![]() |
دلتون برای کی تنگ شده؟ ( فقط از بین بچه های فروم )
بچه ها اینجا میتونین در چند کلمه فقط نام کسانی رو توی فروم هستن یا به طریقی دلتنگشون هستین بنویسین تا وقتی میبینن بدونن که به یادشون هستیم
برای: پدرم امیر عباس لیلا نگین |
دلم واسه همه بچه هايي كه بايد باشن و نيستن تنگ شده (منظورم بچه هاي فرومه ).
|
اها الان گرفتم نه اي كيوم بالاست
بذار صدامو صاف كنم اوهوم هيچكي:24::24::24::24: |
دلم برای مامان بزرگ گلم تنگ شده تازگیها دیر دیر میاد به خوابم(آخه من خیلی کم میخوابم)
|
دلم براي زبون درازم تنگ شده
|
دلم واسه مامانم و بابام که رفتن پیش خداااااااااااااااااااااااااااا :20::20::20: |
خدا بیامرزه خانم هدیه....
کاش ادم دلش تنگ نمیشد نه قوم نه دوست.. .واسه مرحوم مادر بزرگم.. واسه بعضی دوستای خوب دبیرستان و دبستان... دلم برای روزهای خوبم روزهای فعال بودنم روزهای عاشقی برای یکی دو تا از معلمام .. دلم واسه روزهایی که پدر مادرم جوانتر بودند تنگ شده ... دلم واسه خردسالی خودم واسه شعر حفظ کردنهام تنگ شده واسه جزوه علوم اول دبستانم... دلم واسه دوستای خوبی که دراین فروم بودند و دیگه نیستند دلم برای سالهای قدرت سالهای موفقیت تحصیلی دلم برای دلم برای دلم برای دلم برای .... |
اول از همه دلم برای اقا(پدربزرگ مهراد:53:) وبعد برای بابای خودم :53:تنگ شده اونقدر تنگ شده که حد واندازه ای برایش نیست .دلم برای خودم خود دوران متوسطه با اون همه شور وهیاهو ومعنویت تنگ شده اما : وقتی خاطرات ادما زیاد میشه دیوار اتاقشون پر عکس میشه اما همیشه دلت واسه ی اونی تنگ میشه که نمیتونی عکسشو به دیوار بزنی {پپوله} |
دلم واسه بابا بزرگ خيلي خيلي خيلي تنگ شده . يادش بخير
|
دلم برا خودم تنگ شده!
خيلي ازش دور شدم، دوره دوره دور ... انگار گمش كردم!!! |
دلم واسه بازيهاي بچگيم تنگ شده ......
|
دلم واسه كسي تنگ شده از وقتي چشم باز كردم باهام بود اما الان باهام نيست وفقط از فرسنگها گاهي مي تونم صداي زندگي بخشش رو بشنوم كاش بياد پيشم |
برای بابا...
|
دلم واسه يكرنگي و صداقت آدما تنگه .
|
دلم براي همه چي تنگه براي نان تنوري گرم دلم براي اون بازيهاي كودكانه و دلم براي چيزي تنگه كه مدتهاست همه گمش كرديم اره حقيقت دلم براي حقيقتهاي خودمون تنگه براي باورهائي كه با پول و قدرت و خواسته هاي دنيويمون فراموشش كرديم
|
دلم واسه روزهايي كه گذشته و قدرشو ندونستم تنگه .
|
دلم برای بچه گی ایم تنگ شده
روز پیری پادشاهی هم نمیاید به کار زندگی در خاک بازی طفلان است و بس |
من دلم برا پسرم تنگ شده، يك ماهي ميشه كه نديدمش.
|
دلم واسه دل تنگم تنگه .
|
دلم برای کسی تنگ است
دلم براي كسي تنگ است كه آفتاب صداقت را به ميهماني گلهاي باغ مي آورد و گيسوان بلندش را به بادها مي داد و دستهاي سپيدش را به آب مي بخشيد دلم براي كسي تنگ است كه چشمهاي قشنگش را به عمق آبي درياي واژگون مي دوخت وشعرهاي خوشي چون پرنده ها مي خواند دلم براي كسي تنگ است كه همچو كودك معصومي دلش براي دلم مي سوخت و مهرباني را نثار من مي كرد دلم براي كسي تنگ است كه تا شمال ترين شمال و در جنوب ترين جنوب هميشه در همه جا آه با كه بتوان گفت كه بود با من و پیوسته نيز بي من بود و كار من ز فراقش فغان و شيون بود كسي كه بي من ماند كسي كه با من نيست كسي .... دگر كافي ست "حميد مصدق" |
میان کوچه های شب شدم همنای دلتنگی .... |
آره هیوا جان ! من هم دلم برای بچگی هام تنگ شده .
ولی از همه بیشتر دلم برای مامانم تنگ شده که ازش دورم بعد برای مادر بزرگ خوبم که قبل از اینکه بره بهشت , یک سالی بود که هیشکی رو نمی شناخت امیدوارم الان از آسمون منو ببینه و بشناسه میخواهم بهش بگم خیلی دوست دارم |
سامعلیک چووووووووینین
تازه کشفتان کردمه :cool::cool::cool: مه منال الهیم {داش مشتی}مخلص گشتتان{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}_باوش |
سام مليك داش ارمين خاصي براكم خوش هاتي
منال الهيه خو خوشي چوني منيش تاريم براكم اميدوارم بشت ايره خوش بگذره ايمه يه تاپيك دريم به اسم بچه هاي كرمانشاه بچو اوره يه پستي بيه تا منالين بيشتر و گردت اشنا بون |
دلم برای صداقت تنگ شدههههههههههه_:2:
|
الهی فدای دل تنگ تک تکتون....
|
دلم براي نگاههاي مادرم ، براي شوخيهاي پدرم تنگ شده دلم براي اونها تنگ شده خيلي خيلي زياد
|
وای چقدر دلم برای پی سی سیتی تنگ شده بود;)
|
خیلی دلم برای مدرسه و همکلاسیهام تنگ شده.
|
دلم برای یکرنگی ادما تنگ شده...
|
دلم برای کتاب اول دبستان تنگ شده . فارسیشو یادته؟
|
من دلم برای پدربزرگ مرحومم و
دوران کودکی با اون حس و حال قشنگش تنگ شده. |
دلم براي خودم و .... تنگ شده، كاش مي شد زمان رو به عقب برگردونيم
|
دلم واسه اوني كه بايد باشه و نسيت تنگ شده .
|
دلم برای خودم و خودم وخودم تنگ شده ، خودمو فراموش کرده بودم
|
دلم برا تعطيلات عيد نوروز تنگ شده.
|
دلم براي كودكيم دلم براي گريستنهاي شبانه مادرم بر سر سجاده نماز دلم براي شوخيهاي مهربانانه پدر دلم براي نگاههاي برادرانم دلم براي داشته هاي از دست رفته كه قدر ندانستم تنگ شده دلم برا يچيزي شبيه خنده تنگ شده
|
دلم واسه نم نم بارون و هواي ابري تنگ شده .
|
من دلم برا ی روزهای خوب گذشته تنگ شده
|
من دلم برای اون موقع که تا صبح بیدار بودم و تا ظهر می خوابیدم تنگ شده(تابستون!)
|
| اکنون ساعت 04:11 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |