![]() |
عید اومد بهار اومد می ریم به صحرا
عید اومد بهار اومد می ریم به صحرا
عاشق صحرایم بی نصیب و تنها یادش بخیر قدیما اولین ترانه ای که از رادیو پخش می شد و مژده امدن بهار را به مردم می داد. هر کس از قدیما خاطره ای شعری لطیفه ای داردلطفا مرقوم فرماید با تشکر امیر احمدی |
به نام خداوند همه زیباییها.
بهار با طراوت از راه رسید با هزاران هزار شاخه گل فصل حرکت و برکت زمان تحویل و تغییر گاه عبرت و بصیرت و فصل دلبستگی ها و مهربانی ها می رویم تا با تنفس در هوای قدسی روح جامه پاکی بپوشیم و جان را مهمان بهاران معنوی سازیم. |
leaves are silences
around flowers which are their words برگها سکوتهایی پیرامون گلهایند گلهایی که واژه های برگهایند by rabindranatr togore masiha barzgar |
the tree bears its thousand years
as one large majestic moment درخت هزار سال عمر خودرا به مثابه لحظه ای با شکوه احساس می کند. |
my offerings are not for the temple at the end of the road
but for the wayside shrines that surprise me at every bend پیشکش های من از ان معبدی نیست که در انتهای جاده قرار دارد. بلکه از ان زیارتگاه های کنار جاده است که در هر پیچ خم حیرت مرا بر می انگیزد |
خيلي قشنگ بودن
|
your smile my love like the smell of a strange flower is simple and inexplicable
عشق من خنده تو مثل رایحه گلی غریب ساده و وصف ناپذیراست. |
truth loves its limits
for there it meets the beautiful. حقیقت کرانه های خود دوست می دارد زیرا در انجا زیبا را دیدار می کند. |
the jasmine knows the sun to be her brother in the heaven.
یاسمن می داند که خورشید برادر او در اسمان است. |
the fruit that i have gained for ever
is that which thou hast accepted. دستاوردهای همیشگی من انهایی ست که تو قبولشان کرده ای. |
the flower sheds all its petals
and finds the fruit. گل همه گلبرگ هایش را می ریزد و میوه پیدا می کند. |
my songs are to sing
that i have loved thy singing. در اوازهایم می خوانم که اوازت را دوست داشته ام. |
عید بر همه دوستان عزیز مبارک باشد نخست.ودر وهله بعد بر همه ایرانیان و همه فارسی زبانان و همه انسانها این بهار مبارک باد .امید به خدا که سالی همراه با صلح و سلامتی برای همه انسانها.
یا مقلب القلوب والبصار یا مدبر الیل و النهار حول حالنا الی احسن الحال.قربان همگی شما امیر احمدی. |
let me light lamp
sasys the star and never debate if will help to remove the darkness. ستاره می گوید: بگذار چراغم را روشن کنم و هرگز بحث نکنیم که ایا این کمکی به زدودن ظلمت می کند یا نه. |
man claims gods flowers as his own
when he weaves them in a garland. انسان ادعای مالکیت همه گلهای خدا را دارد وقتی که انها را در تاج گلی می پیچد. |
in my lifes garden
my wealth has been of the shadows and light that never gathered and stored. در باغ زندگیم داریی هایم سایه ها و روشنایی هایی بوده که نه جمع می شوند نه پس انداز. |
the sunlight opens for me the words gate
loves light its treasure. نور خورشید دروازه دنیا را به رویم می گشاید نور عشق خزانه های ان را . |
the mountain remians unmoved
at is seeming defeat by the mist. کوه به رغم شکست ظاهری اش به دست مه همچنان استوار می ماند. |
let my love /like sunlight /
surround you and yet give you illumined freedom. بگذار عشق من همچون افتاب در بر بگیردت و با وجود این ازادی روشن نثارت کند. |
days are coloured bubbles
that float upon the surface of fathomless night. روزها حبابهایی رنگی اند که بر سطح شب بیکرانه شناورند. |
the worm thinks it strange and foolish
that man does not eat his books. به گمان کرم عجیب و احمقانه است که انسان کتابهای خود را نمی خورد. |
سلام بر بهار و سلام بر خداوند بهار انکه او را افرید و ان را رام انسان کرد .ای کاش همراه با این بهار .بهار فرزندان ادم نیز برسد .به امید ان روز. |
let me light lamp
sasys the star and never debate if will help to remove the darkness. ستاره می گوید: بگذار چراغم را روشن کنم و هرگز بحث نکنیم که ایا این کمکی به زدودن ظلمت می کند یا نه. __________________ |
the mountain remians unmoved
at is seeming defeat by the mist. کوه به رغم شکست ظاهری اش به دست مه همچنان استوار می ماند. |
همه پلیدی ها در خانه ای قرار داده شده
و کلید ان دروغ است. |
زیبایی چهره جمال اشکار است
و نیکویی عقل ،زیبایی درون است. |
هیچ عزیزی حق را رها نکرد
مگر اینکه خوار شد و هیچ خواری حق را نگرفت مگر اینکه عزت یافت. |
عطای شخص بزرگوار تو را نزد او محبوب
و به او نزدیک کند اما عطای فرومایه تو را از او دور و در نظرش نکوهیده می سازد |
هر که پارسایی خصلت او
بزرگواری سرشت او و بردباری اخلاق او باشد دوست او زیاد شود و ستایش از او فزونی یابد و با ستایش نیکویی که از او می شود بر دشمنانش پیروز می شود. امام حسن عسکری |
خشم کلید هر بدی است
امام حسن عسکری |
تواضع نعمتی است که
کسی بران حسد نمی ورزد. |
هیچ بلایی نیست جز انکه خداوند دران
نعمتی فراگیرنده است. |
گستاخی فرزند بر پدرش در خردسالی
او را در بزرگ سالی به عاق شدن وا می دارد. |
دوست نادان مایه رنج و خستگی است.
|
روزی تضمین شده
تو را از انجام کار واجب باز ندارد. |
the fruit that i have gained for ever
is that which thou hast accepted. دستاوردهای همیشگی من انهایی ست که تو قبولشان کرده ای. __________________ |
با سلام و درود فراوان بر تمامی اعضای خانواده پی سی سیتی،با پوزش از اینکه کمی دیر سال نو را تبریک می گویم ولی از جان و دل سالی نیکو و سرشار از توفیق برای همه خانواده بخصوص مدیرانی که تلاش زیادی دارند ارزود می کنم.
قربان همه شما امیر اجمدی. |
اکنون ساعت 03:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |