پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار فوتبال داخلی و خارجی (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=28)
-   -   برنامه 90 - اخبار و حواشي برنامه 90 (http://p30city.net/showthread.php?t=25148)

shabhaye_mahtabi 01-01-2009 11:58 PM

پای عادل فردوسی پور هم به کلانتری کشیده شد

جام جم آنلاين: بعضي از اين آقايان دزد(!) واقعا بي‌معرفت و فرصت‌طلب هستند و با كوچك‌ترين فرصتي كه به دست مي‌آورند با سرقت اموال مردم طومار زندگي آنها را در هم مي‌پيچند.

اخبار رسيده حاكي از آن است كه چند نفر از اين سارقان فرصت طلب كه ظاهرا كمي تا اندازه‌اي هم به فوتبال علاقه دارند، با اطلاع از اين كه عادل خان فردوسي‌پور از اواخر روز دوشنبه با حضور در صداوسيما برنامه معروف نود را اجرا خواهد كرد، از اين فرصت سوءاستفاده كرده و با ورود به آپارتمان وي در غرب تهران و سرقت اموال، مجري تلويزيون را به دردسر انداخته ايد.

عادل خان قصه ما وقتي متوجه شد اموالش به تاراج سارقان رفته، همانند ديگر مالباختگان دست به دامن پليس و قاضي شد تا از خود احقاق حق كند.

با شكايت فردوسي‌پور، پرونده‌اي در اين ارتباط تشكيل و با دستور قضايي براي تحقيقات و شناسايي سارقان به پايگاه دوم پليس آگاهي تهران ارجاع شده است.

در شكايت فردوسي‌پور لپ‌‌تاپ، فرش، ارز، پول، طلا و ... از جمله اموالي است كه به سرقت رفته و يك گروه از كارآگاهان تحقيق در اين زمينه را آغاز كرده‌اند.

ظريفي مي‌گفت: اين عادل خان علاقه عجيبي به فيروز كريمي، اكبر ميثاقيان و همچنين استاد اسدي دارد و با اين سرقتي كه از فردوسي‌پور شده است، اين بار نوبت آنهاست تا مدام از او سوال كنند، آقا ماجراي اين دزدهاي فرصت‌طلب به كجا كشيد و آنها چگونه شما را نقره‌داغ كردند و آيا تا فصل آينده فوتبال آقايان دستگير خواهند شد.
با تشکر فریبا

deltang 09-25-2009 06:50 PM

شوک الکتریکی به خبرنگار 90 در مشهد!

شوک الکتریکی به خبرنگار 90 در مشهد!

جواد طاری بخش بعد از از آنکه باتوم به قفسه سینه اش اصابت کرد نقش برزمین شد و به بیمارستان منتقل شد

http://i.media.goal.com/g/55322_news.jpg

سایت گل - پس از اتمام بازي و در شرايطي که جوادطاری بخش خبرنگار برنامه تلويزيوني 90 قصد ورود به رختکن بازيکنان استقلال و مصاحبه با صمد مرفاوي سرمربي تيم استقلال را داشت، يک شخص به این بهانه که آنها جلوی راه را گرفته اند، این خبرنگار را با چوب برقی نقش بر زمين کرد.
نکته جالب این است که هر سال در مشهد برای خبرنگاران اتفاقاتی از این دست رخ می دهد. دو سال پیش برگی زر بازیکن ابومسلم به یک خبرنگار حمله کرد و پارسال هم خداداد عزیزی یک خبرنگار شیرازی را مورد ضرب و شتم قرار داد و بعد از آن جمله ای به یاد ماندنی به زبان آورد:«تا می خورد زدیمش !»ظاهرا این نقش در فصل جدید به جناب سرکار استوار رسیده است . گفته می شود برنامه 90 فیلم این درگیری را در برنامه این هفته پخش می کند.طاری بخش که آسیب دیده بود به بیمارستان منتقل شد.
نکته جالب اینکه رييس هيات مديره و مديرعامل باشگاه ابومسلم مشهدکه 5 گل از استقلال دریافت کرد ، در مصاحبه با رسانه هااعلام کرد:« تيم ابومسلم هيچ مشکلي ندارد و اين خبرنگاران هستند که براي ما مشکل ايجاد مي کنند.»بنابراین خوردند باتومی را که حق شان بود!

shabhaye_mahtabi 09-25-2009 07:56 PM

کوروش با اینجور خبرها مخالفه. اگر بخش مدیر داره پاکش کنین.
با تشکر فریبا

deltang 09-25-2009 08:03 PM

خانم فریبا این خبره ورزشیه که تو روزنامه گل و سایر روزنامه های ورزشی زده شده و هیچ مشکلی نداره مگه مربوط به سیاسته که دونه مخالف باشه

دانه کولانه 09-25-2009 11:16 PM

من خودم امشب این رو در نت دیدم اما نزدمش در سایت

بله به صلاح نیست در سایت باشه..
.هر خبری که میدونین خیلی جالب باشه و با گذشت زمان بازهم به درد بخوره بزنین

اگر کسی گذرش به اینجا خورد لطفا حذفش کنه ...

Omid7 03-01-2010 01:04 PM

قطبي امشب در برنامه نود

سايت گل – افشين قطبي مهمان ويژه برنامه نود امشب خواهد بود. سرمربي تيم ملي كه به محض اعلام فهرست جديد مورد اعتراض شديد برخي مربيان ليگ قرار گرفته است، در اين برنامه از خودش دفاع مي كند و با جزييات درباره همه ابهامات پاسخ مي دهد.
سرمربي تيم ملي ايران كه در دو روز گذشته دو مصاحبه با سايت فدراسيون انجام داده و مورد به مورد پاسخ سوالات را داده، امشب به اين دليل در نود شركت مي كند كه به هر حال هيچ رسانه اي و هيچ برنامه اي قدرت اين برنامه تلويزيوني را ندارد.
قطبي كه شهرت خوب او مدام در تهديد است، اميدوار است امشب با توضيحات، طرفداران خود و تيم ملي را قانع كند.

Omid7 03-09-2010 09:49 AM

يادداشتي در دفاع از عادل فردوسي پور

سایت گل:
محمد مايلي‌كهن كه هميشه شائبه استفاده او از رانت هاي سياسي در تيمداري وجود داشته، بعد از شكست مقابل استيل‌آذين فردوسي‌پور را به سوءاستفاده از برنامه 90 براي اغراض سياسي و مادي متهم كرد. اين مطلب پاسخي به اوست كه مثل هميشه يك طرفه به قاضي رفته است.

قضاوت درباره اين موضوع كه اگر مجري ديگري به جاي عادل فردوسي‌پور، تهيه‌كنندگي و اجراي نود را برعهده داشت، اين برنامه به اهميت امروز نبود دشوار است، اما همين اول كاري مي‌توانيم چند دليل برايتان بشماريم.

1. نود قديمي‌ترين برنامه صداوسيما نيست. پيش از نود، برنامه‌هاي هفتگي بسياري كه شاخص‌ترين آنها «ورزش و مردم» و «ورزش از شبكه دوم» هستند، روي آنتن رفته‌اند. موقعيت امروز اين دو برنامه كه البته در ذهن ماندن آنها بيشتر مربوط به فضاي رسانه‌اي ايران در دهه 1360 است، خود گوياي توانايي مجريان، تهيه‌كنندگان و ايدئولوگ‌هاي آنهاست.

2. فوتبال؟ شايد اما برنامه‌هاي ورزشي ديگر منعي در پخش فوتبال نداشته‌اند. البته تمركز نود روي موضوع فوتبال و به خصوص داوري در توفيق اين برنامه موثر است اما مي‌شود از اين طرف نيز به ماجرا پرداخت. شايد اگر اندكي از ذوق و نه چندان عجيب و غريبي كه صرف برنامه نود مي‌شود، در اين برنامه‌ها وجود داشت، مي‌شد از قابليت‌ ساير رشته‌ها در خبرسازي استفاده كرد؛ اتفاقي كه لازم نيست بگوييم هرگز با رويكرد اين دو برنامه به وقوع نپيوسته است.

3. شك نداريم دوستان بسياري هستند كه دوست داشتند به جاي فردوسي‌پور هدايت برنامه نود را در دست بگيرند. از نظر اقتصادي، نود يك دكان سه نبش در بهترين نقطه تجاري شهر است و دوستان با تبحري كه دارند چه‌ها كه نمي‌توانستند بكنند!
مديرباشگاهي را مي‌شناسم كه علاقه بسياري داشت سرمربي تيم خود را به هر قيمتي به برنامه نود بفرستد تا او به عنوان ميهمان، بخشي از پروژه «شوآف» جناب مدير را پيش ببرد. يك مدير باشگاه ديگر كه در يك بلواي بزرگ داور مسابقه را كتك زده بود، قصد داشت با سوءاستفاده از همشهري‌گري و آشنايي با يكي از اعضاي خانواده فردوسي‌پور، ‌مانع از مانور نود روي حادثه‌اي شود كه محروميت‌ سنگين او از فوتبال را رقم زد. مديربرنامه‌اي (چه با كلاس!) هست كه با ده‌ها بازيكن ليگ و چند دوست روزنامه‌نگار توأمان كار مي‌كند. فكر مي‌كنيد او براي حضور بازيكنان در برنامه نود، با عنوان ميهمان حاضر است چقدر بپردازد؟ پولي كه عين سرمايه‌گذاري است و بدون شك چند برابرش برمي‌گردد.
«شما مي‌تواني مشاور باشگاه ما باشي.» اين پيش‌پاافتاده‌ترين جمله‌اي‌ست كه از زبان صاحبان مكنت در فوتبال ايران خطاب به اهالي رسانه بيرون مي‌آيد. خب، اينجا وقت يك نتيجه‌گيري حماسي است؛‌ عادل به طرزعجيبي ـ تا آنجا كه ما خبر داريم ـ مقابل اين پيشنهادات مقاومت كرده و برنامه‌اش را با فاصله‌اي باورنكردني با انگ‌هاي مالي پيش برده است.
اميدوارم نويسنده در بيان مقصود خود به درازگويي نيفتاده باشد. نويسنده قصد داشت بگويد عادل فردوسي‌پور آدم خارق‌العاده‌اي نيست. او يك مجري محافظه‌كار است كه هرگز اعتبار برنامه و خود را به پيشنهادها، وسوسه‌ها و تهديدها نفروخته است. او يك آدم معمولي است كه سعي كرده يك كارمند شريف و صادق براي صداوسيما باشد كه مديومي وسيع و فوق‌العاده در اختيارش گذاشته است؛ مديومي كه البته مي‌توانست با رفتاري مشابه ديگران نابود شود، ‌اما به حسن‌شهرت مجري جوان و كم‌تجربه‌اش ماند و پا گرفت، تا جايي كه ديگر نمي‌توان دوشنبه‌‌شب‌ها را بدون او و برنامه‌اش تصور كرد.

او با همين رفتار نه‌چندان پيچيده ـ‌ كه البته ممكن است به نظر برخي دوستان درك‌نكردني باشد ـ‌ تبديل به چهره اول صداوسيما در فوتبال و شايد تبديل به چهره اول فوتبال ايران شده و پيش مي‌رود. موقعيتي كه طبق شنيده‌ها باعث تمكن مالي او نيز شده. از اين نظر او يك پيروز مطلق است، كسي كه هرگز آفتابه دزدي نكرد و تا امروز در كمال آرامش و بدون اينكه پايش به هيچ كلانتري و محكمه‌اي باز شده باشد،‌ زندگي‌اش را مي‌كند.

Omid7 03-30-2010 09:21 PM

گزارشی مخفیانه از کلاس درس عادل فردوسی پور در دانشگاه

موبایلش سر کلاس همیشه silent است ولی اگر شاگردانش تا آخر کلاس صبر کنند و کمی دور استاد حلقه بزنند تمامی پیامهای صوتی اش را می شنوند....

یکی از هفته نامه ها گزارش مخفیانه ای از کلاس درس عادل فردوسی پور در دانشگاه منتشر کرده که در این گزارش نکات جنجالی بسیاری از این چهره مشهور تلویزیون منتشر شده است.

بنا به این گزارش؛ عادل فردوسی پور مجری برنامه پر طرفدار نود، در دانشگاه صنعتی شریف زبان تخصصی صنایع را تدریس می کند.

همشهری جوان در گزارشی می نویسد: برعکس خیلی از استادها عادل فردوسی پور دقیقا سر موقع به کلاس می آید تا قبل از آغاز درس با همه خوش و بش کرده باشد وحاشیه های کلاس را هم بگیرد .معمولا روال کلاس به این شرح است که یکی از شاگردان می گوید: استاد دیشب در برنامه ....با همین جمله ساده است که نقد و بررسی فوتبال (با محوریت خود عادل و برنامه اش )شروع می شود. اگر هم خودش از چیزی ناراحت باشد و حاشیه و نکته ای در دلش باقی مانده باشد خودش شروع می کند به حرف زدن که دیشب دراین برنامه این اتفاق افتاد و این طور شد وخیلی وقتها هم بچه ها سوال پیچش می کنند که چرا دیشب این را گفتید و آن را نگفتید ؟.....

البته او با همه این تجربه ها وسابقه فراوان مجری گری 99 در صد ایرادها را نمی پذیرد .ولی برای رد همه نظرها دلیل می آورد کاری نمی کند که یک وقت بچه ها دلگیر شوند .

سر بعضی از کلاسها که دختران (استثنائا )اهل فوتبال نیستند و بدون هر عکس العملی به عادل فردوسی پور نگاه می کنند، با خنده برمی گردد به سمتشان و با دست توپ را نشان می دهد و می گوید : توپ...توپ فوتبال ،می دونید چیه ؟فوتبال ،یک نوع ورزشه ،نود هم یک برنامه است!

البته فردوسی پور حواسش هست که همه این بحثها یک ربع بیشتر طول نکشد .

از همه دانشجویانش که بپرسی تاکید می کنند که تا به حال کسی سر کلاس عصبانیتش را ندیده .ولی نوبت درس که بشود شوخی ندارد و با جدیت آغاز می کند و بچه ها هم یاد گرفته اند که بحث و درس را با هم یکی نکنند.البته همیشه هم اول کلاسش در مورد بحثهای آزادش تذکر می دهد که اصولا حرف سیاسی ممنوع !

حدود پنج سالی است که عادل فردوسی پور فقط فیلم مستندی از زندگی بابی چارلتون را سر کلاس پخش می کند وهمین دستمایه طعنه بچه های قدیمی کلاس هم شده .

موبایلش سر کلاس همیشه silent است ولی اگر شاگردانش تا آخر کلاس صبر کنند و کمی دور استاد حلقه بزنند تمامی پیامهای صوتی اش را می شنوند....

ماجراهای آقای نود تا بیرون دانشگاه ادامه دارد تا هنگام سوار شدن به خودرو!ماشینش قابلیتهای زیادی دارد. یعنی به جز اینکه وسیله حمل و نقل است ،نقش کمد لباس همراه را هم دارد!صندلی عقبش پر از لباس و وسایل ورزشی و روزنامه ورزشی است.خب وقتی هم مجری باشی ،هم استاد ،هم بروی سر زمین فوتبال بازی کنی ،هم .....

Omid7 04-06-2010 09:13 AM

تکل دو پای سیما برای برنامه فردوسی پور !

بار دیگر فشارها برای تعطیلی برنامه نود شدت گرفت.

نظرسنجی برنامه نود باری دیگر برای برنامه عادل فردوسی پور و این مجری محبوب مردم مشکل ساز شد.
او که در آخرین برنامه سال قبل خود این سوال را از مردم پرسیده بود که بهترین برنامه سال 88 نود ، کدام برنامه بوده است . سوالی که پاسخش برای عادل فردوسی پور مشکل ساز شد چون بسیاری از شرکت کنندگان در این نظرسنجی ، برنامه دادکان را برنامه برتر مسابقه اعلام کرده بودند. برنامه ای که پس از انجامش ، به خاطر حرف های تند و سیاسی رئیس پیشین فدراسیون فوتبال تا هفته ها فضای ورزش ایران را تحت تاثیر قرار داده بود.
آرای مردم به نفع برنامه مصاحبه با دادکان سبب می شود تا تلفن های محرمانه نود در حین برنامه به صدا در آید . منابع موثق در این باره می گویند:« فردوسی پور مدام در گوشی « هدفن» خود می شنود که باید به بهانه ای از زیرنویس کردن و ادامه نظرسنجی پیامکی اش برای این برنامه منصرف شود. تصمیمی که فردوسی پور از آن طفره می رود تا شبکه 3 مستقیما این امکان را از برنامه سلب کند .»
فردوسی پور اما بی آنکه توجهی به اتفاق رخ داده کند مدام خودش سوال نظرسنجی را تکرار می کند و حتی با طعنه می گوید:« احتمالا تا پایان برنامه باید خودم نقش نمودارهای نتایج نظرسنجی را هم برای تان بازی کنم.»
فردوسی پور که پیش از این اعلام کرده بود:«از SMSهای مردم مثل ناموسم پاسداری می کنم ، این بار هم پای رای بینندگانش می ایستد تا تمام عید فشارهای بسیاری را برای تعطیلی برنامه اش تحمل کند و سرانجام هم این جواب را می شنود که تنها تا پایان فصل ، سیما برنامه ای به این اسم خواهد داشت و پس از این دیگر نود روی آنتن نمی رود.
بر اساس نظرسنجی های صدا و سیما در 10 سال گذشته ، برنامه عادل فردوسی پور پر بیننده ترین برنامه سیما وده که در این سالها این برنامه به دلیل مباحثی که در آن طرح شده ، از خط قرمز ها عبور کرده و برای مجری محبوبش دردسرساز شده است.

nae 04-06-2010 09:17 AM

با این حال از این فردوسی پور لونگی عوضی بدم میاد
ولی دوس ندارم برنامش تعطیل بشه

Omid7 04-27-2010 08:20 AM

برنامه 90 - اخبار و حواشي برنامه 90

جدیدترین گاف عادل فردوسی پور/ عزیز محمدی ول نمی کند!

http://aks98.com/images/wz0li5qg5rnk7i0912ka.png
عادل فردوسی پور بی آنکه متوجه باشد صدای استودیو قطع نیست از عزیز محمدی گلایه کرد.

مجری برنامه نود در حین گزارش برنامه این هفته خود پس از اینکه موفق نمی شد رئیس سازمان لیگ را متقاعد کند به بحثش پایان دهد ، به ناچار به او اشاره کرد که اگر کمی مکالمه اش طولانی شوود از پرواز به کرمان جا می ماند. این جمله او خنده حجازی ، مهمان حاضر در استودیو را که ری اکشن های فردوسی پور را به حرفهای عزیز محمدی که مهمان تلفنی بود به همراه داشت. ثانیه هایی بعد اما در حالی که برنامه برای پخش آگهی قطع شد عادل خطاب به مهمانانش درباره محمدی گفت:« بابا ول نمی کند ، مدام صحبت می کند...» او این جملات را زمانی گفت که صدای استودیو قطع نبود و همه بینندگان برنامه آن را به وضوح شنیدند.

Omid7 04-27-2010 08:22 AM

عذرخواهی دوپهلوی دایی از کفاشیان در برنامه نود / خیال همه راحت، دیگر به تیم ملی برنمی گردم

علی دایی به دلیل نوع گفتارش در برنامه هفته قبل نود از کفاشیان عذر خواست.

او در مصاحبه با این برنامه گفت:« من کفاشیان را دوست دارم اما باید از حقم دفاع می کردم. من با فدراسیون قرارداد 3 ساله بستم . این قرارداد را هم خود آنها پیشنهاد دادند و حالا حقم را می خواهم . من از کفاشیان عذر می خواهم و اتفاقا خیلی او را دوست دارم اما این یک حقیقت است که ایشان مرا برکنار نکرده . این با یک پرینت ساده تلفن از موبایلش در روز 9 فروردین 88 مشخص می شود.»
دایی ادامه داد :« آن روز یک قربانی می خواستند و من قربانی شدم. درست مثل پایان جام جهانی اما هر بار که زمین می خورم با اراده می آیم و به لطف خدا جایم را پس می گیرم. همه مردم می دانند دایی برای رسیدن به اینجا چقدر زحمت کشیده و عده ای که یک شبه پولدار شدند ، چه کرده اند. خیال آقایان راحت . تیم ملی برای من تمام شد و دیگر پشت سرم را هم نگاه نمی کنم.»

Omid7 04-27-2010 08:23 AM

کنایه تلخ ناصر حجازی در مورد پاک بودن فوتبال در برنامه نود

ناصر حجازی در آخرین لحظه حضور خود در برنامه نود ، خواب را از چشمان بینندگان برنامه پراند.

در برنامه نود دوشنبه شب که اختصاص به بحث دلایل افت گلرهای لیگ برتر ایران داشت ، ناصر حجازی و رسول کربکندی به عنوان کارشناس حضور داشتند و درباره طرح ممنوعیت حضور دروازبانان خارجی در لیگ سخن گفتند.

همچنین در بخش پایانی این گفت و گو ، اصغر دلیلی که بر سر موضوع فوتبال پاک با عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ دچار اختلاف شده بود روی خط آمد و از فردوسی پور خواست نظرات کربکندی و حجازی را در این رابطه بپرسد. کربکندی برای حل مشکل با اشاره به اتفاقات تلخ گفت:« فوتبالی که 95 درصد هزینه هایش را دولت می دهد ، دولت هم باید به بحران ناپاکی اش رسیدگی کند و همه ما می دانیم که مشکلاتی هست.» و در پاسخ به این سوال حجازی که به دلیل بیماری سخت خود خیلی آهسته حرف می زند گفت:« مدام می گوییم فوتبال ناپاک من فقط می خواهم بپرسم که دیگر جاهای ما پاک است که توقع پاکی فوتبال را داشته باشیم؟ باید همه چیزمان به هم بیاید.»
این جمله رنگ رخسار فردوسی پور را تغییر داد و سبب شد تا او برای لحظاتی دست پاچه شود.

Omid7 04-27-2010 11:06 AM

ضعيف‌ترين برنامه نود سال

سايت گل ـ‌ برنامه نود ديشب با اجراي عادل فردوسي‌پور ضعيف‌ترين و كم سوژه‌ترين برنامه توليدي اين تهيه‌كننده خوش فكر شبكه سوم در چند ماه گذشته بود.

فردوسي‌پور كه برنامه را با گفت‌وگوي تلفني با دليلي مديرعامل ذوب درباره حرف‌هاي اخير وي در اتهام به بدنه فوتبال ايران شروع كرد، دقايقي بعد يك بحث آزاد با حضور ناصر حجازي و رسول كربكندي ترتيب داد كه به موضوع حضور يا عدم حضور دروازه‌بان‌هاي خارجي در ليگ ايران بازمي‌گشت. اين بحث نزديك به يك ساعت به طول انجاميد در نهايت با وجود حضور دو دروازه‌بان سابق ملي با جملاتي كه ريشه در تجربه ايشان داشت با اين نظر به پايان رسيد كه بهتر است منع ورود دورازه‌بان خارجي بشكند. البته اين تصميمي است كه به صورت تلويحي از سوي رئيس سازمان ليگ برتر تأييد شده است و درجلسه‌اي در هيئت رئيس ليگ درباره آن تصميم خواهد گرفت شد.

نكته عجيب اين برنامه تماس‌هاي بيشمار تلفني با مربيان و مديران ليگي بود كه آن را تا حد يك برنامه راديويي پايين آورد. اين در حالي بود كه فردوسي‌پور در برنامه‌هاي قبلي از تصوير استفاده بيشتري كرده بود. در حالي كه اين برنامه به بحث‌هاي شفايي و نظري گذشت كه البته خود اين مسأله به خودي خود بد نيست. اما نه در زماني كه شما پاي نود نشسته‌اي و انتظار حرف‌هاي حسابي داري.

Omid7 05-10-2010 12:32 PM

ادامه کشمکش های ابومسلم و برنامه نود

ادامه کشمکش های مدیرعامل ابومسلم و برنامه نود؛ زمان: تسلیم، من بی سوادم!

ادامه کشمکش های مدیرعامل ابومسلم و برنامه نود؛ زمان: عادل فردوسی پور خود را کارشناس، پروفسور و کارگاه می داند! / مدیران دولتی هر کاری می کنند تا برنامه نود راضی باشد

سایت گل - پس از اینکه مسئولین ورزش خراسان و مدیران تیم فوتبال ابومسلم نتوانستند تنها سهمیه لیگ برتر استان خراسان را حفظ کنند، مدیرعامل این تیم به همراه دکتر محمود صلاحی استاندار خراسان رضوی تصمیم گرفتند تا با استفاده از راههای مختلف امتیاز یک تیم لیگ برتری را به مشهد بیاورند و چراغ ورزش خراسان را روشن نگهدارند و صد البته همه ضعف های مدیریتی شان در طول این فرصت یکساله را پوشش دهند.

ابتدا نام استیل آذین به میان آمد که با مخالفت های پدر این طفل سه ساله مواجه شد و مذاکرات استاندار با سران این باشگاه متمول به بن بست رسید و بعد از این بود که نام تیمهای نفت تهران، راه آهن شهرری و حتی شهرداری تبریز مطرح شد. اگر چه تیم نفت تهران جدی ترین گزینه مسئولین فوتبال خراسان برای انتقال امتیاز بود اما مهدی زمان مدیرعامل سیاه جامگان، از بین اسامی روی میز آماده ترین اسم ممکن را انتخاب کرد، راه آهن شهر ری.اما همه چیز علیه پیشنهاد زمان بود و عادل فردوسی پور در برنامه 90 با پرداختن به این بحث نقشه زمان را ناکام گذاشت.

تقصیر عادل بود!

وقتی پای حرفهای مدیرعامل ابومسلمی ها می نشینی ، می شنوی که او می گوید عادل فردوسی پور برای اینکه از خصوصی سازی جلوگیری کند، دست به چنین کاری زده است. زمان در این خصوص می گوید:«هنگامیکه کشورمان به سمت خصوصی سازی در حال حرکت است و قسمتی از فعالیتهای کشور نظیر فوتبال میبایست تحت نظر بخش خصوصی قرار بگیرد، این حرکت رو به جلو نیازمند حمایت مسئولین و جامعه است تا بقیه سرمایه داران هم به حضور در این زمینه ترغیب و تشویق شوند اما اینطور که من ارزیابی می کنم برخی افراد خواستارند تا چنین چیزی وجود نداشته باشد و راه رسیدن به این مهم را ناهموار و صعب العبور می کنند.»

وی با انتقاد از برخی سیاست گذاری های برنامه نود و با بیان اینکه این برنامه همچون سدی در مقابل اصل خصوصی سازی در کشور است، ادامه می دهد:«به اعتقاد بنده برنامه نود از آن دست برنامه هایی است که نمی خواهد ورزش در کشور ما به بخش خصوصی واگذار شود و از اصل خصوصی سازی جلوگیری می کند. بر همین اساس باید بگویم که این برنامه بیشتر به مدیران دولتی امتیاز می دهد چرا که این مدیران برای بقای خودشان در سمت مربوطه به صحبت در این برنامه شدیدا نیاز دارند و هر گونه تعاملی دارند و هر کاری می کنند تا دوستان ما در برنامه نود راضی باشند، اما فعالیت من در بخش خصوصی است و تعامل به این شکل را هم نمی پسندم.»

حمله به 90

مدیرعامل ابومسلم مدعی می شود:« برنامه نود از زمان به وجود آمدنش هیچگونه کمکی به ورزش این مملکت نداشته بلکه در حال ترویج تهمت و دو به هم زنی است و خیلی راحت بین افراد اختلاف ایجاد می کند و به مطالبی که صحت و سقم آن مشخص نیست رجوع می کند و در پیش چشمان میلیونها بیننده به نمایش می گذارد. این برنامه ورزش کشورمان را به چالش کشانده است و از زمانیکه برنامه نود به روی آنتن رفته، ما در کشورمان هم از لحاظ بازیکن و هم از لحاظ مربی افت ورزشی داشته ایم و نهایتا تا زمانیکه این رویه ادامه داشته باشد هیچگاه به ورزش این مملکت کمکی نخواهد کرد.»

مدیرعامل باشگاه ابومسلم با اشاره به اینکه عادل فردوسی پور در کنار مجری گری خود را کارشناس ورزشی، پروفسور و کارآگاه دانسته، می افزاید:«من به این موضوع که برنامه نود از عوامل پشت صحنه خوبی برخوردار است و به خوبی توسط فردوسی پور اداره می شود، واقف هستم اما اگر قرار باشد که یک مجری ورزشی خودش را در جایگاه همه شخصیت ها بگذارد به نظر من برای رسانه ملی که میلیونها مخاطب دارد جای اشکال دارد و مطلوب نیست.»

سوابق تحصیلی

زمان در پاسخ به ابهامات مطرح شده در زمینه سوابق و مدرک تحصیلی اش اظهار داشت:« من برای شما و دیگر رسانه هایی که به فکر تعالی فوتبال هستند احترام زیادی قائلم اما در این باره باید بگویم که فعلا در بخش خصوصی فعالیت دارم و این موضوع نیاز به پرداختن ندارد و از این گذشته اگر کار به جایی رسید که وزارت علوم از بنده مدرک خواست قطعا آن موقع سند های محکمی را ارائه می دهم. در حال حاضر هم ما همان بی سوادی را قبول کرده ایم. »

مهدی زمان در پاسخ به این پرسش که "برای فصل آینده ابومسلم چه برنامه هایی را در نظر گرفته اید" می گوید:«به اعتقاد من آینده روشنی پیش روی ماست و برای سال آینده ابومسلم هم اگر مردم بزرگوار و با محبت مشهد و خراسان بنده را بخواهند و برخی افراد معلوم الحال سنگ اندازی نکنند، برنامه های ساختاری و خوبی را پیش بینی کرده ایم. یکی از برنامه هایی که برای آینده ابومسلم در نظر گرفته ایم حضور پر قدرت در لیگ برتر و استفاده از مربیان بومی است چرا که فوتبال خراسان این پتانسیل را دارد و مربیان این شهر بیشتر به فکر تیم هستند و از اراده محکمی برخوردارند. به همین خاطر قطعا در آینده از یک کادر فنی بومی و بازیکنانی متعصب بهره مند خواهیم شد.»

مدیرعامل باشگاه ابومسلم خراسان سخنان خود را اینگونه به پایان می رساند:« با این حال بنده نیز بعنوان عضوی از مجموعه بزرگ ابومسلم و در سمت یک کارمند باشگاه، همواره تلاش می کنم تا در کنار این خرد جمعی که با حضور بزرگان فوتبال در ابومسلم شکل گرفته است، سهمی در موفقیت و پیشرفت مشکی پوشان داشته باشم. در آخر باید بگویم که تا زمانیکه زیر چتر حمایت رسانه های محترم و مسئولین استان خراسان قرار داشته باشیم قطعا به آینده خوشبین خواهیم بود و بر همین اساس هوداران مطمئن باشند که ابومسلم را به روزهای اوج باز می گردانیم.»

Omid7 07-26-2010 11:21 AM

مشكلات فردوسي پور براي پخش 90

«فاصله ها» مشکل جديد عادل فردوسي پور

طي روزهاي گذشته و در شرايطي که تب آغاز دهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر فضاي مرده فوتبال ايران را دگرگون کرده ، هيچکس نپرسيد آيا با شروع فصل جديد رقابتهاي ليگ برتر، برنامه 90 که حالا جزيي از فوتبال ايران شده به روي آنتن خواهد رفت يا نه.

سايت گل-علاقمندان به فوتبال هنوز به خاطر دارند که فصل گذشته به خاطر پخش اين برنامه چه جنجالي به راه افتاد و چگونه اين برنامه روي آنتن رفت. البته ماجراي فصل گذشته در شرايطي رقم خورد که عادل فردوسي پور در برنامه هاي سال قبلش درگيري لفظي شديد با برخي مسؤولان از جمله سازمان تربيت بدني داشت و همين درگيري ها شايعاتي پيرامون تعطيلي 90 را تا مرز واقعيت پيش برد.

با اين حال عادل فردوسي پور با اين بهانه که قرار است طراحي جديدي از دکور برنامه 90 ارايه شود، تاخير در شروع برنامه اش را توجيه کرد و البته بعدها ثابت شد که بخشي از اين تاخير به خاطر تاخير در دکور برنامه بود اما واقعيت اين بود که او با مسؤولان شبکه و برخي مسؤولان سيما براي روي آنتن فرستادن 90 مشکل داشت و برخي فشارها نيز به دنبال محدود کردن برنامه بود.
با همه مشکلاتي که سد راه 90 براي پوشش دادن ليگ نهم وجود داشت و همه حرف و حديث هايي که در مورد تغيير مجري آن مطرح مي شد، بالاخره عادل فردوسي پور توانست نهمين دوره ليگ را هم مثل دوره هاي گذشته به طور کامل پوشش دهد و بازهم پربيننده ترين برنامه ورزشي سيما را رقم بزند.

با پايان ليگ نهم عادل فردوسي پور هم تمام توانش را معطوف به برگزاري مسابقات جام جهاني و گزارش ديدارهاي مهم اين رويداد بزرگ کرد که گزارش ديدار فينال بين تيم هاي اسپانيا و هلند يکي از کارهاي ماندگار عادل و سومين فينال جام هاي جهاني بود که او گزارش مي کرد.
اما در همين ديدار يک اظهار نظر از سوي فردوسي پور که همزمان با تعطيلات اجباري در ايران شده بود حاشيه هاي جديدي را براي مجري پرطرفدار تلويزيون بوجود آورد. هر چند عنوان شد فردوسي پور به خاطر اين اظهار نظر که رنگ و بوي سياسي گرفته بود، تذکر دريافت کرده است، اما خودش از اين ماجرا اظهار بي اطلاعي کرد.

در شرايطي که از امروز دهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر آغاز خواهد شد هنوز مشخص نيست عادل فردوسي پورو برنامه پرطرفدارش مي توانند هفته اول را پوشش خبري و تصويري دهند يا نه؟ در حالت عادي اگر قرار باشد اين برنامه به موقع روي آنتن برود بايد پنجشنبه شب شاهد نخستين دست پخت عادل و همکارانش باشيم اما به نظر مي رسد برخي اختلاف نظرها مانع از اين کار خواهد شد.

در اين مورد گفته مي شود مسؤولان شبکه سوم سيما اصرار دارند سريال تلويزيوني فاصله ها که اين روزها جايگاه ويژه اي در خانواده ها پيدا کرده همچنان راس ساعت 23 پخش شود و برنامه 90 پس از اين سريال روي آنتن برود اما ظاهرا عادل فردوسي پور نپذيرفته که در چنين زماني برنامه اش را روي آنتن بفرستد.

طي روزهاي گذشته جلساتي در اين زمينه برگزار شده است تا وضعيت نهايي برنامه 90 براي پوشش دهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر مشخص شود اما ظاهرا هنوز به توافق نهايي نرسيده اند. اين بار البته خبري از اختلاف نظرها و فشارهاي سياسي و غيرسياسي نيست و تنها اختلاف بر سر زمان پخش اين برنامه پربيننده است که ظاهرا قرار است امروز و فردا تکليفش مشخص شود.
بايد ديد زور عادل فردوسي پور بيشتر است يا مسؤولان شبکه سه که مي خواهند با فاصله ها بين برنامه 90 و مخاطبانش فاصله بيندازند؟!

Omid7 07-27-2010 12:44 AM

اما به نظر نمي رسد كه 90 تعطيل شود، شايد كمي ديرتر به روي آنتن بيايد،چرا كه اين برنامه حامياني هم دارد كه مي توانند باعث پخش اين برنامه شوند.

عصر ايران ورزشي- با آغاز ليگ برتر فوتبال ايران، بي شك همه فوتبالدوستان در انتظار اين هستند كه عادل فردوسي پوربا برنامه 90 خود، بار ديگر بسياري پاي تلويزيون بنشاند.

برنامه 90 كه بدون هيچ اغراقي پربيننده ترين برنامه ورزشي تلويزيون است، سال ها است كه به مسائل حاشيه اي و مسائل داوري فوتبال مي پردازد.

با توجه به مشكلاتي كه در سر راه پخش اين برنامه در سال پيش به وجود آمد و حتي اين برنامه تا آستانه تعطيل شدن نيز رفت، ولي با حمايت برخي مسئولان صدا و سيما از جمله پورمحمدي رييس شبكه 3 سيما اين برنامه تا انتهاي فصل قبل مسابقات را پوشش داد.

ولي انگار همان دشمنان هميشگي عادل، در صدد هستند تا اجازه ندهند كه 90 روي آنتن برود.

فردوسي پور كه خود تهيه كننده برنامه نيز هست، مخافت شديد خود را با پخش 90 پس از سريال فاصله ها اعلام كرده است.

سريال فاصله ها از ساعت 23 از شبكه 3 سيما پخش مي شود و به نظر مي رسد كه طرفداران زيادي را هم بين خانواده ها پيدا كرده است.

البته ظاهراً مشكل 90 براي پخش زياد حاد و غير قابل حل نباشد، ولي باز هم بايد نگران بود كه آيا اين برنامه پرطرفدار پخش خواهد شد يا خير.

گفتني است كه حرف هايي كه فردوسي پور در گزارش هايي كه در جام جهاني انجام داد و هشداري كه از سوي مسئولين به وي داده شد، نگراني ها را دو چندان كرده است.

اما به نظر نمي رسد كه 90 تعطيل شود، شايد كمي ديرتر به روي آنتن بيايد، ولي اين برنامه حامياني هم دارد كه مي توانند باعث پخش اين برنامه شوند.

بايد منتظر ماند و ديد كه آيا باز هم عادل فردوسي پور با 90 مي آيند و يا از ديدن اين برنامه جذاب محروم خواهيم شد؟

bigbang 07-27-2010 01:43 AM

هر چند که دیگه نمیتونیم بگیم از برنامه نود و فردوسی پور خوشمون نمیاد چون مجری فوق العاده مبتکر و اهل فنی هست که نسبت به دیگر مجریان بیحال ورزشی در موقعیتی بسیار ممتاز قرار داره اما گاهی اوقات این عادل خوان رو جو میگیره یه حرفهایی میزنه که ....................... باعث میشه مشکلاتی به وجود بیاد
حداقل به خاطر مردم هم که شده باید یکم مراقب باشه !!

Omid7 07-27-2010 12:36 PM

'نود' با اجرای فردوسی‌پور یازده مرداد روی آنتن می‌رود

http://78.38.204.145/iran_media/imag...60110_orig.jpg

نخستین قسمت سری جدید برنامه تلویزیونی' 90 ' روز دوشنبه یازدهم مردادماه روی آنتن خواهد رفت.

به گزارش شبکه ایران،از پخش آخرین قسمت برنامه تلویزیونی' 90' در لیگ نهم نزدیک به دو ماه می‌گذرد اما بر اساس اعلام دست اندرکاران این برنامه ورزشی سری جدید برنامه '90' از روز دوشنبه 11 مردادماه آعاز خواهد شد.

بر این اساس به رغم خبرهایی مبنی بر مشکل کمبود جا برای ساخت دکور برنامه «نود» که از سوی مدیر شبکه سه اعلام شد، این برنامه از یازدهم مردادماه و یک هفته پس از آغاز لیگ دهم پخش خواهد شد.

سری جدید برنامه «نود» در لیگ دهم به مدت سه تا چهار هفته با همان دکور قبلی در استودیو 11 سازمان صدا و سیما اجرا می‌شود و با آماده‌سازی دکور جدید، برنامه‌ی «نود» در فضایی جدید توسط عادل فردوسی‌پور اجرا خواهد شد.

بنا به اعلام سایت برنامه نود؛ پخش برنامه «نود» در ابتدا قرار بود از پنج‌شنبه(هفتم مرداد ماه) آغاز شود که به دلیل پخش سریال «فاصله‌ها» (به کارگردانی حسین سهیلی‌زاده)، «نود» یک هفته دیرتر از آغاز لیگ برتر به روی آنتن خواهد رفت؛ براین اساس برنامه‌ عادل فردوسی‌پور از دوشنبه ساعت 23 به صورت زنده پخش می‌شود و سریال «فاصله‌ها» نیز در این روز کمی زودتر پخش خواهد شد.

برنامه «نود» در اولین قسمت پس از آغاز لیگ دهم، 9 بازی نخست لیگ برتر را به صورت خلاصه پخش خواهد پرداخت و پس از آن با تمرکز بیشتر ادامه بازی‌ها را بررسی خواهد کرد.

Omid7 07-31-2010 01:11 PM

برنامه‌های ویژه فردوسی‌پور برای انتقاد از تیم ملی در نود

عادل فردوسی‌پور می‌خواهد حدود 40 دقیقه از تیم ملی انتقاد کند.

عادل فردوسی‌پور در اولین برنامه نود که جمعه آینده پخش می‌شود، برنامه‌های ویژه‌ای برای انتقاد از تیم ملی دارد.

او که طبق روال هر سال، برنامه‌اش را بین دو فصل تعطیل کرده، می‌خواهد در اولین فرصت، انتقادهای زیادی نسبت به اردوی تیم ملی در اتریش انجام دهد. ظاهرا مدتی که او برای انتقاد از تیم ملی و افشین قطبی و فدراسیون فوتبال در نظر گرفته حدود 40 دقیقه است.

اولین برنامه نود در فصل جاری لیگ برتر که جمعه آینده پخش می‌شود، در استودیو قبلی این برنامه تولید خواهد شد. البته عادل برای این برنامه، تنها نیمی از فضای استودیو را در اختیار دارد چراکه صدا و سیما برای آن ساعت، برنامه‌هایی مخصوص ماه رمضان در نظر دارد که برای تولید آن برنامه‌ها، نیمی از فضای استودیو برنامه نود در اختیار تهیه‌کننده برنامه ویژه ماه رمضان قرار می‌گیرد.

با این حساب عادل فردوسی‌پور تا پایان ماه رمضان مجبور است به سختی برنامه خود را روی آنتن ببرد.

shokofe 08-03-2010 02:41 PM

توهین عجیب عضو فدراسیون به خانواده‌های بازیکنان تیم ملی فوتبال!

آغاز سری جدید برنامه "نود" با جنجالی جدید همراه بود، جنجالی که در نهایت منجر به توهین مستقیم سرپرست کمیته روابط امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال به خانواده‌های بازیکنان تیم ملی شد!

شبکه ایران - آغاز سری جدید برنامه "نود" با جنجالی جدید همراه بود، جنجالی که در نهایت منجر به توهین مستقیم سرپرست کمیته روابط امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال به خانواده‌های بازیکنان تیم ملی شد!

عادل فردوسی پور که از هفته قبل تمام عوامل خود را بسیج کرده بود تا بتواند نقاط ضعف تیم ملی فوتبال ایران را جمع آوری کنند سوژه نخست برنامه خود در سری جدید برنامه پر ببینده "نود" را به تیم ملی فوتبال ایران و حواشی متعدد این تیم اختصاص داد، تهیه کننده برنامه "نود" با طرح این پرسش که آیا سرمربی تیم ملی برای تماشای بازی‌های جام جهانی به آفریقای جنوبی سفر کرده بود یا نه؛ به سراغ خبرنگاران و عکاسان ایرانی حاضر در رقابت‌های جام جهانی رفت تا از آنها در خصوص حضور افشین قطبی در آفریقا سوال کند؛ پخش سخنان شاهدان عینی از غیبت قطبی بار دیگر این مساله را در سطح جامعه مطرح کرد که آیا قطبی به آفریقا رفته بود یا ...

پس از پخش این تصاویر نوبت به آیتم جنجالی اردوی اتریش شد،فردوسی پور که تصاویر اردوی اتریش را توسط تصویربرداران شبکه پرس تی وی در اختیار داشت با نمایش این گزارش و پخش سخنان خبرنگاران حاضر در اردوی تیم ملی در اتریش به نحوه عملکرد مدیریت فدراسیون فوتبال در برپایی این اردو را انتقادات تندی را وارد کرد، او با نشان دادن صجنه‌های از چوب بری اطراف کمپ تیم ملی و نشان دادن تردد گاوهای مرزعه‌های اطراف به نوعی سخنان خبرنگاران ایرانی حاضر در اتریش را تائید کرد تا فضا برای به چالش کشیدن مسوولان فدراسیون فوتبال در نخستین برنامه نود در سری جدیدش مهیا شود.

مسوولان فدراسیون فوتبال که تصمیم داشتند در برابر انتقادهای وارده از خود به خوبی دفاع کنند ، سرپرست کمیته روابط امور بین الملل فدراسیون فوتبال را برای سخنوری در برنامه "نود" به عادل فردوسی پور معرفی کردند، از این رو مجری برنامه پس از پخش تصاویر این اردو با ترابیان وارد چالش شد تا سرپرست موقت برای دفاع از عملکرد خود و فدراسیون فوتبال و دفع منتقدان خود مجبور به بالا بردن صدای خود شود تا شاید مخاطب حق را به او بدهد.
ترابیان که خود را مسوول برگزاری این اردو می‌دانست با دفاع از عملکرد خود توضیح داد:" این افرادی که از اردوی تیم ملی اتریش انتقاد می‌کنند با هدفی خاص به این مساله دامن زدند و تحت هیچ شرایطی به فکر موفقیت فوتبال ایران نبودند."

وی که تلاش داشت هرطور شده این اردوی را مناسب و قابل قوبل توجیه کند، بازیکنان تیم ملی را ملزم به فرمان‌برداری از فدراسیون فوتبال ایران دانست و با تشبیه آنها به سربازان ملی اعلام کرد آنها باید در هر شرایطی یه فکر موفقیت تیم ملی باشند، در این زمان عادل فردوسی‌پور به مصاحبه‌های فرمایشی برخی بازیکنان تیم ملی با سایت رسمی فدراسیون فوتبال اشاره کرد که این مساله با واکنش تند ترابیان رو به رو شد که وی پس از دقایقی ناخواسته مجبور شد برای توجیه رفتار فدراسیون فوتبال به خانواده‌های بازیکنان تیم ملی فوتبال توهین کند.

عباس ترابیان، مسئول کمیته روابط بین الملل فدراسیون فوتبال در بخشی از جملات خود در برنامه زنده تلویزیونی گفت:« ما که نباید بازیکنان را لای زرورق بپیچیم! آن‌ها سرباز هستند. اصلا مگر چه فرقی با سربازهای ما که در جبهه جنگ شهید شدند دارند! اصلا این بازیکنانی که شما می‌بینید، هیچ یک از اعضای خانواده‌شان تابه حال رنگ خارج را ندیده‌اند. حالا ما این بازیکنان را برده‌ایم خارج را دیده‌اند. کار بدی کرده‌ایم؟"
وی که متوجه جمله غیر متعارفش شد سریع تصمیم گرفت تا جمله خود را اصلاح کند از این رو به سرعت خطاب به مجری برنامه گفت:«ما آشپز ایرانی برده بودیم تا گوشت حلال به بچه ها بدهیم، آیا واقعا ما بد کاری کردیم!»

پس از این که این جملات از زبان سرپرست کمیته روابط امور بین‌الملل فدراسیون فوتبال مطرح شد، عادل فردوسی پور از وی در خصوص سفر قطبی به آفریقای جنوبی پرسید که وی با لحنی خاص و تمسخرآمیز اعلام کرد:« شما باید این جمله را از آقای قطبی بپرسید اما زیاد جالب نیست که سرمربی تیم ملی بیاید به همه صفحه پاسپورت خود را نشان بدهد که ثابت کند من در جام جهانی بودم.»

با طرح این جمله آیتم جنجالی برنامه "نود" به پایان رسید اما بدون تردید سخنان سرپرست موقت کمیته روابط امور بین الملل فدراسیون فوتبال در روزهاي آينده با واكنش هاي خاصي همراه خواهد بود.

منبع :موسسه فرهنگي مطبوعاتي ايران

Younes 08-03-2010 05:19 PM

طرف خیلی ستم بود. چه جانمازی هم آب کشید. هی می گفت فوتبالیست ها سربازن مثل جوونای مردم که رفتن جبهه شهید شدن.

مهدی 08-03-2010 06:18 PM

پخش ترانه سريال «فاصله‌ها» روي تصاوير بازيكنان جامانده از اردوي تيم ملي!

برنامه «90» شامگاه گذشته پس از دو ماه توقف، بدون اعمال تغييرات عمده در دكور و بخش‌هاي مختلف به روي آنتن رفت.

به گزارش خبرنگار سرويس تلويزيون خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا)، اجراي سري جديد «90» را همانند گذشته عادل فردوسي‌پور بر عهده داشت و در ابتداي برنامه به اين نكته اشاره كرد كه در مدت دو ماه توقف، اتفاقات بسياري هم در ليگ و هم در تيم ملي رخ داد كه در برنامه نخست به آن پرداخته مي‌شود.

برنامه «90» روز گذشته به رغم اعلام قبلي شبكه سه سيما مبني بر پخش اين برنامه در ساعت 23و15 دقيقه، با تاخير(حدود ساعت 23و30 دقيقه) به روي آنتن رفت و فردوسي‌پور در توضيح اين مطلب گفت كه برنامه «90» به دليل پخش سريال «فاصله‌ها» ديرتر از موعد مقرر آغاز شد و با اين كه براي پخش «90» در موعد مقرر با ما همكاري داشتند، اما نتوانستيم زودتر از ساعت 23 و30 دقيقه اين برنامه را آغاز كنيم.

او اعلام كرد: برنامه «نود» هفته آينده نيز در همين ساعت به روي آنتن مي‌رود؛ اما با آغاز ماه مبارك رمضان ساعت پخش اين برنامه زودتر خواهد شد و حدود ساعت 22و30 دقيقه شاهد پخش «90» خواهيم بود.
براساس اين گزارش ايسنا، برنامه «90» شامگاه گذشته با حضور فنايي، كارشناس داوري برگزار شد كه وي در ابتدا، آغاز «90» را به فردوسي‌پور تبريك گفت.

«90» روز گذشته با مسابقه پيام كوتاه درباره نقل و انتقالات تيم‌ها در فصل جديد آغاز شد كه گرافيك اين بخش نسبت به دوره‌هاي گذشته تغيير كرده بود. همچنين از ديگر تغييرات برنامه «نود» مي‌توان به تيتراژ اين برنامه اشاره كرد كه نسبت به دوره‌هاي قبل متفاوت بود. با اين حال عادل فردوسي‌پور بخش‌هاي مختلف اين برنامه شامل «90 درجه» و «دوربين 90» را همچنان حفظ كرده بود و البته از پخش آيتم جديدي با عنوان «90 تا 90» خبر داد كه به اخبار فوتبال طي يك هفته مي‌پردازد.

شامگاه گذشته در بخش «دوربين 90» تصاويري از دوره‌هاي گذشته به نمايش درآمد، همچنين عكس برگزيده دوره گذشته معرفي شد.

خلاصه‌اي از نقل و انتقالات ليگ دهم، خلاصه‌اي از بازي‌هاي ليگ برتر در هفته نخست طي 9 دقيقه و بررسي اتفاقات تيم ملي و گفت‌وگو با ترابيان(رئيس كميته روابط بين الملل فدراسيون فوتبال) از بخش‌هاي مختلف «90» در شب دوشنبه(11 مردادماه) بود.

برنامه «90» در بخش بررسي اتفاقات تيم ملي، با پخش موسيقي سريال «فاصله‌ها» به پخش تصاوير بازيكناني اقدام كرد كه در اردوي تيم ملي حاضر نشده بودند و در حقيقت بين آنها و مربي تيم ملي فاصله افتاده بود.
به گزارش ايسنا، در بخشي از اين برنامه «90» كه به گفت‌وگو با عباس ترابيان اختصاص داشت، به هنگام صحبت‌هاي ترابيان درباره مطلوب بودن اردوي تيم ملي در اتريش و دفاع وي از اين اردو، پروژكتور بالاي سرعادل فردوسي‌پور به يكباره منفجر شد كه موجبات خنده و ترس وي را فراهم كرد.

فردوسي پور پس از اين اتفاق گفت كه اين پروژكتور احتمالا يا از دست آقاي ترابيان عصباني شده‌است و يا از دست من كه ترابيان هم در پاسخ به صحبت وي گفت كه اين پروژكتور احتمالا از كاريكاتوري كه در ابتداي برنامه از ما نشان داديد، عصباني بوده‌است.

به گزارش ايسنا، برنامه «90» پس از سه تا چهار هفته با تغييراتي در دكور مواجه مي‌شود و اعمال تغيير در بخش‌هاي مختلف اين برنامه نيز به روندي بستگي دارد كه اين برنامه در اين مدت طي خواهد كرد.

گفتني است شامگاه گذشته شبكه اول سيما نيز سريال «زير هشت» را زودتر از ساعت 22 به روي آنتن برد تا سريال «فاصله‌ها» 22 و 30 دقيقه روي آنتن باشد و با پايان زودتر آن، «90» امكان پخش نزديكتر به زمان مقرر را بيابد.

منبع :ایسنا

shokofe 08-11-2010 08:35 AM

کنایه فردوسی پور به مایلی کهن !

محمد مایلی کهن که مهمان تلویزیونی برنامه نود بود در بخشی از حرف هایش درباره سقف قراردادهای لیگ برتر گفت:« مشکل ما فقط در فوتبال نیست.

همه جامعه مان همین طور است از صبح که از خانه بیرون می آیی اگر بخواهی راستش را بگویی مشکل خواهی داشت. از صبح باید برای گرفتن حقت با بقال یا راننده تاکسی درگیر شوی . »

او وقتی داشت این ماجرای گردش روزانه را شرح می داد با این پرسش فردوسی پور مواجه شد:« یعنی شما از صبح تا شب با همه دعوا می کنید؟ » سئوالی که در پاسخ به آن مایلی کهن گفت:« منظورم خودم نبود و کلی گفتم.»

Omid7 08-17-2010 09:45 AM

برنامه نود؛ محافظه کاری فردوسی پور؛ تناقض مدیران استیل آذین و ...

http://www.asriran.com/files/fa/news...146391_620.jpg

برخلاف آنچه که درباره برنامه دیشب نود پیش بینی می شد، این برنامه فاقد جنجال لازم برای جذابیت بیشتر بود.

عصر ایران ورزشی- برخلاف آنچه که درباره برنامه دیشب نود پیش بینی می شد، این برنامه فاقد جنجال لازم برای جذابیت بیشتر بود.

با توجه به مسائل پیش آمده در هفته ای که در لیگ برتر و فوتبال ایران که در صدر آن اخراج علی کریمی بود گذشت، انتظار آن می رفت که عادل فردوسی پور کمی موشکافانه به مساله علی کریمی بپردازد که این چنین نشد.

در برنامه نود دیشب پس از آنکه قسمت های مختلف برنامه از جمله بازی تیم ملی مقابل ارمنستان، نود درجه، دوربین نود، گفتگو با غلامرضا رضایی پخش شد، همه منتظر بودند که اتفاقی بهتر در برنامه رخ دهد و کمی بیش از آنچه گذشت جنجالی تر باشد که این چنین نشد.

عادل فردوسی پور بسیار محافظه کارانه با این مساله برخورد کرد و با چند کلیپ و نشان دادن چند مصاحبه قضیه را تمام کرد.

گفتنی است که در میان این مصاحبه ها تناقض های آشکاری دیده می شد و مشخص بود که در بین مسئولان استیل آذین هم اختلاف نظر وجود دارد.

مصطفی آجرلو که خود را پاسدار اسلام و دین معرفی کرد و از این جهت خود را موظف می دید که در مقابل بی دینی و حلال و حرام خدا بایستد.

او سخن از اسلام می گفت، گویی فراموش کرده بود که دین اسلام بیش از هر چیز به نگاه داشتن آبروی مومن و مسلمان دیگر سفارش کرده است، چیزی که در مورد رسانه ای شدن اتهام علی کریمی به هیچ وجه در مورد آجرلو و دوستانش رعایت نشد.

در مورد صحبت های درودگر هم می شد این را مشاهده کرد که کاملاً سناریویی که برایش نوشته شده بود را اجرا می کرد، چرا که از وی دو مصاحبه با دو موضع مختلف پخش شد.

حتی این بی اختیار بودن درودگر تا جایی پیش رفت که وی با برنامه نود ارتباط تلفنی برقرار کرد، ولی به وی دستور داده شد که حق صحبت کردن ندارد و وی هم گوش به فرمان روسای بالادست خود داد.

حسین هدایتی که تا به حال نخواسته است خودش مستقیماً به موضوع ورود کند، در مصاحبه اش به طور غیر مستقیم اشاره کرد که مخالف تندروی مدیران تیمش است.

وی دلش می خواست که کریمی و آجرلو این موضوع را در بین خانواده استیل آذین حفظ می کردند و اجازه نمی دادند که این اختلاف نظر ها به رسانه ها کشیده شود.

چیزی که می شد از صحبت های مسئولان استیل آذین برداشت کرد این بود که باید دیر یا زود شاهد تغییراتی اساسی در این تیم باشیم.

حسین هدایتی که رفاقت وی با علی کریمی بر هیچ کس پوشیده نیست دوست ندارد که مدیری در باشگاهش فعالیت کند که به خاطر مسائل شخصی یک بازیکن را برخلاف قوانین باشگاه بسیار عجولانه اخراج می کند.

البته ذکر این نکته هم ضروری است که چندی پیش برخی رسانه ها از اختلاف هدایتی و آجرلو خبر داده بودند و این مسائل پیش آمده را بهانه خوبی برای هدایتی می دانند که با خیال راحت مدیر عامل را عوض کند.

در پایان برنامه باز هم عادل فردوسی پور عنوان کرد که حاضر است شنونده صحبت های مدیران استیل آذین باشد، ولی آنها ترجیح دادند که بیش از این حرف نزنند تا بیشتر تناقض در گفته هایشان پدیدار نشود.

برنامه نود پنج شنبه شب نیز برگزار می شود و شاید تا آن زمان اوضاع روشن تر شده باشد، یا کریمی می ماند و آجرلو می رود و یا با رفتن کریمی تمام ارزش های فرهنگی باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین و مدیر عامل و سرپرست این تیم حفظ خواهد شد.

منبع: عصر ايران

Omid7 08-17-2010 02:00 PM

پس از انتقاد مالک استیل ازمدیرعامل

طعنه زهردار فردوسی‌پور به آجورلو: دستور دادند حرف نزنند!

فردوسی‌پور با انتقاد از مدیریت استیل آذین گفت:« خیلی جالب است آقای درودگر خیلی دوست داشتند صحبت کنند و روی خط بیایند اما بعد از پخش سخنان آقای هدایتی گویا از خط دیگری با ایشان تماس می‌گیرند بعد ایشان تلفن را قطع می‌کنند و سپس همراه خود را خاموش می‌کنند تا این سوال پیش بیاید که چه کسی به درودگر دستور داد تا حرف نزند.»

شبکه ایران - عادل فردوسی‌پور بخش اصلی کنداکتور برنامه نود شب گذشته را به ماجرای اخراج ناگهانی علی کریمی از تیم فوتبال استیل آذین اختصاص داده بود اما این بخش به دلیل عقب‌نشینی ناگهانی عوامل مرتبط با مدیریت باشگاه استیل آذین از کنداکتور نود حذف شد تا عادل فردوسی‌پور با کنایه خطاب به مدیران استیل آذین بگوید:« چنین رفتاری نشان دهنده اینست که دوستان از شفاف‌سازی در خصوص اخراج کریمی واهمه دارند.»
عادل فردوسی‌پور که از روز یکشنبه خود را برای نمایشی جنجالی آماده کرده بود بخش اصلی کنداکتور برنامه نود این هفته را به مساله اخراج سوال برانگیز علی کریمی از باشگاه استیل آذین اختصاص داد و با تهیه مصاحبه‌های متعدد از مسوولان باشگاه استیل آذین به دنبال کالبدشکافی این اتفاق بود.

او که همانند سایر اهالی فوتبال انعکاس اخراج علی کریمی به دلیل تظاهر به روزه‌خواری را به هیچ وجه قبول نداشت و معتقد بود این رفتار تنها به دلیل توجیه اخراج علی کریمی صورت گرفته است، قصد داشت در این برنامه مدیران استیل آذین را به چالش بکشد که چرا چنین رفتاری را با بازیکنی ملی صورت دادند.

فردوسی‌پور در سخنان خود مجموعه رفتارهای علی کریمی در چند ساله اخیر را نقد کرد و با درنظر گرفتن تمامی معایب رفتاری ستاره باشگاه استیل آذین ماجرای حاشیه‌سازی‌های وی در این مدت را به تصویر کشید تا مخاطب بک بار دیگر متوجه تندخویی‌های علی کریمی قرار گیرد اما با این حال رفتار مسوولان باشگاه استیل آذین را نیز نقد کرد و صراحتا این ایراد را به مجموعه مدیریتی باشگاه استیل آذین وارد دانست که نباید چنین مسائلی که با اعتقادات اسلامی مرتبط است را به این شکل رسانه‌ای کرد چرا که جامعه از فوتبال و مسائل مرتبط با آن بیزار می‌شود.

او برای آن که سیاست مدیرعامل باشگاه استیل آذین در اخذ چنین شیوه‌ای را به نقد بکشد سخنان مالک باشگاه استیل آذین را نیز روی انتن برد تا مخاطب متوجه تناقض‌گویی مدیران این باشگاه در خصوص این مساله شوند. در این آیتم هدایتی درباره اتفاق روی داده گفت:«قبول دارم عملکرد علی کریمی درست نبوده است اما به هر حال اخراج او هم از تیم استیل آذین اقدام تندی به حساب می‌آید.»

مالک استیل آذین که رسما نارضایتی خود را از اخذ چنین تصمیمی از سوی مدیرعامل باشگاه نشان داد،در قسمت دیگری از حرف‌هایش به تعریف از دو طرف دعوا پرداخت:«علی کریمی اسطوره و ستاره ملی ایران است و آقای آجورلو مدیرعامل تیم که با قدرت به کارش ادامه می‌دهد، با این حال باید مشکل را بین خودشان حل می‌کردند و کار به این جا نمی‌رسید.»

وی با کنایه خطاب به مدیرعامل استیل آذین گفت:«در باشگاه ما قانون حاکم است اگر کسی تخلف می‌کند نباید سریع او را اخراج کنیم، موضوع کریمی باید در کمیته انضباطی باشگاه مطرح می‌شد.ما در این خصوص تشکیل جلسه خواهیم داد تا اختلافات را برطرف کنیم.»

وی در ادامه سخنان معنی‌دار خود توضیح داد:«مالک باشگاه هنوز زنده است و احساسم این است در مورد اخراج کریمی تندروی شده است و نباید اینگونه با مسائل برخورد کرد. آقای آجورلو و کریمی می‌بایست مثل دو تا برادر با هم می‌نشستند و مشکلات را برطرف می‌کردند.»

مالک باشگاه استیل آذین در مورد بحث روزه‌خواری علی کریمی اظهار داشت:«هرکس پاسخگوی اعمال خود در پیشگاه خداوند تبارک و تعالی است.»

به محض اتمام این آیتم از برنامه نود عادل فردوسی‌پور قصد داشت با سرپرست باشگاه استیل آذین در این خصوص مذاکره کند که ناگهان همه چیز با یک تلفن به هم ریخت تا عادل فردوسی‌پور از رفتار عجیب مدیران استیل آذین در این خصوص به شدت انتقاد کند.مجری برنامه نود که انتظار چنین رفتار غیر حرفه‌ای از سوی مدیران باشگاه استیل آذین را نداشت با انتقاد از این افراد گفت:« خیلی جالب است آقای درودگر خیلی دوست داشتند صحبت کنند و روی خط بیایند اما بعد از پخش سخنان آقای هدایتی گویا از خط دیگری با ایشان تماس می‌گیرند بعد ایشان تلفن را قطع می‌کنند و سپس همراه خود را خاموش می‌کنند تا این سوال پیش بیاید که چه کسی به درودگر دستور داد تا حرف نزند.»

انتقاد عادل فردوسی‌پور به همین جا ختم نشد چون او تا پایان برنامه بارها به عقب نشینی مدیران استیل‌آذین درباره ماجرای اخراج علی کریمی اشاره کرد و در پایان برنامه‌ نود کنایه‌ای زهردار به مدیرست این باشگاه هدیه کرد تا مخاطب منتظر یک اتفاق ویژ] در روزهای آینده باشد:«ما روز پنج شنبه در برنامه نود این مساله را پیگیری خواهیم کرد، به نظر می‌رسد در روزهای آینده اخبار جدیدی در این خصوص بشنویم، در فوتبال ما آشتی‌کنان رسم است اما اتفاقات عجیب دیگر هم کاملا ممکن است پس ما منتظر می‌مانیم تا آخر هفته اخبار جدیدی از این باشگاه بشنویم.»

به نظر می‌رسد که عادل فردوسی‌پور هم همانند بسیاری از کارشناسسان فوتبال این شایعه را شنیده که هدایتی به شدت از عملکرد آجورلو ناراضی است وممکن همین مساله باعث اخراج آقای آجورلو از مدیریت این باشگاه خصوصی شود.

Omid7 08-17-2010 06:44 PM

منبع:خبرآنلاين

Omid7 08-17-2010 07:01 PM

فردوسی پور: من مقصرم یا کسانی که برایش کارت گرفتند؟

عادل فردوسی پور مطمئن است اشتباهی درباره پخش ماجرای بهتاش فریبا نداشته است.

تهیه کننده و مجری محبوب برنامه نود در پاسخ به گفته های منصور پورحیدری ، مدیر فنی استقلال که او را متهم به تخریب شخصیت بهتاش فریبا در برنامه نود کرده بود به خبرآنلاین گفت:« ما هیچ توهینی به آقای فریبا نکردیم. تصویری را که یکی از عکاسان برای برنامه مان فرستاده بود را پخش کردیم و این خود آقای فریبا بود که خواست در این باره توضیح بدهد. »

فردوسی پور ادامه داد:« ایشان خودشان بحث نحوه نشستن شان روی نیمکت تیم را مطرح کردند و گفتند برای مشکلاتی که دارند با کارت مسئول تدارکات روی نیمکت می نشینند. اتفاقا خود ما هم به این نوع برخورد با یک بازیکن ملی اعتراض داریم و می گوییم نباید به این شکل باشد. آن وقت من چه اشتباهی در این مورد داشته ام؟ من مقصرم یا کسی که این کار را کرده؟»

فردوسی پور در نود دوشنبه شب عکسی از بهتاش فریبا را نمایش داد که در آن مربی استقلال با کارت مربی بدنساز روی نیمکت تیمش نشسته بود و دقایقی بعد فریبا روی خط برنامه نود آمد و توضیح داد:« این کارت را به اشتباه انداخته بودم. من چون مدرک مربیگری ام تکمیل نبود ، سازمان لیگ برایم کارت مربیگری صادر نکرد و مجبور شدم با کارت مدیر تدارکات روی نیمکت استقلال بنشینم . سه ماه دیگر در کلاس ها شرکت می کنم و مشکلم حل می شود اما اصلا ناراحت نمی شوم که شیشه آب برای بازیکنان تیمم ببرم. من به عنوان مسئول تدارکات هم که روی نیمکت بنشینم ایرادی ندارد چون هدفم کمک به تیم است. اگر می دانستم قوانین عوض شده هیچ وقت به استقلال نمی آمدم اما دیگر در اواسط کار نمی توانستم تیم را ول کنم و بروم.»

Omid7 08-18-2010 11:53 AM

منع فردوسی پور از گفتگوی زنده با کریمی

اگرچه كريمي تاكنون در هيچ برنامه زنده تلويزيوني حاضر نشده و احتمالا تمايلي براي حضور در برنامه دوشنبه شب گذشته 90 هم نداشته، به فردوسي پور توصيه شده بود از دعوت او به استوديوي برنامه يا تماس تلفني زنده خودداري كند.

سایت گل- يك سايت اينترنتي مدعي شد كه با دستور مديران صدا و سيما ‏، عادل فردوسي‌پور تهيه كنده و مجري برنامه تلويزيوني 90 دوشنبه شب گذشته از گفت‌و‌گوي زنده با علي كريمي منع شده بود.

اگرچه كريمي تاكنون در هيچ برنامه زنده تلويزيوني حاضر نشده و احتمالا تمايلي براي حضور در برنامه دوشنبه شب گذشته 90 هم نداشته، به فردوسي پور توصيه شده بود از دعوت او به استوديوي برنامه يا تماس تلفني زنده خودداري كند.

بر اساس اين گزارش در چند روز گذشته برنامه‌هايي از صدا و سيما ايران پخش شده كه مضمون برخي از آنها انتقاد تند از رفتارهاي علي كريمي ، بازيكن تيم استيل‌آذين بوده است.گفته مي شود در برخي از اين برنامه‌ها سوابق بد رفتاري‌هاي كريمي هم نشان داده شده تا به مخاطب چنين القا شود كه در درگيري اخير با باشگاه استيل آذين هم مقصر كسي جز اين ستاره ياغي نيست.

حضور محمد جعفر صافي ، مديركل روابط بين الملل سازمان صدا و سيما در هيات مديره باشگاه استيل آذين ممكن است يكي از دلايل حمايت رسانه ملي از تصميم مصطفي آجورلو ‏، مديرعامل باشگاه استيل آذين باشد.در اين گزارش به نقش غلامحسين آقازماني ، مدير گروه ورزش شبكه 3 و ارتباط دوستانه او با مديران استيل آذين هم اشاره شده است.

علی کریمی، يكشنبه گذشته به دليل آنچه تظاهر به روزه خواري در تمرينات و نيز توهين به مديران فدراسيون فوتبال خوانده شد ، از باشگاه استيل آذين اخراج شد.با اين حال اعضاي هيات مديره و مشاوران باشگاه استيل آذين روز گذشته در نشستي تصميم‌گيري نهايي در اين باره را به بررسي پرونده در كميته انضباطي منوط كردند.گفته مي شود ، حسين هدايتي ، مالك استيل آذين مخالف اخراج كريمي است .

مهدی 08-18-2010 03:22 PM

موافقت صداوسیما با درخواست علی دایی

همشهری آنلاین:
برنامه «90» در پی درخواست علی دایی از صدا و سیما مبنی بر حضور در تلویزیون و صحبت درباره‌ رای کمیته‌ استیناف، این وقت را در اختیار سرمربی سابق تیم ملی قرار می‌دهد.

عادل فردوسی پور شامگاه 25 مرداد ماه در برنامه «90» اعلام کرد: علی دایی، سرمربی تیم فوتبال پیروزی روز پنج‌شنبه (28 مرداد) مهمان ویژه این برنامه‌ تلویزیونی خواهد بود تا درباره‌ موضوعاتی چون رای کمیته استیناف، شکایت از کمیته انضباطی و ... صحبت کند.

فردوسی‌پور هم‌چنین زمان پخش برنامه پنجشنبه شب را حدود ساعت 23 و 45 دقیقه اعلام کرد و گفت: این برنامه که پس از دیدار تیم‌های پیروزی و راه آهن به‌روی آنتن می‌رود، به بررسی بازی‌های هفته پنجم لیگ برتر اختصاص دارد.

علی دایی روز دوشنبه (25 مرداد) از صداوسیما درخواست کرده بود که پس از دیدار پیروزی برابر راه‌آهن، مدت نیم‌ساعت به وی وقت دهند تا برخی مدارک را در ارتباط با جریان‌های اخیر ارائه دهد.

به گزارش فوتبال 3، دایی در اعتراض به رای صادره ازسوی کمیته استیناف مبنی بر این که وی حقی در قبال فدراسیون فوتبال ندارد، گفته بود پیش‌بینی صدور چنین حکمی را می‌کرده است و اکنون از صداوسیما می‌خواهد که روز پنج‌شنبه و پس از دیدار برابر راه آهن، نیم‌ساعت به وی وقت دهند تا با ارائه مدرک، همه‌چیز را توضیح دهد.

منبع: همشهری آنلاین

مهدی 08-20-2010 03:20 AM

فردوسی پور:امشب سیستم ما به هم ریخته است

نود- 5 شنبه-28/5/89

استفاده کردن از تکنولوژی های جدید این بار خود عادل فردوسی پور را در برنامه اش سوژه کرد.

عادل فردوسی پور که برای فصل جدید تکنولوژی های جدیدی را وارد برنامه اش کرده است در برنامه امشب تلاش زیادی کرد تا خودش را با سیستم لمسی و جدید اس ام اس نود وفق دهد،اما او که از لپ تاپ به مانیتور لمسی روآورده است هرچه انگشت اش را به صفحه لمسی مانیتور می زد اتفاق خاصی نمی افتاد تا عادل که عمری در برنامه اش همه را سوژه می کرد این بار خودش سوژه شود.البته فردوسی پور با همان لبخند همیشگی اش و با گفتن این حرف که مانیتور خراب است و انشاءالله درست می شود همه چیز را جمع و جور کرد.او می گوید:«نمی دانم امشب چه بلایی سر سیستم رایانه ای نود آمده اما من تلاش می کنم تا خرابی زیر نویس برنامه را هم خودم با اعلام کردن آن جبران کنم»

منبع

مهدی 08-20-2010 03:22 AM

رئیس کمیته استیناف: آقای دایی لازم نبود آدم ببری ، می توانستی مصاحبه کنی!

نود- 5 شنبه-28/5/89

رئیس کمیته استیناف در پاسخ به علی دایی گفت:« نیازی به چماق دار بردن به فدراسیون فوتبال نداشته است.»

او ادامه داد:« دایی اگر در این نه ماه حتی اگر یک نامه می نوشت و یا مصاحبه می کرد ، دیگر نیازی نبود بخواهد برای گرفتن حقش آدم به فدراسیون می برد.» البته دایی هم این گفته ها را رد می کرد . او که وکیلش را به برنامه برده بود با کمک های آنها سعی می کرد تا گفته های رئیس کمیته استیناف را به چالش بکشد. دایی در پایان گفت:« اگر تیم ملی به عربستان نمی باخت و من اخراج نمی شدم باز هم می گفتید که توافق مالی نداشتیم؟»

صالحی هم در پاسخ گفت:« من که دایی را اخراج نکردم. اصلا در کجای دنیا برای کار انجام نشده پول می خواهید؟»و دایی دوباره جواب داد:« پس مربیانی که اخراج می شوند آیا پول نمی پیرند؟ من اصلا در این ماجرا دنبال گرفتن پول نیستم اما دنبال احقاق حقم هستم. می خواهم بگویم حقم است. قوانین می گوید باید سه سال پول مرا می دادند.»

در پاسخ به این گفته دایی ، فردوسی پور گفت:« شما از زمانی که تیم گرفتید دیگر حقی برای تان در نظر گرفته نمی شود . »
و دایی دوباره پاسخ داد:« چطور بر اساس متممی که من ندیدم و امضا نکردم نمی توانستند حکم بدهند. اگر این پول را هم می گرفتم جلوی فدراسیون فوتبال یک یتیم خانه می زدم و اصلا پولی را به خانه نمی بردم.»

منبع

مهدی 08-20-2010 03:24 AM

دایی: شما برای بیت المال چه کرده اید؟ در خانه خدا از خودم بدم آمد

نود- 5 شنبه-28/5/89

علی دایی در برنامه نود ادعا کرد از بیت المال هیچ نگرفته و حتی کمک هم کرده است.
علی دایی که ساعتی پس از بازی پیروزی برابر راه آهن به برنامه نود رفت و شروع حرفهایش را به محمد مایلی کهن اختصاص داد. او با انتقاد از اتهام مادی گرایی و کسب نامشروع از بیت المال که به او زده می شود گفت:« من هرچه دارم را مدیون مردم هستم . مردم هنوز هم به من لطف دارند. این آقایانی که به من می گویند چشم به بیت المال دارم تا به حال برای بیت المال چه کرده اند؟ من یک مدرسه ساختم برای مردم شهرم در اردبیل اما این آقایان تا به حال چه کرده اند؟»

او همچنین با انتقاد از بیانیه فدراسیون که او را متهم به قهر از اردوی تیم ملی به دلیل مشکلات مالی کرده بود گفت:« ما که قبل از بازی با عمان اصلا اردو نداشتیم. من از خانه خدا که برگشتم استعفا دادم چون در مکه که با خودم تنها بودم از شرایط کاری ام و خودم بدم آمد و خواستم که دیگر کنار تیم ملی نباشم اما آمدند و به اصرار برگرداندنم تا کار به آنجا برسد که نباید می رسید.»

منبع

Younes 08-20-2010 12:09 PM

به نظر شما حق با کی بود؟ من بیشتر حق رو به دایی می دم هر چند یه جاهایی هم حق با دکتر صالحی بود. فکر کنم شکایت کنه فیفا حق رو به دایی بدن.

Omid7 08-20-2010 12:31 PM

من با عادل فردوسي پور موافقم

به نظرم همون راي كه كميته انضباطي و دكتر شريفي داده بود،‌ منصفانه بود

دايي از فدراسون طلبكاره تا زماني كه به پرسپوليس ملحق شد، از اون پس حقي از فدراسيون نداره

همه جاي دنيا هم همينطوره، ديگه نمي دونم چرا دايي اعتراض كرد و كار رو به كميته استيناف كشوند

Younes 08-20-2010 01:29 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط Omid7 (پست 177883)
من با عادل فردوسي پور موافقم

به نظرم همون راي كه كميته انضباطي و دكتر شريفي داده بود،‌ منصفانه بود

دايي از فدراسون طلبكاره تا زماني كه به پرسپوليس ملحق شد، از اون پس حقي از فدراسيون نداره

همه جاي دنيا هم همينطوره، ديگه نمي دونم چرا دايي اعتراض كرد و كار رو به كميته استيناف كشوند

فکر کنم دایی به خاطر اون بحث مالیات به کمیته استیناف شکایت کرد. خب از لحاظ وجدانی آره وقتی رفته یه تیم دیگه نباید طلبکار باشه ولی خب باید دید تو قرارداد چی بوده. تو خیلی از قرار داد ها این طور می نویسن که هر کی قرار داد رو فسخ کنه باید تاوانش رو بده.
از این حرفا بگذریم به نظرم باید حسابی حال کفاشیان رو گرفت. تابلو بود می خواسته زیر آبی بره. مالیات رو خواستن بندازن گردن دایی که این طوری شده. خیلی نا مردیه. این همه ادعای دین و مملکت اسلامیشون میشه.{B Adabi}

مهدی 08-20-2010 01:42 PM

به نظرم اگه یکسری صحبتها مسئولین فدراسیون نمی کردند علی دایی نمیومد برای قراردادش شکایت کنه.
حالا هم بنظرم داره لج میکنه با فدراسیون و میخواهد اونا رو بشونه سرجاشون و ادبشون کنه وگرنه 200 300 میلیون برا علی دایی پولی نیست.
زیر آبی رفتن کفاشیان از همون اوایل مشخص بوده سر صحبت با سر مربی خارجی و ... و تاج هم برا خودش حکومتی داره.
ولی قرارداد هایی که نوشته میشن قاعدتا کارفرما مالیات نمیده حالا تو فوتبال اینجوری .
منم با یونس موافق باید اساسی حال این کفاشیان گرفته بشه. با کفاشیان بعید میدونم تو جام ملتهای آسیا نتیجه خوبی بگیریم.

در کل بنظر من80% علی دایی حق داشت

Omid7 08-20-2010 04:38 PM

كفاشيان بيچاره كه از خودش اختياري نداره، فقط مجري اوامر آقايون هست

فردوسي پور ديشب خوب حرفي به دايي زد:

گفت شما كه معتقدين فدراسيون در آوردن و اخراج شما هيچ نقشي نداشت،
پس بايد حقتون رو هم از همونايي بگيرين كه اين كار رو كردن

در كل فدراسيون كفاشيان و آقايون دور و برش مثل تاج و عليپور و عزيز محمدي اصلا برا اين كار مناسب نيستند

Younes 08-20-2010 05:35 PM

میگم بچه ها منظور دایی کدوم آقایون بود؟ یعنی کی به مسئولای فدراسیون خط میده؟ یه زمان که علی آبادی خیلی دخالت می کرد. منظورش همون بود؟

مهدی 08-20-2010 08:55 PM

دفاع 3 ساعته‌ي «علي دايي» از قراردادش با فدراسيون فوتبال

نود- 5 شنبه-28/5/89

برنامه تلويزيوني‌٩٠ بر خلاف رسم‌ هميشگي‌اش در هفته‌اي که گذشت پنج‌شنبه پخش شد اما اين تغيير زمان مانع از آن نبود که تمام نگاه‌ها به اين برنامه پرمخاطب جلب نشود. حضور علي دايي بزرگترين دليل بود تا بينندگان تلويزيوني تا ساعت ‌٣:30 بامداد بيدار بمانند و صحبت‌هاي سرمربي اسبق تيم ملي فوتبال را بشنوند.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)،‌ علي دايي ساعتي پس از پيروزي پرسپوليس برابر راه‌آهن خودش را به خيابان جام جم رساند تا از اين بگويد که "آمده‌ام حقانيتم را اثبات کنم". دايي در ابتداي صحبت‌هايش در پاسخ به نظرسنجي برنامه که پرسيده بوده "آيا علي دايي در زماني مناسب به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شد؟" گزينه يک (بلي) و گزينه دو(خير) کدام را انتخاب مي‌کنيد، گفت: من خودم يک را مي‌زدم چون داشتم کارم را مي‌کردم و نتايجي که گرفتم بد نبود. تيم ملي در زمان من تنها در يک بازي رسمي باخت و البته اين حق فدراسيون بود که مرا برکنار کند.

وي با بيان اينکه دوست داشتم با مردم صحبت کنم، گفت: به اين برنامه آمده‌ام تا حرف‌هايي را به مردم که مديون‌شان هستم، بزنم. مردم در اين چند ساله که من در فوتبال بوده‌ام در سخت‌ترين لحظات هميشه پشتيبانم بوده‌اند. به همين خاطر آمده ام در پاسخ به کساني که مي‌خواهند با استفاده از کلماتي چون بيت‌المال بين من و مردم فاصله بيندازند به مردم بگويم که اگر حرفي زده‌ام تنها به دنبال احقاق حق خودم هستم و هميشه در زندگي‌ام نه تنها به استفاده از بيت‌المال فکر نکرده‌ام بلکه تلاش کرده‌ام که هميشه به بيت‌المال اضافه کنم. فکر مي‌کنم افراد بايد بتوانند امکاناتي که خداوند داده در اختيار بيت‌المال قرار دهند.

دايي افزود: در عمرم هيچ وقت نخواستم راجع به خودم صحبت کنم و بايد در اينجا از مردم عذرخواهي کنم. برخي‌ها مدعي هستند که چشم من به دنبال بيت‌المال است و به من برچسب مادي‌ بودن مي‌زنند اما اگر من فردي مادي بودم هفت سال پيش نمي‌آمدم در اردبيل مدرسه‌اي به مساحت ‌١٤٠٠ متر مربع با تمامي امکانات بسازم و آن را در اختيار آموزش و پرورش قرار بدهم. من اگر حرفي مي‌زنم فقط به خاطر حق و حقانيت است. در بازي‌هاي آسيايي هيروشيما در سال ‌١٩٩٤ مصدوم شدم و دو بار ‌٢٢ سانتي متر شکمم را پاره کردند و همه فکر کردند که فوتبال من تمام شد اما از دعاي خير پدر و مادرم و همين مردم ماندم. الان هم مردم در خيابان جوري مرا دعا مي‌کنند که موي تنم سيخ مي‌شود، پس چطور چشمم مي‌تواند به بيت‌المال باشد.

وي ادامه داد: هيچ وقت گذشته‌ام را فراموش نمي‌کنم. افتخار مي‌کنم که از اردبيل آمده‌ام و با خواست خدا و دعاي پدر و مادر و مردم توانسته‌ام حقم را بگيرم. شما خودتان مي‌دانيد قبول شدن در دانشگاه شريف کار آساني نيست. مادرم مي‌گويد هيچ وقت يادم نمي‌رود روزي که مي‌خواستم به دانشگاه بروم آستين کتم تا کجايم بود. من نمي‌توانم هيچ وقت گذشته‌ام را فراموش کنم. خدا چيزهايي به من داده که هيچ وقت نمي‌توانستم آنها را باور کنم. من قدردان خدا هستم و کاري نمي‌کنم که خدا اين نعمت‌ها را از من بگيرد اما متاسفانه به من برچسب مادي بودن مي‌زنند.

دايي در ادامه با اشاره به بخشي از اطلاعيه فدراسيون راجع به روندي که در پرونده شکايت دايي از فدراسيون طي شده گفت: در بخشي از اين بيانيه آمده که من پس از اردو و پيش از سفر تيم ملي به عمان به خاطر عدم پرداخت بخشي از مبلغ قرارداد از اردوي تيم ملي قهر کردم. بايد به مسوولان فدراسيون بگويم، اگر درباره من چنين بيانيه‌اي داديد درباره مربيان بعدي چنين اطلاعيه‌هايي ندهيد. تيم ملي اصلا قبل از حضور در تورنمت عمان اردويي نداشت که من بخواهم از اردو قهر کنم! من ساعت ‌٥، ‌٦ بعد از ظهر از مکه برگشتم، رفتم به خانه مادرم وقبل از اينکه به ايران بازگردم استعفا داده بودم.

وي افزود: بعضي وقت‌ها آدم از خودش بدش مي‌آيد. در خانه خدا که بودم يک لحظه از خودم بدم آمد. گفتم من آدمي نبودم که بخواهم در اين شرايط کار کنم. استعفايم را نوشتم و گفتم حاضرم تمام پولي که تا به حال گرفته‌ام را پس بدهم.

دايي در پاسخ به اين سوال که دليل استعفاي شما چه بود، گفت: شرايط نامناسبي در تيم ملي وجود داشت اما اينکه آقايان مي‌گويند من به خاطر پول قهر کرده‌ام، چنين چيزي نيست. اگر اردويي بود مي‌توانستند چنين وصله‌اي بچسبانند اما ما قبل از سفر به عمان اردويي نداشتيم. ضمن اينکه قهر کردن با استعفا دادن متفاوت است. من حق داشتم که استعفا بدهم و اگر آن زمان با استعفاي من موافقت مي‌شد، ديگر کار به اينجا نمي‌رسيد و من همان موقع مي‌رفتم دنبال کارم.

وي با اشاره به ماده ‌٤ قراردادش با فدراسيون فوتبال گفت: در اين ماده آمده بود که بايد مبلغ شش ميليارد ريال در سه نوبت و پس از کسر ماليات به من پرداخت مي‌شد که بر اساس اين ماده بايد ‌٥٠ درصد آن پس از شروع تمرينات پرداخت مي‌شد. تمرينات ما پيش از عيد شروع شد اما اولين بخش قراردادم اواخر شهريور و اوايل مهر داده شد. اگر من مادي بودم بايد همان زمان اعتراض مي‌کردم اما چنين کاري نکردم.

سرمربي سابق تيم ملي ادامه داد: پيش از امضاي قرارداد در صحبتي که با کفاشيان کردم قرار شد مبلغ ماليات را فدراسيون فوتبال بپردازد. اين از زمان صفايي فراهاني، دکتر دادگان و کفاشيان رسم بوده که فدراسيون ماليات سرمربي تيم ملي را مي‌دهد. اگر من دروغ مي‌گويم بيايند و بگويند که دايي دروغ مي‌گويد. من سر تمرينات بودم که ابراهيمي سرپرست تيم ملي قرارداد را آورد و من امضا کردم. سه، چهار ماه بعد يک نسخه از قرارداد را برايم آورد. پس از آن يک متن را با عنوان "متمم قرارداد ‌٨٧/١١/٢٣" آوردند که من امضا کردم اما کفاشيان آن را امضا نکرد و اين قرارداد را به من برنگرداندند. سپسس بر خلاف قوانين متن ديگري با عنوان "متمم قرارداد ‌٨٨/١/١" به امضاي کفاشيان رسيد. در حالي که بر اساس قانون کارفرما نبايد ابتدا قرارداد را امضا کند. من تاکيدم اين است که اگر خلافي صورت گرفته به من مربوط نيست.

دايي افزود: بر اساس ماده ‌١٠٤، بايد مبلغ ‌٥ درصد از كل قرارداد در مدت يک ماه به عنوان ماليات پرداخت شود که طبق اين ماده بايد فدراسيون مبلغ ‌١٦٦ ميليون را به عنوان ماليات قرارداد پرداخت مي‌کرد اما فدراسيون اعلام کرد که بايد ‌٢٣٠ ميليون تومان به عنوان ماليات پرداخت شود. اگر بخواهيم ‌٢٣٠ ميليون تومان را ‌٥ درصد کل قرارداد من بدانيم بايد قراردادم ‌٤ ميليارد و ششصد ميليون تومان مي‌ارزيد که اين طور نبود.

وي در پاسخ به اين سوال که رييس کميته استيناف اعلام کرده به خاطر اينکه دايي ‌١١ ماه بعد از اخراجش درخواست مطالبه‌اش را مطرح کرده و با گذشت زمان حق او از بين رفته است گفت: بايد از صالحي و شريفي تشکر کنم که به من خيلي چيزها ياد دادند. راجع به اين مساله بايد بگويم بر اساس قانون، گذشت زمان حق يک نفر را از بين نمي‌برد. من اگر صد سال ديگر هم شکايت مي‌کردم اگر محق بودم بايد حقم را مي‌دادند. صالحي مي‌گويد اين شکايت من مشمول زمان شده است. ايشان از کجا مي‌داند که من و فدراسيون براي سال دوم به توافق مالي نرسيده‌ايم؟ من ثابت مي‌کنم که به توافق رسيديم. اگر توافقي نبود چرا من دوم فروردين در بازي با کويت روي نيمکت تيم ملي بودم؟ چطور در روز هشتم فروردين سرمربي تيم ملي در بازي با عربستان بودم؟ آيا حضور روي نيمکت تيم ملي خودش بزرگترين دليل براي توافق من با فدراسيون فوتبال نيست؟ قانون کار مي‌گويد اگر يک روز از قرارداد گذشته باشد و کارفرما، کارگر را اخراج کند ملزم است که کل حق و حقوق کارگر را پرداخت کند. در آن زمان تمامي سايت‌هاي دنيا و سايت فيفا من را به عنوان سرمربي تيم ملي مي‌شناختند .

دايي افزود: در رايي که کميته استيناف صادر کرده آمده که پس از اخراج بنده، دايي هيچ فعلي براي ادامه همکاري با تيم ملي صورت نداده است. من در قرارداد سرمربي تيم ملي بودم، پس از اخراج بايد چه کار مي‌کردم؟ وقتي فدراسيون مرا اخراج کرده بود و نفر ديگري را براي سرمربي‌گري تيم ملي انتخاب کرده بود، بايد لحاف و تشکم را بر مي‌داشتم و مي‌رفتم در اتاق کفاشيان تا فعلي داير بر ادامه همکاري‌ام با تيم ملي صورت مي‌گرفت؟! يا اينکه بايد با ‌١٠ نفر غول چماق مي‌رفتم سر تمرينات تيم ملي و مي‌گفتم من سرمربي تيم ملي هستم؟ اين دليلي که آورده‌اند بد آموزي دارد. اگر اين طور است بايد خدايي نکرده پس از اخراجم از پرسپوليس به زور بروم سر تمرين پرسپوليس! رايکارد پس از اخراج از بارسلونا با وجود اينکه قرارداد دو ساله داشت، کل پولش را گرفت و رفت در گالاتاسراي کارش را ادامه داد.

وي ادامه داد: رييس کميته استيناف مي‌گويد مساله من شامل "اقاله"(جدايي با موافقت طرفين) شده است. چطور چنين حرفي مي‌زنيد؟ من در آن زمان به خاطر مسائل سياسي مملکت و سه بازي حساسي که تيم ملي داشت سکوت کردم و فدراسيون را به چالش نکشيدم. اگر کميته استيناف مي‌گويد قرارداد من يک ساله بوده، پس چطور است که فدراسيون براي صعود تيم ملي به جام جهاني برايم پاداش در نظر گرفته است؟
دايي درباره مبلغ قراردادي که از فدراسيون گرفته است گفت: من ‌٨٠٠ ميليون تومان گرفتم.

وي در پاسخ به اين سوال که "خوب پولي از فدراسيون گرفته‌ايد" گفت: هر کس بسته به تخصص‌اش و کاري که مي‌کند پول مي‌گيرد. در شغل من ‌٨٠٠ ميليون تومان پولي نيست. نه زندگي دارم و نه آرامشي و نه مي‌توانم به خانه‌ام برسم. بايد به همه جواب بدهم و خواسته‌هاي مردم را هم در نظر بگيرم. اگر مربي نبودم دليلي نداشت که دو ساعت پس از بازي تيمم با آن همه استرس به اينجا بيايم. متاسفانه مسائلي به من منصوب شد که واقعيت نداشت. چرا هيچ‌کس از من نپرسيد که براي چه از فدراسيون شکايت نکردم. اين را مي‌گويم. اگر فدراسيون بر اساس توافقي که کرده بوديم ماليات را مي‌داد، هيچ‌وقت از فدراسيون شکايت نمي‌کردم.

دايي درباره اين مساله که او نمي‌تواند در فيفا به نتيجه‌اي برسد، گفت: درست است که فيفا در مسائل داخلي کشورها دخالت نمي‌کند اما اگر يک طرف دعوا فدراسيون فوتبال باشد، در آن دخالت مي‌کند. خدا شاهد است که دنبال پول نيستم. الان هم مي‌گويم خدا را شکر، خدا آنقدر به من داده که دنبال اين چيزها نبوده‌ام اما قوانين بين‌المللي مي‌گويد که فدراسيون بايد مبلغ سه ساله قرارداد را بپردازد. اگر فدراسيون مبلغ ‌٩ ماه را که کميته انضباطي راي داده بود را به من پرداخت مي‌کرد، همان جلوي فدراسيون فوتبال يتيم‌خانه مي‌زدم و پول را به آنجا مي‌دادم. اين پول‌ها هيچ وقت وارد زندگي من نمي‌شود اما من به دنبال اثبات حقانيتم هستم.

وي در ادامه در پاسخ به اين سوال که "آيا قبول داريد که زود به عنوان سرمربي تيم ملي انتخاب شديد؟" گفت: اين را مي‌پذيرم که هر چه مي‌گذرد آدم با تجربه‌تر مي‌شود. من در مدت يک سال و ‌٩ روزي که در تيم ملي بودم اندازه ‌٢٠ سال تجربه به دست آوردم. اشتباهي که من مرتکب شدم اين بود که بدون بررسي و احساساتي و تنها به خاطر اينکه به تيم ملي کمک کنم اين پيشنهاد را پذيرفتم.

دايي در پاسخ به اين سوال که قبول داريد در رقابت‌ هاي انتخابي جام جهاني ناکام بوديد، گفت: تا حدودي بله و تا حدودي خير.
فردوسي پور به دايي يادآور شد، کسب ‌٦ امتياز از ‌٥ بازي آن هم در شرايطي که دو بازي خانگي بود و مهدي رحمتي هم درخشش بسيار خوبي داشت نمي‌تواند خوب باشد که سرمربي سابق تيم ملي گفت: به هر حال رحمتي هم جزيي از تيم بود. يکسري مسائل در تيم ملي بود که نمي‌توانم درباره آن‌ها صحبت کنم. من آنها را گردن گرفته‌ام و تا آخر هم بر گردن مي‌گيرم. اما اين را مي‌گويم که اگر من هم بودم مي‌توانستيم سه امتياز بازي خانگي با امارات را کسب کنيم. آن زمان بايد از دو بازي با کره‌شمالي و کره‌جنوبي بايد يکي را مي‌برديم. نمي‌توانم بگويم صد در صد اگر بودم تيم ملي به جام جهاني مي‌رفت و شما هم نمي‌توانيد بگوييد اگر من بودم صد در صد به جام جهاني نمي‌رفتيم اما در زماني که بودم با تمام جان و دل کار کردم و وجدانم راحت است. من خيلي چيزها را تحمل کردم. همان زمان که از سفر مکه برگشتم نبايد ديگر به تيم ملي بازمي‌گشتم. بايد از دکتر دادگان هم عذرخواهي کنم. او به من گفت که اين پيشنهاد را قبول نکن که من حرف او را گوش نکردم.
دايي در پاسخ به اين سوال که برخي رفتارهاي شما مانند تقابل با علي کريمي و مهدي مهدوي‌کيا هم براي تيم ملي مشکل ساز بود، گفت: اين حرف را اصلا قبول ندارم. هميشه گفته‌ام اگر علي کريمي آماده باشد، بهترين فوتباليست تاريخ ايران است. روزي که من به تيم ملي آمدم، علي کاپيتان تيم ملي بود اما متاسفانه آن شرايط پيش آمد.

وي در پاسخ به اين سوال که انتظار مي‌رفت شما از کريمي حمايت کنيد اما اتفاقات اردوي اردبيل رخ داد، گفت: من در آن زمان ايران نبودم. در جلسه فيفا حضور داشتم که چنين شرايطي پيش آمد. اتفاقات اردبيل هم به من به عنوان سرمربي تيم ملي ارتباط نداشت. من هميشه علي را به عنوان يک رفيق خوب دوست داشته‌ام. شايد علي نظر ديگري داشته باشد اما من علي را هميشه دوست داشته‌ام. هيچ کس را هم پيدا نمي‌کنيد که بگويد من چه در جمعي دوستانه يا رسمي عليه کريمي يک کلمه حرف زده باشم. در زماني که کريمي آماده بود، او را دعوت مي‌کردم و هميشه به دنبال منافع تيم ملي بودم.

دايي در ادامه افزود: من در بدترين زمان به تيم ملي آمدم. تيم ملي ‌٥، ‌٦ ماه بود که گل نزده بود و در تهران با سوريه مساوي کرده بود. بازيکناني در زمان من به فوتبال معرفي شدند که الان حرف اول را در فوتبال اين مملکت مي‌زنند.

وي درپاسخ به اين سوال که شما هميشه گفته‌ايد در انتخاب و در اخراج‌تان فدراسيون هيچ کاره بوده، پس چرا براي گرفتن مطالباتتان پيش مسوول اصلي نمي‌رويد، گفت: آن که من را آورده الان مسوول نيست. علي‌آبادي الان چه نقشي در ورزش دارد که من بروم سراغ ايشان. در زماني که در تيم ملي بودم، دو بار من را به همراه هيات رييسه فدراسيون فوتبال بردند پيش علي‌آبادي. ايشان پيشنهادهايي را مطرح مي‌کرد و در حالي که اعضاي هيات رييسه به به و چه چه مي‌کردند، من مخالفت مي‌کردم که ديگر مرا در اين جلسات نبردند.

دايي در ادامه درباره نظرات متفاوت مردم راجع به انتخابش به عنوان سرمربي تيم ملي و سپس مسووليت اصلي اش در ناکامي تيم ملي در رسيدن به جام جهاني ‌٢٠١٠ گفت: نظر مردم برايم قابل احترام است اما من کنار دستم کسي را داشتم که بزرگترين مدرس فوتبال آلمان بود. با اصرار من بود که او پذيرفت به ايران بيايد. مگر فرگوسن تيمش را تمرين مي‌دهد. روته‌مولر کسي بود که هم اطلاعاتش به روزتر از من بود وهم بهتر مي‌توانست تيم را تمرين بدهد.

وي درباره برخوردي که باشگاه استيل آذين با بهترين بازيکن سال ‌٢٠٠٤ آسيا کرد هم گفت: علي کريمي از بزرگان فوتبال ايران است و او جزو قهرمانان ملي است. با چنين آدم‌هايي نبايد چنين برخوردهايي شود. با من خيلي از اين برخوردها شد اما دوست ندارم با کس ديگري چنين کنند. علي کريمي بزرگ فوتبال ايران است و ميليون‌ها نفر با گل‌ها و دريبل‌هاي او خنديده‌اند و عشق کرده‌اند بايد حرمت چنين بازيکنان بزرگي حفظ شود.

دايي درباره درگيري لفظي‌اش با محمد مايلي‌کهن هم گفت: مايلي کهن بزرگ من است و بايد خيلي چيزها را از او ياد بگيرم اما من نه شروع کننده بودم و نه بي احترامي به ايشان کردم، ضمن اينکه کاري هم با او نداشتم. بزرگ من بايد احترام نگه دارد. احترام، احترام مي‌آورد. الان هم مي‌گويم، خدا شاهد است که مشکلي با مايلي‌کهن نداشته‌ام اما مي‌خواهم بدانم که بين اين بازي گذشته سايپا و پرسپوليس با بازي گذشته دو تيم که در فروردين برگزار شد و سايپا دو بر صفر برد چه شرايطي تغيير کرده که من الان بايد از مردم عذرخواهي کنم؟ چرا آن موقع نبايد عذرخواهي مي‌کردم و الان بايد عذرخواهي کنم؟ با اين حال ايشان هميشه مورد احترام من است.

منبع

اکنون ساعت 03:40 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.