هميشه بهت بگم اي كاش خدا تو را براي هميشه با پرستوها هم سفر ميساخت تا هميشه نغمه اومدن بهار رو واسه همه يكدل ميخوندي |
دلم ميخواست كه بهت ميگفتم كه :
اگه کسي رو دوست داري، بهش بگو. چونكه قلبها معمولاً با کلماتي که ناگفته مي مونن،ميشکنن!!! |
هميشه ميخواستم بهت بگم اميدوارم هميشه زندگيت رنگ تازگي داشته باشه و هيچ وقت دست خوش كسالت و تكرار نشه
|
دلم ميخواست بهت بگم
سلام چرا ديگر به ما سري نميزني چرا ديگر سراغي از دل خسته ما نميگيري مگر نميداني مدتي است كه تنهاي تنهايم مادرم كجاست پدرم را كجا بردند برادرم و خواهرم چرا سراغي از من نميگيرند آيا ميدانند كه من زنده ام يا نميخواهند بدانند كه هستم ولي بازر هم من هستم به خاطر آنها و به خاطر اينكه هنوز بايد دوستشان بدارم |
دلم میخواد بهت بگم کاش هیچی بهت نمی گفتم :21::24:
|
دلم می خواست بهت بگم کلی باهت حرف دارم اگه بخوام بنویسم تمام خودکارا و کاغذای دنیا تموم میشه در یه جمله خلاصش میکنم خیلی دوست دارم خیلی
|
دلم ميخواست بهت بگم خدا ديشب صدات كرد ولي حواست پي اون رازي بود كه ديروز دور انداختيش
|
كاش روزي بزرگ شوي و ياد بگيري بزرگ بودن را
|
که هیچ وقت از پیشم نرو من به تو احتیاج دارم
|
گذشت در خون منه {شیت شدن}پس برگرد
|
بابا آریانا با کی هستی برگردددددددددددددددددد کلتو بکنم الانننننننننننننننن؟
|
با تاري بودم گفت دارم ميرم......گفتم برگرد من از حرفاي ظهرش گذشت كردم بخشيدمش
|
آهان یه لحظه فکرم منحرف شد گفتم باید باز کتکت بزنم
|
چقدر دلم می خواست بهت بگم که دوست دارم بمونی
چقدر دلم می خواست بهت بگم که بعد از خداحافظی پشت در اتاق چقدر گریه کردم و چقدر دلم می خواست بهت بگم می دونم که تو هم پشت در اتاقت گریستی و لحظه خداحافطی دلم می خواست بگم منتظرت می مونم ولی تو رفتن رو ترجیح دادی چون برای موندن دلیلی نداشتی چون من هیچ کدوم از این حرفها رو نگفتم............................... |
اکنون ساعت 01:45 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |